Marokkanen organiseerden lynchpartij tegen meisje

P1040526

Er is weer iets bekend geworden over de zes Marokkanen die in Haarlem een onschuldige jonge vrouw onderuit schoffelden en daarna op haar intrapten. Het blijkt nog erger dan ik al dacht. Er blijken camerabeelden te zijn uit de bus waarin het meisje zat. Op die camerabeelden is te zien hoe de twee Marokkanen met elkaar belden voor ze uitstapten. Op die manier organiseerden ze dus de andere vier die het meisje op straat op stonden te wachten:

Tijdens de rit legden de twee blijkbaar via de telefoon contact met vier vrienden. Toen de vrouw uitstapte bij Minahassastraat aan de Rijksstraatweg in Haarlem achtervolgden de twee haar. Bij de kruising van de Rijksstraatweg met de Planetenlaan stonden vier andere gewaarschuwde mannen, ook van Marokkaanse afkomst, klaar. Zij blokkeerden de weg voor de vrouw en sloten haar met de twee achtervolgers in. Vervolgens werd het slachtoffer door de zes mannen fors mishandeld.

We hebben het hier dus niet zomaar over een plotselinge aanval van woede van de kant van de op hun pik getrapte Marokkanen. We hebben het hier over een welbewuste lynchpartij.

De camerabeelden zijn nog niet vrijgegeven. Hoog tijd dat dit snel gebeurd. Elke dag dat deze zes vrij rondlopen wordt het vertrouwen in de Nederlandse rechtstaat weer een stukje verder geschaad.

 

De PVV stelde inmiddels vragen. Belangrijk lijkt me daarbij vooral vraag 5:

Bent u nu eindelijk bereid om de groepsaansprakelijkheid wettelijk uit te breiden, zodat deelname aan het groepsgeweld strafbaar is en daarmee de bewijslast voor het Openbaar Ministerie minder zwaar is en deze lieden aangepakt kunnen worden? Zo nee, waarom niet?

Want je zult zien: als ze al opgepakt worden, kan de rechter er vast niks mee. Als ze al opgepakt worden.

 

 

 

Print Friendly
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

19 reacties op “Marokkanen organiseerden lynchpartij tegen meisje”

 1. Dit zoveelste mocrovoorval is bij ons het gespreksonderwerp van de laatste dagen. Mijn vrouw heeft er via facebook aandacht voor gevraagd maar tekenend voor hedendaags NL: geen kip zegt er wat op… Wegkijken is het nationale devies geworden. Kortzichtigheid alom. En madam Malmstrom de Europese grenzen maar verder open blijven zetten… Maar het gros in NL weet niet eens wie deze dame is en hoe groot haar invloed. Boer zoekt vrouw, daar gaat het om.. Bedroevend allemaal!!!

 2. Natuurlijk niet Caroline, jij weet als geen ander hoe het werkt..
  De schakel van baantjes rondom criminelen met immigranten komaf wordt in stand gehouden door de regentenklasse, ook in Haarlem olv een pvda-burgemeester. Multicul is ons opgedrongen lot.

 3. Tja, Caroline, dan moet eerste iemand uit de familiesfeer naar voren komen. En dan moeten die camerabeelden eerst vrijgegeven worden. Privacy hè.

 4. Maar hier is dus echt geen enkel excuus voor. Als vader/moeder van het meisje zat ik nu al bij de burgemeester. En bij de pers en bij de minister. Niet om die in elkaar te slaan, maar om in ieder geval de burgemeester onder ogen te brengen dat hij verantwoordelijk (met de brandweer zijn enige wettelijke taak) voor de openbare orde in de gemeente, en dat hij dus nu de HOvJ belt, als hij het al niet gedaan mocht hebben.

  En Joost, alles om die mannen/jongens op te pakken is er dus al (wat ik gisteren al schreef, camerabeelden, OVchips en telefoon), en nog is het dus niet gebeurd. En als er geen richting is, dan is het enige dat rest eigenrichting. Ik zeg dat niet omdat ik dat leuk vind of nastrevenswaardig, maar omdat de bewakers van onze rechtsorde die niet bewaken.

