Morgen willen de Antifa de PVV demonstratie kapot maken

antifa2rv4

 

Morgen houdt de PVV een demonstratie in Den Haag tegen de plannen van dit kabinet.

De extreemlinkse Antifa zijn ook tegen de kabinetsplannen. (Er is weinig te bedenken waar ze niet tegen zijn.) Maar ze zijn vooral tegen de PVV, want die is ‘racistisch.’ Nu is de PVV een gewone, zeg maar gerust beetje burgerlijke partij die meedraait in de democratie. Maar met de democratie hebben ze niks bij de Antifa, die nooit vies zijn van geweld en graag andermans demonstraties willen verstoren.

Zoals ook nu. De Antifa wilden perse demonstreren pal naast de demonstratie van de PVV, om de boel te kunnen verzieken.

Ze roepen dan ook op tot een ‘groote’ demonstratie tegen de PVV:

(Waarom ze dit nu met dubbel o schrijven is mij niet duidelijk.)

Ze zeggen:

In tegenstelling tot wat Geert Wilders de massa’s probeert wijs te maken, zijn migranten en werklozen vaak juist het slachtoffer van de bezuinigingen, niet de oorzaak.

Nu heb ik Wilders nog nooit tekeer horen gaan tegen werklozen. Maar dat 40 jaar massa immigratie de verzorgingsstaat heeft ondergraven, is een feit. Ik zou zeggen, kijk eens wat de wetenschap hierover zegt.

Wat niet wil zeggen dat je dit de immigranten zelf kwalijk kunt nemen. Je kunt ze wel bekritiseren omdat ze een treurige godsdienst aanhangen. Of je kunt ze bekritiseren om crimineel gedrag. Maar in het vastgeroeste kader van de Antifa is alle kritiek op immigranten en op immigratie altijd  ‘racisme.’ Dan hoef je er verder niet meer over na te denken.

Kortom: geen argumenten. Wel een grote bek. En wel bedreigen en andermans recht op het uitoefenen van een burgerrecht dwarszitten.

Vandaag voerden de Antifa een rechtszaak. Die verloren ze. Nu moeten ze een stukje verderop hun eigen demonstratie houden. Maar ze hebben aangegeven alsnog op te trekken naar de demonstratie van de PVV om die kapot te maken, want, zoals gezegd, democratie, daar hebben de Antifa niets mee.

Ze doen dit op een manier waarbij de halve verstaanders van het linkse actiewezen genoeg weten:

We verzamelen nu om 12:00 op het nabijgelegen Spuiplein, op 5 minuten lopen van het Centraal Station.

En op hun banner staat nog steeds aangegeven dat ze zich verzamelen op de verboden locatie naast de PVV demo.

Het is te hopen dat de politie de democratie een beetje wil beschermen morgen.

De demonstratie van de PVV is om 13.00 uur op de Koekamp in Den Haag.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

4 reacties

 1. Mooi Rapunzel, ik ben benieuwd naar je verslag!

 2. Ik ben er morgen bij, als ik morgenavond niet in een ziekenhuis lig met een stoeptegel in mijn achterhoofd
  zal ik hier even verslag doen. Als ik nog puf heb dan want voor hetzelfde geld wordt het heel gezellig en laat.

  Ik ken namelijk al best veel PVV “tokkies” en laten het nu stuk voor stuk fijne mensen zijn met gezond verstand waarmee het goed vertoeven is.

 3. Om een indruk te krijgen om welke mensen het hier gaat, kijk het volgende filmpje: http://bit.ly/1gIL3I7. Dit is een ‘promotiefilmpje’ van de Zweedse ‘antifascisten’. Je bent een fascist als je het niet eens bent met hun internationalistische, antikapitalistische wereldbeeld. En dan ben je vogelvrij. Overal waar islamcritici zich in het openbaar vertonen, zijn deze bruinhemden ook aanwezig. Hun tactieken zijn anti-democratisch en het doel heiligt de middelen. Bovendien proberen ze ook te infiltreren in demonstraties, zoals ze bij de EDL (English Defence League) meermaals gedaan hebben. En de kop op NOS Teletekst zal zijn: 35 arrestaties bij PVV-demonstratie. Precies zoals de AFA het wil.

  De antifascisten vinden hun oorsprong overigens in de Sovjet-Unie, waar allerlei ‘antifascisten-scholen’ waren. Al gauw draaide dat uit op: iedereen met de mildste kritiek op de socialistische revolutie, was een fascist.

  Zoals je al zegt, hopelijk houdt de politie deze mensen héél goed in de gaten.

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