ISIS geeft zelf beelden vrij van massa executie in Irak. Waarom?

Via een Twitter account (update: account is inmiddels ‘opgeschort’werden deze beelden vrijgegeven. Foto’s van een massa executie, waarschijnlijk in Irak. We zien althans op een van de beelden de houten wand van een zaal, mogelijk een rechtszaal, met daarop het wapen van Irak. We zien ook in beslaggenomen trucks, deels van Amerikaanse herkomst, die eruit zien als Irakese legertrucks en politievoertuigen.  We zien hoe ongewapende, op de rug gebonden mannen als vee worden vervoerd op open vrachtwagens, hoe ze in een massagraf worden geleid, op een rij gelegd, en achteloos met een mitrailleur afgeschoten. We zien de foto’s van de lijken.

Dat dit gebeurt is natuurlijk walgelijk. Maar het verbaast ons al niet meer. Het opmerkelijke aan deze beelden is dat ze hoogstwaarschijnlijk verspreid worden door ISIS zelf. Daarachter schuilt dezelfde, voor ons moeilijk te doorgronden logica die ook in Nigeria wordt toegepast door Boko Haram, die hun eigen visitekaartjes van wreedheid juist tentoonspreiden. Iets vergelijkbaars zagen we bij de Taliban. Het vertoon van deze ultieme wreedheid wordt door henzelf gezien als een teken van kracht en van hun rechtvaardigheid: Onderwerp je, of anders is dit je lot. Wij hebben het gelijk aan onze kant.

Deze foto’s gaan over macht en vernedering. Ze tonen een vorm van rechtspraak. Hoe moeilijk dit voor ons ook te begrijpen valt.

Een deel van de goeddeels gemaskerde mannen die dit doen, keren weer terug naar Europa. Ze worden door de media ‘rebellen’ genoemd. Ze steken zonder veel problemen via Turkije de grens over. Turkije, onze NAVO bondgenoot. Onze minister van buitenlandse zaken, Timmermans, verklaarde dat dit een interne zaak van Irak is.

Voor ISIS bestaan er geen landgrenzen, en dus ook geen interne nationale zaken. Ik vrees dat ook deze foto’s aan velen niet zullen duidelijk maken wat de werkelijke aard van deze mensen is.  In Nederland hoor ik geen moslims zeggen dat ze dit verwerpen, en dat ze daarmee ook het salafisme in Europa verwerpen. Salafisten lopen met dezelfde vlag die je op deze beelden ziet rond op voetbalveldjes in Den Haag. Gaat de Nederlandse overheid de burgers in bescherming nemen tegen deze ideologie?  Het Irakese leger kon het vooralsnog niet.  Of wilde het niet.

Hieronder de beelden. Let op. Ze zijn gruwelijk. (Om ze goed te zien: Opklikken.)

WmyzxI

 

bfm3bk

HWNgmj

jDcF0m

 

KtoHWk

 

lZUEzS

 

 

 

gzMr7x

 

LBkpWM

 

S0gw1I

ed6InZ

OPoSKP

vwqivM

woRJRw

Y9OB0m

xWsjWB

zelZoy

fgiVUA

3wkwnq

NGx6fn

 

 

Print Friendly
facebooktwittergoogle_pluslinkedin

19 gedachten over “ISIS geeft zelf beelden vrij van massa executie in Irak. Waarom?”

 1. Joost, dit is propaganda, en het heeft natuurlijk weinig zin om die te maken en dan niet te laten zien. Kennelijk denk je nog steeds met mensen van doen te hebben die zich schamen voor beestachtig gedrag, maar dat doen deze mensen niet. Die zijn er trots op, en laten het dus zien. Hoe het precies zit moet je bij gelegenheid onze regering maar eens vragen, want die steunen die bende al (minstens) vanaf Libië af aan. Je kan het ook de hartendieven zelf gaan vragen, maar beter is het dat aanTimmermans of Rutte te doen. Niet dat die ook maar een haar beter zijn, maar die hebben nog iets van een besef dat je hier nog even moet doen alsof onze samenleving hier is, en iets heel anders dan dat ze daar bevorderen. Maat (ik kan ook de multiculturele denker uithangen) heeft ze echter al gewogen en te licht bevonden, en hun Ka verdient het tot in der eeuwigheid rond te zwerven.

  Jij ziet de mens graag als goed, en vaak heb je gelijk, maar dit soort en hun trawanten (inderdaad, Timmermans, Rutte, Obama e.d) zijn dat niet, die zijn kwaadaardig op een manier die De Sade nog niet had willen beschrijven. Dat je kwaad liever niet ziet, zegt niet dat het er niet is, de foto’s bewijzen het tegendeel. En ja, die baardloze watjes hier, die gesublimeerde sadistjes, maken dit alles mede mogelijk. Extra leuk: als onze IsIS-jes terugkomen (rijksbeleid) vangen we ze op, en vertellen dat -wat ze ook uitgevroten hebben (hele harten naar verluid)- het onze schuld is.

