Rutte: ‘Weg met Nederland.’

Door met wisselend succes, maar met steeds meer volharding, iets te verklaren in de sfeer van ‘met mij krijg je geen Wilders’ heeft Rutte zich definitief in het anti-Wilders kamp geschaard en is daarmee onzichtbaar geworden tussen de andere gevestigde partijen. Weinigen lijken overigens te geloven wat hij zegt, domweg omdat zeer weinigen nog welke verkiezingsbelofte van Rutte dan ook nog zullen geloven. Maar hoe dan ook: zo wil Rutte dus de verkiezingen in. Als de grote antidemocraat die de Nederlandse kiezers hun stem wil ontnemen.
[toggle] Nu is het voor die kiezers wel duidelijk: Kies je Rutte dan kies je dus voor GroenLinks, ChristenUnie, D66, PvdA, CDA. In de een of andere combinatie.

En daarmee kies je dus voor het vooruit schuiven van de problemen waar miljoenen Nederlanders tegenaan lopen:

 • Aanhoudende illegale migratie.
 • Doorgaand democratieverlies door machtsoverdracht aan de EU.
 • Verdere islamisering van Nederland.
 • Verzwaring van het juk van het verplichte multiculturalisme.
 • Steeds meer verstikkend politiek correcte normering in de wetenschap, de media en de politiek.
 • Meer problemen met Marokkaans straattuig.
 • Meer overvallen, verkrachtingen, berovingen.
 • Toenemende kans op die ene grote moslimaanslag in Nederland die gek genoeg nog steeds uitbleef.
 • Meer uitholling van de Nederlandse identiteit en Nederlandse rituelen.
 • Meer denkcensuur van de NPO.
 • Verdere verpulvering van de zorg.
 • Toename van de woningnood door voorrangsbeleid voor ‘vluchtelingen’.
 • Meer dwarsbomen van referenda.
 • Meer omvolking.
 • Minder meningsvrijheid door strafoplegging door politieke rechtbanken.

Dat is een Nederland waarin de Nederlanders nauwelijks nog kunnen ademhalen. En Rutte? Hij lacht, hij lacht, hij lacht.[/toggle]

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

58 reacties

 1. Dat er moedwil, een plan, achter die massa immigratie uit het MO en Afrika zit en daarom politici en de media het probleem niet willen zien blijkt overal in west Europa. Zweden gaat in de stad Malmo het leger inzetten omdat de politie de duizenden “zielige vluchtelingetjes” niet meer in bedwang kan houden. Dat moslim tuig terroriseert de gehele stad. Terwijl er voor dit jaar een ongekend grote “vluchtelingen” influx wordt voorspeld. Als je nu nog niet inziet dat er iets helemaal mis is, dan wil je het niet zien. Hoe krijgen we de slapende massa wakker, nu het nog kan? Als dit jaar de verkiezingen geen veranderingen brengen en die migratie golf gewoon doorgaat dan is het afgelopen met west Europa.

  • @Cale. Malmö is een regelrechte verschrikking geworden. YouTube staat vol met filmpjes waarin je kunt zien hóe erg het daar uit de klauwen gegierd is. O.a. u, Sint Nicolaas en ikzelf zijn de welbekende roepende in de woestijn. Net als u zit ook ik me suf te piekeren over wat er moet gebeuren voordat mensen het stof uit hun hersens schudden, de slaap uit de lodderige ogen wrijven en beseffen dat we gewoon keihard bij opbod aan de slechtste bieder verkocht zijn. Álle inheemse volken mogen voor hun land, tradities etc. opkomen. Maar wee als de inheemse Europeaan dat doet. Dan is er ineens sprake van “white privilege, institutioneel racisme en allerhande fobieën”. Het is de zotheid voorbij en diep, diep treurig.

