Schilderswijk is nu officieel moslimbezit.

jihad_9De Schilderswijk in Den Haag wordt nu kennelijk officieel beschouwd als de Shariadriehoek. Het is toegestaan om er pro-ISIS demonstraties te houden. Een aantal politici en stukjesschrijvers vinden dat er geen anti-ISIS demonstraties mogen plaatsvinden. En de Haagse overheid lijkt ook die kant uit te neigen. Geen vrijheid van mening meer in de Schilderswijk. Hier geldt het recht van de sterkste, dat wil zeggen van de moslimmeerderheid, die de minderheid zijn wil op legt. Sharia dus.

Een stukjesschrijver als Mike Flohr hanteert daarbij openlijk racistische argumenten. Blanken zouden bijvoorbeeld ook niet mogen protesteren in de Bijlmer, die kennelijk als zwart grondgebied aangemerkt wordt:

Ik vermoed ook dat een demonstratie vóór Zwarte Piet in hartje Bijlmer met minder verve zou zijn verdedigd dan de demonstratie tegen ISIS in de Schilderswijk. Niet omdat er risico zou zijn voor een verstoring van de openbare orde, maar omdat we het eigenlijk zelf ook een beetje smakeloos vinden als boze blanke mannen in naam van hun kinderen hun koloniale relicten staan te verdedigen in het hart van postkoloniaal Amsterdam.

Voor boze Marokkaanse mannen was het volgens Mike Flohr dus wel oké om te demonstreren.

Volgens mij is de Schilderswijk overigens nog steeds Nederlands grondgebied. De huizen zijn gebouwd door Nederlandse woningbouwverenigingen, de straten worden onderhouden door Nederlandse ambtenaren, een flink deel van de bevolking daar wordt betaald met Nederlandse uitkeringen. En dit alles gesteund door de Nederlandse belastingbetalers. Het is bovendien Nederlands grondgebied. Er moeten dus Nederlandse wetten gelden. Vrijheid om te demonstreren valt daaronder.

Als de moslims het gebied in handen willen krijgen zal dit moeten gebeuren door strijd. Nu is men dat ook inderdaad van plan. Ex-Raadslid Van Doorn heeft aangegeven een knokploeg in te stellen, om demonstranten tegen ISIS uit ‘zijn’ wijk te rammen. Hij zou al 70 stenengooiende Allah aanhangers verzameld hebben.

De gemeente Den Haag schrikt terug van dit  aangekondigde moslimgeweld en lijkt van plan te zijn een nieuwe demonstratie anti-ISIS demonstratie geen toestemming te verlenen.

Vroeger ging dat ook altijd zo. Hans Janmaat mocht nooit ergens demonstreren, want er was altijd de dreiging van extreem-links geweld, en daarvoor bukte de overheid met genoegen.

Vandaag de dag worden de pro-ISIS demonstraties geen strobreed in de weg gelegd, zoals bekend.

Het motto van de gemeente Den Haag en de politici daar is kennelijk dat vrijheid van meningsuiting leuk is, mits ondersteund door geweldsdreiging van de betrokken partij.

De vorige anti-ISIS demonstratie werd met geweld verstoord door moslims.

De les voor de overheid: Geen anti-ISIS demonstraties meer in de Schilderswijk. Officieel heeft de overheid in dit land het geweldsmonopolie, maar in werkelijkheid dus allang niet meer.

In de Schilderswijk mag niet de sharia heersen. Daar moet de Nederlandse rechtstaat de dienst uitmaken.

Het is daarom een goede zaak dat Geert Wilders heeft aangekondigd dat hij mee wil lopen in de anti-ISIS demonstratie op  20 september.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

16 reacties

 1. Tja, welk een profetische woorden:

  Allen, die hier tesamen zijn,
  de levenden, de doden,
  de handbreed, die ons scheidt, is klein,
  wij zijn tesamen ontboden voor het gericht …

  Gedenk de liefste, die hier ligt,
  de broeder, vrind of vader,
  maar gun Uw ogen wijder zicht,
  aanzie het land en alle mens tegader,
  hoor dit bericht:

  Wij staan tesaam voor het gericht
  voor goed of kwaad te kiezen,
  een volk dat voor tirannen zwicht,
  zal meer dan lijf en goed verliezen,
  dan dooft het licht.

  (Hendrik Mattheus van Randwijk, 1906-1966,
  dichter, prozaschrijver, verzetsheld, journalist)

  • Een volk dat voor korannen zwicht zal meer dan lijf
   en goed verliezen,
   dan dooft het licht.
   (aan de huidige tijd aangepaste versie van H.M.van Randwijk)

 2. De demonstratie op 20 september zal worden verboden en ik denk nu aan: wegens zwaarwegende belangen. Brigadier Bas (Opstelten) gaf al een hint in die richting.

  Las ik net in Binnenlands Bestuur dat de gemeente Groningen op de schreden is teruggekeerd. Voortaan zal de lijst met namen en adressen van bezwaarmakers (betrof een mosknee) niet meer gepubliceerd worden. Dit n.a.v. vraagstelling hierover door G.Schouw (D’66).

