Na Berlijn: ‘Het is de schuld van Wilders.’

c0hkpyqw8aanvwbDoor Joost Niemöller

De voorzitter van het Ministerie van Binnenlandse Zaken spreekt nu van een ‘oorlogstoestand’ in Berlijn.

Dat mocht tijd worden.

De Duitse geheime dienst zou al ruim een week aanwijzingen binnen krijgen dat aanslagen op kerstmarkten ophanden zijn. Ook al eerder druppelde via de media door dat kerstmarkten een doelwit zijn. Maar de reacties van de Duitsers was er een van schouders ophalen. De afgelopen maand was ik in Berlijn, en wat me vooral opviel was de afwezigheid van politie, laat staan van militairen. Niet op de stations, niet op de druk bezochte kerstmarkten.

Nu kun je zeggen; er is toch niks aan te doen. Wat heeft het voor zin om je druk te maken. Als het komt, dan komt het. Dat is natuurlijk gevaarlijke onzin. Het helpt alleen al wanneer je ervoor zorgt dat kerstmarkten bijvoorbeeld door middel van eenvoudig neer te leggen betonblokken afschermt. Iets wat je in Berlijn in de omgeving van belangrijke gebouwen ook ziet.

Er zijn ook andere druk bezochte plekken, met een hoge symbolische waarde, zoals de Brandenburger Tor, te bedenken, die je met wat simpele middelen ‘vrachtwagenvrij’ kunt maken.  Zet er desnoods een paar tanks neer die zo’n op hol geslagen vrachtwagen van de weg kunnen schieten.

De aanwezigheid van politie met semi-automatische wapens op de grote stations is ook een optie. Die zie je soms in Berlijn, maar de afgelopen maand viel het me juist op hoe weinig politie je ook op de stations zag. Dat is natuurlijk maar een simpele waarneming van een enkel persoon.

Het is allemaal vooral mosterd na de maaltijd.

Het probleem ligt aan de top. Merkel haalde massaal de zogenaamde ‘vluchtelingen’ binnen.  Eerst kwam naar buiten dat dit een jonge Pakistaan zou zijn, die woonde op het oude vliegveld Tempelhof.

Nu sijpelen weer andere berichten naar buiten: de echte dader zou nog steeds op de vlucht zijn, gewapend en wel. De politie had de verkeerde gepakt. Het nieuws is in dit soort verwarde tijden altijd voor wat het waard is.

Dat het in de hoek van moslims gezocht moet worden, is iets waar natuurlijk niemand meer aan twijfelt.  Dat het best wel eens een ‘vluchteling’ zou kunnen zijn, is ook niet iets waar iemand nog serieus aan twijfelt, na de reeks aanslagen in Europa.

Merkel zelf noemt het een ‘onbegrijpelijke’ daad.

Ja, onbegrijpelijk voor wie niets begrepen heeft over de islam, en voor wie niet begrijpt dat ‘vluchtelingen’ uit Pakistan hier niets te zoeken hebben. De ‘onbegrijpelijkheid’ reactie van Merkel, wijst alleen maar naar haar kwaadaardige onbenulligheid.

Nu zie ik in de sociale media woede en opwinding omdat Geert Wilders een plaatje Tweette van Merkel met bloed aan haar handen. Dat zou een politicus onwaardig zijn nu er net zoveel mensen in Berlijn gestorven zijn. De media nemen deze ‘verontwaardiging’ over. 

In plaats van naar de dader te kijken, Merkel, wordt er met beschuldigende vingers gewezen naar Wilders die het werkelijke probleem aan de kaak stelt. Een politiek probleem namelijk. Dat is het gevaarlijke politiek correcte mechanisme waar onze maatschappij van vergeven is.

Een samenleving in dit soort verwarring is een extra kwetsbare samenleving. Hier liggen de kansen voor de ‘mannen’ in de vrachtwagens.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

76 reacties

 1. Er is geen volksvertegenwoordiger die zò schoffeert zonder aan populariteit in te boeten als Geert Wilders. Hoe grover zijn uitspraken, hoe meer applaus hij krijgt van zijn ‘aanhang’. Geen mens had verwacht dat Wilders het zo goed zou doen. Toch bestaat de kans dat Geert Wilders de volgende minister-president van Nederland wordt. Wat hij ook doet, zijn ‘aanhangers’ vinden hem geweldig. Over de redenen breekt half Nederland zich het hoofd. Wat is er toch aan de hand met die Wilders-supporters?
  In Amerika houden wetenschappers zich momenteel bezig met de vraag wat mensen bezielt om te geloven in de Republikeinse brulboei, die we kennen als Donald Trump. De vergelijking dringt zich op: in vele opzichten is Geert Wilders een evenbeeld van de toekomstige president van de Verenigde Staten.
  Een van de theoriën is, dat Wilders-aanhangers niet alleen onwetend zijn, maar vooral dat ze dit niet eens beseffen. Moet zo’n onbenul minister president van Nederland worden? Hopelijk zijn we…

  • @Focus
   Na de aanslag op Hebdo zei Peter R; ‘ja maar als je iemand z’n moeder hoer noemt dan kan je klappen verwachten’, toeval of niet de paus sprak exact dezelfde woorden. Toen dacht ik bij mezelf; ‘maar wat nu als de moeder daadwerkelijk een hoer is, mag de waarheid dan niet uitgesproken worden?’.
   .
   Wilders zou bv erdogan geschoffeerd hebben met ‘de islamitische aap komt uit de mouw’, Wilders sprak de waarheid. De wetenschappers waar jij naar refereert zouden zich eens moeten buigen over waarom de waarheid sommigen zoveel pijn doet en de waarheid zelfs met geweld de kop in willen drukken?
   .
   Wat de aanhangers van Wilders “bezielt”, deze mensen hebben door dat Europa en de westerse beschaving op allerlei fronten aangevallen wordt, de msm wist zelfs te vertellen dat 95% van de aanslagen verijdeld wordt!! Maar mensen die niet mee zwieren met de politiek correcte propaganda zoals islam is vrede dat zijn schoften en daar moeten wetenschappers hun hoofd over breken? Right.

