Max van der Werff: ‘Onderzoek naar MH17 is corrupt’ (Video)

Weinigen hebben zich zo grondig verdiept in de crash met vlucht MH17 als onderzoeker Max van der Werff. Hij ging zelf meerdere malen naar het Donbas gebied in Oost-Oekraïne, sprak met getuigen op de crashsite en onderzocht de gespinde mediaberichtgeving erover in het Westen, die er altijd op was gericht om de plaatselijke bevolking een loer te draaien, getuigen te verzinnen en lanceerlocaties te bedenken.

Anders dan wat vandaag in de Volkskrant staat (en wat ook helemaal niet gezegd is door de Duitse journalist Billy Six) is Max van der Werff -net als ondergetekende overigens- juist niet van mening dat het scenario van Russische betrokkenheid uitgesloten moet worden. Het enige wat hij wil is eerlijk onderzoek en kritische berichtgeving in de media. Daarom is hij ook een van de ondertekenaars van de open brief aan Trump. Max van der Werff is over zijn bevindingen bevraagd door het Joint Investigation Team (JIT).

In dit uitgebreide gesprek gaat Max van der Werff precies en zakelijk in op feit en fictie in het MH17 dossier.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

24 reacties

 1. Ik ben ook dom he.
  Dus 28 sept 2016 was er sprake van de eerste resultaten van het JIT. Een tussen rapportage. O v e r t u i g i n g e n van onomstotelijke bewijs, dat wel en natuurlijk met zware implicaties. Maar, er werd nog over wat zaken gestegeld, radarbeelden bijv., of ze waren nog niet binnen of ze waren (nog) strikt geheim. Was dat het bewijs, of werd dat mss samen met andere stukjes informatie zo onomstotelijk? Allerlei geintresseerde volgers van de MH17 ramp hadden evengoed veel van die stukjes informatie en velen vonden dat heel zo onomstotelijk niet, soms bleek bepaalde informatie ronduit verdacht zelfs. In ieder geval heb ik een volledige onderbouwing of weerlegging van ruis door comploters en/of goede vragen gemist. Daarnaast werd bij mij de indruk gewekt dat er nog steeds informatie verwerkt zou worden in het onderzoek. Niks blijkt minder waar: ‘..Het onderzoek is klaar en het werk van de Onderzoeksraad is daarmee afgerond.’ Had ik toch even gemist. En ook de…

 2. De strijd in O Ukraine is opgelaaid.
  Deskundig NATO propagandist Rob van der Wijk wijt dit aan de mogelijke toenadering Trump Putin, waardoor Porosjenko zenuwachtig wordt.
  De toenadering Putin Trump zou dan weer het gevolg zijn van een VS koerswijziging, met Rusland en India tegen China.
  In die visie is dan de EU irrelevant, en NATO alleen hinderlijk.
  Mocht het allemaal waar zijn, MH17 zal de wereldspelers worst zijn.

  • De wereld verandert razendsnel. Van Wijk die ons altijd voor Rusland waarschuwde ziet nu dat Amerika met Rusland gaat samenwerken om China te verslaan – Mijn God Het heeft mij altijd pijn gedaan hoe weinig men weet over Rusland. Was pas nog in Vladivostok helemaal in Z/O van het enorme land Vlak bij Japan en China De stad is booming dank zij ja Nederlanders, Duitsers Japanners en Chinezen Er is een hele nieuwe skyline gebouwd Ik herkende de stad niet meer na 20 jaar. Vlak bij Kamchatka waar o.a. Shell de grootste opslag voor vloeibaar gas heeft gebouwd [ooit op N Geografic) dacht van Wijk echt dat de Russen tegen de Chinezen gaan optrekken om Amerika te steunen daar is het veel te laat voor Amerika heeft intern enorme problemen Nooit heeft een journalist hierover bericht Maar nu dank zij Trump mogen wij het ook horen.

 3. Ik zie niet waarom er naast de BUK, en jachtvliegtuighypothese, nog een andere hypothese nodig is.
  De afstand besturing acht ik van toepassing bij MH370, ook bij 11sept, maar waarom de ‘gekaapte’ vliegtuigen niet in torens, Pentagon en Camp David vlogen, dat is me nog een raadsel.
  Waar die ‘gekaapte’ nu zijn, ik denk in zee richting Groenland.