  Overigens, dit is een formele zaak. Wie zegt mij dat er binnen de organisatie waar het bezwaar wordt behandeld, niet gelekt wordt richting de aanvragers van de vergunning. De belangen zijn groot dus….. (ook in Leiden is men niet gelukkig met een moskee)

  Gelooft u nu niet dat u het bekende kneuterige Nederland weer terug krijgt. De multi-culti is als strijdmiddel ingezet door o.a. de nagenoeg failliete VS, het wordt buigen of barsten. Uit de puinhopen moet een nieuw Rijk ontstaan. Ik schrijf dit nu in een paar woorden, het is veel ingewikkelder, maar de conclusie komt op hetzelfde neer. Enkel een spoedige uittreding m.b.t. de EU kan nog zoden aan de dijk zetten. Zo niet, het water komt tot boven de lippen. Helaas zijn we verworden tot een decadent volkje dat makkelijk overlopen zal worden. Verzet zal middels bepalingen uit “Lissabon” als burgeroorlog worden aangemerkt en de kop ingedrukt. Welkom in de echte wereld.

  • “zijn we verworden tot een decadent volkje dat makkelijk overlopen zal worden”

   nou nou, decadent nog wel ?
   ben het niet met u eens, we zijn een met valse propaganda murw gebeukt volk,
   dan kan je de staatspropaganda kijkende/lezende meerderheid niet eens kwalijk nemen.

   wat we wel kunnen doen is het zo veel mogelijk naar buiten brengen van het echte nieuws opdat het volk wakker wordt.

 3. Titel boven het stuk is zeer voorbarig.
  Maw: je hebt alleen verloren als je ritueel bent geslacht.
  http://fubarbaar.wordpress.com/2014/08/13/wilders-daagt-extremisten-uit/comment-page-1/#comment-5875
  VERZET, VERZET, VERZET.

 4. De Heersende Kaste heeft Justitie om haar immuun te maken, dus een proces tegen Van Aartsen heeft geen kans.
  Artikel 20 van de Grondwet verplicht volksvertegenwoordigers zorg te dragen voor het welzijn van Nederland, maar geen hond die zich daardoor gebonden voelt.

 5. “Het motto van de gemeente Den Haag en de politici daar is kennelijk dat vrijheid van meningsuiting leuk is, mits ondersteund door geweldsdreiging van de betrokken partij”

  dan wordt het misschien maar tijd dat de brave burger die wil demonstreren, dat ie ook maar met geweld gaat dreigen ?

  schijnbaar kan het niet anders…

 6. Als van Aartsen hier niets tegen doet, is het dan mogelijk om het te laten vervolgen op basis van artikel 93 van het wetboek van strafrecht?

  “De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.”

  Bron: http://wetten.overheid.nl/BWBR0001854/TweedeBoek/TitelI/Artikel93/geldigheidsdatum_13-08-2014

 7. “dat boze blanke mannen in naam van hun kinderen hun koloniale relicten staan te verdedigen in het hart van postkoloniaal Amsterdam”.
  Wat hebben koloniale relicten te maken met kritiek op genocide plegende Jihadisten?
  Iemand die zulke baarlijke nonsens uitkraamt hoeft niet serieus te worden genomen.
  Ik zal 20 september zeker aanwezig zijn. In de Schilderswijk.

 8. Wat van Doorn aan het doen is is tegen de wet op de weerkorpsen. Maar dat zal wel niet uitmaken, de wet is al sinds lang alleen nog voor sommigen van toepassing, hele volksstammen staan er zo goed als boven.

  • “de wet is al sinds lang alleen nog voor sommigen van toepassing”

   marcel, de wet is er alleen om de brave burger te kunnen beboeten, dat brengt geld in het laatje, criminelen worden allang niet meer gestraft, althans, proportioneel gestraft.

 9. Joost, ik onderschrijf je betoog; er is geen speld tussen te krijgen. Maar toch……

  “Former FG Attorney General, EU Commissioner, and Chairman of Goldman Sachs International, Peter Sutherland, in his role as UN special representative for migration has told the British parliament that the EU should “do its best to undermine” the “homogeneity” of its member states, stating that ‘the future prosperity of many EU states depended on them becoming multicultural’.

  http://www.politics.ie/forum/current-affairs/191195-peter-sutherland-calls-eu-actively-undermine-national-homogeneity.html

  Nederland lijkt tot op het bot verdeeld over immigratie, islam en integratie. De politieke besluitvorming wordt er door versplinterd en terwijl we elkaar hier de tent uit vechten over de aan ons opgelegde globalistische/multikulideologie verliezen we de laatste restjes van onze nationale zelfbeschikking aan de Brusselse corruptie. Precies zoals de bedoeling was van schoften als Sutherland. Hoe voorkomen we dat we nog verder in die fuik worden getrokken?

  En nog iets: lukt het Osama bin Laden om ongezien de VS binnen te komen?

  https://www.youtube.com/watch?v=fB37TCDcZBg

  • Hallo, ik heb mij speciaal geregistreerd om op jou opmerking te reageren.

   Ik ben dezelfde mening toegedaan en heb dat afgelopen twee weken op een aantal bekende blogs opgeschreven.
   Resultaat is dat ik inmiddels zonder reden bij alle blogs een permaban heb gekregen.

   • Actie, reactie. Niet bepaald omstandigheden om eens rustig te refecteren hoe het nu verder moet.

    Ben wel benieuwd van wat voor soort blogen af wordt gegooid als je dat wel doet.

 10. Dat van die knokploeg vind ik wel positief. Als ze dat toestaan, dan kunnen de boze blanke mannen dat ook gaan doen. Dat is een begin. Eendracht maakt macht. En je dan niet meer laten ‘Lonsdalen’ door politiek, bestuur en politie. DBD

 11. Hear Hear, Joost. Helemaal mee eens.

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