Het is weer verkiezingstijd: allemaal tegen Geert Wilders

wildersDoor Joost Niemöller

De verkiezingstijd is begonnen, hoor en lees ik. D66 wil regeren en kiest voor het midden. Er is dus geen verschil meer tussen D66 en CDA. Er is ook geen verschil meer trouwens met GroenLinks, die al hebben bewezen een trouw regeringspartner te zijn. Er is ook geen verschil met de PvdA. De PvdA en VVD hebben vandaag sorry gezegd over hun regeertijd, dus dat was dan weer dat. O ja, ergens tussen al die tinten grijs bevindt zich ook de CU. De SP doet wat ze altijd doen: Niet mee. Geen last voor niemand.

Volgens de NOS zullen de verkiezingen dit keer niet gaan over de economie, als de vorige keer, maar over het algemene ongenoegen, dat wil zeggen over de onzekerheid bij de mensen in de veranderende wereld. Gelukkig hebben ze bij de NOS geen angst. Ze zijn gewoon voor de veranderende wereld en daarom zijn ze voor D66, die zich trouwens toch niet onderscheidt van de rest van het veld behalve dan van Wilders, die in een A4 vertelde waar hij voor stond, dat is namelijk voor grote veranderingen omdat deze dramatische tijd dat eist. De PVV is dus de enige progressieve partij, maar wordt voorgesteld als de partij van de angst en van de mensen die terug willen naar vroeger, wat niet kan zoals iedereen weet. Door de NOS. Door de NPO. Door de kranten. Die er van overtuigd zijn dat de wereld en de tijd zich steeds verder zal ontwikkeling in de richting van een globaliserende wereld onder leiding van de VS, met Hillary aan het hoofd. En de islam is gewoon een godsdienst, want de meeste moslims willen die aanslagen trouwens helemaal niet. Wilders maakt zich druk om niets. Hij overdrijft. Hij is niet realistisch.

Dan hebben we het ook gelijk over GeenStijl. Jan Roos kondigde aan te kiezen voor VNL. Van Rossem gaat met gestrekt been in de PVV, net als Spartacus. Pritt, de baas, zal zich wel slim op de vlakte houden. Maar GeenStijl heeft zijn visiekaartje al afgegeven: Niet meer zo brutaal als vroeger, ergens op rechts, tegen de PVV. Powned was altijd al VVD trouwens, en zal dat blijven.

Zo zijn de kaarten geschud. Af en toe zal Geert Wilders ergens opduiken als een figuur uit een ander sterrenstelsel. Gek toch dat hij in de peilingen de grootste partij vertegenwoordigt. Ja, dat is gek, maar daar gaan ze in de media verder niet over nadenken.

En o ja, af en toe een moslimaanslag in Europa. Dat heeft niets met de islam te maken. De meeste moslims zijn niet zo. Daar moeten we maar mee leren leven.

Deze verkiezingen worden een absurdistisch theater voor wie bereid is door de frases heen te kijken. Allemaal tegen de PVV zonder het over de PVV te hebben.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

53 reacties

 1. Ondertussen gaat Frontex vrolijk verder met het ophalen van economische vluchtelingen en raddraaiers…
  Welterusten weer EU …sjonge jonge…
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/08/italiaanse-marine-had-het-zelden-zo-druk-met-reddingacties-349935/

 2. eindelijk een man naar mijn hart hopelijk en sterk komt hij aan de macht ,ik hoop dat de Hollanders nu eindelijk wakker worden.

