Eng: Islamkritiek op internet gecensureerd en zwaar aangevallen

2715Islamkritiek op het internet wordt op allerlei manieren uit de cyberspace (als we die ouderwetse uitdrukking nog maar eens mogen gebruiken) gedrukt, zo blijkt vandaag.

Zeer ernstig is een aanhoudende mega DDoS aanval op de site Jihad Watch. Het zou een van de vijf grootste aanvallen zijn die ooit zijn uitgevoerd. Jihad Watch wordt gebombardeerd met meer dan een miljoen automatisch uitgevoerde ‘verzoeken’ per uur. Om zo’n aanval vol te houden is er een flink budget nodig:

In previous attacks over the last couple of years, the cyber terrorists were satisfied with taking the site down for a brief period and claiming victory, but now the attacks have escalated. Since we have started blocking their attacks, they have increased in ferocity, bombarding Jihad Watch’s server with so many requests for connections that the server goes down. At times there have been as many as 1,000,000 requests an hour!
A representative of the company that built a firewall around Jihad Watch said that this ongoing attack was one of the five most virulent cyber attacks they’re currently fighting anywhere on the web.

Another seasoned cyber security expert told us that he had never seen such a virulent and persistent attack in all of years of working on protecting websites from just such attacks.

Om daartegen stand te kunnen houden heeft Jihad Watch, zeer effectieve, grootschalige beveiliging nodig.  En dat kost veel geld.

Vandaar dat Jihad Watch vraagt om donaties.

De islamkritische Daniel Pipes worstelt met zijn website met een ander probleem.  Vanuit de British Library is het onmogelijk gemaakt om de stukken op de site van Pipes te bezoeken. Zoek je een stuk, dan krijg je de mededeling dat het geblokkeerd is. Reden: Intolerantie. Wil je daarentegen weten hoe wat Joden om te brengen of Jihad te organiseren: no problem, vindt de British Library. De volgende sites zijn dan ook probleemloos te bezoeken:

 • Exposing the Holocaust Hoax Archive: the name tells it all
 • Gilad Atzmon: the personal website of a toxically antisemitic Jew
 • Jew Knowledge: contains learned inquiries into Jewish control of Hollywood, Jewish connections to 9/11, and the like
 • Muslim Public Affairs Committee, UK: an antisemitic jihadi group
 • The Protocols of the Learned Elders of Zion: the “warrant for genocide” is available in multiple versions
 • Al Muntada: runs some of the worst hate preachers in Europe and stands accused in Nigeria of funding Boko Haram
 • Anjem Choudary: possibly the most extreme of British Islamists, he praised the perpetrators of the 9/11 and 7/7 attacks
 • FiSyria: promotes the Sunni jihad against the Assad regime in Syria
 • Friends of Al-Aqsa: a pro-Hamas British group
 • Hizb ut-Tahrir: an international movement seeking to replace existing countries with a global caliphate
 • Islamic Education and Research Academy: a Qatari-funded Salafi group that includes a number of openly pro-terror operatives. Its trustees openly incite hatred against Jews, women, et al.
 • Muslimah’s Renaissance: an anti-Semitic, anti-Shia group
 • Al-Qassam: the military wing of Hamas, widely categorized as a terrorist organization
 • Palestinian Forum of Britain: a Hamas front
 • Palestine Return Centre: another Hamas front
 • Popular Front for the Liberation of Palestine: deemed a terrorist group by both the European Union and the U.S. government
 • Tawhed: al-Qaeda’s Arabic-language ideological website which promotes writings by Osama Bin Laden and Ayman az-Zawahiri

Islamkritiek vindt bij de gevestigde media, in kranten, op de tv al nauwelijks plaats. Als het nu ook nog eens zo weggedrukt wordt bij het internet, dan begint het er wel erg op te lijken dat door de islamisering in het Westen de vrijheid van meningsuiting in de problemen komt.

Een enge ontwikkeling.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

6 reacties

 1. Theo Prinse

  9 april 2014 om 12:27

  Met proces-verbaalnummer PL196A-2014022859-1 heb ik vanochtend om 11.15 op het Politiebureau op de Rozegracht in Terneuzen probleemloos mijn klacht tegen Hans Spekman en Diederik Samsom laten verbaliseren op grond van discriminatie door Spekman op 18 oktober 2008 in Vrij Nederland en Diederik Samsom op 15 september 2011 gedaan op de Herengracht in Amsterdam gepubliceerd in het NRC Handelsblad.
  De laatste regel luid: Gezien het rechtsgelijkheidsbeginsel vind ik dat het Openbaar Ministerie ook met betrekking tot deze uitspraken gedaan door de heer Hans Spekman en de heer Diederik Samsom stelling zou moeten nemen.
  —-
  Daarna ben ik naar de redactie van de BN De Stem | PZC aan de overkant op de Herengracht in Terneuzen gegaan en mijn verhaal gedaan.
  Op de BN De Stem PZC redactie heb ik gezegd dat ik de uitspraken indertijd ook al had gelezen en aangenomen dat als er aangifte tegen zou worden gedaan wegens discriminatie en er geen gevolg aan zou worden gegeven het blijkbaar niet discriminerend was.

