Aanslag vandaag in Londen; zo houdt media u bewust onwetend

Vandaag reed een man in op onschuldige voetgangers in Londen. Hier ziet u een Twitterbericht met een foto van deze man nadat hij gearresteerd werd.

Geen twijfel mogelijk. Een donker gekleurde man, mogelijk een Arabier, maar het kan ook een Afrikaan zijn.

Maar wat berichten de Nederlandse media? Alleen dat een auto inreed op mensen.

Een auto rijdt niet vanuit zichzelf in op mensen. Een auto wordt bestuurd. In dit geval doelbewust op slachtoffers in gestuurd. Het heeft er alles van weg dat het hier een terroristische daad betreft.

Maar de Nederlandse media houden het liever bij de auto als de schuldige:

 Weet u nog, de aanslag in Las Vegas? Toen was het NOS Journaal er als de kippen bij om te melden dat het een ‘witte man’ betrof. Zelfs toen er nog helemaal niets bekend was over het motief achter de daad.

Dit is geen nieuwsvoorziening. dit is indoctrinatie. 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

26 reacties

 1. De oplossing is….auto’s en vrachtwagens verbieden in Europa en in Amerika wapens.

 2. De moslimburgemeester van Londen doet er alles aan om islamitische aanslagen te kleineren of te ontkennen of te verdraaien.
  Dit heeft alles van een aanslag, maar het politiek correcte rookgordijn doet zijn werk.

  • Ach hier heeft de politie woordvoerders die een aanslag afdoet als gevolg van suikerziekte. Het is een pot nat.

 3. Wat een slecht bedachte onzin van Joost weer een keer. Uiteraard was uit zo’n beetje elke foto duidelijk wat de huidskleur was, dezelfde als 10-15% van de inwoners daar. Maar dat was niet duidelijk bij iemand die zich schuil hield hoog en droog in een ivoren toren. Dus dan is het nieuws.

  En het mag van mij benadrukt worden dat gekke mensen van alle culturen destructieve dingen doen. Modernisten lijken liever alleen te werken en vanuit andere culturen zie je een neiging via een sekte or cult te werken. En als daar dan ook weer geldschieters en overheden achter zitten is het dubbel raak.

  Meer dan dat hoef je niet te begrijpen van terreur en de zieke gesteldheid van de mensheid om neer te dalen in realisme. Joost spartelt dapper tegen,.

  • Nom nom nom popcorn! Smullen! Me doet de indruk iemand een klein ieneminie boos is. Behoorlijk ongepast dit. Eigenlijk een reactie niet waardig.

  • Nom nom nom popcorn! Smullen! Me doet de indruk iemand een klein ieneminie boos is. Behoorlijk ongepast dit.

 4. En daarom kijk ik geen nieuws meer. Ik lees het. En dan het liefst op meerdere sites om beide kanten van het verhaal te zien.
  .
  Maar het valt al een hele tijd op dat de MSM (mainstream media) steeds opzichtiger een eenzijdig en veelal gefabriceerd verhaal brengen van nieuws. In een normale wereld zouden deze mensen al lang ontslagen zijn, of zouden burgers ze al zélf van hun functie ontzetten… maar nu minimaal +60% van de bevolking dit als hapklare brokken slikt, en een groot deel van de overige mensen verbaal murw “gebeukt” zijn en niet meer durven of kunnen opstaan tegen dit soort wanpraktijken, kun je zien dat er geen houden meer aan is.
  .
  Kortom: dit is de nieuwe “vrije” wereld. Je doet het er maar mee of je bent een paria in je eigen land.

 5. Wordt de man hier door burgers tegen de grond gehouden? Dat zou een grootse daad zijn van die voorbijgangers. Als je maar medestanders krijgt op zo’n moment.
  Het patroon is natuurlijk overduidelijk; zomaar mensen aanrijden, zomaar met een mes gaan steken. Dan hebben we in 9 van de 10 gevallen te maken met een moslim die zijn inspiratie krijgt van de diverse islamitische terreurgroepen.