 5. Joost, als de politie die camerabeelden heeft en meer dan de helft van de Marokkaanse jeugd bekende is van de politie, dan is het even in het smoelenboek kijken, en je bent er. Nederland is (afgezien van de VS zoals recent bleek) het land met de meest beloerde en afgeluisterde bevolking van de wereld. Of dat beloeren en afluisteren is weggegooid geld (en of dat zo is kunnen we nu dus zien en zo ja, de tent sluiten), of ze pakken vandaag die mannen nog op. Erg veel meer smaken zijn er niet.

 6. Verdorie, zelfs aan de mobielpalen kan je het nog zien, welke telefoons waar met welke contact hoe laat contact gezocht hebben. Ik ben Sherlock Holmes niet, maar zelfs mij zou dat lukken. Meer dan een paar minuten heb je daar niet voor nodig.

 7. Ingezet door Joop den Uyl…walgelijk wat er al decennia lang speelt.

  Wat mij zo verbaasd is dat er geen Marokkanen zomaar dood op straat liggen; immers ze doen zo hard hun best om gehaat te worden!

  Nja, dat zal wel komen omdat ze zo “sociaal” zijn en zich altijd in groepjes verplaatsen, de jakhalzen.
  BAH!

 8. Ik lees telkens de discussie tussen Caroline en Joost, en neig meer en meer naar het standpunt van Caroline dat eigenrichting langzamerhand de enige keuze is die overblijft. Zie hoe laks er wordt omgesprongen met vele misdrijven tegen Nederlanders en je kunt haast niet anders dan denken dat er een keuze achter de inertie cq laksheid van de overheid zit. De keuze voor angst, wegkijken en het ontkennen van feiten die niet stroken met het multicul wensbeeld of, erger nog, de keuze voor chaos EN macht ten koste van ons, de blanke kaaskoppen.

 9. Eveneens eens met Caroline, eigenrichting is de enig overgebleven optie. Al hebben wij er nooit voor gekozen, we moeten wel.

 10. Ik moest denken aan de zaak Bernhard Goetz uit New York in de jaren ’80. Je kan er op wachten dat zoiets hier ook een keer gaat gebeuren, je kan problemen lang negeren maar uiteindelijk barst een keer de bom. Dat is het trieste, juist door de opstelling van politiek correct Nederland gaat dit een keer erger mis dan als je eerlijk problemen zou benoemen en aanpakken.

 11. Nou, ik ben nog steeds in afwachting van het bericht dat de politie haar werk heeft gedaan. Als al aangegeven: moeilijk kan het in ieder geval niet zijn met alle aanwijzingen die er zijn.

  En doet de politie niets of zijn die mannen vanavond niet opgepakt, dan is het onwil, en bewaakt de politie niet de ‘orde’ maar de chaos.

 12. Het zou mij niet verbazen als het slachtoffer ook een Marokkaans paspoort heeft, naast haar Nederlandse.
  Want hoe kun je nu afspreken iemand met zijn allen in elkaar te slaan als je in een bus zit en je weet niet waar het beoogde slachtoffer uit gaat stappen? Dan moet je toch op zijn minst een beetje van zo iemand afweten, waar ze naar toe gaan bijvoorbeeld.

  Ik kan er natuurlijk naast zitten maar ik zet mijn kaarten in op een Marokkaans meisje die geheel ten onrechte gedacht heeft dat ze hier in een vrij land woont en kan gaan en staan waar ze wil en een 6-tal Marokkaanse mannen die haar duidelijk gemaakt hebben wie er nou eigenlijk de baas zijn hier.

  Zouden die beelden soms niet vrijgegeven worden omdat de politie allang weet wie het zijn? Broers&neven?

  Als ik gelijk heb is het alleen nog wachten op het intrekken van de aangifte.

 13. Al pakt de politie ze eindelijk een keer op voor de verandering dan verandert dat natuurlijk niets aan de situatie, want een poosje in de cel heeft op die groep slechts een statusverhogend effect, vooral als de oorzaak het in elkaar schoppen van Nederlanders is. Preventie gaat alleen uit van fysiek optreden door burgers zelf, het is niet anders.