   • Sint Nicolaas

    24 januari 2017 om 09:46

    Weet u wat ook diep en diep treurig is beste Sjefke7807 ? Die open brief van ons alles landverrader meneer Prutte. Hier kreeg Sint werkelijk braakneigingen na het lezen van deze bagger. Uitgerekend Prutte, de blaaskaak, die de PVV uitsluit van regeringsdeelname, gaat lopen blaten dat “men” zich dient aan te passen en de manier van doen in NL dient te respecteren. “men hoeft hier niet te zijn” WTF !!! Dit roept Geert al jaren ! Plotseling gaat meneeer Popie jopie lopen doen want de PVV is wel erg populair tegenwoordig. Ach ja, beter goed gejat dan slecht bedacht zal Prutte gedacht hebben. Wat een laag bij de grondse kakkerlak is die gozer, volksvernachelaar nummer 1 gaat op de PVV toer !

    • Sint Nicolaas

     24 januari 2017 om 09:56

     Dit is wel ZO min, zo doorzichtig als glas wat hij hier mee wil bereiken. En natuurlijk trappen er weer hele volksstammen in deze drol die hij op slinkse wijze heeft gedraaid. Jaren en jaren laat hij wegkijkend toe hoe NL naar de verdommenis gaat, het volk geschoffeerd, genegeerd en afgeserveerd wordt en plotseling heeft meneer “te doen” met ons ??? Moeten we hem op zijn mooie blauwe ogen geloven ? Net als met Griekenland, de hypotheekrenteaftrek en allemaal € 1000,00 in de pocket ? En vervolgens een slap “sorry” en verder business as usual ? Wat een onderkruiper, hoe diep kun je zinken als MP. Had zowieso al geen symphatie voor deze Brusselse kontenlikkende minnegeest maar dit is het nieuwe toppunt. Trap er NIET in folks ! U gaat voor de bijl der mee. ALWEER !

     • Sint Nicolaas

      24 januari 2017 om 10:28

      Er is iets aan de hand in NL schreef hij ook nog. Ach meid, je meent het ! Onder welke steen heb jij gezeten al die jaren meneer Prutte ? NL en zijn volk gaat ten onder aan de Brusselse terreur, de massale instroom van achterlijkheid, terrorisme, onze manier van leven hatende barbaren en zandhazen en ach, er is iets aan de hand. Echt jongen, denk jij zo over je landgenoten ? Haat je ons net zoveel zoals die woestijbarbaren en struikrovers ons haten ? De vermoorde onschuld spelen en hopen dat het klootjsevolk er weer in trapt ? Wat een schandalige vertoning, wat een minachting van een opgeblazen egotripper die geen reet geeft om ons maar stemmen nodig heeft dus maar even zo. BAH ! Engerd dat je bent.

 2. Hier een uitleg, liever long read (engels), over Merkel’s totale destructieve politiek:
  http://russia-insider.com/en/politics/wherefore-goes-germany/ri18577?

 3. Aan de lijst nog toevoegen:

  – verkeerde maatregelen voor economisch herstel (BTW!) en lastenverhoging verkopen als besparingen
  – tegengaan van innovatie met name door vasthouden arbeidsverhoudingen uit de zestiger jaren
  – kritiekloos steunen bizarre en vooral voor de burgers zeer dure energie beleid

 4. Er is met meneer Rutte iets aan de hand, waar ik persoonlijk een heel unheimisch gevoel bij krijg.
  Kijk eens naar zijn foto… nee… niet alleen deze, bij het ( alweer uitstekende) artikel, maar naar ál zijn foto’s van de laatste jaren.
  Kijk met name naar zijn ógen.
  Er is iets veranderd in en aan deze man.
  Als men mij een pistool op het hoofd zou zetten en van mij zou eisen, dat ik een momént, waarop deze verandering begonnen is, zou moeten aangeven,
  dan zou ik zeggen:
  a. Toen Rutte, bij de formatie van Rutte II, drie uur lang op het paleis is geweest.
  b. Nadat hij ( was het niet samen met Alexander Pechtold ? ) op de Bilderberg Conferentie aanwezig is geweest.
  Deze Rutte heeft beloften gedaan.
  Die heeft ergens in toegestemd.
  Een en ander had weinig of niets met de wil van de meerderheid van het Nederlandse volk te maken.
  Hij was opgehouden óns te dienen… hij dient iets of iemand anders.
  Hij wéét dat ook… vandaar die schichtige blik… en dat dwangmatige…

