RSS Feed Twitter Facebook

Ach, ach, lief Nederland

5 december 2013 om 11:27
Gepubliceerd door Joost Niemöller

P1040837

 

De symboliek zal niemand ontgaan: Deze Sinterklaasdag gaat samen met een heuse Sinterklaasstorm. Vergelijkingen met 1953 worden al getrokken. Een jaartal dat in de nationale herinnering gegrift staat. Maar niet in de herinnering van de miljoenen allochtonen van dit land. Het is van voor hun tijd. Zij leven niet in het Nederland van de Nederlanders. En ze willen daar steeds luider van getuigen.

Dit is het jaar waarin Zwarte Piet tot racist werd verklaard, en daarmee werden de Nederlanders tot racist uitgeroepen. Het is daarmee een nieuwe fase in de aanvallen op Nederland. Een discussie die mij met toenemende woede heeft vervuld. Een woede die door vele andere Nederlanders gedeeld werd, maar die zich niet heeft kunnen uiten, omdat de media geen ruimte meer bieden aan de emotionele uitingen van Nederlanders. De gekwetstheid van een kleine minderheid staat voorop.

Dit is trouwens ook het jaar waarin Nederland dermate verarmd is door de aanhoudende massa immigratie dat er tegenwoordig speelgoedbanken nodig zijn, zodat de arme gezinnen ook Sinterklaas kunnen vieren. Velen kunnen diezelfde verarming niet meer aan en plegen zelfmoord.

Het is ook het jaar waarin sommige ouders zo verdwaasd zijn geraakt dat ze hun kinderen thuis houden van het Sinterklaasfeest op school. Wat een wreedheid, om je eigen kinderen een mooi fantasiefeestje te ontzeggen vanwege je eigen dolgedraaide politieke correctheid. Het is ook het jaar waar in Groningen kamelen werden ingezet voor Sinterklaas.

Het is het jaar waarin me vaker dan ooit werd toegebeten door allochtonen dat ik ‘er maar aan moet wennen.’

Het is ook het jaar waarin de Nederlandse instanties regeerden op de aanval op het Sinterklaasfeest door te zeggen dat we maar moesten inbinden, en dat alles nu eenmaal verandert.

Volgend jaar zal de aanval nog grootschaliger zijn, en zal Nederland nog verder inbinden. Sinterklaas zal zich nog meer terugtrekken uit de zwarte wijken, waar alles wat Nederlands is, verdacht gemaakt wordt en kapot moet.

En wat doen wij? We schikken wat verder in, en gaan over tot onszelf beschimpen in het buitenland, want de bestuurselite van dit land vindt dit zelf-beschimpen een teken van ruimdenkendheid.

Ach, ach, lief Nederland. In mijn leven heb ik je zien verdwijnen.

Beelden als hieronder staan in mijn geheugen gegrift. Deze volkomen, losgeslagen donkere kinderen, opgejut door hun ouders thuis. Omdat twee goedwillende Nederlanders, verkleed als fantasiefiguren hen iets wilden geven.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin

17 reacties to “Ach, ach, lief Nederland”

 1. Andre van Delft zegt:

  Uit het profetische boek “De Ondergang van Nederland” uit 1990, door ene Mohammed Rasoel:

  Hier ziet u dan wat Sinterklaas voor de Schone Slaapster zal meebrengen:
  (…)
  - De gezelligheid, het gevoel voor humor, de vrijheidszin van de Nederlanders zal verdwijnen.

  Gratis PDF: http://www.uitkijk.net/docs/De%20Ondergang%20van%20Nederland.pdf‎

 2. Mirjam153 zegt:

  Het is inderdaad heel vervelend – en dat is een understatement – als je Nederland nog als Nederland gekend hebt. Zoals ik. De volgende generaties weten hopelijk niet beter. Maar voor mensen die Nederland langzaam onomkeerbaar zien afglijden is het een pijnlijk proces.

  • dirkovision zegt:

   …Understatement..
   Er is een regelrechte ramp gaande, veroorzaakt en geholpen door het clientelisme van de linksche partijen.
   Als je dan de laatste dagen de slappe politici zoals Asscher hoort praten en ziet wegkijken verwordt het tot de ultieme pathetische non-performance.
   Het kàn toch bijna niet anders meer dan dat de clash tussen de -in mijn ogen althans- bezetters van Nederland en de werkende burgers vroeg of laat gaat komen.
   De angst om verlies van have, goed en familie groeit met de dag onder de autochtone bevolking, gevoed door de nooit aflatende berichtenstroom over moslim-geweld om ons heen, overal, dag na dag na dag. Maar uit je je anti islam ben je opeens een racist. Een woord dat in het Arabisch overigens niet eens bestaat..