  Alle vergoelijking van deze schunnigheid en de schunnigheden die die bedrijven of subsidiëren, is én laf, én een stap verder op de weg die niet naar de hel leidt maar het is.

  1. Ik denk dat je Timmermans en Rutte een beetje overschat. Het zijn slechts lafbekken die zich laten koeioneren door de boven HEN gestelden. Obama is natuurlijk een ander verhaal.

  2. Caroline, dit is geen beestachtig gedrag, geen dier dat zich zo gedraagt, slechts de mens is tot zulk gedrag in staat en vooral het zich mens noemende soort wat deze totaal geschifte idiologie aanhangt.
   De mens is het meest verwerpelijke soort op deze aardbodem.

 2. Als je tot je laat doordringen dat niemand van die gevangen meer leeft die vanochtend nog wel leefde, en dat ze naar die kuil liepen denkend dat ze niet vermoord zouden worden (anders hadden ze toch wel gevochten), dan ………..ja, zeg het eens, wat zeg je dan?

  1. Nee Caroline. Terwijl ze naar die kuil liepen wisten ze wel degelijk dat ze vermoord zouden worden. Alleen aanvaarden ze hun lot omdat het volgens hun eigen geloof de wil van Allah is. Zo staat het nu eenmaal geschreven. Als Allah wil dat ik vandaag sterf zal dat gebeuren en daar kan en mag ik me niet tegen verzetten.
   Van deze denkwijze is het hele MO doordrenkt.

   1. Ik weet het niet, opvallend is namelijk dat de mannen geen baarden hebben. Dat wijst dus niet op moslims van welke sekte dan ook, tenminste: voor zover ik weet dan. Eerder christenen en Mithras-gelovigen.

  2. Ja Caroline, daar zijn nauwelijks woorden voor te vinden. Het is gruwelijk wat daar gebeurt. Maar ook wat er gebeurt in Afghanistan, Nigeria en Syrie. En Obama met zijn kliek spreekt er zijn afschuw over en doet verder niets. Bang voor het conflict met de moslimwereld.

   Evenzo in eigen land. Men onthaald de ‘helden’ van Syrie alsof ze vrijheidsstrijders zijn. Het zijn puur 100% oorlogsmisdadigers, die berecht moeten worden en helaas een gevangenisstraf zouden moeten krijgen. Helaas omdat voor oorlogsmisdadigers je eigenlijk de wet moet aanpassen zodat de doodstraf voor dit soort gevallen weer mogelijk is. Koelbloedig moorden en er trots op zijn, verdient niet beter. En al diegenen, dus ook in Den Haag, die dit moorden goedpraten hebben veel bloed aan hun handen. Maar men is simpelweg bang voor een conflict met de moslimwereld, ook hier in Nederland. En door deze laffe opstelling zal het sluimerende binnenlandse conflict van tegenstellingen tussen allochtonen en autochtonen alleen maar toenemen om uiteindelijk een keertje te ontploffen in een hutsi tutsi toestand.

 3. Binnenkort zal iedereen gaan vinden dat deze ISIS-mensen erger zijn dan de Nazi’s. Het effect daarvan zal zijn dat de afkeer van het ouderwetse, cultuureigen Nazisme afneemt

 4. Caroline
  15 juni, 2014 om 12:38
  _______
  Als ik dat filmpje zie, met die twee types, krijg ik een onheilspellend gevoel.
  Van Baalen met zijn cryptische nazi sympathieën die net zoals AH zijn vuistjes schudt en op het laatst in dit filmpje zelfs een Hitlergroet lijkt te maken.

  1. https://www.youtube.com/watch?v=VZZvPlGCt_8 bedoelde ik. Gadaffi die zijn mede-despoten waarschuwt voor wie, na het lynchen van Saddam, de volgende kan/zal zijn. Vergeet daarbij niet dat Gadaffi goud en geen $$ meer wilde voor de olie, en dat hij -hoe fout verder dan ook- wel oliegeld in de Libische bevolking (gratis huis bij trouwen, onderwijs ed) stak. Heel anders dus dan wat hier met de aardgasbaten is gebeurd.