  • @Gielah. Helemaal eens.
   Paul Craig Roberts schrijft al jaren dat westerse politici in de pocket zitten van Washington, lees de neocons/NWO aanhangers. Omgekocht dmv dollars of beloofde baantjes. Wijlen Udo Ulfkotte schreef hetzelfde over journalisten en hun relatie tot de CIA. Wellicht is dit wat je ziet…

  • Zullen we even ophouden met dom gepsychologiseer van de koude grond? Laten we ons op beleid concentreren. Fortuyn werd ook afgebrand vanwege zijn ‘psyche’ door Connie Palmen. De linkse beweging staat werkelijk bol van psychisch gezeur en gezanik (allemaal mensen die zich zielig voelen).

  • Gielah,
   Bij Merkel viel me dat ook al op. Ik denk dat een paar ingewijden in de EU-top weten dat Europa op een verschrikkelijke manier wordt gechanteerd en bedreigd:
   Faciliteer onbeperkte moslim-immigratie, anders komen er mega-aanslagen.
   Wat zou jij doen als je verantwoordelijkheid droeg?

 5. Gelijk Trump, die voor de Amerikaanse verkiezingen door de media en de – Democratische partij – de grond ingeboord werd, zo word de PVV nu bij ons ook behandeld. Maar ik spreek liever over het Trump effect, en wat het in Amerika opgeleverd heeft. Trump won geheel onverwacht de Amerikaanse verkiezingen ! Dit Trump effect gaat er bij ons voor zorgen dat een ongekend groot aantal Nederlanders op de PVV gaat stemmen bij de komende verkiezingen. Ook hier zullen de MSM media en bijna alle overige politieke partijen hard op hun bek vallen !

  • @BigLJohn
   Zo zullen ze idd proberen de pvv af te branden terwijl SS bij al-jazeera doodleuk zit te deugen door te vertellen hoe institutioneel racistisch NL is. Denk dat geen politicus daar moeilijk over gaat doen want de pvv…. Waar gaat het in godsnaam heen met NL?

   http://www.joop.nl/nieuws/sylvana-al-jazeera-racisme-wordt-nederland-geaccepteerd

   • Sint Nicolaas

    18 januari 2017 om 17:45

    Praat me niet over SS beste Dick. Ieder weldenkend mens in NL weet waar dat mens voor staat. Komt als kleuter naar NL want daar is het gras immers groener dan in Suriname nietwaar ? Jarenlang heeft ze programma’s gepresenteerd op de tv. Leuk, lief, meelevend en aardig doen. Lekker incasseren en dan komt de aap uit de mouw en gaat ze zich faliekant afzetten tegen de maatschappij waarvan ze eerst jarenlang geprofiteerd heeft en gaat ze alles en iedereen van discriminatie lopen beschuldigen. Dan schuift ze aan bij DENK waar ze het vervolgens niet kan vinden met die 2 Turken ( “ze voelt zich niet geborgen” ) Yeah right ! En nu Artikel 1. Dat wijf is geobsedeerd en lijdt aan tunnelvisie. Moeten we daar de oorlog mee winnen ? NL, Sint heeft met je te doen.

 6. Sint Nicolaas is een wijs man!

 7. Dat de meerderheid van de NL kudde nog steeds niet door heeft dat Rutte ( en de rest van de regentenkliek ) door en door verrot is en op een achterlijke manier politiek correct is, zegt alles over de NL bevolking. Onbegrijpelijk dat deze vals grijnzende prietpraatverkoper gewoon weer kiest voor extreem links, voor de politiek correcte dictatuur, voor de islamisering en voor import van achterlijkheid en voor de EUSSR. En dan die stomme VVD leden: waar zitten hun hersens? We krijgen dus Rutte, Buma, Asscher, Pechtold en Klaver aan de macht. ( 5 idioten om de meerderheid te krijgen ) Als de NL kudde dit laat gebeuren, verdienen ze de ondergang en de toekomstige hel. Net goed en verdiend, maar vreselijk voor de mensen die het wel zien en PVV stemmen. Word wakker, kudde schapen!!!

