Hoe de EU u berooft. Waarom oorlogen gevoerd worden.

P1040924Door Caroline Vonhoff

 

Op een ander blog kwam de vraag naar voren aan wie de EU, de staat nu eigenlijk al die schulden heeft, en waar die vandaan komen.

Het is simpel: al dan geld heeft nooit bestaan, en de schulden zijn net als de centen uit de lucht gegrepen door de banken. Hoe ze dat konden doen. Ook weer simpel: als er één geldscheppende autoriteit is, dan is het de staat. Die staat, de onze dus, heeft die bevoegdheid aan de banken gegeven, om geld uit de lucht te grijpen dus. Wat u op school over dit proces geleerd heeft, is niet waar, vergeet het.

De staat leent dit uit de lucht gegrepen geld van die banken tegen rente, rente waar de belastingbetalers dan weer voor opdraaien. De banken mogen geld zo veel en vaak uitlenen (dat zijn geen leningen, want er is geen geld dat wordt uitgeleend, er wordt slechts een rentedragende kredietfaciliteit geopend) als men van de staat mag. Op deze manier worden en de belastingbetalers arm en onder de duim gehouden, en wordt bewerkstelligd dat de eigenaren van de banken (grosso mode de groep die afgelopen weekend in Kopenhagen bij de stoer verzwegen Bilderberg-conferentie aanwezig was minus de daar aanwezige lakeien en loopjongens) voor het uit de lucht gegrepen geld echte waarden (eilanden, huizen) kunnen verwerven, en de houders van de staatsmacht(de gewapende tak van de banken) werken er graag aan mee.

We zouden moeten doen wat in IJsland is gebeurd: bankiers en medeplichtigen in de bak zetten (hoewel afgelopen week een voorbeeld te zien was van de Iraanse aanpak, waar er een werd opgehangen, en afgelopen maand werden er zelfs een heel stel bankiers in Vietnam geëxecuteerd), de schulden afschrijven, de bezittingen (ook in privé) confisqueren en het geldsysteem niet meer op schulden maar op kredieten baseren. Geen fiatgeld meer dus.

Merk op dat alle agressie van het “westen” zich de afgelopen jaren gericht heeft op landen zonder nationale bank (regel 1 van het Communistisch Manifest, dat er een CB moet zijn!), en zonder schulden: neem Iran, Libië en Syrië. Oekraïne (barstend van de schulden aan Rusland, maar daar hebben ze dan ook gas voor gekregen) lijkt wat dat betreft anders, maar aangezien Rusland de macht van de banken daar inmiddels heeft gebroken, is die aanval daar als een op Rusland te verklaren.

Voeg daarbij een dollar die alleen nog door wapengeweld gedekt wordt (en waar we geacht worden naar te kijken om te beoordelen hoe geweldig de euro wel niet is), en door het feit dat de dollar nu nog World Reserve Currency is (alle olie gaat in $$), en de redenen voor de onzalige omhelzingen EU/US worden duidelijker.

Hieronder een filmpje dat een begin van inzicht geeft.

Voordat je (aanrader) gaat kijken: bedenk wel dat alle (allemaal op elkaar lijkende, dus verwarring scheppende en een idee van ‘dit gaat met boven de pet’) acroniemen precies hetzelfde zijn, doen en bewerkstelligen: het plegen van de grootste roof uit de geschiedenis en het onttrekken aan het zicht van de beroofden.

Als je wordt beroofd, hoef je immers geen financieel expert te zijn om in te zien dat je geld/goed is afgenomen, en dat is precies wat er hier gebeurt, acroniemen en schimmige bestuursconstructies dienen slechts om die eenvoudige en onmiddellijk evidente waarheid te verhullen.

Print Friendly
facebooktwittergoogle_pluslinkedin

3 reacties op “Hoe de EU u berooft. Waarom oorlogen gevoerd worden.”

  1. Wie heeft er baat bij democratie?

    Politiek is niet het moeras waarin bankiers verzuipen, wel logica.

  2. Pingback: Het nieuwe financiele systeem, binnenkort! | Lang Leve Europa!
  3. Als er geen scheiding is van bank en staat (‘de staat is de gewapende tak van de banken’), waarom dan niet alle banken opheffen en alleen staatsbanken laten bestaan? De winsten vloeien dan direct in de staatskas ipv in de zakken van de bankiers. Misschien is dat even dictatoriaal, het is in elk geval openhartiger!

Reacties zijn gesloten.