Brekend. Buurterreur  tegen protesterende bewoners Leiden bij bouw moskee

Ruit ingegooid, Ter Haarkade Ter Haarkade (2)Hier berichten de Main Stream Media in Nederland niet over.

In Leiden protesteerden buurtbewoners tegen de komst van een enorme moskee aan de Ter Haar Kade.

De bouw is inmiddels gestart en nu worden de protesterende buurtbewoners getreiterd. Door wie? Tja, dat weet je dan niet hè. Een afzender staat er nooit bij.

Het wordt steeds ernstiger. Bij de omliggende bewoners worden inmiddels de ramen ingegooid. Nacht na nacht. Ook staan er op containers tegenover het bouwterrein kreten over ‘ongelovigen’. Pure intimidatie.

Tomas Kok, Raadslid voor Leefbaar Leiden, riep de burgemeester op in actie te komen. Maar die doet vooralsnog niets. Ook de politie komt niet in actie. Het lijkt er op dat de autoriteiten in Leiden stilzwijgend toestaan dat sympathisanten van de moskee begonnen zijn aan hun buurtterreur.

Uw land.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

13 reacties

 1. Zijn wij lijfeigenen?

 2. Nog even in perspectief: ik ben 57. Toen wij in 1962 ineens als gezin een straat Molukkers tegenover ons gekregen, belandde ik als vijfjarige ook in een multicul-feestje van 13 jaar tot ik in Nijmegen ging studeren. Getreiter, gepest, gedreig. Maar ja, die ouwe he, die liet zich echt niet aan de kant zetten. Als kind constateerde je dan, dat al die andere Nederlanders in de buurt de deur op de knip deden en de gordijnen dicht, als de poep aan was. Stond je in je uppie als 10-jarige de bakstenen te ontwijken in je voortuin, als er verder niemand thuis was. En dan komt het: dan gelooft de politie en je gemeente dus echt dat je als gezin van 6 personen ruzie loopt te zoeken met een straat met 600 man. Vijftig jaar multicul, wat een feest. Toen 35.000 Molukkers in NL, nu 1 miljoen booslims. Je wordt er wel hard van. Kleuters met de kop open in Gaza? Bulseye! En die Nobelprijswinnaars spelen hoog spel in Oekraine? Bam, 300 man uit de lucht. Tough luck. IK geef er geen ene fuck meer om. Bring it on, bitches.

 3. robbertdeberk

  28 juli 2014 om 19:14

  Welkom in NSB Nederland Joost.

 4. .
  @ Heikneuter

  mee eens…de Ruggegraat van Israël zou best weleens óók onze redding kunnen zijn…

 5. Een geruststelling hebben we: als het helemaal fout gaat, zit Israel op een voorraadje atoombommen. En die zullen ze gebruiken. Poef, iedereen weg. Beter dan mosselman worden.

 6. Is er wat gebeurd na de 2 aanslagen op het huis van een Amsterdamse rabbi?
  NEE, NEE, NEE.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/brief_nederland_is_mijn_thuis.html#comments

  Brief: “Nederland is mijn thuis niet meer”