 2. En trouwens: mensen die het niet kies vinden om Merkel met bloed aan der handen af te beelden, vinden het wel opportuun om verzopen moslimkleutertjes uit te buiten voor hun eigen ideeën. Gelijke monniken, gelijke kappen. En voor mij: iedere dooie moslim is er een. Wordt in ieder geval geen treitervlogger meer. De haat is gezaaid, nu nog de grote klap.

 3. Merkel HEEFT bloed aan haar handen. In feite zou een deskundig onderzoek naar de gevolgen van de op deze manier op gang gebrachte immigratie voor de West-Europese gevolgen op zijn plaats zijn. Mijn gevoel zegt me dat er grenzen overschreden zijn en worden. Zowel in nationaal als internationaal recht. Maar de rechtstaat is dood, dat is een onderdeel van het vertrappen van de rechten van de autochtone bevolkingen. Mensen als Merkel verdienen het slechtste wat je bedenken kunt. Niet meer, niet minder. Van mij mag ze hier op aarde wegrotten en daarna in de hel.

 4. Eigenlijk wist elk normaal mens dat er onder de vluchtelingenstroom terroristen zaten. Het is schandalig dat Dick Schoof (Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding en Veiligheid) dit heel lang ontkende. Dit betekent dat hij en zijn organisatie oftewel (1) volledig incompetent is en de inlichtingendiensten voor al hun belastinggeld niks presteren of (2) de burger bewust misleid werd (al dan niet onder druk van anderen) . In beide gevallen had hij moeten vertrekken.
  En dan hebben we nog GroenLinks europarlementarier Judith Sargentini. Die het allemaal afdeed als “dom hysterie” en bezorgde mensen belachelijk maakte.
  En dan blijkt ook nog dan veel migranten niet eens fatsoendelijk gescreend werden in de AZC’s.
  De politiek (EU en Merkel in het bijzonder) hebben onaanvaardbaar grote veiligheidsrisico’s genomen te kosten van de Nederlandse bevolking. En van Europa een speelplaats voor terroristen gemaakt. Het is gewoon wachten op de volgende grote aanslag.

 5. Het wordt hoogtijd dat de politiek stopt het het kissebissen over wat wel of niet racistisch is, wie wel of geen schuld heeft, etc.. De politiek moet gezamenlijk concluderen dat het experiment totaal mislukt is en dus per direct gestopt en beetje bij beetje gedemonteerd moet worden. Gebeurt dit niet dan is dat het einde van onze samenleving en zullen we binnen afzienbare tijd in de middeleeuwen 2.0 belanden.

 6. ..politie in Berlijn, bij mijn weten ..opvallend(!) professioneel

 7. Het blijft nog steeds een interessante site. Echter, ik heb af en toe moeite om Joost te peilen dwz tool of niet, van de overheid die ik wantrouw?
  .
  Ik ben wel klaar met de politiestaat taferelen waar het EU of VS betreft. Je bent niet veilig voor idioten die besloten hebben terrorist te worden. Kan ook niet. Een samenleving welke functioneert, incasseert en gebruikt de middelen die er zijn voor een goede ..oplossing.
  .
  Helaas, media en politiek zijn bedorven. Veiligheidsapparaten zwijgen of volgen een krankzinnige agenda.
  .
  Oom en tante agent, daar zal het niet aan liggen. Die werken hard en hebben vaak de beste bedoelingen. De angst-hetze slaat ook terug, dat soort werk is niet meer wat het was voor 9/11. En, Joost, je helpt niet. Wat beoog je nu precies? Het probleem van islamdwazen is al langer duidelijk. Het gedoe rond ellende en/of vluchtelingen minder. J’accuse.. de overheid.
  .
  Ik kan me ook niet vinden in kritiek op Berlijnse politie en publique, ik vind die opvallend…

  • “Echter, ik heb af en toe moeite om Joost te peilen dwz tool of niet, van de overheid die ik wantrouw?”
   Kan je dat toelichten?
   .
   Het probleem is heel makkelijk op te lossen, de waarheid over de islam moet uitgesproken worden: het is een fascistische sekte en moet als dusdanig behandeld worden. Dan zullen er mensen zijn die zeggen dat niet alle moslims terroristen zijn etc, de meeste aanhangers van Charles Manson hebben nooit een vlieg kwaad gedaan, hetzelfde geldt voor nazi’s. Het gaat om het gedachtegoed, het gaat om de ideologie van de sekte. Hoezo is islam een sekte; de islam bestaat nagenoeg uit plagiaat met eigen interpretaties, als je je bekeerd tot de islam dan krijg je een islamitische naam, etc.. Het meest trieste voorbeeld van dat het een sekte en doodcultus is zijn de twee kleine meisjes die door hun ouders gedwongen worden zelfmoordaanslagen te plegen uit naam van de islam. Zolang de islam niet als dusdanig gezien wordt verandert er niets en wordt het erger.

   • Het is de islam, inderdaad. Een combinatie van een geloof en een staatsvorm. Zuiver gewelddadig, zoals hun profeet hen voordeed.
    Wie terugkeert naar de bron wordt gewelddadig en intolerant, zoals hun profeet. Dit integenstelling tot het christelijk geloof!
    Sharia boven democratie. Wij verzinnen dit niet. Ze zeggen het zelf!
    Met andere geloven had de Nederlander van na de oorlog niet zoveel problemen als met de islam. Juist vanwege al dat geweld: ledematen afhakken, onthoofden, eigen rechter spelen tot een doodstraf.
    Die islam veroorzaakt alle problemen. En niet alleen in Europa (denk aan de talloze andere groepen als Boko Haram, AL Qaida, Taliban, en nog een grote hoeveelheid andere splintergroepen. Het is een wrede en duivelse religie.
    Die kan een democratische rechtsstaat niet verwelkomen.