  • Sint Nicolaas

   18 januari 2017 om 15:18

   Zeer goed gezien Leo Kareljan. Reeds eerder door Sint geplempt, u krijgt de regering die u verdient. Zolang het kuddevolk zich slechts druk maakt over de dag van vandaag, zich de dagelijkse bullshit die de NOS over hen heen uitstort laat welgevallen, zich voor de buis nestelt want GTST is aan en vooruit, RTL-late night nog effe voor ons dagelijkse shotje indoctrinatie zal er GEEN ommekeer komen en zal de elitaire regentenclub op het Binnenhof ons verder schofferen, negeren, afserveren, uitknijpen, voorliegen en laten creperen. De heer Rutte belichaamt het ultieme “weg met ons” model en weet zich gesteund door de andere door u aangehaalde landverraders Buma, Asscher, Pechtold en Klaver. Nee, dan ben je klaar als dat zooitje het samen voor het zeggen krijgen. Ocharme !

   • Sint Nicolaas

    18 januari 2017 om 15:30

    Zoals eerder geplempt ook, Sint bekijkt het van de zijlijn omdat hij al jaren geleden het schip lek zag raken, emigreerde en nu machteloos toekijkt hoe het alsmaar dieper zinkt. Onvoorstelbaar hoe een eens trotse, sterke natie zo veranderd is in de jaren dat Sint er weg is. Een continu zichzelf verontschuldigend landje met een murw geslagen bevolking waarvan het merendeel zoals u zegt niet nadenkt over de toekomst en zich gewillig richting islamitische slachtbank laat leiden onder regie van de elite in Brussel en Den Haag. Een landje dat op afstand vanuit Brussel gedicteerd wordt door imperialistische blaaskaken die, al gaande over lijken, s’lands wijs en eer ten gronde richten door het binnenloodsen van honderdduizenden aanhangers van een sektarische, levensbedreigende ideologie en ander achterlijk uit de oerwouden getrokken primaten.

    • Sint Nicolaas

     18 januari 2017 om 15:39

     Een zielig landje dat zelfs zijn eigen tradities, normen, waarden en gebruiken ter discussie stelt en zo nodig op aandringen van de reeds eerder genoemde importellende deze traditie, norm, waarde of gebruik dan maar bij het grof vuil zet om de lieve vrede te bewaren. De boel bij elkaar houden, thee drinken, pappen en nathouden. Elke vorm van eigenwaarde, trots en zelfrespect verdwijnt als sneeuw voor de zon en Rutte zag dat het goed is. Hoe is het mogelijk dat je als bevolking dat LAAT gebeuren ? Sint kan er niet bij. Waarom blijft men stemmen op partijen die het land en volk zo verneuken ?

     • Sint Nicolaas

      18 januari 2017 om 15:49

      Hoe kan een persoon als Rutte in het torentje zitten en zich openlijk zorgen maken over het feit dat er kiezers zijn die denken dat de politici er niet meer voor hun zijn ? Hoe naïef ben je dan als MP, hoeveel ton boter heb je op je kop ? De vermoorde onschuld spelen en tegelijkertijd het volk ZO ongelooflijk besodemieteren ? Volgens een kennis van Sint bij het CBS vertrekken er jaarlijks 150.000 Nederlanders. Reden : het politieke klimaat, de crisis, de verharding in de samenleving, moslimimmigratie, slechte zorg, €U, overbevolking en diverse andere redenen. Dan is er toch iets aan de hand zou je zeggen ?

     • Beste Sint, het is m.i. simpel. De elite haat het Nederlandse volk. Ze kijken er op neer en lachen om de “polder mentaliteit”. Daarom kan het ze geen ruk schelen dat dit land ten gronde gaat, zolang er maar een gemixte massa ontstaat die dom en daarom hanteerbaar is. Geef ze een moskee waar ze 5 keer per dag naar toe kunnen. Geef ze een jeugdhonk waar de straatjeugd kan samenzweren. De blanke Hollanders die overblijven moeten werken, belasting betalen en hun bek houden anders krijgen ze de politie aan de deur, zoals nu al regelmatig gebeurd in Duitsland. Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die hiermee akkoord gaan en blijven stemmen op de huidige partijen. Subsidie ontvangers en uitkeringstrekkers wellicht?

