RSS Feed Twitter Facebook

Heeft Timmermans zijn niet-Jood verklaring al ondertekend?

21 mei 2014 om 11:47
Gepubliceerd door Joost Niemöller

Antisemitism_in_Berlin_1933Het laatste nieuws: Saoedi-Arabië verbreekt  daadwerkelijk handelsbetrekkingen met Nederland.

Dit vanwege de Wilders sticker.

De achterliggende reden zou zijn dat niemand kritisch mag zijn over de islam:

 “Religion is the red line which nobody will be allowed to cross,” the source said, adding that Riyadh’s action was aimed at putting an end to such irresponsible behavior.

Religie is de rode lijn in Saoedi-Arabië. Een bloederige rode lijn, zoals we moeten weten. Saoedi-Arabië is het enige land in het Midden Oosten waar het mishandelen van mensen is opgenomen in het staatsrecht, en dit omdat dit staatsrecht ook religie is.

Saoedi-Arabië is ook het land waar joden officieel zijn buitengesloten.

Saoedi-Arabië heeft racistische wetgeving op grond waarvan er geen joden mogen wonen. Bezoekers van Saoedi-Arabië mogen ook geen stempel van een bezoek aan Israël in hun paspoort hebben staan. Het zouden dan immers Joden kunnen zijn.

Nederlandse zakenlieden ondertekenden een niet-jood verklaring als ze oliecentjes gingen verdienen.

Een niet-jood verklaring!

Het is mij door personen in zaken verklaard dat dit daadwerkelijk gebeurde. Of het nog steeds gebeurt, weet ik niet.

Ik vind dit een ontstellende schande. Wie iets weet van de Nederlandse en Europese geschiedenis, weet dat dit voor WOII het begin was van de uitsluiting van vernietiging van de joden.

Hoe kan het dat wij jarenlang handel voerden met dit land?

De EU zou één lijn moeten trekken met Nederland, als deze organisatie ook maar enigszins inhoud wil geven aan wat het voorstaat. Heeft u ook maar één signaal gehoord uit Brussel? Ik niet.

Maar wat wil je. Onze eigen minister van buitenlandse zaken, Timmermans, noemde de actie van Wilders al ‘puberaal.’

Hij heeft aangekondigd naar Saoedi-Arabië te gaan om eventjes met de sjeiks te babbelen.

Heeft Frans Timmermans zijn niet-Jood verklaring al ondertekend?

facebooktwittergoogle_pluslinkedin

12 reacties to “Heeft Timmermans zijn niet-Jood verklaring al ondertekend?”

 1. P. van Lenth zegt:

  Nederlanders zijn trots op hun hoge normen en waarden, toch?! Terecht wordt momenteel door een select groepje critici in de media de schizofreen makende relatie tussen enerzijds die normen en waarden en andetzijs onze handelsgeest van geen partij kiezen onder de loep genomen.

 2. arjope zegt:

  Hoe ze te keer gingen tegen Poetin vanwege zijn nieuw homo beleid terwijl alle islamitische landen homo’s al jaren doodmaken of in de gevangenis stoppen.
  In SA mag je als man met kinderen trouwen, je vrouw en personeel als slaaf behandelen en nog meer van dat.
  Maar we mogen geen kritiek hebben op de “ware religie”.
  De aanhangers van deze gestoorde sekte krijgen helaas te vaak vrij spel in het westen,vaak ook omdat kritiek afgestraft wordt door links europa

 3. Koos zegt:

  Dezelfde mensen die in de jaren 70 Pinochet tijdens massademonstraties naar de hel verwezen, spreken er nu schande van dat Wilders de Saudi’s bekritiseert. Hoe krom kun je als goedmens denken.

 4. oprecht zegt:

  Als Nederland niet de poot stijf houdt dan mag je verwachten dat de volgende stap het versneld invoeren van de islam is met daar aan gekoppeld de sharia anders geen orders.

  Dus dan worden de niet moslims in ons land de slaven van schurkenstaat Saudi Arabië.

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Frans Timmermans is van plan naar Saudi-Arabirië af te reizen.(geen tikfout)
  Wat een verspilde moeite. Hij had gewoon de ambassadeur van die zandbak op het matje moeten roepen en ‘m toe moeten bijten dat in dit land de vrijheid van meningsuiting nog steeds van kracht is.
  Maar dat zie ik niet gebeuren omdat FT hartstikke pro-moslim is.
  Bovendien denk ik dat we na 41 jaar een nieuwe oliecrisis voor de kiezen krijgen. In 1973 hadden we de Yom Kippoer-oorlog. Nederland stond achter Israël en dat zette kwaad bloed bij die jurkendragers.(denk aan Kielekiele Koeweit van Farce Majeur..!!).
  Die olieboycot van toen was ook het gevolg van Amerikaanse wapenleveranties die in het geheim via ons land naar Israël werden gesluisd, allemaal met medeweten van de ergste salonsocialist die dit land ooit heeft voortgebracht, nl.Joop Den Uyl.
  Dat we op een gegeven moment weer olie kregen (nb, we hebben nooit een dag zonder olie gezeten, verhalen mbt het tegendeel waren gestoeld op propaganda) had te maken met de Resolutie van Straatsburg van 1975.
  P.Hemelrijk: http://tinyurl.com/o636d8s

 6. sprx zegt:

  Het was de Waarheid en middels kamervragen de CPN die hier al in de jaren 60 op wezen.
  Godverdomme wat is links veranderd!

 7. sprx zegt:

  Ik heb zelf het artikel tegen de niet jood verklaring getypt.

 8. Ekster zegt:

  Wat zijn we in het westen verschrikkelijk hypocriet geworden, en dat allemaal vanwege olie. Het walgelijke Saoedische regime wordt geen strobreed in de weg gelegd en als de arme zielen zich ergens beledigd door voelen reist Timmermans snel af naar de zandbak om ze naar de mond te praten i.p.v. ze op de vrijheid van meningsuiting te wijzen. De arrogantie van de kamelenclan is onverdraaglijk. “Religion is the red line nobody will be allowed to cross”, zeggen de Arabieren. Dit soort onzin moeten we doodzwijgen danwel bestrijden maar zeker niet serieus op in gaan, lijkt mij. Die kamelenmensen hebben al genoeg verpest in Europa. Dankzij hen (en onze toenmalige volksvertegenwoordigers) zitten we nu met miljoenen moslims opgescheept. De gevolgen hiervan zijn desastreus.

 9. Koos zegt:

  Een totale boycot van Saudi-Arabie!
  Shell, weg uit SA! Zonder onze technologie hebben ze alleen nog hun kamelen.
  Olie hebben ze in Rusland ook. Geen EU zonder Rusland!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

© 2014 Joost Niemöller. Alle rechten voorbehouden.