RSS Feed Twitter Facebook

Gaan de Europese moslims zorgen voor een nieuwe Holocaust?

9 november 2013 om 13:24
Gepubliceerd door Joost Niemöller
P1020433

Synagoge in Berlijn, weer keurig opgeknapt.

Er was veel aandacht gisteren voor een uitvoerig rapport over de terugkeer van het antisemitisme in Europa. Dat neemt inderdaad enorme vormen aan. Sommigen zien niet zo waarom hier nu zoveel aandacht voor moet zijn, zoals de columniste Ebru Umar, van Turkse herkomst, gisteren liet weten in het radioprogramma Dichtbij NL.

Het is in dit verband goed om eens te kijken naar een aspect waarvoor in de media nauwelijks aandacht is, en wat ook in het rapport alleen maar terloops aan de orde komt: wie zijn de daders?

 

De rest van dit artikel is afgeschermd. Gebruik Cleeng om het te bekijken.

Exclusief
Al een Cleeng account?
 
De nieuwe realist

Gaan de Europese moslims zorgen voor een nieuwe Holocaust?

Beoordeling
Gratis lezen na aanmelding
Gratis kijken na aanmelding
Gratis toegang na aanmelding
Lees nu gratis
Bekijk nu gratis
Geef gratis toegang
Koop dit artikel €0.99
Koop deze video €0.99
Koop dit item €0.99
Neem abonnement v/a €4.99
Powered by

facebooktwittergoogle_pluslinkedin

3 reacties to “Gaan de Europese moslims zorgen voor een nieuwe Holocaust?”

 1. Robert zegt:

  Geen holocaust, daarvoor zijn er te weinig Joden. Wel een grotere bedreiging van mensen, van ontspannen leven. Wel aantasting van ons zelfrespect omdat we ons onmachtig gedragen. Splijting van de samenleving en ondermijning van het sociale. Om een holocaust erbij te halen is alarmisme, dat ondermijnt de kracht van de stelling dat we een groot probleem hebben.

 2. Caroline zegt:

  Generaals vechten altijd de vorige oorlog, en bevolkingen hopen altijd dat het de holocaust die al geweest is die er aan komt, en niet degene die echt op stapel is gezet. Of dacht er iemand dat christenen wel populair waren, om over de echte onaanraakbaren als atheïsten en andersgelovigen nog maar te zwijgen. Joden en christenen mogen nog als dhimmi leven, voor al die anderen geldt dat niet.

  Toen ik in Hongarije woonde had ik (20 jaar geleden) het idee in een geschiedenisboek gestapt te zijn, ook bij het netste diner kon je een tafelheer treffen die opeens op joden en zigeuners begon te schelden (nem Magyar), en daar keek ik (zelf ook nem Magyar, geen Hongaar dus) toch behoorlijk van op. Inmiddels zijn al die zaken (niet op nette diners hier, maar wel bijvoorbeeld op internet) doodnormaal. Niet overigens op gewone sites, maar wel bijvoorbeeld op islamsites, waar iedere on/andersgelovige een varken is en de scribenten zich vaak als zodanig gedragen.

 3. Ron zegt:

  In Zoetermeer proberen we het af te kopen:

  Burgemeester Charlie Aptroot van Zoetermeer trekt maar liefst 60.000 euro subsidie uit om te voorkomen dat moslimjongeren radicaliseren en naar Syrië afreizen om zich daar aan te sluiten bij een van de strijdende partijen. In Zoetermeer is veel ophef ontstaan over deze subsidie voor radicale jongeren.

  http://www.nujij.nl/algemeen/subsidie-aan-jihadi-s-om-ze-in-nederland-te.25695956.lynkx

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

© 2013 Joost Niemöller. Alle rechten voorbehouden.