  • Nou de bron is gewoon Islam( Koran Hadits Sira). Het is in feite erg simpel, gewoon kijken naar alles wat Mohammed deed en dat probeert men 1400 jaar na te doen. Daar krijgen al die terreurgroep ook hun inspiratie van. Vroeger was dit gewoon bekend en kan je nog tal van pittige quotes vinden waar je nu de bak in voor kan draaien.

   Dan moet ik erbij ook zeggen dat niet alle moslims zeer gelovig zijn en delen van Islam afwijzen en daardoor vredig zijn. Dus niet gelijk iedereen over een kam scheren.

 6. Volgens de politie van Londen was het een aanrijding tussen enkele auto’s. Dit resulteerde in enkele gewonden op een voetpad. Er staan drie auto’s tegen elkaar.
  http://www.dailymail.co.uk/home/index.html

  • Waarom dan die arrestatie?

  • Volgens de eigenaar van de grijze auto niet. Die zei dat de auto met hoge snelheid het voetgangersgebied in kwam rijden, een bocht maakte en op 2 auto’s knalde. Hij hoorde daar niet te rijden. Maar volgens de politie was het geen terroristische aanslag. https://www.youtube.com/watch?v=2K7N1zraJgo

   Nou…ik wacht wel op de camerabeelden.

   • Goed idee want daar hangt London vol mee. Als blijkt dat toevallig geen beelden beschikbaar zijn, zoals in Amsterdam bij die suikerpatiënt, dan ga ook ik voor terroristische aanslag.

 7. Heeft Sinterklaas al gereageerd?

 8. Cultuurhistoricus David Van Reybrouck:
  “Aanhangers van populistische partijen zijn geen fascisten, maar als je ze lang genoeg zo noemt, kunnen ze het wel worden .”

  Nou, mij heeft-ie al:
  N U L M O S L I M S
  T O T A L E R E M I G R A T I E
  A N T F A O P DE L I J S T VAN T E R R O R I S T I S C H E O R G A N I S A T I E S

 9. Zullen we vanaf nu onze ogen eens gaan openen?
  In oost Europa, zeg maar de oude sovjet staten, wil men niets met allah akhbar mafkezen te maken hebben.
  Oost Duitsland herbergt beduidend minder moslims dan west Duitsland.
  Wij laten, omdat we heel wijs en goed en sociaal en tolerant zijn, al die jurken onze welzijnsmaatschappij op consumeren. En tevens begrip hebben dat dit middeleeuws klootjes volk, sorry ras, ons haat.
  En wij begrijpen dit want wij realiseren ons dat we wit zijn.
  Dus ben ik een slavendrijver en is mijn blonde dochter (lieve schat) een hoer? Ja natuurlijk. Ik heb ooit een een Brazilaans vriendinnetje gehad wier grootmoeder slavin was. Dit is dus schuld bekennen. Of zoiets.
  We zijn in west Europa helemaal gek geworden. Behalve in de VS en een paar halve zolen in Canada, begrijpt de rest van de wereld helemaal niets van wat wij met ons prachtige Europa aan het uithalen zijn.
  De wereld eindigt niet achter de, weliswaar schitterende, polder horizon. Begrijp dit nu…

 10. Nieuwsberichten op de NL tv zijn slaapverwekkend. De kijkpijn zou wat verlicht worden indien de Hollandse nieuwslezeressen BBC waren: Blond, Beetje dom en maatje C.
  Of mannelijke nieuwslezers van het type Andre van Duin, Godfried Bomans of doctorandus P (…ok, mijn tijd), dan viel er nog wat te lachen en heel Nederland, dat is te zeggen iedereen die het ABN machtig is, zou om 20uur voor de kast hangen. Het gesprek de volgende dag tijdens de koffie pauze zou niet gaan over een oude auto maar over een nieuwe grap of maatje C. Veel leuker onderwerp dus.
  Indien je als omroep geen serieus nieuws wilt brengen maak het dan smeuïg, zodat je nog wat kijkers vast houdt. Nu heb je nieuws dat geen nieuws is en tevens kijkers afstoot. Beetje dom.