   Hoewel, met alle geschiedsvervalsing aangaande de toestand in de Oekraïne, kan je dat filmpje met Van Baalen en Verhofstadt niet vaak genoeg verspreiden. Het democratisch gekozen (wat dat dan ook moge betekenen) regime was daar toen nog aan de macht en de überliberalen stonden het volk aan te hitsen het te verdrijven. Tenminste: ik kan het bezwaarlijk anders zien dan zo.

 5. Natuurlijk is dit propaganda of het nu om een reguliere oorlog gaat of de jihad is om het even. Mao Zedong de grondlegger van de Chinese Volksrepubliek, die ooit beweerde dat macht uit de loop van een geweer kwam, had met zijn uitspraak 100% gelijk aan zijn kant. De reguliere media of de MSM laat niet genoeg beelden zien die deze godvergeten ellendelingen aanrichten.

  De redacties is zich wel bewust dat kijkers met een zwakke maag dit niet kunnen verteren, op deze MSM manier verdwijnt het sektarische geweld naar de achtergrond. Een paar weken later is er een nieuwe hype op de buis, dan is men gelukkig van overheidswegen vergeten waarom het ging.

  Men heeft er een handje van weg en van huis uit linkse reguliere media alsmede de reguliere politiek het zo naar de hand te zetten dat zij het willen doen voorkomen dat zij het niet goed achten voor het welzijn van de burgers om zulke beelden te laten zien, één betutteling van interstellaire grootte mijns inziens.

  Wat Jurrien hierboven stelde is mijns inziens helemaal juist, men dient dit sektarisch geweld in een heel ander licht te zien dan men gewend is om schokkende beelden te zien. De islam doctrine zit al 1400 jaar lang in deze stompzinnige koppen gegoten, kinderen van deze nomaden, bedoeïenen en tribale woestijnvolkeren worden al op jeugdige leeftijd met gruwelijke beelden van het slachtfeest geconfronteerd, de straten zien dan letterlijk rood van het bloed door de halal slachtingen.

  Het is in mijn optiek simpel te verklaren waarom de troepen van moordende jihadisten van de rivaliserende soennieten en sjiieten, zo godvergeten gruwelijk te werk gaan, wat in een kinderbrein wordt gestopt aan beelden geweld tegen mens en dier, kristalliseert zich later uit in o.a. de door Allah onvolprezen slachters. Ook de volgende beelden van de video hier onder laat zien hoe mak de islamitische schapen zijn een voor een laten zich naar de kant van de kuil leiden om op de misselijke halal manier de hals open te snijden.

  http://www.pi-news.net/2014/06/video-nigeria-islamische-terrorbande-boko-haram-schlachtet-wehrlose-christen-ab/#more-408929

  1. En als je dan in onderstaand artikel leest hoe Nederlandse kinderzieltjes gepamperd worden heb ik er weinig vertrouwen in dat wij het zullen redden als we oog in oog komen te staan met dit bruut islamgeweld:

   http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/3668694/2014/06/07/Big-Mother-is-watching-you.dhtml

   1. Men stevent af op een totaal gefeminiseerde betuttel samenleving van de wieg tot het graf, kinderen die niet hun zelf kunnen zijn door overbezorgde moeders (ouders) met hun appjes op hun mobieltjes geïnstalleerd als een lange flexibele navelstreng contact blijf houden met het mobieltje van hun kinderen, te gek voor woorden Paul als men het mij zou vragen.

    Heb het wel eens meer overgehad, dat de kinderen eigenlijk veelal opgevoed worden door derden, grootouders, nanny’s, buurvrouwen en kinderbewaarplaatsen. Later wanneer zij naar de basisschool gaan nemen de leerkrachten die bijna geheel uit vrouwen bestaat de taak over en wordt de linkse, feministische doctrine inwerking gesteld om de kinderen maar zo naïef mogelijk voor te bereiden op het grote werk wat nog komen moet. Men behoeft niet veel voorstellingsvermogen te bezitten om te zien waar het later fout gaat door deze poppenstront zachte aanpak. Toen ik naar de lagere school moest voor de eerste keer werd ik en een vriendinnetje van de zelfde leeftijd door onze moeders naar school gebracht dat was ook de enigste maal onder begeleiding van mijn moeder.

    Dit verhaal speelt natuurlijk in een geheel ander tijdsgewricht, er was niet zo een waanzinnig druk verkeer in de straten van de buurt als nu, maar toch op een leeftijd van 8 jaar fietste ik van school naar huis toen ik over de brug reed, werd ik gesommeerd door een politieagent om over de stoep te gaan om dat er een meisje van mijn leeftijd tevens een schoolgenootje van een klas lager door een vrachtwagen overreden was. herinner mij nog goed dat ik zeker een paar weken lang deze beelden niet van mijn netvliezen kon krijgen.

Geef een reactie