   • Of ik dat kan toelichten? Vast wel maar, regels en schrijverskunsten ontbreken en ik ga het niet proberen. Heel beknopt, ik acht Joost heel verstandig en een realist. Beter op de hoogte van wat je wel en niet kan neerschrijven dan ik. Sommige dingen worden vermeden maar, laat dat dan een vermoeden zijn van mij. Wanneer je echter blijft herhalen in een boodschap die voornamelijk een hij vs zij situatie onderschrijft dan is dat nog zijn eigen keuze. En voor de goede orde islam kent inherente risico’s, prima, er is meer vervelend gedachtegoed. De huidige mix is het gevolg van veel zaken. Joost heeft bijv. een prima boek geschreven over immigratie. Maar, al had Nld het vanaf het eerste begin goed gedaan en hadden we als Nld als enige een volledige en succesvolle smeltkroes aan culturen die een pers. beleving navolgen binnen de lijnen van bijv. UVRM. Dan nog is er een probleem met politici, media, agenda’s, oorlogshandelingen, vluchtelingen, terroristen en risico’s. Tanks op het plein…

    • moet dat dan het antw. zijn? Meer (para)miltairen op straat? Staat van beleg/noodtoestand zonder einde? Nee, dank u..
     .
     Je kunt mistanden blijven vermelden, uiting geven aan frustratie. Allemaal prima.
     .
     We worden allemaal belazerd, moslims net zo. Op termijn verliest alles wat ik waardevol vind aan inhoud. Wat mij vroeger geleerd is -en laat ik mss tot de niet intelligente maar ook niet domme mensen behoren- wordt geweld aangedaan. Niet door een misleide of gefrustreerde of zieke geweldpleger maar, door de hoogopgeleide beleid- en opiniemakers. De beslissingnemers, de managers. En het klootjesvolk is te verdeeld, versnipperd en onderworpen om uberhaupt maar een heldere visie te hebben van wat goed is en waar we heen willen. Lekker.
     .
     Bijljesdag wordt trouwens ook alleen maar lastiger met tanks ed op straat. En ik ben een pessimistische optimist.

     • Ja joh, dus jij vindt dat bv voetbalwedstrijden ook niet beveiligd moeten worden en de controle bij de poort is al helemaal uit den boze, phoephoe.
      .
      Heb jij een slot op je deur? Ja?? Joh…. dat had ik nou niet achter jou gezocht, waarom jezelf vrijwillig opsluiten terwijl de wereld zo mooi en groot is?! Waarom dat wantrouwen terwijl we met z’n allen hand in hand naakt tussen de vlindertjes op de groene weide horen te huppelen, maar in plaats daarvan zet jij een slot op je deur als motie van wantrouwen met als doel uitsluiting?! Tssssss….
      .
      En zo lust ik er nog wel een paar.

     • @n0gz01. “…tanks op straat..” Welke tanks? Die 12 stuks die we godbetere het van het Duitse leger moeten leasen? En die “succesvolle” smeltkroes is een fabeltje, een utopie. U hoeft maar naar elders op de wereld te kijken om te zien dat dat nooit iets gaat worden. U heeft gelijk dat er ergens achter de schermen aan veel touwtjes getrokken worden maar voorlopig is het wel die “zieke geweldspleger” die hier met een gestolen truck op een kerstmarkt inrijdt omdat de EU collectief met the pants down is betrapt! Screening? Een lachertje. Enige vorm van grenzen? Neehee, grenzen zijn racistisch, xenofobisch en harteloos. Inclusíef moeten we zijn, kosmopolisch! Een wereldburger! Het is te zot voor woorden wat we ons maar laten aanleunen hier. Of we gaan er nu met de botte bijl in, óf we kunnen dit land vaarwel zeggen. It’s that simple, er zijn niet meer smaken.

     • Wat wilt/denkt u nou met deze plemp te bereiken n0gz01 ? Wat bedoelt u met “Niet door een misleide of gefrustreerde of zieke geweldpleger maar, door de hoogopgeleide beleid- en opiniemakers. De beslissingnemers, de managers“ ? Het zijn nog altijd die nat dromende baardapen die festiviteitsterreinen binnenstormen ( Nice – Berlijn ) en slachtoffers maken. Echter, de door u aangehaalde hoogopgeleide beleid- en opiniemakers. De beslissingnemers, de managers hebben er wel het klimaat voor geschapen en daarom kunnen deze zuurstofverspillers gewoon hun gang gaan ( open grenzen, Gutmenschen, (s)linkschen ) Bloed aan hun handen hebben ze en ze komen er mee weg ! En wie worden er met de ellende opgescheept ? Het klootjesvolk dat door de regenten, de elite in Den Haag al decennia lang is genegeerd, veraden, voorgelogen, bedrogen, geschoffeerd en afgeserveerd door lieden als eenTrutte, Merke en Pechtold, Samsom ( kroonprins Asscher inkluis )

     • Het klootjesvolk is inderdaad versnipperd beste n0gz01. Waarom ? Omdat een (te) groot deel er van NIET nadenkt en alles maar laat gebeuren. Trapt in de leugens van de regenten, zich bewust dom laat houden / maken en niet verder graaft naar de feiten en de waarheid ! Men kijkt op de bank naar het acht uur journaal en laat de voorgekauwde, staatsgoedgekeurde bullshit van een zooitje vooringenomen zogenaamd onafhankelijke journalisten over zich heen komen en zet vervolgens al gelovend een bakkie. Kijkt nog effe GTST om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen, kom, nog effe RTL Late Night met nog zo’n vooringenomen kwal als presentator en nog verbaasd men zich hoe het toch allemaal kan gebeuren.

     • U klinkt als een dwalende ziel die het heeft opgegeven,zich niet meer druk maakt en de onthoofding gelaten op zich af laat komen.
      Bijltjesdag is in maart volgend jaar en ook in NL is er giga veel werk te verzetten om de shit van decennia verraad der regenten op te ruimen.
      Van lieden als u moeten we het zeker niet hebben, die vinden het wel best dat NL verwordt tot Hollandistan, een provincie van het rijk der soepjurken. Wat zal de volgende generatie inheemsen u dankbaar zijn. NOT !

    • Hou dan gewoon je mond dicht als je het niet kan uitleggen, we kunnen zoveel roepen.