   Eeuwenlang is het ‘Westen’ al in oorlog met de islam; wie denkt dat die oorlog bij Wenen ophield maakt een grote misrekening; de haat tegen alles wat Joods of Christelijk is, en Sunni tegen Sjii onderling zit zó diep dat het nooit zal ophouden.
   Totdat het in brand vliegt met giga gevolgen, wereldwijd.
   Daarom verbaast het mij dat o.a. Asscher en andere Gutmenschen, waarvan je door afkomst / ras een toch rigoreus andere houding zou kunnen verwachten, Beëlzebub omarmt en ons verraadt, uitlevert.

   Voorbestemd..?

 3. Jan Van zegt:

  Ik ben als zovelen, toch een man van “verenigingsverband”.
  Zoals je in militaire opleidingen, zelfs in de opleidingen van de ouderwetse dienstplicht, ziet, ontstaat er snel een samenhorigheid die je in zwakke vorm terugvindt in fora verband, zowel links als rechts.
  Links heeft meer zin in “verenigingsverband” betogingen en heeft er veel meer ervaringen mee, maar helaas komt er vaak een flinke portie agressie bij kijken die dan weer door rechtse toeschouwers vaak laconiek en met humor bekeken en becommentarieerd wordt. Zie beelden van de commotie na de “Koekamp demonstratie”, maar ook bijvoorbeeld met de Islamisten demonstratie in Sidney, (dacht ik): http://www.youtube.com/watch?v=JCfwcd_Ajg4 , de verkorte versie.
  Bijeenkomsten vergroten het samenhorigheidsgevoel maar vergroten ook de emoties:
  Dus, een kwalijke zaak bij linkse betogingen, vergroot de reeds aanwezige zelfvernietiging – en weg-met-ons drang.
  Ik heb goede hoop dat het bij rechtse demonstraties daarentegen juist positiever gaat werken omdat ik minder agressie zie bij rechts georiënteerde mensen. Het zel het samenhorigheidsgevoel versterken zodat we minder snel de hoop op een kentering zullen opgeven, zoals ik al vrij vaak tegen kom op DDS.
  We moeten elkaar meer “zien” waardoor elkeen strijdbaarder wordt en een vrije toekomst opeist voor onszelf en ons Neerlands nageslacht.
  Dat “import”, een woord wat al eeuwenlang wordt gebruikt in gemeenschappen, daar ook van profiteert is mooi meegenomen.
  Ik zie trouwens weinig 1e generatie “import” bij zeer Nederlandse volksfeesten en “partijtjes”, zie het publiek bij uitvoeringen van bijvoorbeeld André Rieu……
  Mvg,
  Jan

 4. Marie zegt:

  Alleen een volk van lafbekken laat zich zo manipuleren door geimporteerde racisten. Nooit een grens trekken , en eens heel duidelijk maken dat het opgeklopte ´gekwetst ´ getreiter aan dovemansoren gericht is. Elk geschuifel achterwaarts is brandstof voor de bullebakken die kleur gebruiken om van kritiek verschoond te blijven. Wat een treurige houdgreep van wederzijdse infantielen.

 5. Rapunzel zegt:

  Wij vierden het heerlijk avondje afgelopen zondag, op het moment geen kleine kinderen in de familie, pubers en volwassenen dus. Dan moet je het hebben van hilarische gedichten, kitsch cadeautjes die we nodig hebben voor een dobbelspel wat altijd lachen is, de vriendin van mijn zoon had zelf gevulde speculaas gebakken en we hadden een leuke middag/avond. Tot de vriendin van mijn zoon een “selfie” op haar Iphone ontving van haar broer, zijn hele voorhoofd kapot gesneden met een gebroken bierglas, had geprobeerd een ruzie tussen Marokkanen in een club te sussen. 15 hechtingen nodig om hem weer op te lappen. Hij werkt bij defensie en nog voor de kerst moet hij naar Mali.

  We grapten nog wat zuur dat hij in Mali waarschijnlijk veiliger is dan hier in het uitgaansleven maar de sfeer was goed vergald. Er gaat werkelijk geen dag voorbij of je leest/ziet/hoort wel iets waar je woest van wordt of de tranen van in je ogen springen en ik ben al een racist en een nazi ook, alsof dat niet erg genoeg is.

  Lief Nederland. In mijn leven heb ik je zien verdwijnen.

 6. Mirjam153 zegt:

  Dat heb ik ook Rapunzel, elke dag weer gebeurt er wel iets waarvan ik woedend, verdrietig, machteloos, gefrustreerd of een anderszins onaangename emotie van krijg. En dat heeft meestal met de EU, multiculti, politieke correctheid of het kabinet te maken. Wie heeft in godsnaam wanneer besloten dat Nederland wel weggegeven mocht worden? En waarom mag niemand kritiek uiten zonder voor paria uitgemaakt te worden? Wie houdt toch wie in de greep?

