“Allah akhbar!” Stenengooiende naakte man op Amstel station. Video.

Vandaag werd dit filmpje geplaatst. Stenen gooiende man op het Amstel Station, geheel naakt, roept Allah aan. Man is duidelijk gestoord, maar daarbij dus kennelijk ook godsdienstwaanzinnig. Het zijn vreemde tijden.

Print Friendly
facebooktwittergoogle_pluslinkedin

6 gedachten over ““Allah akhbar!” Stenengooiende naakte man op Amstel station. Video.”

 1. Laat iedereen het vooral goed onthouden:
  Islam= glanzend UTOPIA.!!!!(allah akhbar idem dito)
  Weergaloze column van Elma Drayer:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/6847/Elma-Drayer/article/detail/3675038/2014/06/19/Als-moslims-moslims-afslachten-blijft-het-nagenoeg-stil.dhtml
  (koekjes bakken voor de ergste pseudo-religieuze SLACHTERS,
  ooit door deze wereld voortgebracht: hoe geschift wil je ‘t hebben?)

  1. Elma Drayer in het artikel:
   “Terreurorganisaties als Boko Haram, Al-Shabaab en Isis zijn de nazi’s van de eenentwintigste eeuw.”
   Klopt ten dele: Deze terreurorganisaties zijn niet zozeer de Nazi’s, als wel de SS-troepen van onze tijd. De moslims, dat zijn de Nazi’s van onze tijd.
   En wie wil beweren dat ISIS niet de ware islam is, zou dus ook moeten zeggen dat de SS ook niet het ware Nationaal Socialisme is. Want Nationaal socialisme is vrede!

 2. Het is het symbool van de zelfvernietiging van de islamitische wereld. 1400 jaar hebben ze het geprobeerd om iedere beschaving die ze tegenkwamen in bloed te smoren, maar sinds de uiteindelijke ondergang van het ottomaanse ‘kalifaat’ kan deze middeleeuwse ideologie alleen nog maar naar binnen toe intorten. zelfdestructie. Dat hebben we de laatste 5 jaar gezien en de door amerika en saoedi arabie gecreëerde terroristengroepen zijn onder hun controle ontsnapt. Wee de slappelingen en tegemoetkomers in het westen. Zij zullen de eersten zijn die onder het mes komen, na onnoemlijk veel leed teweeggebracht te hebben door het kiezen voor buitenlandse machten.

Geef een reactie