Boekpresentatie ‘Kwaad’ met Geert Wilders. De foto’s.

Gisteren overhandigde ik het eerste exemplaar van mijn boek Kwaad aan Geert Wilders. Die maakte er deze tweet bij:

Kijk ook naar dit heldere video item erover.

En hier ziet u het verslag ervan in de Volkskrant.

Hier het verslag in het AD.

Hier een verslag en diepgravende recensie op de website Veren of Lood.

Het Berlijnse videokanaal Ruptly maakte deze beelden.

De fotograaf Erik Nannen was er ook en maakte onderstaande impressie. (Joop den Uyl keek toe.)

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

49 reacties

 1. Vervolg: De EU is als een soort octopus die je gevangen houdt in zijn armen. En die zijn armen steeds strakker om je heen trekt. Zodat je er niet meer los van kan komen. Erg ondemocratisch allemaal.

 2. Gisteren was Jaap De Hoopscheffer bij Nieuwsuur. Weer een afschuwelijk verhaal van meer EU. Waarom? Vanwege de nieuwe president in de VS en vanwege China. Hiermee maakt de EU de fout die het al 60 jaar maakt. Er werd met geen woord gesproken over de burger. Het is vooral weer doordrammen door politici, multinationals en enkele kosmopolieten.
  Zo is ook de huidige rampzalige EU ontstaan. Een top-down approach waarbij de elite (politici, multinationals, kosmopolieten) een vorm van Europese samenwerking kozen die voor hunzelf gunstig was. De burger werd niks gevraagd. En besliste de burger anders in een referendum dan werd er niks met de uitslag gedaan.
  Jaap zei weliswaar dat hij geen federalist is (als Verhofstadt) maar met steeds meer EU geeft hij Verhofstadt natuurlijk precies wat hij wil. Want hoe meer macht er naar EU gaat hoe meer er straks geroepen wordt “we regelen nu al zoveel op Europees niveau, we kunnen nu echt niet meer terug”. De EU is als een soort octopus die je…

 3. Beste Joost, heb ook naar Cafe Weltschmerz geluisterd, goed interview.
  Ik zou een paar dingen willen zeggen.

  Religies, naar mijn mening, zijn er allemaal op gebaseerd om mensen klein te houden. Slaafs te houden en niet om zelf na te denken.

  Pim Fortuijn is in opdracht vermoord, waarbij Volkert als dader is bestempeld, andere scherpschutters waren aanwezig. Doe onderzoek.

  Wilders is daarna ‘neergezet’ als iemand waar men zich mee kon identificeren en/of op kon schelden (gecontroleerde oppositie). Onderschat de invloed van Beatrix hierin niet.

  Mensen weten te weinig of niets over false flags. Om te beginnen met 911, die het rechtvaardigde Irak aan te vallen en daarna de rest van het Midden-Oosten zie deze uitspraak https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

  Verder weten de meeste mensen ook niets van deze geplande moslim invasie in Europa, lees mijn artikel hier over http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/2017/01/waarom-gaan-de-grenzen-niet-dicht/

  Als mensen…

  • … niet begrijpen wat er achter deze, ogenschijnlijk, vreemde ontwikkelingen zit, zul je altijd en overal moslims de schuld van blijven geven, terwijl zij net zo goed slachtoffer zijn.

   Ik geef je vriendin gelijk indien het over een eerlijke nieuwe wereld gaat maar niet de Nieuwe Wereld Orde van de schurken zoals Soros etc.

 4. Edmond V.O. Katusz

  4 februari 2017 om 02:30

  Malta, EU & Libië. Het is om je te bescheuren van het lach … Nee, van woede. Libië bestaat helemaal niet meer! Buitengewoon triest, maar dat is even een ander verhaal.

  Godbetert drie “regeringen” zetelen er en dan hebben we het nog niet over de milities. Zelfs Rutte snapt dat, dus met wie wordt er een overeenkomst gesloten? Welke Libische kustwacht?

