Brekend! Duitsland smokkelt in holst van de nacht vliegtuigladingen illegalen binnen

vliegveldDoor Joost Niemöller

Het officiële nieuws, via de NOS vandaag weer, is dat Duitsland steeds meer ‘vluchtelingen’ weigert en mensen over de grens zet. De NOS meldt zoals altijd niet het echte nieuws. Dat is dat er in het holst van de nacht via Duitse vliegvelden ladingen met die zogenaamde ‘vluchtelingen’ het land in worden gevoerd. En ook via de vluchthaven van Hannover. BonnEerder zag ik al snapshots langskomen van groepen ‘vluchtelingen’ op een roltrap op vliegveld Keulen/Bonn. Maar dit bericht wordt verspreid via uitgeverij Kopp en is zeer gedetailleerd. Met gecharterde vluchten uit Turkije en Griekenland, direct naar Duitsland. Om de minuut komen de vluchten in het holst van de nacht binnen.

Bereits ein Blick auf Flugpläne vom 8. August zeigt: Ab halb eins beginnt die »Rush-Hour for Refugees«. Maschinen aus der Türkei und Griechenland landen beinahe im Minutentakt.

Das große Landen geht die ganze Nacht über weiter und endet erst gegen sechs Uhr morgens. Im Link ist das beispielhaft für den Flughafen Köln-Bonn zu sehen: Am Tag wird bloß eine Maschine aus dem östlichen Mittelmeer gemeldet. Der Tourismus ist schließlich durch die vielen Terroranschläge regelrecht eingebrochen. Nachts sind es aber gleich elf Maschinen:
00:30 Uhr: Heraklion (Griechenland)
00:55 Uhr: Istanbul (Türkei)
00:55 Uhr: Adana (Türkei)
01:25 Uhr: Izmir (Türkei)
01:55 Uhr: Antalya (Türkei)
02:40 Uhr: Antalya (Türkei)
02:50 Uhr: Antalya (Türkei)
03:55 Uhr: Istanbul (Türkei)
04:10 Uhr: Marsa Alam (Ägypten)
05:30 Uhr: Istanbul (Türkei)
06:05 Uhr: Izmir (Türkei)

Officieel vliegt er niks:

Zwischen null Uhr und sechs Uhr fliegt dort rein gar nichts – offiziell.

De officiële Duitse pers maakt er ook geen melding van.

Stiekem worden de vluchtladingen met speciale bussen afgevoerd,  ook via militaire vliegvelden, vertelt een getuige:

Ein anderer Leser berichtet Kopp Online:

»Bei uns in Wunstorf befindet sich ein Fliegerhorst der Bundeswehr. Seit einiger Zeit landen und starten dort immer öfter zivile Passagiermaschinen und anschließend verlassen Dutzende Busse das Gelände. Wir haben uns schon oft gefragt, warum dort – wo sonst nie eine Passagiermaschine landet – auf einmal Hochbetrieb herrscht. Es gibt keinen Grund, warum eine Passagiermaschine in Wunstorf landen müsste. Es sei denn, man will etwas vor der Öffentlichkeit verbergen.«

Meer hierover: Zie dit bericht.

In de Duitse pers klonken al eerder oproepen om de ‘vluchtelingen’  direct per vliegtuig te halen. Dit zou humaner zijn.

Dat er vliegtuigen met ‘vluchtelingen’ uit Syrië landen, is overigens een gegeven. Maar zo massaal en zo stiekem, dat is nieuws.

Kijken we naar het aantal binnenkomende vluchten uit Turkije de afgelopen nacht alleen op vluchthaven Keulen/Bonn, dan valt het op dat het er bijzonder veel zijn in de nacht. En dat terwijl we overal horen dat de Turkse toeristenindustrie is ingestort. Is dat niet op zijn minst een beetje vreemd?

keulen

Het ziet er naar uit dat Merkel stiekem een groeiend probleem met Griekenland en Turkije probeert op te lossen. Ten koste van de Duitse burgers. Maar ja, dat is geen nieuws meer.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

56 reacties

 1. In de komende oorlog schuiven de Einsatzkommando’s eerst de huidige generatie politici in de oven.

 2. Het is een beetje vergelijkbaar met de heimelijke verplaatsing van kernkoppen. Alleen is dit niet ter verdediging van het volk, maar ter vernietiging van het volk.