 8. Weer zo’n nietszeggend afzeikstukje…jesus jij bent écht een boze witte man he? Je zal er toch een dagtaak aan hebben!

  • De reageerders hier onderbouwen hun commentaar meestal en dat wordt oprecht gewaardeerd. @Hannah begrijpt dit blijkbaar nog niet zo goed. Geef niets hoor, gewoon blijven proberen…

   • Misschien bedoelt Hannah het ironisch.

    • @Koos. Helaas. Ik heb al meerdere stukjes van “Hannah” gezien en ze is serieus. Ik vermoed dat ze zo’n “Links-progressief” type is dat elke kritiek op de compleet falende socialistische heilstaat en de ongebreidelde import uit het M.O. gelijk in de hoek van “xenofoob, nazi, onderbuik” etc. zet. Verder wat @Cale al aangaf.

  • @Hannah. U heeft werkelijk geen idee hè? Hóe hard dit land achteruit geboerd is, zeker in de laatste 5-10 jaar. In plaats van alleen uw holle frases, geeft u ons onderontwikkelde onderbuikers nu eens een idee van hoe het volgens u dan wél zou moeten. Misschien kunnen we er wat mee. Wat Joost als één van de weinigen doet is aan de noodklok gaan hangen. Die luidt al een tijdje maar men is Oost-Indisch doof. De praktijken van de huidige politiek zouden niet misstaan in Noord-Korea of de vroegere Sovjet-Unie. Het huidige bestel is failliet en er moet eens hoognodig een frisse bezem door!

   • Je draaft door!

    • Beter te hard doorgedraafd dan de westerse beschaving om zeep helpen. Het doel heiligt de middelen.

    • @Hannah. Alweer een holle frase. Maar u heeft mijn oprechte vraag niet beantwoord….

   • serieus ingaan op ‘Hannah’, nadat ze even een lachwekkende keutel heeft gedropt, is gewoon het ding uitnodigen om terug te komen en het te blijven doen.
    Gooi het toch gewoon in de vuilnisbak.

    • Misschien kunnen we haar op betere gedachten brengen. Dat gaat niet met persoonlijk schelden. Wel met het ontmaskeren van de ideologie die ze volgt.

  • Sint Nicolaas

   18 januari 2017 om 17:23

   Walt wilt u zeggen met uw onzinnige plemp beste Hannah ? Joost heeft er inderdaad een dagtaak aan, hij is immers journalist en schrijver die zijn columns altijd zorgvuldig opstelt en met feiten onderbouwd. Helaas kunnen we dan van uw losse flodder niet zeggen.

  • Trollen herken je altijd gelijk aan het feit dat er niet op de inhoud wordt ingegaan, maar dat er op de man en de vorm wordt geschoten.

 9. Klopt helemaal.
  Maar over: gek genoeg nog geen grote Moslimaanslag in Nederland het volgende:
  Ik heb een kat die op een gegeven moment overal in huis piste.
  Een kattenfluisteraar vroeg ons of we wel zeker wisten dat de kat echt OVERAL piste en adviseerde vervolgens om op zoveel mogelijke plaatsen etensbakjes neer te leggen. En inderdaad, de kat liet al die plekken vervolgens ongemoeid.
  Ook Jihadisten hebben behoefte aan een plaats om ergens op adem te komen. Een Safe Haven zo je wilt.
  Nederland wordt ongetwijfeld door terroristen als een safe haven beschouwd. Nergens in Europa is de justitiele apparaat, (Justitie, politie, veiligheidsdiensten etc) zo incompetent, zo laks als in Nederland. Nergens in Europa zijn politici en zelfs het koningshuis, zo gecharmeerd van Moslims (of oliedollars)
  Moslims lijken dan ook niet van plan om dat te verzieken hier.
  Maar wees gerust, het ondermijnen van ons land gaat ondertussen onverminderd voort, alleen niet met grote aanslagen. dat is dan…

