RSS Feed Twitter Facebook

Een verstandige Turk stemt Wilders

26 februari 2014 om 20:04
Gepubliceerd door Joost Niemöller

P1020293Dankzij open grenzen kunnen de multinationals en andere grote bedrijven steeds goedkoper personeel van buiten inhuren. Zij verdringen de zittende onderklasse, voor zover die werkt. Zo werden de Turken die via al dan niet dubieuze uitzendbureaus ’s ochtends vroeg met busjes naar het Westland werden vervoerd vanuit Den Haag, vervangen door Polen, Bulgaren en Roemenen, die tegen fikse betaling in piepkleine hotelkamertjes mogen slapen.

Het grootste slachtoffer van de immigratie is de onderklasse. De autochtone arbeiders waren zo het slachtoffer van de ‘gastarbeiders’ en nu zijn de kinderen en kleinkinderen daarvan weer het slachtoffer van de volgende golf immigranten.

Niet  voor niets is de groei van de werkloosheid nu het grootst in overloopgebieden van Amsterdam, waar eerst de autochtone arbeiders heen trokken en nu ook Turkse, Marokkaanse en Surinaamse allochtonen. Maar ook in de grote steden, waar het percentage allochtonen het grootst is, gaat de groei het hardst. Dit fenomeen werd voor het eerst aangetoond door de immigratiedeskundige George Borjas. Er komt nu steeds meer wetenschappelijk bewijs dat de komst van laag geschoolde immigranten leidt tot werkloosheid van de laag geschoolde autochtonen.

In het geval van Nederland worden daardoor vooral de niet-Westerse allochtonen getroffen. Zwarte Amerikanen die in de VS massaal op Obama stemden, stemden daarbij dus niet op hun eigen portemonnee. Obama wil de mogelijkheden voor immigranten verruimen. De Amerikaanse zwarten worden dan ook steeds vaker uit de arbeidsmarkt gedrukt door de nieuwe immigranten.

En zo gaat het dus ook in Nederland. Een Turk die PvdA stemt, stemt op meer EU, meer open grenzen, meer Bulgaren, Roemenen en Polen, en dus op minder laag opgeleid werk, en al helemaal goed betaald laag opgeleid werk. Die stemt zichzelf dus werkloos.

Een Nederlandse Turk kan beter op Wilders stemmen, die de grenzen wil sluiten en uit de EU wil. Dan moet hij natuurlijk wel  de kritiek op de islam maar even voor lief nemen. Maar ach, wie kan kiezen tussen de koopman en de dominee…

 

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedin

8 reacties to “Een verstandige Turk stemt Wilders”

 1. Koos zegt:

  Niet alleen wat werkgelegenheid betreft is een stem op Wilders goed voor de Turken en Marokkanen. Ook de toenemende Islamhaat, die recht evenredig is met het aantal Moslims, zal er door worden afgeremd. Goed beschouwd is het in Nederland gegroeide racisme te wijten aan de Multiculti-idioten. Die hebben het als het ware uitgelokt.

 2. Rapunzel zegt:

  Het zou nog beter zijn als de Turken kritiek op de islam niet alleen voor lief maar serieus namen en eens de moeite zouden nemen om te kijken of het geen hoog tijd is om de troosteloze religie van de wrede bij het grof vuil te zetten.

  En Koos, als je stopt met islam en moslims met een hoofdletter te schrijven en nooit meer de link tussen islamhaat>racisme maakt krijg je van mij een schaal brownies. Mail je adres maar naar @[email protected]

  Islamkritiek/haat/afkeer heeft niets met racisme van doen want moslims zijn geen ras. Je wordt niet geboren met moslim al beweren die bloed fanatieke beroepsmoslims dat.
  Daarom is het ook dat ik altijd tegenspreek dat er goede moslims zijn, fabeltje, zijn er niet. Wel domme, ongeïnformeerde, onwetende,ongeïnteresseerde en ongeletterde moslims maar geen goede.
  De enige goede moslims zijn ex-moslims.
  Geen zinnig mens wil geassocieerd worden met die op bloed van onschuldigen drijvende sekte van koppensnellers en als je dat wel wil dan spoor je niet, moeilijker moeten we het niet maken.

 3. Rapunzel zegt:

  Oeps, een @ teveel, het moet zijn

 4. Koos zegt:

  Onbewust zal ik wel geindoctrineerd zijn, en per ongeluk de link hebben gelegd.
  Voorts zal ik in het vervolg moslim en islam niet meer met een hoofdletter schrijven. Nu ik erover nadenk, lijkt me dat ook logisch. Men schrijft de woorden crimineel, kameel en woestijnrat namelijk ook met kleine letters.
  Ik ben in deze barre tijden behebd met een gezonde dosis argwaan. Daarom zal ik mijn pincode en huisadres niet prijsgeven, ook al komt de vrager nog zo betrouwbaar over, en ook al vind ik brownies nog zo lekker. Ik voel me eerder beloond met een spitsvondige reactie.

 5. Rapunzel zegt:

  Nou Koos, dat is mooi, ik mijn zin en ik hoef er nog niks voor te doen ook.

  Wil jij brownies Joost? Het arseen is toch net op, je kunt het gerust wagen.

 6. warrie1943 zegt:

  Een verstandige Nederlander trouwens ook!

 7. JiepMK zegt:

  De aanname dat Turken en Marokkanen liever werken dan een uitkering + toeslagen e.d. ontvangen is natuurlijk een verkeerde. Liever zien ze dat de ‘ongelovigen’ werken en dat de opbrengst via de fiscus wordt herverdeeld. Iets met sterkste schouders enzo.

  Daarom zal een remigratieprogramma alleen effectief zijn als dit ondersteund wordt door veel minder sociale zekerheid. Het alternatief van vertrekken wordt dan relatief aantrekkelijk en dat mag, mits goed uitgevoerd, best wat kosten.

 8. JiepMK zegt:

  Inmiddels noteert de Italiaanse werkloosheid met 12,9% een nieuw record en in Frankrijk zitten er inmiddels meer dan 3,3 miljoen werkzoekende mensen thuis, met 10,9% werkloosheid bijna een all time high.

  Italie:
  http://www.tradingeconomics.com/italy/unemployment-rate

  Frankrijk:
  http://www.tradingeconomics.com/france/unemployment-rate

  Immigratie + invoering gemeenschappelijke munt = depressie, die overigens nog moet beginnen.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

© 2014 Joost Niemöller. Alle rechten voorbehouden.