  Hier faalt ook weer eens het NOS Journaal omdat men niet vermeldt met welke regering. Zo moeilijk is het toch niet, om dat even kort aan te duiden. Wie zien we op tv het accoord tekenen, dat is toch Fayez al-Serraj. Die hoort bij “Government of National Accord”. OK de nummer twee regering in Tripoli, de “Tripoli Government” met Nouri Abusahmain en Khalifa Ghwell blaast een klein partijtje mee, maar Khalifa Haftar die in Tobroek de lakens uitdeelt is “not to be sneezed at”
  Salut! Edmond V.O. Katusz

  • OudeNederlander

   4 februari 2017 om 08:51

   Niet persoonlijk bedoeld, maar als ik woorden zie als “faal” of, in andere comments op diverse blogs, als “domme leiders, domme politici” etc., dan begint het te jeuken.
   Deze mensen voeren een plan uit, dat moet leiden tot een nieuwe wereldorde geleid door een handvol globalisten. De enige reden dat ze aan de macht zijn gekomen en/of de baantjes kregen (door middel van financiele steun en NGO denktanken die 24/7 meehelpen, kruiwagens etc etc) is omdat ze dit plan goedkeuren.

   • ‘Voeren een plan uit’, dat vrees ik ook, maar weten ze dat ze dat doen ?

    • OudeNederlander

     4 februari 2017 om 09:14

     In de hogere echelons kun je daar zeker van zijn. Figuren als Pechtold, Rutte, Samsom, Aboutaleb en tal van media redacteuren uit binnen- en buitenland worden niet op de Bilderberg conferentie uitgenodigd als ze niet 100% onderdeel uitmaken van deze globalistische plaag.
     En mensen die in bedrijven werken weten hoe het werkt: als de hoogste baas piept dat we voortaan iets zus of zo gaan doen dan doet iedereen braaf wat er gezegd wordt. Voor deze groep, de werkbijen, is het dus minder relevant of ze het plan kennen en het er mee eens zijn: als ze niet meewerken vliegen ze er uit (óf ze worden uberhaupt niet aangenomen).

     • Dan nog vraag ik me af wie van de genoemden de hersens en de geestelijke moed heeft, hebben, echt te doorgronden wat de snode plannen zijn.
      Daarvoor heb je, denk ik, een heel slechte inborst nodig, of een grondige kennis van de echte geschiedenis van de 20e eeuw.

 5. Joost, gefeliciteerd, het werk van jou en anderen is niet voor niets geweest. Zo juist heb ik gezien dat de EU in Malta het laatste lek aan het dichten is, het Libische lek. Rutte heeft het bevestigd, de migratie van migranten (nu zijn het ineens migranten, zelfs de NOS geeft het toe) moet naar 0, aldus de minister president.

  Ik citeer: “Premier Mark Rutte benadrukte eerder op de dag het belang om afspraken met Noord-Afrika te maken om „de stroom met grotendeels kansloze migranten in te dammen.”

  Probleem migratie dus opgelost, zo vlak voor alle grote verkiezingen!

 6. Kwaad. Zeker. Ik ben ook kwaad.
  Ik heb als eerste hier laten weten dat als het om positieve veranderingen gaat, ik mijn hoop op Donald Trump heb gevestigd. Dat was in Oktober 2015! Volgens mij was hij toen nog slechts een van de 17 Republikeinse kadidaten. Meer niet.
  In 2002 stemden wij op LPF en toen waren wij ook kwaad. Sinds 2006 stemmen wij op Geert Wilders. Wij waren toen, mijn vrouw en ik. Ondertussen stemmen 2 kinderen ook mee.
  Maar net zo goed dat ik al in een heel vroeg stadium wist dat Trump een kans maakte de Amerikaanse verkiezingen te winnen, zo weet ik ook al heel lang dat het voor Geert en dus ook voor Nederland, het heel moeilijk zal worden om hier het ooit voor het zeggen te krijgen.
  Op papier kan dat natuurlijk wel. De PVV zal ongetwijfeld de grootste worden volgende maand. Maar op papier, daar koop je niet zoveel voor in dit land.
  Net zo goed als Kwaad zijn op papier, niets zal uithalen.
  De waarheid zoals door Joost in zijn boek beschreven, hoe vaak ook al…

  • beschreven, kan niet tegen de dagelijks hoeveelheid gif die door de MSM over het volk wordt gestrooid.
   Zolang zij de media beheersen, beheersen zij de meerderheid van het volk.