  Toen n.a.v de uitspraken van de PVV leider de minister van Justitie Ivo Opstelten en de minister president Mark Rutte en de vice minister-president Lodewijk Asscher voor microfoon en camera partij kozen tegen de PVV en er daarna een door deze bewindslieden gelegitimeerde stroom van aangiftes tegen de voorman van de PVV op gang kwam was het voor mij, net als bij Pim Fortuyn en later de moord op Theo van Gogh, een politiek proces geworden door Rutte en Samsom van de VVD en PvdA met de bedoeling om na hun geweldige verkiezingsnederlaag geen consequentie te hoeven trekken om op te stappen.
  Verder heb ik gezegd dat hoogleraar Theo de Roos heeft gezegd dat het de hoogste baas van het Openbaar Ministerie Ivo Opstelten is die gaat beslissen of er bij Wilders wel of geen vervolging ingesteld zal worden.
  Dit nog te nemen besluit door Ivo Opstelten is dus omstreden omdat hij reeds voor de stroom aangiftes in het openbaar stelling nam tegen de uitspraken van Wilders.
  Opstelten zal in dat geval van vervolging van Wilders hierover door diens advocaat bij de rechter geconfronteerd worden.
  Ofwel Opstelten besluit uiteindelijk toch maar NIET te vervolgen maar dan staat Opstelten in een raar daglicht bij 5.000 aangiftebrengers tegen Wilders die door Opstelten impliciet tot aangifte tegen Wilders zijn opgeroepen.
  De redacteur van de BN De Stem | PZC wilde mijn kant van het verhaal (nog) niet plaatsen want zo zei hij de BN De Stem PZC is een Zeeuwse krant en hij wil in deze zaak een Zeeuws aspect aanbrengen en misschien pas later een bericht plaatsen als duidelijk is wat Opstelten gaat besluiten. Hij heeft wel een kopie gemaakt van mij PV en mijn aantekeningen met daarin onderstaande internetlink naar de uitspraken van Samsom en Spekman aangenomen.
  De redacteur van de BN De Stem PZC vroeg net als gister Martijn Katsman van Omroep Zeeland of ik het nu opnam voor de Marokkanen en daarop heb ik nee gezegd en verder dat de Marokkanen geen aangifte deden tegen Spekman en Samsom.
  Verder zal ik bij Omroep Zeeland hierover live in de uitzending verder uiteenzetten.
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/zijn-samsom-en-spekman-strafbaar

  • “De Stem PZC is een Zeeuwse krant en hij wil in deze zaak een Zeeuws aspect aanbrengen”.
   Zoals de Zeeuwen er altijd voor hebben gezorgd dat de dijken op orde zijn, zo zouden ze nu ook de tsunami van moslims moeten willen tegenhouden. Grenzen versterken en wegpompen die Marokkkanen!

 2. Hischi Ali krijgt geen ere doctoraat van de joodse Brandeis universiteit na klachten van CAIR over haar anti islam standpunten.
  http://www.nytimes.com/2014/04/09/us/brandeis-cancels-plan-to-give-honorary-degree-to-ayaan-hirsi-ali-a-critic-of-islam.html?partner=rss&emc=rss&_r=0

  • Ik vind het heel verdienstelijk van Wilders dat hij zo begaan is met Israel, en dat hij de Joods-Christelijke cultuur centraal stelt. Maar het lijkt een onbeantwoorde liefde. Steeds weer vraag ik mij af hoe het mogelijk is dat een volk, dat zo door de moslims wordt uitgekotst, de politicus die daar stelling tegen betrekt, zo links laat liggen, en zelfs stigmatiseert.

 3. De vraag is wie de Ddos aanvallen uitvoert. Als het de Saudi’s zijn heb ik er minder problemen mee (dan is het een soort zelfverdediging) dan als het de Amerikaanse overheid is (dan is het hoogverraad). En wat de anti-Joodse websites betreft: De Israeli’s lijken me mans genoeg om die plat te leggen.

 4. Er zijn slechts nog vrijheid van meningsuiting niches (op internet), main stream is al lang gezuiverd van onwenselijke geluiden.

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