     • Dat was slimmer geweest idd.
      Ik zie de vergelijking die u maakt maar, ik heb idd ook een slot op deur, ik zit alleen niet te wachten op een staat van beleg die ons toch niet helpt, behalve dan genoemde regenten etc.
      Ik ‘geloof’ ook niet in een makkelijke succesvolle smeltkroes, en nu is het idd een t.zooitje, ..maar, zelfs als dit dorp aan zee succesvol zou zijn geweest dan houdt dat nog geen stand -je gaat uiteindelijk ook in de fik als de rest van de wereld brandt.
      nb. Sint: Helaas, ik weet dat ik mij niet verdienstelijk maak en op die onthoofding zit ik idd niet te wachten maar, oud-veteraan? Check. Meer gedaan dan alleen reaguursels? Check. Spijtig voor alle onschuldige slachtoffers? Check. Gelaten de brand zien gaan maar, tenmiste hopend dat sommige mensen het ook gaan voelen? Check. Bent u met uw profielschets van mij blijkbaar niet spot on maar wel een heel eind in de goede richting.
      .
      Fijne Dagen.

     • @n0gz01
      Ik leef ook veel liever in een land waar geen beveiliging nodig is. We hadden het toch redelijk voor elkaar, weinig politie en al helemaal geen beveiliging nodig op kerstmarkten e.d., heel soms kwam je daar politie tegen maar dan kon je gewoon grapjes met of tegen ze maken. Goh, wat waren we toch een heerlijk gezapig volkje, totdat volken geïmporteerd werden die enkel strijd kennen en ook nog een keer vanaf de geboorte volgegoten worden met een haatideologie, het is feitelijk hetzelfde als vossen in een kippenhok gooien. We hebben weinige keuze op dit moment, die beveiliging moet ook tijdelijk nodig zijn maar dan moet er wel actie ondernomen worden. De politiek moet zich verbinden en gezamenlijk concluderen de het multiculti experiment totaal mislukt is en dus per direct gestopt moet worden om het daarna beetje bij beetje te demonteren zodat we terugkomen op het punt van voor de import van religie/cultuur die op geen enkele manier verenigbaar is met de onze.

    • n0gz01,
     “een volledige en succesvolle smeltkroes aan culturen die een pers. beleving navolgen binnen de lijnen van bijv. UVRM”
     Dit soort wartaal maakt dat we je niet serieus kunnen nemen. Geen enkele smeltkroes kan succesvoller zijn dan een blanke samenleving. Kijk om je heen, en kijk hoe het ooit was.

 8. Het is een Gotspe, dat het miezerige mannetje van D66, durft te stellen dat de heer Wilders electoraal gewin probeert te halen uit de ramp in Berlijn.
  Kennelijk voelt Pechtold (D66) zich, als vurige behartiger van het open grenzen beleid van de EU en Merkel, aangesproken door de door de heer Wilders geplaatste foto van Merkel. En is hij daardoor zo van slag, dat hij met zo’n bizarre reactie jegens de heer Wilders komt. Een stukje Nederlandse cultuur voor de kunsthistoricus Pechtold: “zo de waard is, vertrouwt hij zijn gasten”.

  Ik stem (al vanaf het begin) PVV.

 9. Madrid,Brussel,London,Lyon…….bommen in treinen,aanslagen op vliegvelden en metrostations,moslims die met kalasnihkov,s door de straten van parijs politieagenten vermoorden,de onthoofding van een fabrieksmedewerker in frankrijk en natuurlijk de vrachtwagen aanslagen en nog steeds moet de burger rustig blijven.
  Als onze politici ons niet kunnen beschermen dan zouden we het recht in eigen handen moeten nemen,in Amerika kunnen burgers zich bewapenen in Europa zou dat ook moeten omdat we dan zelf deze idioten kunnen afstoppen.
  Als burgers bewapend zouden zijn dan zouden ze deze extremisten kunnen afstoppen,een kogel voor een kogel zou ik zeggen!

 10. Foto van Merkel met haar bloedhandjes is al een paar maanden oud en door Wilders van internet geplukt. Dit zijn de ware schuldigen: https://refugeeresettlementwatch.wordpress.com/category/asylum-seekers/
  Walgelijke foto en je ziet meteen de onderdanigheid van Barry.
  En links is ook genoeg informatie te vinden.
  Ik doe een voorspelling. Indien er niet goed wordt opgetreden tegen de handophouders en de ophaaldienst breekt er een burgeroorlog uit. Misschien is dat ook wel de bedoeling van die ellendige EU. Kijk eens naar het slappe optreden van de verantwoordelijken in alle Europese landen. Mensen uitgeprocedeerd blijven hier gewoon. Of als ze eenmaal hier mogen blijven gaan ze gezellig op vakantie naar land van herkomst. Straffen zijn een lachertje en zeker hier in Nederland. Politie die niets mag. Tijd voor een staatsgreep en anders burgeroorlog.

  • Het leger en de politie schijnen op onze hand te zijn. Dus vooruit met de geit. Dan kunnen we echt schoon schip maken.

 11. Ik citeer: “De ‘onbegrijpelijkheid’ reactie van Merkel, wijst alleen maar naar haar kwaadaardige onbenulligheid.”
  Vandaag in huize adje riep ik ook: Of het is onbenulligheid, of het is expres. Ik ga er van uit dat die Merkel het IQ van een resusaapje te boven gaat, dus: Het is gewoon: bewust en expres.
  Goh… ongelooflijk. Nou ja, Hitler zat er ook nog na al zijn onbenulligheden. Toch?
  Dat schaffen we allemaal. Het volk zijn de onbenullen Joost. Het kwaadaardige duivelse doet haar werk gewoon.

  • U heeft ook zeker wel de “persconferentie” gezien gisteren beste Adje met Tante Angela ? Wat was er nou voor nieuws aan eigenlijk ? Een opdramming van reeds bekende feiten, bedankjes alom en oh ja, ze heeft gebeld met Tunesië. Ze vond dat die zandhazen eens wat sneller hun ongewenste onderdanen retour moeten nemen. Alsof die soepjurken daar zitten te wachten op uitschot uit eigen land. Zelfde met de golfstaten en Saudi-Arabië. Hoeveel “vluchtelingen” hebben die al opgenomen ? Die willen ze ook niet want ze weten wat voor ellende ze in huis halen. Maar, €uropa is er goed ( en gek ) genoeg voor. Stoïcijns dramde ze alles op en beende rap weg toen haar lijstje voorgelezen was. Geen : sorry, ik zat fout mijn schaffen das, geen sorry voor het feit dat die donsbaard al die tijd vrij rond kon lopen in Dld. Inhoudsloze retoriek, geheel voorbijgaande aan de woede en onbegrip onder het volk. Schijt, schijt, schijt heeft ze, aan alles ! En dat wil nog een termijn. De doodssteek voor…

 12. Ik stuit net op iets dat me lichtelijk onpasselijk maakt:

  http://www.hopenothate.org.uk/

  Lijkt het meest op een AFA variant.

