RSS Feed Twitter Facebook

De Zweedse honger naar nog meer moslims

18 januari 2014 om 10:30
Gepubliceerd door Joost Niemöller

IMG_7605

Zweden sleept de ‘asielzoekers’ uit moslimlanden met bakken tegelijk naar binnen. Vorig jaar waren er ineens rellen. Hoe komt dit, volgens internationale linkse migrantenorganisties? Omdat de Zweden nog niet genoeg hun best doen.

De rest van dit artikel is afgeschermd. Gebruik Cleeng om het te bekijken.

Exclusief
Al een Cleeng account?
 
De nieuwe realist

De Zweedse honger naar nog meer moslims

Beoordeling
Gratis lezen na aanmelding
Gratis kijken na aanmelding
Gratis toegang na aanmelding
Lees nu gratis
Bekijk nu gratis
Geef gratis toegang
Koop dit artikel €0.99
Koop deze video €0.99
Koop dit item €0.99
Neem abonnement v/a €4.99
Powered by

facebooktwittergoogle_pluslinkedin

7 reacties to “De Zweedse honger naar nog meer moslims”

 1. Rapunzel zegt:

  Onlangs las ik deze boekbespreking,

  http://www.amren.com/features/2012/07/pathological-altruism/

  Ik had van het hele ziektebeeld nog nooit gehoord maar na dit artikel had ik het gevoel niet eerder iets gelezen te hebben wat dichter in de buurt komt van wat de onderliggende oorzaak is van het destructief gedrag waar ook de Zweden last van hebben. Jammer dat het boek nogal prijzig is. Mocht jij het al in de kast hebben staan Joost, zou je er dan eens een stuk over willen schrijven? Of denk jij dat het flauwekul is?

 2. Interessant. Las laatst een wetenschappelijk artikel over altruïsme en etniciteit. Bij blanken is het veel sterker ontwikkeld.

  • halo1 zegt:

   Het kan zijn dat dat altruisme van de blanken uiteindelijk toch weer berust op (een andere, minder primitieve soort van) egoisme.. als jij n.l. alles hebt en de ander heeft niets.. slaap jij niet rustig: inbraakrisico… en terecht ook. Die ander 30 % (van het jouwe) geven houdt hem (en jou dus ook) rustig .Wat bij blanken meestal erg goed ontwikkeld is..is het 10% leiders. en 80 % volgers -principe..waarmee je een staat kunt opbouwen. die 10 % onderkant kan je je zo permitteren.door de inspanningen van die 90 %.

 3. Koos zegt:

  De fatale kombinatie is de vrijgevigheid met andermans geld, en aan de andere kant de sterke behoefte om zijn anti-racisme te tonen, een soort ostentatieve geloofsbelijdenis aan het multiculturalisme. Beide syndromen zijn naar mijn mening een typisch vrouwelijk. Dat zou kunnen verklaren waarom het goedmens-syndroom zich pas de laatste tijd manifesteert. Tweehonderd jaar geleden hadden we er totaal geen last van!

 4. Koos zegt:

  http://ejbron.wordpress.com/2012/11/07/minister-president-van-zweden-reinfeldt-massa-immigratie-straf-voor-rechtse-kiezers/

 5. Rapunzel zegt:

  Koos, dat we 200 jaar geleden geen last hadden van pathologisch alruïsme ligt er eerder in gelegen dat er toen geen TV/internet/vrouwenblaadjesNGO’s e.d. waren die volcontinu berichtten over zielige kindjes met oedeem die alleen maar rijst met vliegen hebben en soms zelfs dat niet.
  De pathologisch altruïsten kunnen natuurlijk pas in actie komen als ze “zielige” mensen weten te zitten.
  Dat het een vrouwenkwaaltje is geloof ik niet, denk maar aan figuren als Jan Pronk en Bertje-de verdubbelaar-Koenders.

  Wat ik interessant vond in het artikel was dat deze mensen echt hersenkortsluiting krijgen als ze voorlichting gegeven wordt die tegen hun standpunt, het grote gelijk, indruist, verstand op 0, zicht op oneindig en doordrammen maar weer.

  Waar bij normale mensen hun neiging tot altruïsme flink gaat haperen als ze geconfronteerd worden met graaidirecteuren, bodemloze putten, nepotisme en corruptie gaan deze pathologische altruïsten gewoon door met geven, wat natuurlijk het beste gaat met andermans geld.

  Ik geef zelf niets meer aan goede doelen, ook niet aan giro 555 acties, het is mij dit jaar in Frankrijk op vakantie zelfs gelukt een bedelende Roma vrouw die achter me aan liep te leuren helemaal niks te geven. Bijzonder irritant, ze sprak me tot twee keer toe aan, met twee muntjes tegen elkaar wrijvend iets over “pour manger, pour manger” brabbelend.
  Nu was ze drie keer zo dik dan ik dus ik denk dat het wel verantwoord was haar af te poeieren, zo te zien at ze er goed van.

  Het laatste goede doel waar ik aan gaf was “Artsen zonder Grenzen”, ik heb hen heel lang gesteund omdat ze best transparant zijn, daar ben ik mee gestopt toen ik erachter kwam dat Arjan Erkel, die voor een miljoenmiljard belastinggeld vrijgekocht is van islamitische terroristen niet eens arts was maar antropoloog, tja, noem het dan Antropologen zonder Grenzen, dan was ik er niet aan begonnen. Diezelfde Arjan Erkel is naderhand nota bene getrouwd met één van de vrouwen die hem toentertijd gijzelde, over Stockholmsyndroom gesproken nu het toch over aandoeningen gaat.
  Dat geld, wat dus aan terroristen gegeven is om Erkel vrij te kopen, dat geld zou net zo hard met rente terugkomen dan het geld uit Griekenland dus u begrijpt, dat zien we nooit meer te-rug.

  Het kleine beetje geld waar je nog zelf over gaat in NL kun je heel goed kwijt in je omgeving, bij vrienden of familie die het lastig hebben, ik speel zelf wel Sinterklazina wel met mijn geld, en als het in Afrika is dan in Zuid-Afrika om de Afrikaners een steuntje in de rug te geven;)

  • Koos zegt:

   Het zijn inderdaad niet allemaal Hedy ‘d-Anconas en Rut Peetoomsen. Ik zal meer letten op de Fleur Agema’s, de Marine le Pens, en de Rapunzels. De ware oorzaak is natuurlijk de verheerlijking van het gevoel boven het verstand, het zwelgen in emoties. Dat is al in de jaren 60 begonnen. Wat nu onderbuik?
   Antropologen zonder grenzen.
   En als ze ontvoerd zijn: Artsen zonder hoofden.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

© 2014 Joost Niemöller. Alle rechten voorbehouden.