 4. Wat valt er op te maken uit dit interview, dat er meer aanwijzingen zijn voor het gebruik van gevechtsvliegtuigen dan van een BUK, toch? Heeft Jeroen Akkermans wel zo integer gehandeld, gezien zijn relatie met Stan Storimans, die in 2008 om het leven kwam in de Russisch-Georgische oorlog en waar Jeroen Akkermans de schuld daarvan bij de Russen legt? Jeroen Akkermans kan het bloed van de Russen wel drinken!

  Dan hebben wij nog artikel 57 op de Wet voor de Onderzoeksraad voor de Veiligheid, waar in staat dat alle informatie die de economische/financiële betrekkingen met een bevriende natie kunnen schaden, buiten het rapport zullen worden gehouden. Bestaat er ook zo’n wet voor het JIT? Nee, daar hebben zij het Non-Disclosure Agreement voor uitgevonden, zodat ook het JIT beperkt is in het vrijgeven van onwelgevallige informatie die de economische/financiële relatie met een bevriende natie zouden kunnen schaden!

  De onderste steen boven voor 196 vermoordde Nederlanders, alleen als…

  • Als bij 11 sept zal de discussie over MH17 wel nooit tot definitief uitsluitsel leiden.
   MH370 was goed aangepakt, mocht het toestel nog ooit gevonden worden, dan is er vermoedelijk niets meer te ontdekken.
   Het lijkt mij in hoge mate waarschijnlijk dat het ging om de twee groepen Chinese technici op het gebied van vliegtuigen onzichtbaar maken van radar.
   Benno Baksteen zei dat die er in zaten, het is nooit weer gezegd, en niemand stelde er een vraag over, of publiceerde het.
   Ik moet daaraan toevoegen dat voor mij 11 sept duidelijk is, dat is niet zo voor MH17, over hoe het toestel werd neergehaald.
   Een vergissing kan niet echt worden uitgesloten.

  • Ja daar heb je gelijk in: Ik heb ook toen op gereageerd. De hele internationale pers werd door de Georgiërs naar Gori gedirigeerd. Waarom? en waarom laat de internationale Pers zich dirigeren? Zou daar iets gebeuren? Er waren daar geen militairen of iets van gevechten te zien. De Int Pers stond zich te vervelen op het plein bij het Standbeeld van Stalin (geboorteplaats) en toen ineens raketten.
   Vreemd ook dat geen enkele Int Pers journalist naar Zuid Ossetie de plat gegooide Stad Tschinvali ging

 5. Wat er ook gebeurde, èèn ding was een E.T geschenk, Nederland in een slachtoffer rol. Geen ander land had beter geschikt geweest om die rol te spelen. Neem het management kretologie van een onderste steen. Wat heel snel veranderde in vrienden onder elkaar stilte. Totaal nieuwe vriend Ukraine was kort daarvoor economisch overgenomen door NATO landen. Nederland, als NATO land, had er een nieuwe vriend bij gekregen. Die vriend, hun totale productie, landbouw, en mijn ontginning, ging over in NATO handen. Een immens groot hemel geschenk met als kroon juweel, de Krim. Een Amerikaanse vloot was al in de buurt om steun te verlenen aan de nieuwe vriend. Dit gebeurde voor MH17. Moderne kolonisatie, ingesloten kraaltjes [ dollar en euro ] had plaats gevonden, en werd verkocht als, goed voor u, en Ukrainians. In dit enorme spel gebeurde MH17. Als resultaat van de overname door o.a Nederland. Wat, geschiedenis wijs, onder een laatste steen begraven lag.

 6. Edmond V.O. Katusz

  1 februari 2017 om 01:01

  Tijd voor Jolijt!

  Ja, hoor eens even, er moet ook tijd voor ontspanning zijn, beste Joost, vandaar dat ik ieder schrijver/lezer hier aanraad zich te verlustigen in deze verbale religieuze humor. Brilliant en meestal diepgravend.