  • @observer59
   “Geert en dus ook voor Nederland, het heel moeilijk zal worden om hier het ooit voor het zeggen te krijgen”

   Het hoeft m.i. ook niet per se Wilders te zijn die het voor het zeggen krijgt, het gaat erom dat we verlost worden van die verstikkende politiek correcte deken die al decennia over ons gedrapeerd wordt waardoor het steeds moeilijker wordt adem te halen, daar kan Wilders en zijn stemmers wel degelijk een positieve rol in spelen. Wanneer een nexit plaatsvindt en goede banden met het huidige VS aangehaald worden zou die missie weleens kunnen slagen. Vooralsnog blijft het uiteraard koffiedik kijken en mijn voorspelling/verwachting dat de VS op betere voet met Iran zou komen ivm Israël lijkt niet uit te komen. Maar goed, het enige wat je kan doen is je best en jezus doet de rest 🙂

   • Ik ben het eens met Dick. Dat de PVV de grootste wordt is nodig om andere partijen in de juiste richting te duwen. Bijvoorbeeld t.a.v. het politiek correcte denken, het beperken van migratie. En dat Nederlanders hun land niet in een EU superstaat op willen laten gaan.
    Uiteindelijk zullen de oplossingen echter door andere partijen uitgevoerd moeten worden. En niet door de PVV. Ik zie de PVV echt als een oppositiepartij. Die als enige partij in Den Haag zich nog “volksvertegenwoordiger” mag noemen. De meeste andere partijen zijn marionetten van Brussel.
    Maar een premier Wilders heeft weinig zin. Hij heeft onvoldoende competente mensen. En met Wilders als premier kunnen we in het buitenland niet voor de dag komen. Daarvoor zijn sommige van zijn standpunten te extreem geworden (kopvoddentaks e.d.).

    • OudeNederlander

     4 februari 2017 om 08:44

     Hier sluit ik me van harte bij aan.
     Wilders is het breekijzer dat we nodig hebben om onder het juk van de EU en hun loopjongens in Den Haag verlost te worden.

 7. >> een kritische ondergrens bereikt, ten dode is opgeschreven als westerse samenleving. Zie Zweden. Ik heb dus niets tegen individuele moslims; dat mag ik ook niet van mijn geloof, net als jij. Tegelijkertijd vind ik dat het aantal moslims en de agressieve claim die ze op de openbare ruimte leggen, beperkt moet blijven.

  3. Het gaat om reciprociteit en om de islam, niet om de individuele fijne moslims die jij waarschijnlijk heel vaak ontmoet. Het gaat erom dat alle Nederlanders en alle moslims rechten én plichten hebben. Over die plichten hoor ik jou te weinig, en hoor ik ook moslims te weinig. Vergeet niet dat ze volgens het hart van de islam bar weinig plichten hebben naar de Nederlandse samenleving – behalve wanneer die volledig geïslamiseerd is.

 8. >> Inmiddels doen zo’n vijftien organisaties mee.’

  Wat gaat er gebeuren?
  ‘We willen de mensen die naar de moskee komen een hart onder de riem steken, en laten zien dat wij ze steunen. Dat d …”

  —–

  1. Mensen winnen is een taak van de samenleving, Setkin. Van de kerk, van jou als kerklid, van jou als burger en als mens. Het geldt allicht ook voor Kees van der Staaij, maar Staaij spreekt als politicus die het belang van Nederland op het oog heeft. Dat zou jij ook eens wat meer moeten doen.