 13. “Wilders die het werkelijke probleem aan de kaak stelt”.

  Nou dat doet hij nu net eigenlijk nauwelijks vergeleken met anderen. Hij probeert het onder invloed van zijn buitenlandse geldschieter er altijd een wereldwijd “moslim” probleem van te maken. Iets “fundamenteels” fout in de islam en fundamenteel “goeds” in het Judeo-Christelijke zonder enig historisch besef.. Eens raden wie het meeste met die gedachte opschiet. Eén ding is zeker: Nederland niet.

  Wat wel fundamentele zaken zijn: regime changes in Irak, Libíe en Syrïe maar ook alle voorgeschiedenis in dat hele gebied met de CIA en daarvoor het VK. En het grenzenbeleid van Europa natuurlijk. En Oekraïne.

  In de tussentijd heb je Wilders die doorzaagde met z’n Polenmeldpunt terwijl zijn Zionistische sponsoren het Midden-Oosten in een puinhoop transformeerden. Ga toch weg met zo’n blaaskaak! Iemand die altijd moord en brand schreeuwt heeft regelmatig gelijk. Maar dat is geen wonder.

  • DirkM. wie zijn die “anderen” in uw optiek ? En wilt u nou werkelijk beweren dat de wereld GEEN moslimprobleem heeft ? Fundamentele zaken zoals regime changes is een van de oorzaken dat we nu overspoeld worden door deze achterlijkheid waarbij gutmenschen zoals u een natte plasser krijgen. Zoals eerder door Sint geplempt : de dictators als een Ghadaffi, Saddam Hoessein en aanverwant gespuis hadden moeten blijven zitten. Die hadden de boel onder duim en sinds ze afgeserveerd dan wel om zeep geholpen zijn is het hek van de dam dankzij de bemoeienis van het westen. Het Polenmeldpunt waar u mee op de proppen komt is irrelevant in deze discussie. Wilders een blaaskaak ? Iemand die de problemen in NL signaleert, benoemd en terecht de schuldigen aanwijst en blaaskaak ? Zou het liever een patriot noemen DirkM. De blaaskaken zitten in het torentje, bij de PvdAllah en dommecraten66 onder andere. Veel blablabla op tv en ondertussen zaagt de muzelman de poten onder de samenleving vandaan.

  • @DirkM
   Kom met bewijs of mond dicht! En nee geen koffers vol met geld, dat is te zot voor woorden en kan slecht afkomstig zijn van een wap die niet verder komt dan met sleurhut naar de Algarve,

  • DirkM,
   De moslimproblematiek in Europa is veel ouder dan de regime changes in Irak, Libíe en Syrïe. Vraag het Janmaat.

   • @DirkM vertelt feitelijk dat het wraak betreft die we zelf over ons afgeroepen zouden hebben en daarom verdienen wij het om afgeslacht te worden zoals bv in Berlijn gebeurd is (hij erkent daarmee iig wel dat het oorlog is!!). Maar het wordt nog erger, we moeten de wraak lijd- en zwijgzaam ondergaan, en absoluut geen verzet plegen tegen die wraak want dan ben je een racistische fascistische intolerante xenofoob. Dus wanneer de kinderen van @DirkM bv tijdens een kerstmarkt afgeslacht worden door moslims dan verkondigt hij dat z’n kinderen dat verdiend en de daders groot gelijk hebben. Dat is waar @DirkM zijn betogen continu over gaan, de hele westerse wereld inclusief zijn eigen kinderen en geliefden verdienen het om op eigen bodem tijdens bv concerten of kerstmarkten door moslims afgeslacht te worden.
    .
    Oké, dit verhaal is niet helemaal correct, @DirkM heeft geen kinderen en geliefden.

 14. Bijna kerst en zie daar, Berlijn werd het slachtoffer. Een scenario a la Nice wat ons nog vers in het geheugen ligt. Doden, gewonden, ravage, angst en woede onder de bevolking. Onze vrienden in Dld. namen direct kontakt met Sint op en beschreven de stemming onder de Duitse bevolking op treffende wijze ; men is ziedend. Dit treft de Duitser recht in het hart.

  • En daar gaan we weer met tante Angela ; ze is ontzet, geschokt, verdrietig en het is een moeilijke dag. Tja, hoe vaak zijn de met bloed aan hun handen geschokt op tv verschijnende “leiders” al niet ontzet, geschokt en verdrietig geweest ?

   • En ze zegt ook dat er duidelijk moet worden wat er precies is gebeurd. Nou meid, dat hebben we allemaal op tv wel gezien. Weer een trap in het kruis van de westerse wereld. Een onbegrijpelijke daad noemt ze het ook nog. Wat een ongelooflijke ( gespeelde ) naieve snol is het ook. Dit is verre van onbegrijpelijk ! Het ligt in de lijn der verwachting en de muzelmens kennende begrijpt Sint dit volkomen. Die zijn er alleen op uit ons en onze samenleving kapot te maken dus elke schop onder de gordel is weer een punt gescoord voor deze hersenloze baardapen. Weerzingwekkend als het een asielzoeker zou zijn. Nou meid, had je iets anders verwacht ? Je hebt ze zelf met honderdduizenden tegelijk feestelijk binnengelaten en dit is hun manier van dank je wel zeggen. Je bent hoofdelijk verantwoordelijk voor deze slachtpartij en de nabestaanden wel iets verschuldigd lijkt mij. Wanneer kunnen we in NL van dit soort geneugten van uw eigen ego strelende volksverraderij „genieten“ tante Angela ?