 3. g.h.m.leferink

  29 augustus 2016 om 21:31

  En nog iets: ‘Haatzaaien’, waar de HRM, de HoofdRioolMedia, Wilders en de PVV van beschuldigen, dat doen ze zelf! Het stiekem ophitsen tegen Geert en de PVV loopt gewoon de spuigaten uit. Zelden zag ik zoveel FARIZEÍSME! Maar wat wil jer ook? De HRM meent ons, dus het Henk en Ingrid soort, te moeten sturen. Natuurlijk in de door hun gewenste richting…. En in het geval van de NOS gebeurt dat ook nog OP ONZE KOSTEN. Omdat ze met HRM-arrogantie op ons neerkijken. Dus niet de HRM/MSM zitten fout met hun ACHTERBAKSHEID en het broertje ervan, de LAFHEID. Nee, WIJ zijn zo dom dat we niet meer braaf op de PvdArglist, GroenSLinks of DONSZACHT66 stemmen. Dus WIJ moeten bekeerd worden, en die EIGEN MENING zo snel mogelijk afleren. Daarvoor zullen deze Dominees van deze SLinkse Zwartekousenkerk wel even zorgen! Waarbij ZIJ zich zien als degenen die ons, de stoute jongetjes, met zachte dwang aan het handje moeten nemen. Natuurlijk STIEKEM…..
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. Alle moslims het land uit zal niet gaan, wel de criminele en terroristische moslims vanwege hun dubbele paspoort, ze vallen dan in hun eigen mes.
  .
  Alle moskeeën sluiten zal niet gaan, wel de haatmoskeeën. Haatimams worden verboden en er mag enkel nog in het Nederlands gepredikt zodat meegeluisterd kan worden.
  .
  Er moet gevraagd worden wat ze belangrijker vinden; het moslim zijn of het uitdragen van het moslim zijn? Als ze zeggen het uitdragen van het moslim zijn dan wordt dat een interessante discussie waardoor de ware intenties van de islam onmiskenbaar duidelijker zal worden.
  Dat zullen ze dus niet zeggen, het moslim zijn is het belangrijkste, waardoor het dus geen probleem zal zijn wanneer in onze seculiere samenleving alle islamitische uitingen in de openbare ruimte verboden wordt. Dat geldt dan uiteraard voor alle religies.
  .
  Zover zal het nooit komen want het uitdragen is voor hun hetzelfde als een tijger die zijn territorium afbakent, het is van levensbelang.

 5. ondanks de sympathie die ik voor de PVV heb zullen ze toch moeten zoeken naar coalities.
  76 zetels halen ze nooit en wat dan.
  weer 4 jaar aan de kant staan schreeuwen?
  en in de tussentijd doet links met vvd weer goede zaken.
  EU ,vluchtelingen,moslims,ze mogen allemaal blijven van deze clubjes.
  dus wees realistisch,de PVV moet bondgenoten zoeken anders is het voorbij.

  • @arjope
   Tsja.. het voordeel wanneer massaal op de pvv gestemd wordt is dat men er niet meer omheen kan wat de meerderheid wenst. Ongetwijfeld zullen ze die massa blijven negeren maar als op andere partijen gestemd wordt dan kan de illusie gewekt worden dat de massa niet genegeerd wordt. Het probleem is dat de pvv de enige partij die harde stellingen deponeert en we weten onderhand waar de zachte heelmeesters ons hebben doen aanbelanden. Dus.. buiten de pvv staan de politieke partijen voortzetting van het huidige beleid voor. Als dat iemand zijn wens is dan heb je ruime keuze, als je dat niet wenst heb je eigenlijk maar één optie, hoe treurig dat misschien ook is, het is niet anders. Wat m.i. op dit moment het belangrijkste is is dat een heel hard en dringend signaal door het volk afgegeven wordt. Gebeurt dat niet dan is het slechts een kwestie van tijd en kunnen de egoïsten hopen dat het hun tijd wel zal duren, na hun de zondvloed.

 6. .
  Die prachtclub van Wilders, van Martin, van Fleur
  met dat A4-tje op de Binnenhof-deur
  gaat veel leugenaars vervangen
  want het dient Neêrlands Belangen…
  al verpest het knap veler humeur !
  .

 7. Als PVV kiezer zie ik,dat wederom naar de ‘aarzelenden’ over de toon,geen handreiking is gedaan om ze binnen te loodsen. Daarom zie je ook weer een wegloop naar b.v. 50+, zes kostbare zetels van mensen,die vaak inhoudenlijk ver met Geert en de PVV willen optrekken,maar iedere keer weer zich storen aan dat net te rigide toontje.
  Je kunt dat flauw vinden of niet,feit is dat de PVV 10 randzetels van zich vervreemdt,die Pim waarschijnlijk wél zou hebben binnengehaald. Je kunt inhoudelijk heel duidelijk zijn en dit taalkundig toch wat anders, iets formeler verpakken. Keer op keer wordt daar op gewezen,het is wél belangrijk: toon eniets te scherpe kanten.
  Dit,en het ontbreken van een met elkaar communicerend ,actief kader vind ik zo langzamerhand steeds bezwaarlijker worden.Ik zie graag andere toplui naast Geert-die ik respecteer en moedig vind – en ik wil dat de angst voor een ledenpartij overwonnen wordt. We moeten 50.000 actieve mensen kunnen mobiliseren in partijverband.