  2. Natuurlijk zijn er vele moslims die precies hetzelfde willen en doen als jij. Natuurlijk is het waar dat een relatief kleine groep het voor de rest verpest. Maar dat wil nog niet zeggen dat de overheid (dus ook geen Van der Staaij) niet de plicht hebben om een stevig nationaal beleid te voeren, dat gericht op het tegengaan van meer islamisering en het terugdringen van de islamisering die er al is. Je ziet blijkbaar over het hoofd dat iedere samenleving waarin totale aantal moslims…

 9. “And never the twain shall meet…” was mijn eerste gedachte toen ik dit opiniestuk las in het ND (alleen het gratis gedeelte kan ik citeren):

  ‘Met een islam-manifest win je geen mensen’

  SGP-leider Kees van der Staaij presenteerde dinsdagavond een islam-manifest. Volgens hem moet de overheid maatregelen nemen ‘om de islam niet onnodig te laten groeien’. De presentatie was nog niet voorbij of ‘zijn’ fractie in Rotterdam kondigde een solidariteitsactie aan bij de Essalam-moskee, vrijdag. Initiatiefnemer is Setkin Sies, fractievoorzitter van ChristenUnie/SGP.

  Wat is de aanleiding?

  ‘Dit weekeinde kwam ik de imam tegen. Hij vertelde me dat moslims angstig zijn om naar de moskee te komen, door de aanslag in Quebec en het maatschappelijk klimaat rond de islam. En in 2015 heb ik gezegd: als jullie bidden bedreigd wordt, ga ik voor jullie waken. Want ik gun anderen de vrijheid die ik zelf heb. Nu leek het mij een mooi moment om deze belofte gestand te doen. Inmiddels doen zo’n…

 10. Ik heb het boek uit… en wel in één adem.
  Voor iedere Nederlander is het lezen van dit boek… dat schrijf ik onomwonden… een must…. en politici, die het NIET lezen, verdienen in zekere zin de titel: “volksvertegenwoordiger” niet.
  Dit hebben ZIJ een ooit mooi en veilig land aangedaan.
  Als ik nu in de Tweede of Eerste Kamer zat en ik liet dit allemaal op mij inwerken, dan deed ik ’s nachts geen oog meer dicht en dan wist ik: dit land heeft mij nodig… het roer moet NU om… en wat wij hier hebben laten gebeuren, dat had een snode vijand dit volk niet aangedaan”.
  Toen in de Torah de ( in het geheim Jóódse) koningin Esther aanvankelijk niet voor haar bedreigde volk durfde op te komen, zei haar oom: ” Je móet… want om déze reden heeft God je hier op deze hoge post gezet!”
  Dat moeten wij nu ook tegen alle volksvertegenwoordigers zeggen:
  ” Rug recht.. en moedig hándelen!
  Dáárom zit je hier!”

  • Joost Niemöller

   3 februari 2017 om 15:04

   Dank je Gielah.

   • Sint Nicolaas

    3 februari 2017 om 15:26

    Veel succes Joost met je boek. Hoop het volgende week hier in Noorwegen te kunnen lezen.

   • @Joost Niemöller. Hierbij bied ik me aan om uw boek gratis in het Engels te vertalen. Als dit internationaal gelezen zou kunnen worden, zouden heel wat ogen open gaan omtrent hetgeen hier in dit land gaande is. En dat al jaren. Ik heb sowieso al 2 mensen die een Engels exemplaar van me zouden krijgen. In Amerika denken ze bij het woord NL nog steeds aan de klompen, tulpen en windmolens. Ze hebben geen flauw benul van hoe de vlag er hier werkelijk bij hangt. Mijn oom (Oglala Lakota) weet het echter maar al te goed. Niet alleen ben ik verdrietig maar ook witheet! Mijn oom moest zien hoe zijn land, tradities en cultuur ten gronde gericht werden en nu moet ik machteloos toezien hoe hier hetzelfde gebeurt! Mijn warriorbloed kookt van woede om hetgeen ons is opgedrongen. De meerderheid wil er nog steeds niet aan . Starend als een konijn in de koplampen van de aanstormende auto. En de MSM heb ik alleen al vandeweek meerdere malen op grove leugens betrapt. Daar hoeven we niets van te…