 3. Het landverraad van Merkel en haar kliek is tot de ergste vorm gekomen. Dit is crimineel en dit is je eigen volk kapot maken. Dit wijf verdient berechting en verder niets.

 4. Is ook een signaal dat behalve de politie ook het leger niet meer aan de kant van de bevolking staat. Iemand moet toch een keer inzien dat dit niet kan en dat ‘Befeht ist Befehl’ je tot medeplichtig aan alle verdere negatieve gevolgen maakt.
  Een bijltjesdag is op zijn plaats. En voor deze generatie politici: don’t shoot, let them burn.

  • pek en veren voor de achterlijke politici , en verbannen naar een heel streng moslim land laat ze daar maar een baan zoeken en integreren dan kunnen ze lijden in plaats van leiden…..en nee daar wordt je geen burgemeester Flutte en een kerk bouwen mag daar ook niet…. ….misschien kun je met Merkel en Drunckel sorry Juncker en de rest van Brussel er iets opbouwen …net zoals al die migranten die je hier naar binnen laat.
   Ja met jullie handen …..en niet met woorden….( lees leugens , bedriegen verhullen en verzwijgen )

  • Daarom wil men een “Europees leger”. Dan kunnen Roemenen ingezet worden tegen Nederlanders en Duitse soldaten tegen Bulgaren, om maar wat te noemen.
   Dat EU leger samen met de totale controle van het internet (Twitter, Youtube en FB worden al zwaar gecensureerd in bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk) is het streven. Als dit mocht lukken dan is (west) Europa verloren.
   Ondanks alle kritiek op die “knoflook” landen heb ik de indruk dat deze landen een veel onafhankelijker koers varen dan de brave jongetjes van de EU klas, zoals Nederland, Duitsland, Zweden en Denemarken. Waarom? Omdat laatst genoemde landen een grote hoeveelheid ongelooflijke idiote policor en feministische dwazen in de “boven klasse” hebben die met hun Gutmensch psychose een totale destructie laten ontstaan. En de mogelijkheid hebben om, zodra de pleuris uitbreekt, te kunnen vluchten naar veiliger oorden. (Zoals de NL regering tijdens WO2).

 5. g.h.m.leferink

  9 augustus 2016 om 23:06

  Dit is een Duitse regering die het eigen volk bedriegt! Dus Merkel & Co hebben NIETS GELEERD van ‘de eerste 12 jaar van het Duizendjarige Rijk’! [Voor de nu verwonderd kijkenden: dat bestond van 31 Januari 1933 tot 8 Mei 1945].
  Nee, dat NOS-alles-aan-elkaar-lieg-sjenaal meldde er niks over. En volgens mij de Duitse zenders (ik kan ze niet allemaal in die 15 minuten langszappen) ook TOTAAL NIKS!
  Dit is te gek voor woorden! Een Bundeskanzler + de andere leden van de regering die HET EIGEN VOLK BEDRIEGEN!
  Ik ga dit in de buurt (ik woon in Duitsland) bekend maken!

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. Merkel-Duitsland doet wat George Soros wil: migranten als ‘vluchtelingen’ importeren. En zo de omvolking doorvoeren. Ze zegt dan “wir schaffen das”.

 7. En nu de feiten, waarmee het niet zo nauw genomen wordt op dit blog dat dient op boosheid te kanalseren en steeds minder vaak de nuchterheid.

  1. Kopp Verlag is niet bepaald een betrouwbare bron gezien de sponsoring van uitgaven over astronauten uit de oertijd (Von Daniken) en andere rommel. Als regel doen zij geen enkele zelfkritieke en publiceren schaamteloos wat “Hot” is.

  2. “Turkse toeristenindustrie is ingestort” dat valt wel mee. Ten eerste vertrekken er veel Turken gezien de gespannen toekomst, tijdelijk of permanent . Volgens de NOS na de coup nog ” 700 a 800 ” boekingen per dag (en dat is voor Nederland). Duitsland natuurlijk veel hoger. Dat is zeker een paar extra vliegtuigen vol toeristen! http://nos.nl/artikel/2117918-meeste-passagiers-vertrekken-gewoon-naar-turkije.html

  3. Op Schiphol bij Transavia alleen al gaan elke ochtend 5 vliegtuigen naar Turkije! Het is niet zo vreemd zomers vooral voor goedkopere chartervluchten om in de nacht aan te…

  • ..komen.