 10. Ook zonder voorrangsbeleid voor vluchtelingen zal de woningnood toenemen.
  Met de huidige immigratie (plus het doorfokken van reeds aanwezige moslims) kan de woningnood alleen duurzaam opgelost worden door Nederland helemaal vol te bouwen. Dat gaat natuurlijk ten koste van de toch al schaarse natuur.
  Die zorg om de natuur is een links thema dat ze meer en meer laten liggen. Het zou nuttig zijn als rechts dit thema heel expliciet zou oppakken, om aan te tonen hoe volkomen achterlijk de linkse ideologie is geworden. Ook in dit opzicht. De verzorgingsstaat en het secularisme heeft links al opgeofferd.

  • @Koos. Niet alleen de schaarse natuur zal het moeten bezuren. Wat dacht u van totale onleefbaarheid doordat mensen als haringen in een ton opeen gepakt zitten? Net als alle zoogdieren heeft ook de mens een bepaalde vrije ruimte nodig om te gedijen. Dit wordt voor het gemak maar even vergeten. Want degenen die het door onze strot wringen wonen zelf lekker in afgelegen Gated Communities en hebben nergens last van. De Linkse ideologie is totaal failliet en ze weten het. Kijk naar alle plekken waar ze het geprobeerd hebben; de Sovjet Unie, Cambodia, Noord-Korea Venezuela etc.. De kleine bovenlaag verrijkt en laaft zich aan uitzinnige luxe terwijl het klootjesvolk kapot mag vallen.

   • Klopt. Mijn punt is dat we dit links onophoudelijk moeten inpeperen. Dus hen niet alleen voor moslimknuffelaars en verraders uitmaken, maar ook verantwoordelijk stellen voor de vernietiging van onze natuur. Dat komt waarschijnlijk harder aan. Voor verrader uitgemaakt worden vinden ze niet erg.

 11. Niet alleen in NL wordt er openlijk een politieke aanslag op de democratie gepleegd. De EU fascisten zijn ook flink bezig en zelfs in de VS blijft de Democratische partij problemen veroorzaken (oproerkraaiers inhuren e.d.). Een oudgediende woordvoerster van het CDU van Merkel heeft haar walging uitgesproken over het autoritaire gedrag van Merkel. Of deze linkse dictators, want dat zijn het, worden dit jaar weggestemd, of west Europa is verloren. En als Trump om dezelfde reden als Kennedy vermoord wordt dan is ook de VS verloren en heeft het NWO gewonnen. 2017 wordt een spannend jaar!

 12. Koenders en Rutte hebben in Davos hun marsorders ontvangen en wel deze: de 10-tallen miljoen Afrikanen die gesponsord hierheen willen komen staan al in de startblokken. Doel politiek en de EU is om heel Europa in de ellende te storten. Willens en wetens wordt dit gedaan. Ondertussen volop leugens verkondigen op de staatsomroep en de -kranten en volk wordt beneveld door stupid MK-programma’s. Nederland blijven liever in hun schijncocon van veiligheid zitten dan de werkelijkheid te willen zien.

 13. IK zeg: voor meer dan 50% opgevreten door leugens.

 14. Rutte is nog steeds in dienst van Unilever, informeel weliswaar. Een triest figuur met weinig identiteit, voor meer dan 50% opgevreten leugens.

 15. Rutte heeft gezegd dat ie niet met de PVV wil regeren maar wie heeft die gek wijsgemaakt dat ie na maart nog in het zadel zit!
  Zoals jullie weten geloof ik niet echt in de PVV vooral omdat Wilders niet echt betrouwbaar is maar OK hij heeft het voordeel van de twijfel.
  Ook het Forum voor Democratie en zelfs de SP krijgen van mij het voordeel van de twijfel.