 8. Indien de PVV de scherpe kantjes uit het verkiezingspamflet weghaalt, zoals de Koran verbieden en Moskeeën sluiten, dan heb ik het vermoeden dat meer kiezers op deze partij zullen stemmen. Criminelen met twee paspoorten het land uitzetten, daar zullen de meesten het grondig mee eens zijn. Maar men houdt niet van extremen, is er bang voor; “wat als alle moslims in Nederland in opstand komen?” Men krijgt nu twee uitersten voorgeschoteld: voor moslim of anti-moslim. En daar is het reëel gezien ook te laat voor, na 40 jaar toelaten. Velen lijken nu, uit onvrede, voor de PVV te zijn maar eenmaal in het stemhokje twijfelt men, uit angst voor extremisme, van welke kant dan ook. Mijn advies: De scherpe kantjes er af om eenmaal in een machtspositie toch keihard door te zetten. Dat is de strategie, op andere onderwerpen dan zoals de EU, van alle politieke partijen tegenwoordig. Niemand houdt zich tenslotte nog aan de verkiezingsbeloften.

 9. In een column van 27 augustus, getiteld “Lachen om schoolboeken met een VARA-mening” http://bit.ly/2bXtif9 schrijft Zentgraaff van GeenStijl:

  “Toch jammer dat het weer zo moet: WAT WILDERS ZEGT IS AL DOM GENOEG, dus het is helemaal niet nodig om het nog eens te verdraaien en aan te dikken voor onderwijsdoeleinden ( . . .).”

  Terwijl ik ze toch eindeloos heb proberen op te voeden, de jongens en meisjes van SteenGijl: http://bit.ly/2c5EHf4

 10. Volgende coalitie blundert verder uit scheiterigheid en uiteindelijk breekt de pleuris uit. Wie verdedigt dan wat?

 11. Begin van de middag op NPO TROS Kamerbreed:

  http://www.nporadio1.nl/kamerbreed/onderwerpen/372131-alexander-pechtold-d66-en-gert-jan-segers-cu

  Ik moet zeggen dat Boonman het heel behoorlijk deed en Pechtold kort aan de lijn hield. Zal Pechtold echt niet blij mee zijn geweest. Segers was zijn eigen beschaafde zelf.

 12. Dag Mark houdoe en bedankt ….tot nooit meer ziens en neem de rest van de vazallen ook mee …..liegen bedriegen verhullen en verzwijgen…meer zat er niet in…nee klopt je bent gewoon een puppet van de Bilderberg landverraders….in mijn beleving dan.
  https://www.youtube.com/watch?v=DRvcJp1ibes

 13. De Duitse politici hebben met het binnenlaten van massa’s migranten uit Noord Afrika en het Midden Oosten enorme misstanden in de Duitse samenleving veroorzaakt. ‘Deze verloren generatie zal woedend zijn als ze in de steek zijn gelaten. Zo geweldig woedend, dat de politie er machteloos tegen zal staan.’ Zo groeit de woede bij kapot bezuinigde oudere en gebrekkige Duitsers, die zelf lopend naar de dokter moeten, maar moeten toekijken hoe de jonge, kerngezonde nieuwe ‘medeburgers’ zich voor duizenden euro’s met taxi’s naar de (uitkerings)instanties laten rijden, ‘met de zonderlinge verklaring dat ze anders wel eens verdwaald kunnen raken, omdat ze de weg niet kennen.’
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Duitse-politiebond-Immigratie-zal-tot-massale-onrust-geweld-en-gevechten-leiden
  Gewoon iedereen PVV stemmen …

  • Er wordt gewaarschuwd voor een groeiend tekort aan politieagenten ten tijde van toenemende onrust. Brussel (en Merkel) willen een EU leger dus wordt de politie minder belangrijk. Dat leger zal niet worden ingezet om grenzen te beschermen want die grenzen wil men juist niet. Dus waarom een EU leger? Om tegen de eigen bevolking in te zetten. Maar geen Duitse soldaten tegen Duitsers. Nee, dat werkt niet. Het zullen bijvoorbeeld Roemeense of Litouwse soldaten worden om op te treden tegen de bevolking in Duitsland of elders. Politici zien natuurlijk de huidige binnenlandse problemen escaleren maar laten, en zichzelf niet vrijwillig op het schavot zetten, en willen desondanks hun plannen (zie Schauble) niet opgeven. Integendeel, Merkel & co weten precies waar ze mee bezig zijn, vermoed ik.