   En dan heb ik het nog niet over de 3-4 miljoen Turken die in Duitsland wonen en werken, als dan niet met Turks paspoort, die pendelen, tja, ook vooral in de zomer en met goedkopere chartervluchten. Dus om hiet iets verdachts van te maken moet je met meer komen dan lijstjes en foto’s.

   En ja bussen zitten vaak incl een reisaanbieding. De aankomsten via een luchtmachtbasis zijn een ander verhaal maar ik vermoed onderdeel van de bekende deal ” Voor elke vluchteling die Turkije terugneemt, neemt Europa een Syrische vluchteling op.”

   Hollandse nuchterheid. De wereld is al gek genoeg zonder opzwepende verhalen. Denk je nu echt dat er stiekeme transporten zouden plaatsvinden met alle politieke risico van dien? hahaha.

   • Er is al genoeg gebeurt om de totale oorlog te beginnen tegen deze liegende indringers en de al dan niet aangepaste 1e, 2e, 3e en 4e generatie moslims en iedereen die ze de hand boven het hoofd houdt. Zoals jij bijv.
    Ik ben het spuugzat en NIETS gaat mij te ver. Oog om oog, tand om tand. Hun aanwezigheid en het gedrag dat ze vertonen is een belediging.

   • Dirkm,
    Merkel doet toch niets anders dan haar eigen zin doordrijven? Het is dus zeer aannemelijk dat ze dat ook op deze manier doet. Vergeet niet dat ze steeds recalcitranter wordt, nu steeds meer mensen uit haar eigen partij, en de CSU haar beginnen te bekritiseren. Het is psychologie!

  • “En nu de feiten, waarmee het niet zo nauw genomen wordt op dit blog dat dient op boosheid te kanalseren en steeds minder vaak de nuchterheid.”
   .
   Aha, en hier hebben we dan het onomstotelijke bewijs uit @DirkM zijn eigen mond, @DirkM is een zogenaamde (betaalde?) ‘debunker’, hij bezoekt deze site enkel met als doel te ‘debunken’ door onder andere de beschuldiging dat dit blog bevooroordeeld zou zijn terwijl de enige echte bevooroordeelde op deze site @DirkM zelf is want hij komt hier immers enkel om (betaald?) te ‘debunken’.
   .
   Ik zeg dit soort dingen niet snel maar wat mij betreft mag @DirkM van dit blog verwijderd worden want een open discussie met dit soort personen is niet mogelijk, dus wat voor zin heeft het zijn reacties te plaatsen? Ik heb absoluut geen probleem met mensen die een andere mening hebben, dat kan juist verfrissend zijn, maar een ‘debunker’ ben je liever kwijt dan rijk want daar valt geen goed garen mee te spinnen.

   • g.h.m.leferink

    11 augustus 2016 om 21:44

    ‘Dick’, volgens mij sla je de spijker precies op de kop! Dat zich achter ‘DirkM’ verschuilend figuur ben ik hier ook liever kwijt dan rijk. Hoewel, als onder de hier reagerenden algemeen bekend wordt waarom die ‘DirkM’ hier deelneemt, dan zal de lol er voor die Sammie Stiekem snel af zijn!
    Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 8. Op pi-news de loopt bij dit onderwerp een levendige discussie met al 280 postings. Opvallend is het steeds grovere taalgebruik naar Merkel en het regiem toe – de kots komt er daar in elk geval steeds ongeremder uit. Heel begrijpelijk overigens,want Merkel is een schoft. Ik heb zelf ook dat afkeergevoel en zeker ook naar Rutte, die het zelfde misdadige wanbeleid voert als Merkel. Hij kan beter straks ook uit de buurt van de hoge 1000 jaar oude eiken blijven,lijkt me.

  • Dank voor de tip “veelminder”. Dat pi-news is uitermate interessant en verhelderend. Er schrijft een reaguurder wat het probleem aardig samenvat : “Wir wurden ausgetauscht” oftewel we worden ingeruild. Inderdaad, het Duitse volk wordt ingewisseld voor achterlijk, bloeddorstig en parasiterend vuilnis met een middeleeuws wereldbeeld. Met dank aan Tante Angela en de hele €uropese dictatoriale bestuurderskliek.