  Of kent u allen al: Jesus and Mo?
  Zo niet dan spoorslags naar: http://www.jesusandmo.net/comic/body/
  Of meteen maar een duidelijk favoriete uit de top 10 van de vele bekijkers:
  http://www.jesusandmo.net/comic/birth/

  Mohammed Jones is begonnen op 24 November 2005 met deze comix en gaat nog steeds door. U bent dus voor tijden onder de pannen!
  Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 7. Vanaf het begin vertrouw ik zaak al niet,er werd al zo snel naar Rusland gewezen en vooral de media speelde een kwalijke rol.
  De westerse media is zo onbetrouwbaar als de pest,ook al zal de waarheid niet boven water komen het feit dat steeds meer mensen de media wantrouwen is voor mij al een hele vooruitgang!
  Ik ben blij dat er steeds meer alternatieve bronnen zijn waaronder deze!

  • Dan is er nog het telefoontje Rutte Asscher, even nadat MH17 was neergehaald.
   Asscher legde dat uit op tv, kort geleden, een kwekprogramma, dat je niet altijd je mobiel kunt gebruiken, de Russen kunnen dan meeluisteren.
   Asscher zat in een vakantiehuis in Z Frankrijk.
   Wat ik er van begreep belde Rutte, met dat Asscher op een vaste lijn Rutte moest bellen.
   Asscher kreeg de beschikking over een vaste lijn bij z’n buurvrouw, nadat hij had uitgelegd dat hij vice premier van Nederland was, en dat er iets verschrikkelijks was gebeurd.
   Wat ik mij nu afvraag is wat Rusland niet mocht horen, op dat moment wist Rutte niets anders, althans kon niets anders weten, dan dat een verkeersvliegtuig, opgestegen van Schiphol, met een 300 mensen aan boord, waarvan een 200 Nederlanders, hoog in de lucht uit elkaar was gevallen boven O Ukraine.
   Wat daar geheim aan was, ik zou het niet weten.

   • Gilles,dat verhaal kon ik nog niet maar maakt het allemaal nog verdachter.

    • Het verhaal bevestigde wat ik al van Asscher dacht, een gigantische domoor.
     Hij had geen idee wat hij overhoop haalde.

  • Regelmatig bij RT kijken.
   Is vast ook eenzijdig, maar van twee eenzijdigheden kun je een aardig beeld maken.
   Dit staat al weer niet in het westen
   https://www.rt.com/news/375902-fsb-kaspersky-us-treason/

  • Wat ook toevallig was dat de BUK raket de cockpit van links achter doorzeefde, een BUK schiet vlak bij het doel een hagel kogels of zo af.
   Piloten hebben geen uitzicht naar achter, kijken ook zelden een beetje naar achteren, en door de cockpit te doorzeven voorkwam de BUK een noodsignaal.
   De BUK deed dus wat een Ukrainse piloot, die er niet was, ook gedaan zou hebben.
   Zo’n BUK vliegt met 4500 kmh verticaal, de hele tien of elf kilometer van de vlucht heeft het BUK systeem het doel in het vizier.
   Waarom de BUK dan niet van onderen kwam, maar van links achter, ik ben te dom om het te bedenken.
   Of bij de presentatie van Tjibbe voor het gereconstrueerde wrak, gevraagd is, waarom de BUK die rare bocht maakte, in elk geval weet ik niet of Tjibbe een antwoord had.

   • Er was geen BUK. Er is maanden na de crash 1 granaatdeeltje gevonden. Van de honderden… De lokale getuige die Max vertelde over boem, boem – BOEM had het correct. MH17 is waarschijnlijk van binnenuit opgeblazen. De explosieven waren al aan boord. En dat mag niemand ooit te weten komen.

    • Ik ben het, na zeer veel beeldmateriaal, artikelen, getuigen enz gezien en gehoord te hebbenen i.c.m. met de doofpotsfeer die om MH17 heenhangt, eens met Cale. De brokstukken van het vliegtuig laten bijv. duidelijk explosies van binnenuit zien. Er moeten in mijn ogen bommen aan boord geweest zijn, die waarschijnlijk op Schiphol (Schiphol heeft bijv. een zeer groot wapendepot, niet bij iedereen bekend), of eerder, zijn gemonteerd. Op deze manier ben je er ook 100% zeker van dat het vliegtuig neerstort, dat is in mijn ogen immers onderdeel van het bereiken van het gewenste effect (dat moet LIJDEN tot wereldoorlog). Vergeet ook niet dat geklooi met die foto’s op Schiphol, waarbij Cor Schilder (Cor Pan, Pan = half geit half mens) de letters RC fotografeerde (en grapte over het verdwijnen), en dit probleem, aangezien MH17 de letters RD betrof, werd door ICTS/Yaron Mofaz (ICTS, remember 911) later, via Reuters, rechtgetrokken. Vergeet ook niet dat alle vliegtuigen sinds, ik meen 2008, zijn…