 7. Rapunzel zegt:

  Ik weet het ook niet Mirjam, als ik mijn 80-jarige eeuwig CDA stemmende schoonvader vertel dat ik PVV stem bijt hij me toe “Wilders schreeuwt maar wat”.
  Hoe hij dat weet is me een raadsel want hij heeft zich nog nooit verdiept in wat Geert Wilders zegt, hij luistert alleen naar wat anderen zeggen dat Wilders zegt, bij de NOS, Nieuwzuur, P&W en dergelijke.

  Als ik hem dan zie op sinterklaasavond, helemaal verguld met de aanwezigheid van alle zes zijn blanke, slimme, beleefde, grappige, getalenteerde kleinkinderen, sommigen met even blanke, getalenteerde, lieve enzovoort aanhang dan kan ik hem wel door elkaar rammelen omdat hij ze in de toekomst opscheept met zoveel mogelijk tuig uit alle windstreken.

  Ik ken een hele lieve PVVstemster die een geweldig verzorgingshuis voor ouderen runt, toen ik er voor het eerst van hoorde dacht ik, dat is wat voor mijn schoonvader als ie gaat tobben met zijn gezondheid. Nu ben ik al zover dat ik denk, ik zeg mooi niks. Hij gaat maar met een 24-uurs luier en zijn NCRV gids ergens liggen verkommeren, verzorgd door moslima’s met lange mouwen.

 8. Michel108 zegt:

  Mirjam en Papunzel

  We worden in de greep gehouden door de Spinelli Group,
  Guy verhofstadt en zijn kompanen.
  De denktank van de EU,
  Rutte tekent bij het kruisje,
  en JPBakellende heeft NL uitgeleverd aan de EU, tegen onze wil in.

  We stevenen af op een verscholen dictatuur,
  waarbij de macht gehandhaafd wordt doordat de bevolking verdeeld is geraakt,
  door opzettelijke immigratie, en daardoor geen vuist meer weet te maken tegen de overheid dus de EU.

  de USSR was er niets bij.

 9. Rapunzel zegt:

  Verdeeld geraakt zijn we zeker Michel, er is denk ik geen grotere splijtzwam in een samenleving dan opzettelijke massa-immigratie. Ik noem wat er gaande is wel een stille genocide. Als er geen Nederlanders meer zijn in Nederland is mijn land foetsie-bah. En met Nederlanders bedoel ik niet blanken, gewoon mensen die van dit land houden en de taal spreken, helaas is dat al teveel gevraagd.

 10. Michel108 zegt:

  Had het net met mijn vrouw over die verdeling in NL,
  dat iedereen die niet politiek correct is,
  moet zwijgen op familiefeestjes om het maar gezellig te houden.

  Dat is hoe het werkt..
  De eenheid en onderlinge solidariteit is weg.
  Inmiddels heb ik gruwelijk de pest aan de hoogmoraal van links en de zieligheidsfractie:
  het is gewoon volksverraad.

 11. Rapunzel zegt:

  Michel, nou ik houd mijn mond niet hoor, op familiefeestjes.
  Pas nog een oude tante van mijn man met haar man hier weggejaagd door te beginnen over de islam, en hoe onvoordelig islam is voor kindertjes, vrouwen en de meeste mannen, althans diegene die zich geen belangrijke positie weten te verwerven binnen de islam.
  Na wat gesputter of ik ook mijn oor te luisteren legde bij mensen die er anders over denken (lees: CDA en antwoord: Nee) waren ze zo vertrokken. Ik zit er niet mee.
  Vooralsnog kunnen we een drukke kerst tegemoet zien met mensen die hier wel graag zijn.

 12. Michel108 zegt:

  Rapunzel,
  Proficiat!

  Omwille van mijn dochtertje hou ik bij een deel van mijn schoonfamilie wijselijk mn mond…

  Overigens:
  verder nergens!!

 13. AdriePVV zegt:

  @ rapunzel & Michel108

  Gisteren op mijn bridge-club na afloop gezellig een glaasje wijn en discussie over van alles.

  Met mijn buurman kwam ook de politiek ter sprake en dat ging via Che Guevara en moslim immigratie in Zweden naar de vraag of het goed is dat wij opdraaien voor schulden in Zuid Europa en of de EU er voor gezorgd heeft dat er al 60 jaar vrede is in Europa. Mijn buurman weet dat ik PVV-er ben en hij vindt dat ik de zaken te negatief zie.

  Eigenlijk vind ik het leuk om te discussieren met andersdenkenden, dat dwingt je tot nadenken en hij en ik zijn het volledig oneens op bovengenoemde punten..

  Opeens stond hij op en zei dat hij niet verder wilde praten met een racist zoals ik en ondank protesten van zijn vrouw ging hij naar de bar om af te rekenen.