 9. @ Sinterklaas.

  Ja, ik heb wel een idee. Niet veel meer dan dat en ook niet adembenemend diepzinnig, maar ik zie in alles wat zich momenteel voltrekt in Europa een doelbewuste poging om etnische groepen tegen elkaar op te zetten. Autochtonen en moslims, beide groepen worden bespeeld als een viool.

 10. Sint Nicolaas

  9 augustus 2016 om 17:27

  En denken we nou werkelijk dat al die zelfbenoemde “vluchtelingen” allemaal braaf in Duitsland zullen blijven ? Schengen is nog steeds niet de nek omgedraaid ( Sint kan dit beamen aangezien hij een aantal weken geleden NL in en uit ging zonder ook maar een oom agent te zien ) dus binnenkort in uw UWV, uw straat, uw wijk, uw dorp, uw stad, uw park, uw school, uw supermarkt, uw winkelcentrum. Als dit verhaal echt klopt dan worden nog meer besodemietert, voorgelogen en verraden dan Sint al wist. Zo zie je maar, het kan altijd nog erger. Gelukkig zijn het allemaal doktoren, professoren, wetenschappers en wiskundeleraren waarvan er een zijn gezin was kwijt geraakt in Syrië en zich per ongeluk in Ansbach opblies. Tja, shit happens nietwaar ? En tante Angela maar blaten “Wir schaffen das” Reeds eerder geplempt door Sint ; waar haalt dat teringwijf de gore lef vandaan om in de WIR vorm te spreken ! spreekt ze namens u, of Sint ? NEEN ! Wat Sint betreft kan het hele zooitje opzouten.

  • Sint Nicolaas

   9 augustus 2016 om 17:39

   Waar haalt het teringwijf de gore lef vandaan om de toekomst van €uropa, van uw en mijn (klein) kinderen zo ongelooflijk te vergallen ? Waarom worden wij gedwongen naast volstrekt achterlijke import te leven ? Sint zegt NAAST want ze leven, zoals al eerder geplempt, NAAST ons, niet MET ons. De samenleving die zij hier gecreëerd hebben staat haaks op die van de onze en bestaat NAAST die van ons. Lieden die een leven leiden gebaseerd op een sprookjesboek waarvan de inhoud druipt van het bloed, pedofilie en haat jegens niet gelijk gestemden. Er zijn zelfs nog aanhangers van dit WC papier die niet zo lang geleden nog beweerden dat de aarde plat was, ik bedoel maar ! Is er geen mogelijkheid dat wijf aan te klagen voor landverraad of volksverlakkerij ? Het opzettelijk in gevaar brengen van een volledig continent voor het strelen van haar eigen ego en gelijkgestemde schoothondjes zoals Rutte en Co. ?

   • We moeten hier in Europa als de dood zijn voor moslimextremisme, maar tegelijkertijd importeren we moslims op ongekende schaal, In het MO bewapenen we de de moslimextremisten en trachten we hun grootste tegenstande, Asad van Syrie, weg te krijgen. Waarom doen we dat?

   • Sint Nicolaas

    9 augustus 2016 om 17:54

    Sint wordt hier werkelijk onpasselijk van en pisnijdig tegelijkertijd. Opa Sint zei laats nog dat hij beter niet in het verzet had kunnen gaan in de jaren 40-45. Heb ik hier mijn leven voor gewaagd was de vraag ? Wat een toekomst hebben mijn kleinkinderen ? Tja, daar vraag je me wat. Heeft u een idee ? De enige hoop is maart volgend jaar en dat de PVV een monsteroverwinning moge behalen maar dan nog. De landverraders zijn inmiddels overal actief in besturen, zie het zooitje maar eens op te schonen maar hopelijk is het een begin. Je zou bijna het voorbeeld van Sultan Erdogan gaan volgen en alle “verraders”te grazen nemen. Geert heeft het al eens over revolte gehad. Je kan je afvragen hoe lang de €uropeaan dit geschoffeer nog pikt maar gezien de huidige lauwe boel moddert het nog wel even door en berichten we gewoon a la NOS dat alle aanslagen en ellende het werk is van eenlingen waar er duizenden van zijn en verwarde, geestelijk gestoorde mannen.