  Het CIDI, vinden we dus vaak zeikstengels. Want miepen om harde grappen, komop zeg. Publiekelijk joden doodwensen is echter andere koek, en moeten wij beslist niet willen. Met ons allen. Wat er de afgelopen dagen eindelijk openlijk werd uitgesproken, in plaats van gemelijk gebrald in salafistische achterafzaaltjes: islamisten willen de joden DOOD. Deze brief van een joodse mevrouw biedt een ontluisterende reality check: “Nederland laat mij over aan de barbaren.” Daar heeft mevrouw een punt, zoals Chris Aalberts laat zien staan Nederlandse politici niet te popelen om afstand te nemen van haatslogans, Arno Bonte van GroenLinks liep mee bij een betoging en reageerde (nog?) niet. Het kattebelletje van de imam, afgedrukt naast de brief, is de klassieke “jodenhaat (vrouwenhaat, terreur, homohaat, besnijden, vul maar in..) heeft niks met islam te maken”-drogreden, De gematigde moslims kunnen zich nu distantiëren van antisemitisme door het gewoon onvoorwaardelijk af te wijzen, niet door het te ontkennen. U bent deel van het probleem, Imam Siddiqui. Er zijn circa 40duizend joden in Nederland en bijna een miljoen moslims. Die natuurlijk lang niet allemaal met een kromzwaard in de hand op de loer liggen om joods bloed te vergieten, zo is het ook wel weer. Maar wij zagen ettelijke pro-Gaza demonstraties de afgelopen weken, solidair met het leed van de medemoslims hier ver vandaan, terwijl hier in hun #bornhere thuisland hun geliefde religie wordt gebruikt voor holocaustoproepen en het blijft oorverdovend STIL. Ergo: ook de Nederlandse moslims laten de joden over aan de barbaren in hun gelederen. De moordlustigen en de haatraaskallende moslims zouden de overige 15 miljoen Nederlanders op hun pad moeten vinden, tussen hun bloeddorst en de joodse gemeenschap in. En waarom de politiek, van gemeenteraden tot en met het Kabinet, niet terstond en ondubbelzinnig opkomen voor een kleine gemeenschap die nu open en bloot in onze democratische rechtsstaat wordt bedreigd is ons een raadsel. Kennelijk moet er eerst eentje dood ofzo. Vandaag zijn de Kalifaatlovers nog even druk met Suikerfeest, Eid Mubarak boys, en morgen weer vol energie er tegenaan. Niemand legt jullie een strobreed in de weg.

 7. het hoeveelste moslim voorval zou dit zijn sinds, pakweg 2000?
  doet overheid of justitie ooit iets?
  nee, omdat ze gewoon weg niet durven.!
  geen enkele bestuurder wil bedreigd worden.
  en de media?
  doen ook geen flikker,bang dat ze voor racist of zoiets uitgemaakt worden en vaak zijn ze het ook nog eens met de zielige moslim.
  oplossing? geen, want er is niemand die iets kan oplossen

 8. Als er een hakenkruis op de moskee in Almere is getekend, moet het tot op de bodem worden uitgezocht!

  De voorzitter van die “moskee” weet natuurlijk wie dat gedaan hebben “PVV stemmers”

  Hij krijgt daarbij steun van de wethouder van Leefbaar Almere, die ook vindt dat er veel te
  veel PVV stemmers in Almere wonen, hij gaat ze zelfs bestrijden!!! (bij BNR)

  Persoonlijk heb een brief naar Jorritsma gestuurd waarom zij deze wethouder niet op het matje heeft geroepen!

  Ze heeft zich wel publiekelijk uitgelaten over het “minder, minder” van Geert Wilders.
  Hij zou daarmee hele bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten!

  Zij was de burgemeester van alle burgers van Almere!

  Ik heb geschreven dat het niet klopt, ze heeft publiekelijk geen afstand genomen van de uitspraken van wethouder Huis, dus dat zij zelf bevolkingsgroepen tegen elkaar op zetten, door de PVV kiezers te negeren!

  Dat ik mij gediscrimineerd voelde door de burgemeester van Almere!!!

 9. “Ze voelen zich gesterkt door de passieve houding van de autoriteiten die ze overigens niet als zodanig zien.
  Dus het feest kan doorgaan.
  Tenzij er echt massief protest komt en niet een of andere stille tocht.
  Stille tocht, die symbool staat voor de zwijgende meerderheid”

  protesteren ? heeft geen enkele zin, de tijd van protest en debat is allang voorbij.
  m.i. moet het volk het recht in eigen hand nemen, want op de overheid hoef je niet te wachten, die heeft zich sinds 1975 verkocht aan die gasten.

  • Ik drukte me eufemistisch uit, maar ik bedoelde eigenlijk wat jij schrijft.
   Als er inderdaad niet echt iets gebeurt zal het islamvirus zich steeds verder uitbreiden.
   Ze weten dat intimidatie en terreur werkt, en dat het westen als oliejunk steeds weer te chanteren is.
   Het enigste antwoord is blijkbaar hun geweldtaal overnemen, ondanks dat de naiefgelovige gutmensch die, zonder dat hij het weet, de useful idiot is, protesteert en dit met alle middelen zal proberen tegen te houden.