  Eigenlijk besef ik nu pas hoe diep de kwaadaardige policor multicul MSM propaganda is doorgewoekerd in onze maatschappij. Mijn buurman heeft een goede opleiding en is een jaar of 70, maar heeft geen kennis van de informatie die bv de reageerders hier hoofdzakelijk via internet tot ons nemen.

  Dat een moslim me dood wenst en dat ik op Sargasso en Frontaalnaakt word uitgemaakt voor racist en erger dat ben ik wel gewend, maar zo in het openbaar als gisteren racsit genoemd te worden viel me koud op mijn dak.

 14. Michel108 zegt:

  Adri PVV
  De volkomen kritiekloosheid t.a.v. links in de MSM vind een van de grootste schandes van nu. Dat in P+W die jonge libertarier met Surinaamse roots uberhaupt aan het woord kwam is een zeldzaamheid. Iedereen die alleen PO kijkt en Sauer-pers leest is hopeloos slecht geinformeerd. Over Islam weet bijna niemand iets. Niemand van de goedpraters kent de vele iilegaal gefilmde filmpjes van wat haatbaarden in moskeeen zeggen. Laat staan dat ze van Boko Haram gehoord hebben. Ik ga werkelijk over mn nek van de linkse propaganda. Che Guevara? Een doorgedraaide idioot met veel bloed aan zn handen. Maar ja, links maakt er een held van. Ook daarin lijken ze op de islam: moorden voor hun doelen is legitiem.

 15. Rapunzel zegt:

  Adrie, je buurman wíl geen kennis en ook geen betrouwbare informatie anders zou hij zijn best wel doen daaraan te komen. Natuurlijk is internet handig maar er bestaan nog steeds bibliotheken, een koran is zo gekocht en deze man heeft zelfs een PVVstemmer bij de hand om open en eerlijk over deze problematiek te discussiëren. Maar dat lukt niet want ze kunnen het niet winnen. En dan worden ze boos omdat jij ze afhelpt van de groene waas, de Arabische lente, sterker uit de crisis en vrede op aarde. Natuurlijk weten deze mensen heus wel dat er iets vreselijk misgaat maar ze willen/durven het niet onder ogen zien. Dus wordt de boodschapper maar zwartgemaakt. Kunnen zij lekker hun oogkleppen en dat bord voor hun kop houden waar ze zo gehecht aan zijn.

  Ik heb een aardig privé bibliotheekje over islam, immigratie e.d., en ik leen die boeken graag uit aan iedereen die er meer van wil weten. Maar veel mensen willen dat niet. Dan zeggen ze: “ik weet er niet genoeg van” dan haal ik een boek uit de kast en dan kijken ze ernaar alsof ik met een tweekoppige slang op sterk water in mijn handen sta.
  Ze willen het niet weten.

  Wel een beetje oppassen met wie je praat want er zijn er gek genoeg om tot geweld over te gaan, bloed fanatieke malloten die je desnoods bewusteloos slaan als zij hun Roze bril met jampotglazen maar kunnen behouden. Er is geen ander onderwerp wat de gemoederen zo hoog op doet lopen bij mensen die op het eerste oog normaal lijken.

  Oh, en welkom bij de racistenclub;)

 16. AdriePVV zegt:

  @ Rapunzel

  Om geen misverstanden te laten ontstaan, met “buurman”” bedoelde ik de persoon die naast me zat aan de tafel,
  Als buren heb ik een koerdisch gezin met twee kleine kinderen, ze werken allebei en zij spreekt perfekt nederlands, doet aan Sinterklaas en loopt ook wel eens in de tuin in een heel kort en strak broekje.

  U heeft gelijk wat betreft het niet willen weten, ik kreeg vanmiddag een mailtje met een excuus voor de uitval naar mijn persoon, maar de laatste zin was dat hij het niet op prijs stelde met mij nog over maatschappelijke problemen te spreken.

  Het doet me een beetje denken aan toen mijn dochter enkele jaren geleden nog in Amsterdam aan de UVA studeerde en liet weten dat zij het met bepaalde uitgangspunten van de PVV eens was.

  In plaats van een inhoudelijke discussie, die zij glansrijk gewonnen zou hebben, werd zij keihard persoonlijk aangevallen. Voor die persoonlijke aanvallen ben ik niet bang maar leuk is anders.

  Waar ik bedroefd over ben is dat, met dank aan de MSM, de “rot” in het bewustzijn van veel burgers zo ver gevorderd is. Het zal wel net zo iets zijn geweest als in de jaren dertig toen een zekere AH. ook nog beschouwd werd en moest worden als een bevriend staatshoofd.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

© 2013 Joost Niemöller. Alle rechten voorbehouden.