 14. Dit is het resultaat van Flutte en Co / EU … prima gedaan jongens ….en nu graag vertrekken…graag even oprutten.
  http://www.destaatsschuldmeter.nl/
  ( zie ook de andere meters )

 15. Gisteren Pechtold gezien op tv, met zijn ‘aftrap van de campagne’. Dat menneke heeft zich echt losgezongen van de werkelijkheid, die leeft in zijn partijprogramma. En dat zit in zijn hoofd. Wat zich in de werkelijkheid afspeelt gaat volledig langs hem heen. Zag hem schaapachtig lachend een paar Afrikaanse vrouwen passeren. Je zág hem denken: ‘Zal ik ze aanspreken, praatje maken? Maar ja, kans is groot dat ze geen woord Nederlands spreken, dat ze me aankijken met een blik van: ‘wat moet die mafkees van me?’ Niet doen, Alexander, doorlopen, en vriendelijk blijven glimlachen, camera op je gericht!’

 16. Het zal in deze wereld nooit iets worden zolang aanhangers van godsdiensten worden beschermd. Net of ze beter zijn dan ongelovigen. We weten toch wel beter? maar de mogelijkheid om ‘ze’te straffen hebben we uit handen gegeven met
  1.
  Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.
  2.
  De wet kan ter zake van de uitoefening van dit recht buiten gebouwen en besloten plaatsen regels stellen ter bescherming van de gezondheid, in het belang van het verkeer en ter bestrijding of voorkoming van wanordelijkheden.

  Dit moet dus verdwijnen. Er staat wel dat ieder van ons, zelfs gelovigen, zich aan de wet moeten houden maar de praktijk van alle dag bewijst anders.

  Zodra gelovigen op de één of andere manier een dikke vinger in de pap krijgen dan wordt volop misbruik gemaakt.

 17. Iedereen die klaagt over ‘dat ene A4-tje’ heeft het over de vorm, en soms komt er een beetje inhoud bij kijken.
  Minder = meer, dat is een eeuwenoude wijsheid.
  Kun je nagaan wat minder minder minder is…

  Alle mensen die vanwege het ‘te extreme A4-tje’ (vertel me even waar het te extreem is, want ik zie het niet) gaan twijfelen aan hun stem op de PVV, verdienen maar één ding: de ondergang van de vrijheid van hun vrouwen en dochters.

  De verkiezingen van maart 2017 zijn een breekpubnt in de geschiedenis. Nu afgehaakt is straks afgehakt.

 18. Met dit soort prognoses:

  http://www.elsevier.nl/nederland/article/2015/12/cbs-kwart-miljoen-migranten-naar-nederland-in-2016-2735915W/

  kan je verkiezingsprogramma op één regel:

  *Nederland weer van ons*

  • De CBS heeft ook een Duits placebootje in de cijfers verborgen, want er staat dat na 2017 de immigratie sterk zal afnemen door de bescherming van de buitengrenzen. Ik denk dat dit regeltje erin is gezet op instigatie van Rutte want we weten allemaal dat die buitengrenzen helegaar niets voorstellen en beschermd worden door knuffel teddy beren.

 19. In de 30-er jaren wisten de communisten het: de heersende klasse heeft verschillende ijzers in het vuur, verschillende politieke partijen die ieder afzonderlijk een deel van het kiezersvolk voor zijn rekening neemt, de sociaal-democraten de arbeiders, de liberalen de middenstand en ondernemers, de verschillende christelijke partijen de hervormden, gereformeerden en katholieken. Bij elkaar is het de partij van de heersende klasse. Uitgezonderd destijds de communistische partij.
  Vandaag is het niet veel anders. Elke partij heeft vóór de verkiezingen met een “verkiezingsprogramma” zijn eigen achterban, samen vertegenwoordigen ze (na de verkiezingen) de elite, de banken, het grootbedrijf – wat weer samenwerkt in regering en parlement en dat samenkomt in de EU. Uitgezonderd is nu de PVV. VNL en Partij voor de Dieren zijn weifelende twijfelgevalletjes.
  En altijd geldt: elk volk heeft de regering die het verdient (verdiend heeft).