 16. Het partijkartel met Rutte aan het hoofd pantsert zich en brengt het voortbestaan van de Nederlandse samenleving in gevaar.
  Om de democratie te heroveren zijn bindende referenda en volksinitiatieven nodig en moet de minister-president rechtstreeks worden gekozen.
  De macht moet terug naar de Eerste en Tweede Kamer. We moeten uit de eurozone en de EU stappen. Het midden- en kleinbedrijf, het hart van de Nederlandse economie, moet krachtig gesteund worden. Politiemensen, onderwijzers en werkers in de zorg verdienen flink hogere salarissen. Defensie en de Nationale Reserve moeten versterkt worden.
  Asielzoekers moeten uiteindelijk weer terugkeren naar de landen van herkomst. Ook de migranten die niet willen assimileren, moeten terugkeren.
  Kies daarom voor Forum Voor Democratie.

  • doe maar pvv, dat is een partij van betekenis, niet zo een beginnend splintertje,
   maar gun de fvd best een paar zetels hoor, als het maar niet ten koste gaat van de pvv, want dan gaat het niet opschieten..

  • Andre van Delft

   18 januari 2017 om 02:38

   De PVV komt prima op voor de belangen van Nederlanders. Maar veel mensen die zich zorgen maken over immigratie, islam en/of EU, vinden de PVV te schreeuwerig, en ze willen nooit in hun kringen van familie, vrienden en werk zeggen dat ze daar op stemmen. Daarom kozen ze tot nu toe CDA, VVD, D66, PvdA, GroenLinks of CU. Die miljoenen mensen kunnen nu terecht bij een redelijk alternatief: Forum voor Democratie.

   • @Andre,

    citaat:Maar veel mensen die zich zorgen maken over immigratie, islam en/of EU, vinden de PVV te schreeuwerig, en ze willen nooit in hun kringen van familie, vrienden en werk zeggen dat ze daar op stemmen.

    Dit hoor je wel vaker, maar wij kennen ze niet die de PVV schreeuwerig vinden. Nog nooit iemand over gehoord. Wel dat ze niet aan de grote klok hangen dat ze PVV stemmen. Overigens zijn het altijd de extreem linkse klantjes en islam aanhangers die nogal schreeuwen om anderen de mond te snoeren. Waar en wanneer schreeuwt de PVV dan?

    • Andre van Delft

     18 januari 2017 om 13:51

     Vreemd Pieter; ik ken genoeg mensen die bijvoorbeeld “minder, minder, minder” schreeuwerig vinden, en daarom geen PVV stemmen. Het is goed dat zij nu aan Forum voor Democratie hun stem kunnen geven.

  • @Nelis
   18 JANUARI 2017 AT 00:56
   Eens in de vier jaar zitten we twee maanden lang midden in een politiek circus. De overige 46 maanden doet politiek ons niets tot weinig. Dat moet anders, vindt Nynke Tromp. Samen met hoogleraar Paul Hekkert en Jeroen van Erp ging ze op zoek naar een simpel antwoord op een complexe vraag: hoe creëer je een betere relatie tussen burger en politiek?
   .
   Het antwoord waarmee ze kwamen: stemmen op je verjaardag. Ieder jaar krijg je een week voor je verjaardag een kaartje van koning Willem Alexander waarop hij je feliciteert en uitnodigt te stemmen. Er is geen politiek circus gaande dus je zult zelf moeten onderzoeken wat je gaat stemmen. Je vraagt wat je collega heeft gestemd en misschien komt die wel met een incident dat speelde rond zijn verjaardag. Je merkt dat dit nu niet meer relevant is en focust op langetermijnvisies van partijen.
   .
   Als je hebt gestemd, gebeurt er niet direct iets. Pas na vier jaar worden alle stemmen geteld. Dit is Teldag, de…

   • Vervolg:
    …….kick-off van een nieuwe regering. Media kijken terug op de afgelopen vier jaar – en dus niet op de afgelopen twee maanden zoals nu het geval is. De momenten waarop politiek echt bijdroeg en beloften maakte voor de toekomst worden belicht. Na Teldag is er geen zwart gat, want er zijn altijd mensen jarig en die moeten stemmen.
    Het voordeel van dit systeem is dat politici een betere kans krijgen hun capaciteiten te tonen, minder worden beoordeeld op hun glimlach en de waan van de dag niet langer regeert.
    .
    Bekijk deze TED-talk over dit idee:
    https://www.youtube.com/watch?v=O90nfczjNHA

   • @Paul
    Dat circus met het rood kleuren van een hokje op het stembiljet is van 150 jaar geleden, inderdaad zeer verouderd als enige ‘inspraak’, minachtend voor de bevolking.
    Stemmen op je verjaardag verandert niets aan het wantrouwen van de kiezers; oorzaak is dat de kartelpolitici ons, de kiezers wantrouwen: liefst geen referendum meer, een hoge kiesdrempel om vernieuwing tegen te gaan. Het initiatief-referendum lost veel op: iedereen kan dan elk onderwerp inzetten voor een bindend referendum. Dit is het hoofdpunt van Forum Voor Democratie.