 10. Ze voelen zich gesterkt door de passieve houding van de autoriteiten die ze overigens niet als zodanig zien.
  Dus het feest kan doorgaan.
  Tenzij er echt massief protest komt en niet een of andere stille tocht.
  Stille tocht, die symbool staat voor de zwijgende meerderheid.

  Hier een interessante zienswijze op de islam :

  “Why the Peaceful Majority is Irrelevant.” van Dr. Emanuel Tanay:

  A German’s View on Islam

  A German’s View on Islam. This is by far the best explanation of the Muslim terrorist situation I have ever read. His references to past history are accurate and clear. Not long, easy to understand, and well worth the read. The author of this email is Dr. Emanuel Tanay, a well known and well respected psychiatrist.

  A German’s View on Islam

  A man, whose family was German aristocracy prior to World War II, owned a number of large industries and estates. When asked how many German people were true Nazis, the answer he gave can guide our attitude toward fanaticism.

  ‘Very few people were true Nazis,’ he said, ‘but many enjoyed the return of German pride, and many more were too busy to care. I was one of those who just thought the Nazis were a bunch of fools. So, the majority just sat back and let it all happen. Then, before we knew it, they owned us, and we had lost control, and the end of the world had come. My family lost everything.

  I ended up in a concentration camp and the Allies destroyed my factories. We are told again and again by ‘experts’ and ‘talking heads’ that Islam is the religion of peace, and that the vast majority of Muslims just want to live in peace. Although this unqualified assertion may be true, it is entirely irrelevant.

  It is meaningless fluff, meant to make us feel better, and meant to somehow diminish the spectra of fanatics rampaging across the globe in the name of Islam.

  The fact is that the fanatics rule Islam at this moment in history. It is the fanatics who march.. It is the fanatics who wage any one of 50 shooting wars worldwide. It is the fanatics who systematically slaughter Christian or tribal groups throughout Africa and are gradually taking over the entire continent in an Islamic wave. It is the fanatics who bomb, behead, murder or honor-kill. It is the fanatics who take over mosque after mosque. It is the fanatics who zealously spread the stoning and hanging of rape victims and homosexuals. It is the fanatics who teach their young to kill and to become suicide bombers. The hard quantifiable fact is that the peaceful majority, the ‘silent majority,’ is cowed and extraneous.

  Communist Russia was comprised of Russians who just wanted to live in peace, yet the Russian Communists were responsible for the murder of about 20 million people. The peaceful majority were irrelevant.

  China’s huge population was peaceful as well, but Chinese Communists managed to kill a staggering 70 million people.

  The average Japanese individual prior to World War II was not a war mongering sadist. Yet, Japan murdered and slaughtered its way across South East Asia in an orgy of killing that included the systematic murder of 12
  million Chinese civilians; most killed by sword, shovel, and bayonet.

  And who can forget Rwanda which collapsed into butchery. Could it not be said that the majority of Rwandans were ‘peace loving’?

  History lessons are often incredibly simple and blunt, yet for all our powers of reason we often miss the most basic and uncomplicated of points: Peace-loving Muslims have been made irrelevant by their silence. Peace-loving Muslims will become our enemy if they don’t speak up, because like my friend from Germany, they will awaken one day and find that the fanatics own them, and the end of their world will have begun.

  Peace-loving Germans, Japanese, Chinese, Russians, Rwandans, Serbs, Afghans, Iraqis, Palestinians, Somalis, Nigerians, Algerians and many others have died because the peaceful majority did not speak up until it was too late.

  As for us who watch it all unfold, we must pay attention to the only group that counts; the fanatics who threaten our way of life

  Lastly, anyone who doubts that the issue is serious and just deletes this email without sending it on is contributing to the passiveness that allows the problems to expand. So, extend yourself a bit and send this on and on and on! Let us hope that thousands, world wide, read this and think about it, and send it on before it’s too late.
  ____________

  En hier is te zien hoe Brigitte Gabriel dit goed verwoordt:

  https://www.youtube.com/watch?v=Ry3NzkAOo3s

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