    • Ward Churchill, ‘A Little Matter of Genocide, Holocaust and Denial in the Americas, 1492 to the Present’, San Francisco 1997
     Benieuwd of jet het boek kent.

     • @gilles. Ik heb de titel even opgezocht. Nee, ik kende het niet maar ik heb geen boek nodig om te weten hoe de vork in de steel zit. Ik hoef niet verder te kijken als de deplorabele omstandigheden van het Pine Ridge Reservaat vandaag de dag. Verder zijn de verhalen van de Elders die ik bij me draag meer dan genoeg om te weten wat er gebeurd is en nog steeds gebeurt.

    • Joost Niemöller

     3 februari 2017 om 17:46

     Dank je Sjefke!

     • @Joost Niemöller. Vandaag werd uw boek bezorgd en na het lezen van de 1e twee hoofdstukken stonden de tranen al in mijn ogen van woede en verdriet. Met name over de moord op Fortuyn. Ik weet tot op de dag van vandaag nog precies waar ik was en wat ik deed. En dan die schijnheilige koppen van Melkert en Kok op tv.! Wat de vertaling betreft kunt u, als u er iets voor voelt, contact opnemen via het mailadres dat aan mijn account gekoppeld zit. Ik ga het hier niet openbaar plaatsen i.v.m. internettrollen.

  • Sint Nicolaas

   3 februari 2017 om 15:22

   Tja Gielah, helaas hebben de regenten in Den Haag de afgelopen decennia overtuigend bewezen er NIET voor het volk te zijn. Het boek van Joost spreekt, letterlijk, boekdelen. Vader Sint heeft het inmiddels ook gelezen, 91 jaar oud en ook boos, nee, woest. Op zijn 16e in het verzet gegaan, leven, bijna letterlijk, gegeven voor zijn land en ziet ook met lede ogen aan hoe het afgebroken en weggegeven wordt. Rutte kan hij wel schieten zodra die op TV verschijnt. ” ik had er al een wereldoorlog opzitten en 20 jaar wederopbouw toen hij nog in zijn broek scheet” aldus Pa Sint. ” Wat weet die vent nou helmaal” ? ” Verraders zoals hij werden geëxecuteerd na de oorlog” En regelmatig vraagt hij zich af waarom de Duitsers, de vijand, verslagen moesten worden terwijl er nu een nog gevaarlijker vijand zomaar het land binnen marcheert en alles naar zijn hand probeert te zetten. “Had me de moeite moeten besparen” aldus vader Sint. En geef hem eens ongelijk. Nope !

 11. Je kan de klok erop gelijkzetten, voor 07:00 (lokale tijd) begint Trump te twitteren, dus ook nu en van sommige berichten word ik als “kwade/boze witte man” echt vrolijk:

  ‘Donald J. Trump ‏@realDonaldTrump 33 min.33 minuten geleden
  Thank you to Prime Minister of Australia for telling the truth about our very civil conversation that FAKE NEWS media lied about. Very nice!’

  ‘Donald J. Trump ‏@realDonaldTrump 18 min.18 minuten geleden
  Professional anarchists, thugs and paid protesters are proving the point of the millions of people who voted to MAKE AMERICA GREAT AGAIN!’

  • Australie dat al jarenlang en met groot succes een effectief en keihard ontmoedigings beleid tegen illegale immigraten voert, hetgeen hen wereldwijd veel (onzin) commentaar heeft opgeleverd, gaat nu als protest tegen Trump’s politiek van gecontroleerde immigratie, 1000 illegale immigranten opnemen. Hoe verzin je het? Wie snapt het nog? Petje af voor Trump dat ie nog met die sukkels wil praten.