 20. de shit is dat Wilders een te extreem programma heeft wat ook nog eens onwerkelijk is.
  je kunt niet alle moskeetjes sluiten en de koran verbieden.
  hij moet zich aanpassen aan de mores die hier heerst of hij zal altijd in de oppositie blijven en vervolgens wegkwijnen.
  dat zou heel jammer zijn want Geert weet wat de problemen zijn .
  hij moet echter coalitiegenoten zoeken (76 zetels haalt hij niet en de eerste kamer maakt hem kapot)en zo een helder machtsblok krijgen dat kan regeren.
  dus zijn programma moet realistisch worden en hij moet de hand uitsteken zodat er een meerderheidsblok komt.
  je weet dat de hoeren van vvd en pvda alles doen om de macht te behouden (met gl en d66 erbij zullen ze daar misschien in slagen) dus er is werk te doen.
  ik hoop het want zo mag het niet verder

  • Dat zijn allemaal wénsen van je, Ajope.
   Extreem? Moskees sluiten? Wat is daar mis mee?
   Of zie je het nogsteeds als een gebedsruimte als elk ander?
   Hij “moet zich aanpassen aan de Mores die hier heerst”?
   Ik dacht juist dat het de bedoeling was om dat niet te doen!
   Mvg

 21. “want de meeste moslims willen die aanslagen trouwens helemaal niet”.
  Tuurlijk….. maar de haat- en moord opdrachten in hun heilige boeken ongeldig verklaren, zullen ze nóóit! !

 22. De media lacht inderdaad om het A4’tje van Wilders. Het is eigenlijk triest dat ze zo hard daarom moeten lachen, want je hebt helemaal niet veel letters en zinnen nodig om je plannen te ontvouwen.
  .
  Ooit heb ik een krediet bij de bank aangevraagd voor mijn toenmalig bedrijf en ook daarvoor was een motivatie nodig. Slechts 1 velletje had ik nodig om de motivatie in op te schrijven en het werd volledig toegekend. Er zijn bedrijven die moeten hele boekwerken indienen met al hun plannen volledig uitgewerkt omschreven en dan nog krijgen ze het krediet niet. Het kan verkeren.

 23. Wat een k.t wereld …in mijn beleving dan…..kan het anders ? ja natuurlijk …maar niet met een EU ( Brussel en of VS)
  https://www.youtube.com/watch?v=zsI4sIK0I1I
  Ik ben het hier helemaal eens met Joost……ik kom zelf uit de bouw …en ook daar dankzij de EU worden Nederlanders ontslagen ( in mijn beleving dan ) en Polen en ZZP ers aangenomen ( lees uitgekleed )

 24. Ondertussen is, as I speak, Erdogan bezig de Koerdische stellingen tegen IS uit te schakelen, munitie depots worden opgeblazen en dit alles onder goedkeuring van Mobama, die vindt dat de Koerden nu maar moeten opzouten en zich terug moeten trekken zodat dictator Erdogan die voor een groot deel aan de basis stond van ISIS zijn gang kan gaan:
  http://www.nu.nl/syrie/4313168/turkse-vliegtuigen-bestoken-syrische-koerden-bij-jarablus.html

  Dat is dus de total freak uit Turkije die volgens de Europese commissie nog steeds moet toetreden tot de EU en straks door Merkel cum suis door uw strot getrapt wordt.

  De aapjes komen steeds meer uit de mouw, Wilders had gelijk over Erdogan maar krijgt het niet.

 25. Duitse voorzitter van politievakbond veegt de politici daar ongenadig de mantel uit en dat mogen onze politici zich óók wel eens zéér snel gaan aantrekken…
  xandernieuws.punt.nl…
  Burgeroorlog ligt op de loer in Duitsland….
  Verzoek om dit artikel zo veel mogelijk te delen !!!

 26. Daar gaat-ie weer. Het moet allemaal in honderden pagina’s opgeschreven worden. Plannen die niemand leest of waar ieder maar als een kip iets uitpikt wat hem wel of niet bevalt . Plannen ook die door de ontwikkelingen in no time ingehaald (kunnen) worden, of gewoon direct na de verkiezingen in de prullenbak gefl. worden.
  Geef mij dat A4 tje maar. Moeten andere partijen ook doen. Heeft iedereen tenminste door welke koers men (niet) wil. Overigens toen Wilders bij de vorige verkiezingen een prima (volgens het CPB) plan had, kreeg het nauwelijks aandacht…
  Voor het A4 tje van de PVV geldt, net als voor elk voornemen: Niets is te moeilijk voor hen die willen!