 15. Wat onsmakelijk is het totaal afwezig zijn van enige empathie voor de slachtoffers en een simpele niets bijzondere foto van Merkel die nu alweer aan de champagne zit erger te vinden dan de realiteit. En maar kronkelen om de islam te verdedigen, wat een waanzin. 40 jaar geleden gewoon de tijdelijke moslimwerkers terugsturen en geen vuiltje aan de lucht. Dan was dit werelddeel geheel vrij geweest van islamagressie en de rest van het barbaarse gedachtegoed. Hoe veel veiliger, beter zouden de laatste 40 jaar dan wel niet geweest zijn. En voor GEEN EU. Want het islam probleem is dankzij de Merkel doctrine geëxplodeerd met alle aanslagen als resultaat. Zelfs onze rechters proberen als NSB rechtbank het doodseskader alle ruimte te geven om zich te ontplooien en staan zoals Wilders al verklaarde aan de verkeerde kant van de geschiedenis. En maar mekkeren om de islam te beschermen. Want de keus in dit land is simpel: Kiest u voor de dood of voor Geert Wilders bij de verkiezingen.

 16. Als je alle mislims Europa uitflikkert, dan is het mislimische terrorisme hier in ieder geval over.
  Wat hier allemaal van zij, vreemd dat het zo lang duurde voordat bekend werd dat de dader een pakistaan (en dus voor 99,99% een mislim) was, dat die werd opgepakt doordat een getuige hem vanuit die truck gevolgd was, onderwijl met de politie sprekend èn, dat die dader met gezwinde spoed werd overgebracht naar Karlsruhe om daar in een Bundes-OM te worden verhoord. De ‘gewone’ politie mag in deze zaak geen onderzoek doen, nee, dat doet het Bundes-OM. Vreemd
  Nu is de dader ineens geen dader meer. Kennelijk heeft die getuige niet opgemerkt dat de dader die hij in de gaten hield ineens van plaats is verwisseld met een niet-dader.
  Als je echter als staat het voor elkaar krijgt dat een groot deel van de bevolking gewoonweg niet meer gelooft wat er namens jou wordt verkondigt, dan heb je als staat echt iets heel erg fout gedaan. Nu maar hopen dat reichskanzler merkel wordt afgeserveerd.

  • Als dat gezeik(een eufemisme) met die islam niet ophoudt zal er onvermijdelijk een reactie volgen tegen degenen, die deze ideologie faciliteren. Het lijkt me duidelijk dat de oorspronkelijke bewoners van Europa er de buik vol van hebben.

   • Daarom vermeldt mijn afspraak met onze lieve heer ook deze faciliteerders:
    Hij mag mijn donkere ziel naar de donkerste krochten van de hel sturen, als ik van mijn levensdagen nog het begin van de totale vernietiging van de islam en iedereen die dat geloof de hand boven het hoofd houdt, mag meemaken. Zo en niet anders.

 17. De boodschapper, of zoals nu de aanklager van het kwaad, krijgt de zwarte piet toegespeeld. Pechtold’s opmerking is verschrikkelijk.
  Maar de bewerkte foto die Wilders nu gebruikte om – terecht – Merkel aan te klagen, is erg onsmakelijk en volkomen overbodig. Moet hij niet doen.
  Veel belangrijker is dat de Westerse regeringen krachtige beschermende maatregelen nemen tegen dreigende moslimterreur. Kenners voorspellen dat 2017 meer aanslagen brengt dan de voorbije jaren. ISIS, al-Quaida en dergelijke terreurorganisaties zouden zich hebben voorbereid om jihadisten te ronselen en te trainen.
  De Nederlandse regering – met VVD, PvdA, D66, CDA, Groen Links en SP als de steunpilaren voor het binnen laten van ‘vluchtelingen’ moet worden gedwongen tot drastische beschermende maatregelen, het sluiten van moskeeën met jihad-predikers, sluiting van islamitische scholen, strenge grensbewaking, verbod op allerlei hoofddoeken.
  Pak daarom je stem terug met Forum voor Democratie op 15 maart.

  • Die foto van Merkel valt wat onsmakelijkheid betreft in het niet vergeleken met wat onze politici allemaal bewerkstelligen onder het mom van politieke correctheid. Zonder Merkel’s “wir schaffen dass” politiek was die foto er niet geweest. Zonder een over-aanwezigheid van moslims in Nederland was Wilders niet nodig geweest. Je moet de zaak wel bij zijn oorsprong aanpakken en niet omdraaien.

   • De drastische maatregelen van Nelis zijn best wel nuttig. Ten eerste zullen heel veel moslims erdoor besluiten naar hun thuisland te emigreren. De moslims die hier blijven zijn OF geheel geseculariseerd, OF zodanig geradicaliseerd dat ze wraak zullen nemen. De boel wordt er alleen maar duidelijk door. Nu kunnen we de strijd nog winnen. Maar dat moet dan wel snel.

  • Nelis,
   Kun je uitleggen waarom FvD beter is dan PVV?

 18. Wat een flutreacties op een flut artikel. Weet men wel hoeveel kerstmarkten er in Duitsland zijn? En hoeveel andere ‘belangrijke’ locaties? Dat is nooit en nergens allemaal te bewaken of te beveiligen. Politie en militairen op elke hoek van de straat? Idiots!
  En ja, die huichelachtige flut Wilders moet weer een provocerende foto plaatsen. Veel meer kan die leider van de PV(beperkte)V niet.

  • Die chauffeur in Nice werd tenminste nog doodgeschoten. Als je zo praat dan hoef je helemaal niets meer te doen bij grote evenementen. Je kunt bij elke kerstmarkt best wel een gewapende beveiliger stationeren.

  • “Weet men wel hoeveel kerstmarkten er in Duitsland zijn?”
   .
   Weet je hoeveel disco’s er zijn?! En toch hebben ze allemaal beveiliging, m.a.w. de kerstmarkten kunnen voor die paar weken per jaar echt wel beveiliging krijgen. En wat denk je, dat gebeurt nu al, ook het glazenhuis wordt plots extra beveiligd, duusssss….
   .
   “En ja, die huichelachtige flut Wilders moet weer een provocerende foto plaatsen.”
   .
   Hij heeft groot gelijk met die foto, dit bloed is de schuld van Merkel. Dit is namelijk allemaal allang voorspeld door de “racistische fascistische intolerante xenofoben'”, zoals ik nu ook zonder probleem kan voorspellen dat dit niet de laatste aanslag zal zijn en het van kwaad tot erger zal gaan als de politiek van Merkel en al die andere wegkijkers uitgevoerd blijft worden. Trump daarentegen heeft gereageerd zoals het moet, hij noemt het beestje bij zijn naam en eist actie.