  • http://www.everysecondcounts.eu/
   Schitterende satires op Trump

 12. @ Joey W. Waarom toch altijd dat verontschuldigende ‘Ik ben het niet altijd met hem eens’? Moet dat dan? Ik kan u melden dat fervente VVD stemmers het niet altijd met Rutte eens zijn? SGP-ers zijn het ook wel eens niet met Kees v.d. Staay eens. En dat geldt voor ieder die zich bekent tot een partij. Maar alleen voor Wilders zou een voorbehoud nodig zijn. Kom op, wees zelfbewust en laat dat politiek correcte, opgedrongen voorbehoud weg. Waarom zou u zichzelf zo’n hoge eis opleggen (of is het zo dat u zich dat onbewust door de politiek correcten laat opleggen?), daar niemand dat doet als het om een andere politicus gaat?

  • @chris2
   Maakt u zich geen zorgen…ik ben niet politiek correct.
   Integendeel.
   Het zijn niet de standpunten waar ik het niet mee eens ben, maar de manier waarop hij het brengt.
   Ik had het misschien iets anders op moeten schrijven.

 13. Een serieus aandoende Franse prof legde op een Franse zender, BFM, uit, dat zijn onderzoek daarnaar aantoonde dat vele traditionele PS stemmers, ambtenaren, politiemensen, leraren, van plan zijn FN te gaan stemmen.
  Maar die zeggen ook niets daarover in hun omgeving.
  We zagen zowel bij Brexit als bij Trump dat de peilers er goed naast zaten, geënquêteerden geven vaak sociaal gewenste antwoorden.

 14. Er komt steeds meer emotie in de Nederlandse samenleving. Jammer dat het veelal negatieve emoties zijn, zoals kwaadheid, ergernis, frustratie, bangheid, onzekerheid. Fijne momenten zoals Sinterklaas, Kerstmis en de Oud en Nieuw viering hebben een negatieve bijsmaak gekregen. Ook op een lekker luie zomerse stranddag begint dat burka gezeur. Vaak werpt alleen al het straatbeeld in de steden vol moslims ergernis en met name bij vrouwen en ouderen angst op. Het nieuwe boek van Joost drukt ons weer eens met de neus op de feiten. Goede internationale presentatie door onze aanstaande premier. Wordt het boek ook in het Engels uitgegeven?

 15. http://www.telegraaf.nl/dft/geld/huis-hypotheek/27555301/__Oliegeld_voor_achterstandswijk_Utrecht__.html

  Dat is ook zoiets waar ik ‘kwaad’ om kan worden. We betalen ieder jaar miljarden aan ontwikkelingshulp, miljarden aan asielzoekers, maar laten in Nederland een wijk opknappen met geld van een land dat oa slaven drijft. Om een godwinnetje te maken; de autochtonen die hier achter staan stonden te janken toen we van de moffen bevrijd werden.

 16. Ik ben niet kwaad maar zeer verontrust en vol walging.

 17. “Wat zijn boek ontkracht…” Verder een keurig en duidelijk stuk in de Azijnbode, pardon Volkskrant. Profetie: Grunberg, Van Jole, NSB Handelsblad, Leo Lucassen en Jan Jaap de Ruiter gaan met bovenstaande en andere halve citaten aan de haal. Die waarnemingen van Nederlanders in de metro zullen door de Gutmensch-psychopaten zevenmaal worden uitvergroot en andermaal gaan bewijzen dat Wilders een Hitler is. Adolf wordt nog eens geuzennaam.