 14. @Rapunzel 21.59
  Hun netwerk is zó uitgebreid, er kunnen altijd mensen opgetrommeld worden. En dat gebeurt ook steevast. Hier ook. Auto vóór je wacht voor een kruispunt. Hij rijdt onverhoeds, althans zo lijkt het, ineens achteruit en raakt jouw auto. Licht getinte man stapt uit en vraagt waarom je hem hebt aangereden. Jij stapt ook uit om de zaak te overleggen, want in jouw beleving is het toch anders gegaan. En ineens duiken er zo’n twaalf getuigen op die het verhaal van de man bevestigen. De politie kan niets voor je doen: het aantal getuigen in je nadeel is te groot. Geintimideerd druip je af. Later word je benaderd door de bestuurder cs die zijn schade op je wil verhalen. Aldus onze rechtstaat.

 15. Heeft de politie haar werk gedaan? Het lijkt er op: http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/10/Vrouw-verzon-mishandeling-door-zestal-in-Haarlem-1389749W/

  Aldus Elsevier: “De bevindingen uit het onderzoek, de camerabeelden en de getuigenverklaringen kwamen niet overeen met de verklaring van de vrouw. Toen de politie haar confronteerde met het vermoeden dat zij een valse aangifte had gedaan, bekende zij het verhaal verzonnen te hebben.”

  Zoals gezegd: de ware toedracht en de identiteit van de eventuele daders had makkelijk uit het onderzoek (camera’s, OV-chips en telefooninfo) kunnen blijken, en dus ook dat er geen daders waren. Enfin, een vreemd verhaal is en blijft het.

  Wat ik nog niet begrijp is hoe de vrouw dan aan het soort verwondingen heeft kunnen komen die berichten over schoppen en slaan rechtvaardigen, en hoe de politie (aanvankelijk?) van het plaats hebben gevonden van een mishandeling door wie dan ook, overtuigd werd. En als zij die verwondingen in het geheel niet had, waarom de politie dan toch aanvankelijk zei van mishandeling uit te gaan?

  Ook vreemd dat de burgemeester van Haarlem kennelijk zich gedwongen voelde om in de krant een open brief te schrijven over de aanpak van probleem-jongeren en de zogenaamde harde-kern. Dat zou de politie toch nooit hebben moeten toestaan onder de omstandigheden zoals ze nu lijken te zijn geweest? Dat zou de commissaris toch wel even gezegd hebben: doe nog maar even niets, want de zaken liggen niet zo duidelijk als ze lijken?

  En dan nu ook nog dit: http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/3526414/2013/10/13/Burgemeester-Haarlem-bedreigd-man-gearresteerd.dhtml

  Ik was afgelopen vrijdag op een heel aardig concert van het Noord-Hollands Jeugdorkest in Haarlem, en het leek me daar geheel en al pluis te wezen (en erg gezellig ook), maar kennelijk gist en broeit het achter de schermen van fraaie gevels en mooie straten.

 16. Tja, ben nu wel heeeel erg benieuwd waar die camerabeelden vandaan komen? Rechts complot? Durf te vragen…
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3526954/2013/10/14/Vrouw-verzon-mishandeling-door-zes-Marokkanen.dhtml

 17. Toch briljant van Niemoller. Grote mond, meteen de meest idiote taal uitslaan over andere mensen. En passant de rechtstaat door het slijk halen. En jawel, de reaguurders die nog steeds niet doorhebben dat Niemoller uitblinkt in leugens, hitserij en racistische denkbeelden.

  Want wat blijkt beste Niemoller en alle andere reaguurders die wel even hun gal spuwden over andere mensen en de rechtstaat;
  HET IS EEN VERZONNEN BERICHT.

  BRILJANT NIEMOLLER. WAAR BLIJFT JE EXCUUS. WAAR BLIJFT DE BLOG MET DE CORRECTIE? OF DUIK JE NU WEG NIEMOLLER NA JE ZOVEELSTE BLUNDER VAN JE.

  http://www.haarlemsdagblad.nl/

Reacties zijn gesloten.