  • Waarom is Wilders huichelachtig? Als er hier iemand huichelachtig is, is het Merkel.

  • Beste Kees uit E. Graag uw onderbouwing WAAROM dit een flutartikel is en waarom dit flutreacties zijn. Inderdaad, er zijn honderden kerstmarkten in Duitsland en andere “belangrijke locaties”. Sint weet niet onder welke steen u heeft liggen slapen maar het afgelopen jaar zijn we allemaal onplezierig verrast ( hoewel, verrast ? ) door de acties van baardaap en Co. Moeten we dat allemaal dan maar tolereren en en geen veiligheidsmaatregelen treffen ? Gezellig allemaal gewillig naar de ( islamitische ) slachtbank. Ons laten overhoop rijden dan wel op laten blazen op de plaatselijke markt ? Beveiliging is anno 2016 bittere noodzaak Kees uit E en wegkijken helpt niet meer. Waarom is die foto van Merkel provocerend Kees uit E ? Omdat die foto boekdelen en de waarheid spreekt ? Ongemakkelijk voor (s)linksch wegkijkend NL ? Leg gelijk even uit waarom Geert huichelachtig en flut is. Wat de rest van de regenten wel kan weten we inmiddels wel. Land en volk verraden. Verder nog iets ?

  • Jij bent zeker Kees uit Endegeest?

  • Van alles wordt bewaakt, overheidsfunctionarissen en bedrijven en huizen en wijken. Helaas dus nodig. We hadden de handen al vol aan de eigen criminelen, maar dankzij Brussel importeren we ook nog op grote schaal criminelen. Dis inderdaad: een politiestaat hebben we nodig. Want de totaal onschuldige voorbijganger wordt zomaar vermoord door lieden met het islamitische geloof. Lieden met een agenda: de wereldoverheersing.
   Grensbewaking helpt de instroom te controleren!
   Een politiestaat is erg als de overheid ook crimineel is.
   Een politiestaat die gewone burgers, binnen de huidige rechtsstaat, beschermt, is gewoon nodig. Het is het verschil tussen ‘bewaking’ door de maffia en de bewaking door onze buurtpreventie. Het ene is misdadig en perst af, het andere beschermt.

 19. Let vooral op de (Soros) Media voor al uw echte “Fake News”

 20. Na de aanslag in Nice weet elke boerenpummel dat je grote gebeurtenissen moet afschermen voor vrachtauto’s. Gewoon door een paar betonblokken. Maar de achterlijke en gemakzuchtige regentenkliek heeft weer eens niets gedaan. Deze islamknuffelende Gutmenschen FALEN en FALEN. Falen is namelijk hun dagelijkse business. Ze zijn totaal incompetent en zo stom als idioten. Dat krijg je als je de werkelijkheid niet wilt zien en als je slaaf bent van je eigen achterlijke politiek correcte waandenkbeelden. Het is de islam, stelletje wegkijkers. Pas als je dat erkent, is er een oplossing mogelijk.

 21. Merkel zou persoonlijk aansprakelijk moeten worden gesteld door de nabestaanden.
  Alle politici in landen van Europa waar aanslagen worden gepleegd door islamisten moeten persoonlijk aansprakelijk worden gesteld hiervoor. Als het mede veroorzaakt wordt door hun beleid.

 22. Daders. Hun afkomst volgens het oude beproefde media geluid. Hun Kunduz zag Nederlanders als goed mensen. Zij vertaalden dit ook als knettergek. Begrijpelijk dat hun verstand kansen zagen volgens een oud terreur model. Dat zagen bewoners, de oorspronkelijke Amerikanen, woonachtig in Nieuw Amsterdam, niet. Ook Kaapstad had bewoners die het niet snapten nadat Jan, onze, lande. Vandaag is de beurt aan Europa om te proeven wat zij, niet hij, voor eeuwenlang predikte. Koen, Piet zijn zoon,in leven, zou zeggen, vandaag, ik kwam , zag, en ga naar huis om Wilders te stemmen.

 23. Op naar Oudejaarsnacht. Niet in Keulen, nee, zo gek zijn ze nou ook weer niet. Maar wees ervan overtuigd dat het niet rustig blijft dames.

  • Er gaan geruchten dat die klootzakken uit Keulen naar Nederland zijn verkast. Zij zouden degenen zijn die nu Ter Apel onveilig maken. Dus wellicht gaan deze criminelen de komende jaarwisseling in ons land los zoals ze vorig jaar in Keulen deden. Als dat gebeurt ben ik benieuwd hoe de Nederlandse politici gaan reageren.. waarschijnlijk geven ze Wilders dan de schuld want dat doen ze altijd.

 24. Het wapenverbod voor burgers moet worden opgeheven, het was ingesteld opdat de staat de verdediging en de veiligheid op zich had genomen, maar nu ze dit niet meer kan of wil is de ontwapenings eis van de burgers onwettig geworden.
  De staat heeft eenzijdig de overeenkomst opgezegd.

  • @sprx: Juist, roep al langer dat als je minimaal 5 generatie,s Nederlander bent je vrij mag / zou moeten kunnen beschikken over vuurwapens. Noodweerexces enzo. Outgun de haardbaarden.

  • Ik zou ook bewapend willen zijn, vooral nu niemand meer veilig is dankzij de open staande grenzen. Maar ik vrees voor bewapende lieden onder invloed van alcohol en drugs.
   Intussen weet ik wel zeker dat iedereen een of ander wapen thuis heeft klaar staan, voor het geval dat. Een knuppel, een mes, noem maar op. Zeker iemand die afgelegen woont moet een wapen kunnen hebben. Daar komt m.i. die gulheid in de VS vandaan: velen woonden afgelegen en konden niet rekenen op een politiepost dichtbij.