 11. Hoe lang……hoe lang nog beste mensen laten we ons nog zo ongelooflijk voor de gek houden door een stelletje psychopaten welke nu wederom de kans en de gelegenheid krijgen VAN ONS om ons de komende 4 jaar nog verder richting afgrond te loodsen. Deze achterlijke “aanslagen”, of ze nu door een zwart of wit poppetje gedaan zijn of worden, zijn uitsluitend ervoor bedoeld om u en mij bezig te houden, dus uitsluitend als afleiding, in het kader van “geef ze brood en spelen” welks al vanaf het jaar 43 v. Chr. uitstekend zijn werk doet.(uitvinder van dit moois…ene J. Ceasar!!)
  Degene die nog steeds geloof hecht aan dit soort “spelen” is niet goed bij zijn hoofd. Er worden megamooie wetten door het poppentheater geloodst zonder dat wij er erg in hebben, belastingen worden verhoogd zonder dat wij ook maar een beetje protesteren, mooi toch, die “aanslagen”!!
  Pfffff, wordt er nu toch langzamerhand dood- en doodziek van.
  Gladiator

 12. Zo te zien is het in elk geval geen autochtone Fries.
  Maar even over die auto, dat is toch een Tesla? Hoe komt die gast aan zo’n dure kar?

 13. Medium is Latijn, Joost.
  Het is enkelvoud en het betekent: middel.
  Media is daarvan het meervoud.
  Dus: “zo houdEN media u bewust onwetend”.
  Toen ik de intellectueel Louis van Gaal jaren geleden in de media zinsnedes hoorde zeggen als “de media heeft” had ik niet gedacht dat dit zoveel domme navolging zou gaan vinden.
  Dus ik heb besloten dat ik het voortaan houd op ” de mediaes hep”.
  En als ik het hardop zeg, doe ik dat met een fors Amsterdams accent.
  Heerlijk!
  Die intense proleterige stupiditei!

  • ‘Toen ik de intellectueel Louis van Gaal jaren geleden in de media zinsnedes hoorde zeggen als “de media heeft” had ik niet gedacht dat dit zoveel domme navolging zou gaan vinden.’

   Oef…… Ik zou er maar: zinsneden hoorde debiteren van maken mijnheer Pennings.

 14. Past trouwens in een veel breder patroon.

  – Conservatieven kunnen geen reclameinkomsten verdienen op youtube
  – jihad zoeken op google wordt verdraaid
  – je bent racist als je te rechts denkt dus vergeet die promotie (of erger ontslag)
  – Obama had het altijd over ‘the religion of peace’
  – De Islam promotieserie: Allah in Europa.
  – NOS workshop met Moslim Broederschap
  – De aanslag op Baudet en Pim Fortuijn
  – en ga zo maar door..

  En de nieuwste, straks kan je als je de tweets van Wilders bekijkt misschien wel de bak in. In de Uk zeggen ze nu enge dingen in die richting: https://www.jihadwatch.org/2017/10/uk-viewers-of-jihadi-websites-or-far-right-propaganda-to-get-15-years-in-prison

  Moslim Broederschap
  “To tear down the terrible house of the west, with their own hands”

 15. Of wat dacht je van:
  – mentaal verwarde (global outbreak of mental illness)
  – busje
  – aziaat
  – diabetespatient
  #nothingToDoWithIslam

  Erdogan:
  “There is no moderate Islam, Islam is Islam.”

 16. Is er al nieuws over zijn suikerspiegel?

  • Daar zat ik zojuist ook aan te denken. Een gevalletje van een te lage bloedsuikerspiegel. Nu heb ik jaren een partner gehad met diabetes type 1, maar ik heb nooit bij een te laag bloedsuiker de neiging gezien om het gaspedaal van een auto in te trappen. Eerder de auto aan de kant zetten om iets zoets te drinken.
   Ach weet je. Dat soort verhalen worden de wereld in geholpen door dat Jihadistisch politie apparaat van onze hoofdstad. Er wordt een lineair verband gesuggereerd tussen een laag bloedsuiker en het injagen met een auto op een mensenmassa. De MSM slikt dat dan gewoon voor zoete koek. Niemand stelt hierover nog een kritische vraag.

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