 17. En dan heeft het anti democratische ‘parlement’ in Brussel ook nog eens besloten om weer een zuid Europeaan op een sleutelpositie te zetten, daarmee ons financieel uit te kleden.
  Als bijwerking is Guy Verhofstadt nu benoemd tot opperhoofd van d GestEUpo en de Waffen EU

 18. Andre van Delft

  18 januari 2017 om 00:10

  De meeste Nederlanders laten zich door media, cabaretiers, politici, geestelijken en/of wetenschappers hypnotiseren. Dat gaat met gezellige TV programma’s, hel- en verdoemenissprekerij, en verwijten van discriminatie, racisme, seksisme en verwijten van blank en/of man zijn. In de VS heeft de Alt-Right beweging door al dat soort manipulatie heengeprikt, maar hier lijkt dat niet te gaan lukken. Auschwitz, het meest geliefde dreigmiddel van links, ligt hier in de buurt.
  Mijn hoop is dat Theo Hiddema met zijn Pim-factor de komende weken nog veel in de publiciteit komt, of Donald Trump zou nog een list moeten hebben.

  • De vraag is of Trump (direct of indirect) invloed op de MSM in Europa kan uitoefenen. Al dat zo is, dan zal de manipulatie geleidelijk ten goede keren.

   • @Koos
    De NL media neemt praktisch al het nieuws klakkeloos over van de amerikaanse msm zoals cnn en die propageren de democraten, globalisatie en anti Trump. Vandaar dat onze msm dagelijks vol staat met Trump bash-artikelen. Echter gisteren zapte ik even naar cnn, daar was een senator aan het woord en die vertelde aan de cnn reporter dat het lekken van de vermeende ‘golden shower’ om diverse redenen alle perken te buiten gaat en een gevaar is voor de democratie. Daarom verwacht hij dat daar mensen de gevangenis voor ingaan en dat zijn dan niet de eerste de beste omdat volgens hem slechts maximaal 10 mensen het hebben kunnen lekken. Je had de kop van die cnn reporter moeten zien, die keek echt niet blij en probeerde het onderwerp nog af te buigen naar de nazi beschuldiging die Trump deed maar de senator ging daar niet eens op in en herhaalde nog een keer dat het muisje een staartje krijgt. Ik verwacht dat al dat Trump bashen door oa cnn weleens terug kan kaatsen en dat zal tevens…

   • Trump kan de taboes in het vunzige politek correcte ‘denken’ verder ontluisteren, bespotten en Merkel nog eens benoemen voor wat het kreng is:een onverstandige,grove fouten makende politica. Alles wat aan dat abjecte mens hangt – de Ruttes cs – kunnen dat in de zak steken. Hoe meer policor ontluisterd wordt, hoe meer figuren als Seghers, Klaver, de Pech, van Haersma , Zijlstra (= 1op 1 Rutte) hier hun ‘constructieve heiligheid’ verliezen en gewoon bedriegers van het volk, van Nederland als natie blijken te zijn. Dát kan Trump aanzwengelen als leider van de dominante macht in het Westen,daarmede de komende verkiezingen in Frankrijk, Nederland en WirSchaffenesland wat duwen in een bepaalde richting.
    Over Rutte valt weinig te zeggen. De policor groep,waar hij deel van uitmaakt, bezorgt Nederland terminale politieke kanker, de ondergang dus. Rutte is voor mij één van de ergste verzakers dus boeven,die ik in de Nederlandse politiek voorbij heb zien komen,samen met zijn grote…

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