Nieuw: islamitisch kinderfokprogramma in nazi stijl

419px-Bundesarchiv_Bild_146-1973-010-11,_Schwester_in_einem_Lebensbornheim

Wikipedia

 

Wanneer steeds meer moslims zich opblazen, met als doel een oneindig aantal gewillige vrouwtjes in de hemel, voor altijd (imams werpen zich inmiddels openlijk op als pooier voor Allah, zoals te zien is op deze video) ontstaat er natuurlijk vroeg of laat een nieuw probleem: Hoe zit het met de nieuwe aanvoer? Hiertoe is inmiddels een oplossing gevonden: Een kinderfokprogramma. Tunesische meisjes reizen af naar Syrië, ‘trouwen’, laten zich voor de goede zaak min of meer gangrapen door tot zo’n 100 seksueel uitgehongerde ‘soldaten’, zodat het mes aan twee kanten snijdt: seksuele bevrediging en oogst,  en komen zwanger terug naar Tunesië, waar men de opvoeding mag verzorgen voor een nieuwe lichting zelfontbranders.

Ik verzin dit niet. Ik las het ook niet op een extreme site.

 

[cleeng_content id=”453872398″ description=”Nieuw: islamitisch fokprogramma in nazi stijl” price=”0.99″ t=”article”]Het staat op een regulier Arabisch nieuwskanaal, al Arabiya:

The Tunisian girls “are (sexually) swapped between 20, 30, and 100 rebels and they come back bearing the fruit of sexual contacts in the name of sexual jihad and we are silent doing nothing and standing idle,” the non-partisan minister said during an address to the National Constituent Assembly.

Om hoeveel meisjes gaat het? In Tunesië werden er 13 gevallen vastgesteld. Maar gezien het enorme taboe op seksualiteit in de moslimwereld, zal het me niets verbazen als de werkelijke cijfers veel hoger liggen.

Mensen zijn hier niet meer dan machines met baarmoeders en sperma. Met de bewuste imams als pooier voor Allah is dan nog sprake van denkbeeldige meisjes. Hier worden, met de geestelijke verdwazing van de islam, echte meisjes in de echte wereld opgeofferd.

En ja, zo ongeveer gingen de nazi’s ook te werk met hun Lebensbornprogramma. Die verzonnen er ook andere ‘oplossingen’ bij, zoals baby’s kidnappen. Maar wat niet is kan nog komen.

De islamwereld is nog veel amoreler dan wij ons kunnen voorstellen.[/cleeng_content]

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

3 reacties

  1. Nou, ik weet het niet. Waar kan je nou eens lekker uit de band springen als moslima en er nog om geprezen worden ook? Het is weer eens iets anders als een vakantietripje naar Zaïre of Thailand.

  2. Die jongens en meisjes hier, ze zijn dader en slachtoffer ineen.

  3. Nou, die meisjes kunnen ook gewoon jihadi’s (jihadas?) zijn, en er wel voor voelen om zich (eindelijk) eens ongeremd uit te leven, en dan als heldin terug te keren ook. Overigens nog best een reis van Tunesië naar Syrië en weer terug, zeker in tijden als deze en dan moet je ook nog aansluiting bij de ‘rebellen’ zien te vinden en hen ervan overtuigen dat je na gedane zaken niet gestenigd dient te worden. Voor je het weet vergis je je, en kom je zwanger terug van het halve leger van Assad.

    En 13 meisjes, dat is sowieso niet erg veel op de Tunesische bevolking. Van de polderjihadi’s hoor/lees je het trouwens ook vaak bij sneuvelen, dat ze ‘net getrouwd’ waren. Dat imams rare dromen hebben, dat kan ik me goed indenken. Maar de baarmoeder gebruiken, dat is toch niet vreemd? Het klinkt vreemd en afstotelijk, maar volgens mij gaan veroveringen na het noodzakelijke schieten enzo, altijd via de baarmoeder, of ze lopen spaak. Soms gaat een verovering zelfs geheel zonder schieten maar door verraad van de ‘poortwachters’ en de baarmoeder alleen. Treurige gedachte want die doet me ergens aan denken.

    Enfin, maar dat je in naam van allah niet door één maar door meerdere mannen moeten laten bezitten, dat lijkt me voor de voorplanting niet nodig. Het lijkt me eigenlijk meer een wervingsadvertentie voor marketentsters dan iets anders. Wel een rare en inderdaad immorele, dat wel.

Reacties gesloten.

Theme by Anders NorénUp ↑