  • Volgens mij bevat dat A4tje gewoon de doelstellingen, dat zijn de plannen en als je wil weten hoe ze dat uit gaan voeren dan kan je de tig pagina’s tellende bijlages lezen. Ik weet het niet maar het lijkt me sterk dat de pvv enkel dat A4tje heeft en niets anders.
   .
   Het gaat echt nergens over.
   .
   Maar ik begrijp het wel, de andere partijen komen enkel met een dik boekwerk zodat je al lezende door de bomen het bos niet meer ziet. Dat verklaart misschien waarom plots zoveel verwarde mannen met kalashnikovs hebben.

  • g.h.m.leferink

   29 augustus 2016 om 21:44

   ‘chris2’ , je zegt “Overigens toen Wilders bij de vorige verkiezingen een prima (volgens het CPB) plan had, kreeg het nauwelijks aandacht…”
   Verwondert je dat nog? Met de mediazooi van tegenwoordig? Die, als het woord VOOROORDEEL niet zou bestaan, het uitgevonden zou hebben?
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 27. Het a 4tje heeft wel indruk gemaakt , ze zijn zelfs geschrokken , de koran verbieden , man hoe durft hij , maar het is noodzaak willen we de islamitische gekte stoppen , en , mijn kamp is ook verboden , en daar staat niet zo veel aan moord opdrachten in als in de koran,alleen al soera 2,191 En dood hen de ongelovigen waar ge hen ook ontmoet ,, nou dat is dan de halve wereld , en dat mag dan hier gepredikt worden , maar zeggen dat ze met koran en al op moeten rotten naar hun eigen sprookjes wereld , dan ben je een racist , jammer van de politieke versnippering , twee partijen was genoeg , niet van ik ben niet rechts ik ben niet links , je bent voor mij , of je bent tegen mij ,het steeds verschuilen met kleine dingen , zo als men met of zonder dt schrijft , waar gaat het over,het zou zo al heel wat kosten besparen in de eerste en tweede kamer al leen al ,de tijd van huichelen ,liegen en bedriegen is voorbij durf te kiezen , daarom stem ik zeker PVV.

 28. Je kunt het ook anders bekijken: de PVV als een exponent van het politieke probleem. Puur gericht op sentimenteel garen spinnen, oplossingen die onbeschreven en qua detail onbenoemd blijven. Want als je dat wel zou doen (de kosten, de risico) krijg je natuurlijk geen stem. In andere woorden: de Partij van de Leugen die als grote kwaliteit heeft de leugens elders aan de kaak te stellen (het fenomeen projectie in full swing).

  Maar goed, over die “grote veranderingen omdat deze dramatische tijd dat eist”, geen enkele modern economie kan dramatische verandering veroorloven, behalve als dat binnen de grotere internationale gemeenschap zo afgesproken wordt. Dat is de lelijke realiteit die bloemrijke narcisten als Wilders en Niemoller altijd zo goedkoop negeren.

  Niemand wil echt instabiliteit, bezuinigingen, rellen of ingestorte markten. Dat is de paradox van het Westen. Het kan zich alleen maar verder uithollen en ingehaald worden. Maar het is als klagen over dingen die voorbij…

  • “Puur gericht op sentimenteel garen spinnen”
   .
   En weer draai je het om, het zijn de politiek correcte politici en media die via sentiment garen spinnen: een dood jongetje op een strand of een zielig jongetje onder het stof en de poorten gaan wagenwijd open voor ongelimiteerde en ongecontroleerde instroom van ‘vluchtelingen’.
   .
   Die politiek correcte politici hebben op lange na geen A4tje nodig, slechts drie zinnen:
   .
   1) Je bent welkom
   2) Wir schaffen das
   3) Iedereen die het anders ziet zijn racistische fascistische intolerante xenofoben etc..
   .
   Dat is het, meer is het echt niet.
   .
   Maar goed, jij bent een islamist gebleken, dus wat kunnen we anders van je verwachten dan list en bedrog.

  • U fantaseert, dat mag natuurlijk maar is een kunstmatige constructie.

 29. J. C. Th. Köhler

  27 augustus 2016 om 12:08

  Pas als leden van de regering . Bedoeld wordt leden van de regeringspartij.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

 30. J. C. Th. Köhler

  27 augustus 2016 om 12:06

  vervolg

  Stel dat Rutte de vorige verkiezingen had gewonnen, had hij niet hoeven te liegen over “windmolens draaien niet op wind, maar op subsidie; geen cent meer naar Griekenland, etc.” Had Wilders die verkiezingen gewonnen, had hij de eis van de pensioenleeftijd niet op hoeven te geven. Pas als leden van de regering mee gaan stemmen met de oppositie, moet het Kabinet consessies gaan doen.