 11. Hier doet de Staatsomroep verslag van een spreekbeurt van Danny voor het Europese Parlement:

  http://nos.nl/video/341242-syrische-activist-danny-dayem-spreekt-europees-parlement-toe.html

 12. Mocht je soms denken dat de werkelijkheid nog vreemder wordt dan de meest vergezochte fictie verdiep je dan eens in de wijze waarop onze MSM (en politici) verslag doen van de oorlog in Syrie . Begin bijvoorbeeld eerst met een artikel als dit:

  http://www.ad.nl/buitenland/syrische-burgers-betalen-de-prijs-zelfs-nadat-ze-zijn-vermoord~ad7eb9eb/

  ’t Is uit 2012 en exemplarisch voor de wijze waarop de MSM sindsdien verslag hebben gedaan van de moordpartij in Syrie;

  Google daarna op de naam “Danny Abdul Dayem”.

 13. Als je de etnische spanningen zou willen opvoeren kan je bijna geen beter draaiboek volgen als wat nu wordt afgedraaid in Europa. We hebben inmiddels al wat aanslagen achter de rug en of de daders daarvan nu ‘bonafide’ extremistische moslims, ‘verwarde’ eenlingen, of ‘bekenden’ van onze eigen veiligheidsdiensten zijn is niet eens belangrijk. De dreiging hangt in de lucht en gaat het om. ‘Them or us’ . Nu nog de reactie uit de meer extreem nationalistische hoek en de architecten van ‘jij bent welkom’zijn waar ze wezen willen.

 14. Als het verhaal uit het artikel daadwerkelijk waar is dan hebben we een nog veel groter probleem dan dat ik al dacht, en dat probleem was al groot. Als dit waar is, dan is het einde zoek. Als dit waar is, tsja…. dan ben ik uitgeluld, dan weet ik het effe niet meer. Wat ik wel al een tijdje doorheb is dat ze in zo’n kort mogelijke periode zoveel mogelijk niet-Europeanen Europa binnen willen loodsen want als ze hier eenmaal zijn dan krijg je ze niet meer weg, dus hoe meer ze in zo’n kort mogelijke tijd binnenhalen hoe beter want ze snappen zelf ook wel dat uiteindelijk op bepaalde partijen gestemd gaat worden, maar dan hebben zij iig al (een deel van) de ‘buit’ binnen, en probeer dat maar eens weg te krijgen.

  • Outin Theopen

   9 augustus 2016 om 17:26

   @Dick

   “Als dit waar is, tsja…. dan ben ik uitgeluld, dan weet ik het effe niet meer.”

   Herkenbaar. Soms is sprakeloosheid de enige passende reactie. Gedemoraliseerd door de overweldigende omvang van het drama dat zich voor onze ogen voltrekt, worden we steeds vaker bevangen door een gevoel van totale machteloosheid. Ik ben murw van de gekkigheid waaraan ik dagelijks word blootgesteld. De schaal, het tempo, de leugens… alles tegelijkertijd en geen moment om tot bezinning te komen. Onlangs, terwijl ik gedachteloos stond te wachten bij een koffiezetapparaat, zei iemand tegen me: “Wat sta je daar nou te mompelen?” Toen realiseerde ik me dat ik daar stilletjes stond te prevelen: “waanzin, complete waanzin.” Ik had geen zinnig woord te zeggen. Uitgeluld.

  • De meeste gelukszoekers zullen nooit gaan stemmen , het zal ze ook geen ene biet schelen wie er MP is ….als ze hun uitkering maar krijgen en een woning en de rest pikken ze er wel bij ( op een paar na ) werken ? hoezo ? ik verhuur wel stiekem een kamer aan een illegaal ….haha ja weer 100 euro extra in de week…integreren ? hoezo ik ga alleen met mijn eigen volk om ..de Hollanders kunnen de boom in….en jeetje wat een land ze zijn hier echt dom ..ik krijg alles en doe lekker niets …pff zou niet weten waarom….ik krijg ook meer dan een Hollander ..haha wat een sukkels hier…
   kan zelfs elk jaar op vakantie …ja klopt naar het land waar ik vandaan kom….
   Welterusten Nederland….bedankt Flutte en consorten ….wakker worden gvd
   ( sorry )

 15. “Ten koste van de Duitse burgers.”: er zijn geen grenzen en Schengen wordt niet gehandhaafd dus maak daar maar ‘Ten koste van de noord-Europese burgers.’ van.