     • .. uitgerust met apparatuur, die het mogelijk maakt om de besturing op afstand over te nemen, waardoor piloten er geen invloed meer op hebben (remember Germanwings, afgedaan als zelfmoord, case closed), het is ideaal speelgoed als dit in handen is van foute lieden (de echte terroristen), alles onder het mom van terroristenbestrijding (waarbij het volk standaard als terrorist wordt gezien). Ik moet met MH17 ook steeds denken aan die “emofuck” (sorry voor het woord, maar dit is een beproefde techniek om mensen te brainwashen), waarbij een hele stoet van honderden (lege ?) begrafeniswagens het volk moest “emofucken” zodat zij onder andere niet meer keken naar de doorgestoken kaart.

      Zij die de wereld runnen (the psychopaths) hebben van de wereld een wereldtoneel gemaakt, en het volk speelt de rol van onwetende figurant, de ene dag is het genre Komedie, de andere dag Horror. De groep blinden, die geloven dat eenoog koning is, wordt langzaam kleiner, de groep met 2 ogen, die zien…

     • (die zien… ) ….dat eenoog een kwaadaardige psychopaat is, die groeit. De waarheid zal dit keer sterker blijken dan de leugen, daar ben ik van overtuigd. Real eyes, realize, real lies. Nog even volhouden luitjes, de paniek is groot onder deze psychopathische illusionisten, het verkopen van de leugen gaat ze steeds moeilijker af, zie bijv. ook de bonnetjesaffaire, waarbij Steur zichzelf offerde om te vermijden dat het onderzoek gericht zou worden op de (chantage)info die voor een kleine 5 mio florijnen is verkocht aan de staat. Doorbeuken mensen.

 8. Wilfred Bakker

  31 januari 2017 om 18:30

  Sorry dit is de verkeerde, het kan er af Joost

 9. Wilfred Bakker

  31 januari 2017 om 17:59

  As the Romans always asked: “Who benefits?” The answer to that question tells you who did it.

  https://youtu.be/5UN1eDba8nw

  • Ik weet natuurlijk niet hoe en waarom MH17 werd neergehaald, de mogelijkheid van een vergissing door Ukrainse opstandelingen met een BUK bestaat.
   Wat ik wel weet dat niet begrijp welk belang Putin zou kunnen hebben bij het neerhalen.
   Wat ik ook weet is wie het goed uitkwam dat 200 Nederlanders omkwamen, wij waren het land wat het meest dwars lag bij sancties tegen Rusland.
   Dat was meteen over.
   Wat de argwaan wekte van iemand met verstand van organiseren van grote evenemten is hoe snel en perfect de begrafenis auto shows werden georganiseerd.
   Flagrante tegenstelling met de onderste steen onder laten.
   Dan een VS prijs voor onze herdenkerij, de woorden ‘Dutch 11 sept’, en dan nu een holocaust monument achtig bos bij Schiphol, het maakt op mij de indruk dat Rusland zich ook eeuwig schuldig moet blijven voelen.

   • Dezelfde dag nog verklaarden de Amerikanen dat de Russen het gedaan hadden. Poetin wilde daarom dat het onderzoek door de UN verricht zou worden Het meest voor de hand liggende De Russen hebben van alles geprobeerd maar de het werd afgewezen.
    Door MH17 werd de illegale regime change EURO MAIDAN en de gewelddadige beëindiging van de vreedzame demonstratie in Odessa op het Kulikov veld (brandstichting vakbondsgebouw) op de achtergrond gedrongen Geen medium dat er nog over schreef Hoe komt Nederland hier ooit uit ze hebben zich laten misbruiken als een naïeve katvanger

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