 18. Ook ik ben vrij links. Heb jarenlang op de SP gestemd.
  Ben uiteindelijk gestruikeld over hun allochtonengeknuffel en ben daarom PVV gaan stemmen.
  Okay, ben het niet altijd met Geert eens, maar toch. De stemwijzer komt bij mij altijd uit op SP en PVV.
  En ja…ook ik ben heel boos. Omdat ik dag in dag uit weggezet word als nazi, racist, xenofoob en noem maar op. Vooral door de NPO en RTL.
  Terwijl ik alleen maar op kom voor mijn mooie land. Mijn cultuur.
  Op democratische wijze en nooit met geweld.
  Bij een verloren verkiezing zul je mij niet de straat op zien gaan om te plunderen, auto’s in brand te steken en tegenstanders aan te vallen. Dat heet beschaving.
  Ik heb met veel buitenlanders gewerkt in de jaren ’80 en toen was het begin van de kloof al zichtbaar. Ze wilden gewoon niet integreren, op een enkeling na.
  Wel jammer dat Geert het vaak over Holland heeft.
  Lees je even mee Geert?
  Holland is maar een stukje van Nederland.
  Ik zeg altijd: Iedere Hollander is een…

  • Lees je even mee Geert?
   Holland is maar een stukje van Nederland.
   Ik zeg altijd: Iedere Hollander is een Nederlander, maar niet iedere Nederlander is een Hollander.

   Was getekend:
   Een (Zuid-) Hollander

  • Stemmentracker gedaan: mijn keuze komen het meest overeen met PVV (70%), SGP (63%), CDA (60% – maar dat zegt me te weinig), VVD (57%; idem), SP (50%), CU (43% – tja, Gert-Jan Segers, doe d’r eens wat aan…).

   • Ook mijn stemmentracker komt uit op de PVV. Nooit eerder gedaan, bedankt voor de tip. Het werd dus PVV, waarop ik al wilde stemmen (vanuit het buitenland) en nu weet ik het zeker. Ik heb, als experiment, zeer “gematigde” antwoorden op die stemmentracker gegeven en tot mijn verbazing was het toch PVV (71%). De PVV is, wat mij betreft, een realistische partij die niets met nazisme te maken heeft, zoals de politiek en de media ons willen doen geloven.

  • @Joey W.
   Wat u zegt is niet echt zo verbazingwekkend, lees dit eens:

   https://gerard1945.wordpress.com/2016/02/11/de-sp-over-moslims-in-de-jaren-80/

   Op dit item had de SP destijds volkomen gelijk.

   Als ik kijk naar Singapore, waar de P.A.P. nog steeds verkozen wordt, kan men zien hoe zich dat in positieve zin aanpast naar dit:

   http://www.heritage.org/index/country/singapore

   Kortom, ik denk dat in het Westen volkspartijen de draad en de belangen van het volk, volkomen kwijt zijn geraakt.

   • @toetssteen
    Bedankt voor de linkjes. Zeer verhelderend.
    Kwam net deze tegen.
    Roemer is vergeten waar de SP ooit voor stond.
    De PVV stelt niks voor, de kiezers zijn dom en voor de rest is het allemaal de schuld van de VVD. En nieuwe Nederlanders zijn top!
    http://www.at5.nl/artikelen/165326/roemer-stem-op-wilders-is-aspirientje-even-lekker-dan-weer-hoofdpijn

    • OudeNederlander

     4 februari 2017 om 08:40

     Bovendien is de SP niet anti-EU.
     Ze willen alleen een democratischere EU, wat never nooit gaat lukken van binnenuit.
     En als we niet uit de EU gaan, dan kun je alle andere belangrijke zaken ook wel op je buik schrijven. Met meer dan 50% (of is het inmiddels al meer dan 70%) van alle wetgeving die uit de EU komt, EU rechters die al op tal van onderwerpen het laatste woord hebben, de Euro waardoor we feitelijk geen controle meer hebben over onze financien, en al die andere fijne dingen die worden voorbereid zoals het europese leger en politie.

 19. Zit te wachten op de deurbel. Vandaag komt het boek! Heerlijk leesvoer voor het weekend. Veel succes met uw boek.

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