 16. Duitse rechters en officieren van justitie zijn buitengewoon gefrustreerd, omdat van de regering Merkel het uitdrukkelijke bevel hebben gekregen om moslimmigranten slechts in zeer uitzonderlijke gevallen straffen op te leggen. Zo kan het dat een Turk die een politieman bijna dood schopte, een Duitser die nooit meer aan het werk kan, overdag gewoon weer de straat op kan. Een andere Turk die een agent in zijn hoofd schoot, hoeft overdag niet eens vast te zitten, en kan gewoon in zijn gestolen Mercedes blijven rijden. Dit zijn slechts twee van de dagelijks tientallen gevallen waarbij migranten een vrijbrief krijgen om bijna alles te doen en laten wat ze willen, terwijl autochtone Duitsers zelfs voor kleine vergrijpen extreem zwaar worden gestraft.
  En elke dag komen er meer bij …..ook zijn er ongeveer 150000 gelukszoekers spoorloos verdwenen…dat betekent dus 150.000 strafbare feiten per dag ze kunnen natuurlijk niet van de lucht leven en roken……goed bezig Merkel…

 17. Indien ik met planefinder maandagochtend na 01.00 uur de historie van vluchten nakijk, zie ik allemaal starair en onurair toestellen ook pangasiusfilet air, meestal afkomstig uit Turkije.
  Nu weer sun express om de paar minuten komen ze aan uit Turkije.
  Het is verifieerbaar dus.
  Ze mogen daar niet landen zonder hun transponeert aan, trouwens een transponeer uitzetten op een niet militair toestel is lastig.

 18. Vluchten moeten toch te traceren zijn? Er zijn toch omwonenden met wie journalisten – ik bedoel die paar die nog resten – kunnen gaan praten. Arnold,kom terug uit Sicillië, want dit lijkt me pracht klus voor jou:waarheidsvinding
  Het doet me denken aan het bericht van Arnold Karskens vanuit Sicilië,dat de christendemocratisch geleide regering van Italie (Monti) geruisloos negerdobbers faciliteert via beschut gelegen doorgangskampen,waarvan verder eigenlijk niemand iets weet en waar je ook niet als journalist in de buurt mag komen.
  De grote vernietigers van uw en mijn land(en) zijn christendemocraten: de uit de wind blijvende ,maar kwaadaardige en schadelijke Monti en dat politieke uitvaagsel in die bunker natuurlijk,wier naam ik niet eens meer over m’n lippen kan krijgen en een Ceaucescu lot toewens. En dan komt ze nog goed weg.

  • Het probleem is niet zozeer de journalisten, maar de redacties van de kranten en de televisieprogramma’s. Die bepalen welk nieuws er wel en niet wordt gepubliceerd en in welk frame het geplaatst wordt.

 19. Terwijl de autochtone Europese bevolking zoet wordt gehouden met glasharde leugens dat het aantal asielzoekers fors verminderd is, halen de EU en de NAVO wekelijks steeds meer migranten naar onze landen toe. Volgens de VN werden alleen al de afgelopen week 10.000 Afrikaanse gelukszoekers –ook volgens de UNHCR niet één oorlogsvluchteling- door de EU-grens’bewakers’ van Frontex en de NAVO op zee ‘gered’ en naar Europa gehaald. Daarnaast is op sociale media te lezen dat op het vliegveld van Bonn iedere nacht elke paar minuten een groot passagiersvliegtuig vol met migranten landt. Oostenrijk eist inmiddels openlijk van bondskanselier Angela Merkel dat de buitengrenzen van de EU eindelijk worden bewaakt. Zo niet, dan stuurt het land nieuwe migranten rechtstreeks door naar Duitsland.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/EU-en-NAVO-halen-inmiddels-wekelijks-10000-migranten-uit-Afrika-op
  Mijn prognose voor 2017 …het volk gaat dit niet meer pikken…

 20. Afgelopen juli alleen al 75000 aanvragen….
  http://www.mmnews.de/index.php/politik/80498-zahl-der-asyl-juli
  En 80% daarvan had geen papieren meer ( klopt gewoon weggegooid )

 21. Dit bedrijf houdt zich bezig met rechtse esoterie. Heeft ooit een Duitse prijs gekregen: Het gouden aluhoedje (2015). Dus ik houd mijn twijfels over hun berichtgeving.