  Dit systeem heeft het voordeel dat Geert Wilders op z’n sloffen minister-president wordt. Kan de PVV ongehinderd zijn beleid uit gaan voeren en worden we bewaard voor de islamisering van ons land. Kunnen we ook zonder referendum de EU verlaten. Win-win-win situatie.

  Ik zit nog even te denken welke functie ik voor mezelf ga opeisen als het zover is. 🙂

  Goed weekend allemaal.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

 31. J. C. Th. Köhler

  27 augustus 2016 om 12:03

  Fris4ever:

  daarom ben ik al tijden van mening dat we naar verkiezingen in twee ronden moeten. De grootste twee partijen uit de eerste ronde gaan naar de tweede ronde.

  Wie de tweede ronde wint met, bijvoorbeeld, 53 % van de stemmen vormt in z’n eentje het Kabinet en krijgt ook 53% van de zetels in de Tweede Kamer.
  De oppositie wordt gevormd door de overige partijen die tezamen de over gebleven 47% van de zetels verdelen, naar rato van de percentages die ze hebben gehaald in de eerste ronde.

  Dan is in één klap het belachelijke coalitie-gedoe de wereld uit. De partij die het Kabinet vormt hoeft helemaal geen “consessies” meer te doen, maar z’n eigen programma uit te voeren.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

 32. Wilfred Bakker

  27 augustus 2016 om 11:56

  Welkom in Nederland, echte mensen dienen opgeruimd, Pim dus.
  Je zet er iemand op de plaats die het plebs zogenaamd een stem geeft, Wilders. Met 1 a4 makkelijk gecontroleerde oppositie.
  M.A.W . we hebben niets te stemmen, de hele kliek is maar 1 partij, en dat is niet onze partij, mag ik dit zeggen, Ja dat mag ik.

 33. Een policor multi-cultureel kartel van uiteenlopende partijen willen samen maar een ding en dat is in hun eigen ingezette koers Nederland opheffen en Europa kapot maken als Westers vrijheids lievend gebied. Als de intoleranten de westerse liberale wetten gebruiken om hun intolerant stempel op het publieke domein te zetten dan is de vrijheid gauw verleden tijd.
  In Nederland kijkt de stemmer niet naar verkiezingsprogramma’s, men kijkt naar de poppetjes, en kom jij als leuk poppetje op nationale tv leuk over dan krijg jij een hoop stemmetjes, ook al is je partijprogramma geen drol waard. Hetzelfde telt ook voor de mensen die altijd op dezelfde partij stemmen, die veranderen niet vanwege partij draaiingen maar stemmen er braaf weer op want vader en moeder deden dat ook al. Echter ik merk steeds meer dat mensen om mij heen Wilders en co leuke poppetjes beginnen te vinden. We moeten echter vrezen, al krijgt de PVV 40 zetels het multi-culti kartel gaat regeren. Policor links en rechts samen

 34. Als de meerderheid van de kudde weer in de leugens en prietpraat van de verrotte regentenkliek ( alles minus PVV ) en media trapt, zal het de laatste kans verspelen. Dan zal de islamisering totaal worden, de import van achterlijkheid, criminaliteit, terrorisme en armoede blijven toenemen en blijven we lid van de totalitaire EUSSR. En blijft de politiek correcte DICTATUUR.
  WIE NIET HOREN WIL, MOET VOELEN. En dat zal gebeuren. En dat is dan heel verdiend voor die ruggengraatloze, stomme en luie meerderheid. Die zich LAAT INDOCTRINEREN. Ze zullen zichzelf, ooit, vervloeken.
  Bedankt achterlijke Gutmenschen!

 35. Afgelopen week hoorde ik een of andere onderling inwisselbaar NPO journalist, die met droge ogen beweerde dat we allemaal voor Obama waren. Ik deed op dat moment in de broek van het lachen.
  Bij de NPO laten ze zich allemaal door Rutte de keuken witten. Het hele zooitje is onder controle laten we maar zeggen van de door banken geschonken tophypotheek.
  Op die ene o moet trouwens een accent circonflexe.

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