  • Hierbij een voorbeeld hoe Tsjechië een wapenwet heeft ingevoerd.

   http://denachtwakers.nl/2016/07/03/de-tsjechische-wapenwet-hoe-het-ook-kan/

 25. “wat me vooral opviel was de afwezigheid van politie”
  .
  Aan de ene kant begrijp ik het argument wel, we willen niet in een politiestaat leven maar aan de andere kant dat bv bij discotheken vele portiers met kogelwerende vesten rondlopen vinden we de normaalste zaak van de wereld want veiligheid is prioriteit nr.1. Misschien had deze aanslag niet voorkomen kunnen worden maar de dader had hoogstwaarschijnlijk wel direct uitgeschakeld of gearresteerd kunnen worden. Nu loopt de dader vrij rond en ik denk niet dat ie nu nog gepakt gaat worden en dan zullen we ook nooit weten wie de dader(s) is(zijn) geweest en gaan we van de goedmensen te horen krijgen dat dit niet de werkwijze is van moslims want die laten zich het liefst doodschieten en anders laten ze zich oppakken omdat de hele wereld moet weten wie achter de aanslag zit. Eist isis het op dan nog hebben ze daar geen boodschap aan, want blabla.. De reactie van Trump daarentegen geeft me wel goede hoop voor de toekomst.

  • De eerste verdachte was een Pakistaanse moslim “vluchteling”. Dat kwam Merkel niet goed uit. Ben benieuwd wie de “echte” dader is. Een “rechts extremistische” AfD aanhanger wellicht? Doodgeschoten natuurlijk (vuurgevaarlijk, weet je nog? Kan ie niet meer praten…) Dat zou Merkel goed uitkomen! Misschien is dit voorgaande een beetje onzin maar ik vertrouw die politici en politie managers absoluut niet meer.

   • Het is ook vreemd. De mogelijke dader werd snel gepakt maar het duurde heel lang voordat z’n identiteit vrijgegeven werd, dat lijkt logisch want ze willen het eerst met zekerheid vaststellen, zeker omdat er ook berichten waren dat hij het direct ontkende. Dan wordt eindelijk z’n identiteit vrijgegeven, dat is de dader, maar niet veel later wordt verteld dat hij niet de dader is. Toen z’n identiteit werd vrijgegeven waren ze er wel of niet van overtuigd dat hij de dader is? Als ze het niet zeker wisten waarom werd z’n identiteit dan vrijgegeven en als dader genoemd? Als het wel zeker wisten, waarom dachten ze het zeker te weten en waarom zijn ze vlak na het vrijgeven plots tot de conclusie gekomen dat het toch niet de dader is? Ik bedoel, ze gaven z’n identiteit vrij als zijnde de dader, alle media nam het ook zo over, zelfs joop, dus ze gaven zonder twijfel aan dat hij de dader is. Hoe kan het dat ze plots tot conclusie kwamen dat het toch de dader niet is? Vreemd.

    • Omdat de man zegt het niet gedaan te hebben en blijkbaar geloven ze hem 🙁

    • Ze zeggen dat er geen kruitsporen op hem zijn aangetroffen, terwijl de Poolse chauffeur is doodgeschoten…

 26. Ik denk, dat er heel veel politici zijn met Arabisch geld aan hun handen.
  Bloedgeld.

 27. Edmond V.O. Katusz

  20 december 2016 om 14:12

  Hoogleraar terrorisme en contra-terrorisme Edwin Bakker, verbonden aan de Rijksuniversiteit Leiden: “We leven in een tijd dat we geloven dat de overheid ons tegen alles kan beschermen.”
  .
  Oh, ja, joh, waar haal je dat vandaan? Kulredenering gebaseerd op welk onderzoek als ik vragen mag?
  .
  Als je een willekeurige Nederlander vraagt of hij zo denkt, dan zullen de meesten dit niet beamen. Absolute veiligheid is onzin en eenieder weet dat.en als je dat al gedacht had, dan heeft kijken naar het nieuws van de laatste 10 jaar je wel op andere gedachten gebracht.
  .
  Maar goed, misschien heeft de hoogleraar een onderzoek achter de hand dat staaft dat wij Nederlanders leiden aan een collectief volkomen-nepveiligheids-syndroom.
  Salut! Edmond V.O, Katusz

 28. Elke keer dat er zoiets gebeurt, zou je zeggen: nu is het toch wel duidelijk? En toch, voor veel mensen is het kennelijk te moeilijk om deze realiteit te bevatten. Ze willen het gewoon niet geloven. Bang voor de implicaties, waarschijnlijk. Liever nog even in deze schijnvrede leven. Totdat het te laat is.
  De blogger Pamela Geller heeft altijd een mooie slogan op haar website gehad, geleend van Ayn Rand: “You can avoid reality, but you cannot avoid the consequences of avoiding reality.”

  • Discussie vandaag op BNR, typerend voor haast alle media. Over terreur. De islamitische jihad wordt niet genoemd. Het gaat over ‘angst’. Het gaat over de definitie van terreur. Het gaat over het ‘beste’ gedrag van burgers. Blablabla. De olifant wordt niet benoemd.

 29. Edmond V.O. Katusz

  20 december 2016 om 13:57

  Die foto van mevrouw Merkel vond ik ook en ik heb die afbeelding geretweet. Ja, Sie hat das geschafft! Zij en haar bentgenoten dienen zich de ogen uit d’rlui kop te schamen als ze zeggen: “onbegrijpelijk”.
  .
  Mijn god, het ligt er duimendik bovenop; ik eenvoudige boerenlul, snap dat onmiddellijk, alleen ik ben wel in mijn werk persoonlijk geconfronteerd geweest met dit importprobleem al in ongeveer 1978/1979. De tijd nuttig gebruikt om me in te lezen, mezelf te informeren.
  .
  Het is een soort “Umwertung aller Werten”, dhr. Wilders wordt kennelijk aangesproken op zijn gedrag dat geheel consistent is als men kijkt naar dat gedrag door de jaren heen. Die foto lijkt me de enig mogelijke optie voor hem. Als je woede maar groot genoeg, dan is er geen plaats meer voor decorum, Schluß damit.
  .
  We zouden op twitter rond moeten kijken hoeveel ernstig verstoorde Nederlanders Michael Morell (ex-CIA) gedesavoureerd hebben, toen hij oproep tot het doden van Russen!
  Komt dat schot!…

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