  • Outin Theopen

   9 augustus 2016 om 12:46

   De omstreden reputatie van uitgeverij Kopp rechtvaardigt uw scepticisme. Echter, de hoogst ongebruikelijke (zo niet verdachte) vluchtschema’s waarnaar men verwijst zijn voor iedereen inzichtelijk. Ik stel voor dat we die schema’s de komende tijd scherp in de gaten houden. Misschien kan Joost proberen om contact te leggen met Flughafen Köln-Bonn voor nadere informatie omtrent deze curieuze nachtvluchten. Ik wacht in spanning op een vervolg.

  • Edmond V.O. Katusz

   10 augustus 2016 om 01:14

   Vooral uw boeken over bijv. “Verbotene Archäologie ” Men kan de verzamelde werken van Von Däniken aldaar betrekken. Slechts € 299,00. Voor de liefhebbers. Dus wat te denken?
   .
   Maar geven ook boeken uit van Zbigniew Brzezinski en Paul Craig Roberts, dat dan weer wel.
   .
   Caveat emptor!
   Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 22. Als list en bedrog het enige is wat je nog rest als politiek leider, dan is het treurig gesteld met je positie. Paniek voetbal.
  Wat ik al eerder opmerkte; behalve een paar west Europese landen zoals b.v.b. Nederland en Duitsland, is het vrijwel onmogelijk voor immigranten om een uitkering en andere prachtige voorzieningen te krijgen in de rest van de EU landen.
  Dus willen al die gelukzoekers naar Nederland en Duitsland. De rest van de Europeanen houden daarom hun mond dicht. Stop dat krankzinnige uitkering- en gratis voorzieningen beleid en je zult geen migrant meer zien. Ze komen slechts voor de poen, niet omdat ze NL zo leuk vinden. Geen van hen zal s’nachts in een vliegtuig naar Madrid of Lissabon stappen, wel naar Frankfurt (of misschien ook wel Amsterdam…)

  • g.h.m.leferink

   11 augustus 2016 om 21:35

   ‘Cale’, je zegt iets wat ik ook al, meer dan 10 jaar lang, beweer.
   Goodgoasn: Gait H.M. Leferink

 23. Wat ik vergeet, domineesdochter Merkel en Erdoschwanz hebben dus saampies hun eigen agenda. Had Hitler ook. Over 5 jaar zal ook deze huidige Duitse bevolking op de restanten van hun vernietigd land verdwaasd om zich heen kijken. Alleen kunnen ze dan nooit zeggen “Wir haben es nicht gewusst” alleen maar een beteuterd “Wir haben das wirklich nicht geschafft”.

  • Haar moeder is joods, dus zij ook.
   Zou er ook wraak van haar op het Duitse volk kunnen spelen?

   • @Paul
    .
    Jij zegt het, eerlijk gezegd is die gedachte bij mij ook weleens opgekomen, en dan niet zozeer wraak op het Duitse volk maar wraak op het blanke ras in het algemeen. Dat werd versterkt toen ik een jood iets hoorde zeggen als; ‘waar zijn de Romeinen, waar zijn de oude Egyptenaren (en nog wat volken onder wie de joden geleden zouden hebben)? Waarop hijzelf vol trots op antwoordde met een grote smile op z’n smoel; ‘Exact, die zijn er niet meer, maar wij zijn er nog wel!’. Nog even en hij kan het blanke ras (Ariërs?) aan dat rijtje toevoegen. En dat is ook vreemd, ik heb altijd gedacht dat Ariërs blonde mensen met blauwe ogen waren, maar onlangs na de aanslag van die “rechts extremistische” Duitse Iraniër werd verteld dat Ariërs uit het gebied van Iran komen, en dus geen mensen zijn met blonde haren en blauwe ogen waar Hitler zo op gegeild zou hebben. Hoe zit dat dan, hoe kom ik erbij dat Ariërs mensen met blonde haren en blauwe ogen zijn?

    • Het Arische ras? Beetje dom foutje van de nazis. Ariers komen uit Iran en India. Heb daar nog nooit blonde dames gezien, behalve Duitse toeristen dan.
     De swastika was ook zo’n foutje. Het is een Hindoe symbool. Kijk maar eens rond op Bali, daar stikt het van de hakenkruisen maar die hebben niets met Duitsland van doen.

     • Volgens mij was de swastika geen foutje. Hitler hield zich bezig met esoterische zaken, zocht tekens voor z’n propaganda en een heeft daar de swastika voor gebruikt, maar wel een slag gedraaid en volgens mij staat ie ook in spiegelbeeld, z’n groet heeft ie weer van de Romeinen, etc..
      .
      Wat ik me nu afvraag, misschien heeft Hitler met Ariërs nooit mensen met blonde haren en blauwe ogen bedoeld maar is dat er achteraf van gemaakt door de overwinnaars als contra propaganda, in Duitsland wonen relatief veel mensen met blauwe ogen en blonde haren.
      .
      Btw, je ziet weleens muren beklad met swastika’s die eigenlijk het hakenkruis van Hitler moeten voorstellen. Dat zijn volgens mij van die afa gekkies die weer iets in de schoenen van rechts proberen te schuiven maar niet weten hoe je een echte hakenkruis schildert.

     • “misschien heeft Hitler met Ariërs nooit mensen met blonde haren en blauwe ogen bedoeld”
      .
      Dit vond ik als kind al vreemd > Hitler had geen blonde haren en geen blauwe ogen.

     • Weinig mensen weten dat het Duitse leger in WO2, niet alleen het multi cultureelste leger was, maar vooral dat ieder volk die meevocht gelijke rechten had en hun cultuur binnen het Duitse leger mocht uitleven.

      Terwijl in het Amerikaanse leger zwarte mensen minder rechten hadden en als stront werden behandeld.

      Hitler heeft het ook nooit over untermenschen gehad, wel over het herrenvolk en ubermenschen in de context van de Romeinen.

      Het zijn paradoxen die je alleen leest op de alternatieve media.

     • Voor zover ik weet is dat hakenkruis een geluksteken. Duitse soldaten in de eerste wereldoorlog hadden het soms als geluksteken op hun helm als geluksteken. Ik denk dat Adolf het daar vandaan had.

   • Paul,
    Het zou in elk geval verklaren waarom de Joden niet allemaal PVV stemmen, maar er juist keihard tegenin gaan. Steun voor de PVV zou logisch zijn, gezien de mosliminvasie, waar de Joden het slachtoffer van zullen worden. Maar dat weegt dus niet op tegen de lol van het kapot maken van Europa. Daarna is het afnokken naar de VS, Israel, en misschien Australie.

 24. Het zijn en blijven Duitsers. Zit het Geheimnis dan toch verankerd in hun genen? Het lijkt er wel op.

 25. Coudenhove-Kallergi plan in full swing dus. Ik ben het zo zat om iedere keer weer dit soort berichten te moeten lezen en dan te zien dat er nergens iets van een opstand, demonstratie of wat dan ook ontstaat. Nee, men loopt liever met z’n smartphone achter een virtuele Pokémon aan. Na ons de zondvloed. We worden hier gewoon in de uitverkoop gedaan. Merkel moeten ze per direct van haar stoel in het gevang danwel gekkenhuis gooien. Er staat ons op deze manier nog een hoop ellende te wachten. Nu al bijna dagelijks allerlei ongein met aanslagen. En dat zal alleen maar meer worden. Iedere keer als je denkt dat het niet erger of gekker kan blijkt de werkelijkheid nóg weerbarstiger. We moeten opstaan en ons land, cultuur en afkomst gaan verdedigen. Er zit niets anders meer op. Niets doen is niet langer een optie. En op “Den Haag” en het Koningshuis hoeven we niet te rekenen…

 26. Die kunnen dus ook zo doorlopen naar Nederland , of lopen hoeft niet eens, ze kunnen gratis met de trein.

 27. Niks nieuws onder de zon dus.
  We worden belazerd waar we bij staan en de Europeanen doen niets!

 28. Outin Theopen

  9 augustus 2016 om 11:43

  Het eerste woord dat in mij opkwam bij het lezen van dit bericht was “onvoorstelbaar.” Echter, bij nadere reflectie realiseer ik mij dat niets aan dit verhaal in deze tijd onvoorstelbaar is. Wat een waanzin. Wat een volstrekte waanzin.

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