Juncker wil EU leger van moslims tegen Rusland

Door Joost Niemöller

Juncker, de grote baas in Brussel, heeft vandaag gezegd dat hij een EU leger wil. Maar wat zullen de soldaten zijn? In de grote  West-Europese steden, is de meerderheid van de jongeren inmiddels allochtoon. We hebben het dus in toenemende mate over moslims. Bij moslims bestaat geen verbondenheid met de Europese beschaving. Moslims willen massaal de sharia invoeren, de democratie aan banden leggen, de wetenschap ontmantelen, de verlichting terugdraaien. Sommigen, een minderheid, doet dat actief, de rest volgt, of stemt zwijgend in. Ook de zogenaamde gematigde moslims kennen maar al te goed de afschrikkende werking van het geweld. Een minderheid bij de moslims is al voldoende, zo maakte Hans Jansen duidelijk in een column.

Moslims zullen best in het leger willen. Bijvoorbeeld om ISIS een helpende hand te bieden, zoals de Duitse geheime dienst vandaag liet weten. In Oost-Europa zullen er zeker nog jonge autochtone soldaten te vinden zijn. Die willen deels vechten tegen Rusland. Daar heeft men zo zijn geschiedenis. Moslimsoldaten zullen mogelijk ook bereid zijn om tegen de Russen te vechten. Poetin is streng op de islam. Moslimsoldaten zullen zeker niet bereid zijn om te vechten tegen andere moslimlanden.

Dus dat grote EU leger dat Juncker wil, wat zullen we eraan hebben? Het is alleen goed om de toch al gevaarlijk oplopende spanningen met Rusland verder op te laten lopen. Dat kunnen mensen als Juncker goed gebruiken, want het gaat slecht met de eenwording van de EU zone. Een gezamenlijke vijand is hard nodig.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

25 Reacties

 1. An EU Army to face Russia? Who do you think you’re kidding, Mr Juncker? – Nigel Farage
  https://www.youtube.com/watch?v=NiUtdZyL_Mk

 2. Wat een vertoning… lijkt wel stand-up comedian. Die zakkenvullers lachen zich allemaal rot. Dat legertje gaat er komen, en deze Farage mag even z’n zegje doen, iedereen lacht en we gaan weer verder.

  • Ik moet zeggen dat dat gelach me tegenstaat. Het maakt dat Farage niet meer serieus overkomt en wekt de schijn, dat hij nu als hofnar fungeert.

 3. Waar een EU-leger ook erg handig voor is, is als een land besluit om niet in te stemmen met besluiten van de Europese Commissie of zelfs uit de EU wil stappen.

 4. Er zijn in het verdrag van Lissabon diverse gevallen waarbij in een artikel gesproken wordt over een “recht”, maar waar het in de praktijk erom gaat vrijheden weg te nemen bij de individuele persoon. Dit is bijvoorbeeld het geval voor artikel II-62, “Het recht op leven”, dat het mogelijk zal maken abortus te verbieden, en waarbij dankzij een uitzondering die niet vermeld wordt in het artikel zelf (en die op allesbehalve eenvoudige wijze te vinden is in het allerlaatste deel van de tekst, de “Slotakte”, Titel 1, Artikel 2, toelichting nummer 3), ..artikel II-66, “Het recht op vrijheid en veiligheid”, dat dankzij een addendum waarnaar in het artikel niet direct wordt gerefereerd (maar dat enkel wordt vermeld in diezelfde “Slotakte”, bij Titel II, Artikel 6), het mogelijk zal maken talloze personen in hechtenis te zetten, zoals minderjarigen, teneinde “toe te zien op [hun] opvoeding” enz. teneinde in overeenstemming met de wet een oproer of opstand te onderdrukken”, enz…

 5. Trouwens, die foto, is ook een bewijs van lafheid zonder grenzen. De èèn is een landgenoot die in geen velden of wegen te bekennen zijn als Grebbeberg roept. Eerste klas roeiers worden het om u later te vertellen hoe erg het was.

 6. Werken voor brood is exclusief christelijk. Het is èèn van de vele pluspunten van die religie. Een aanverwante is gehoorzaamheid en respect. History bewezen dat het prima werkt. Zoals bij kolonisatie, voorafgegaan door priester/dominee. De woestijn religie is puur concurrentie. Met als grootste uitzondering liefde en de andere wang.
  In oorlog zijn christenen beter als de concurrentie. Duidelijk zichtbaar in vandaag. Neem jezelf opblazen om iets te bewijzen. Hun belangrijkste wapen. Ook hun lafheid is no. 1 in een top tien. Heerlijk om ongewapende mensen hun keel door te snijden . Dat fantasie leger tegen Rusland werkte prima onder de naam Schaar SS. Tegen ongelovigen, ongewapende, burgers in het verleden. Een soort Boko Haram Nigeria vandaag. Lafheid is hun kwaliteit kenmerk.

 7. We hebben niet 1 maar meerdere legers in Europa.
  Alle landen hebben hun eigen leger en gezamenlijk is er de Nato.
  Juncker wil 1 land (Europa) met 1 leger.
  Dat zal nooit lukken.Het taalprobleem speelt een rol en ook de rivaliteit onder elkaar.Een Engelsman accepteert geen bevelen van een Duitser etc.
  Moslims hebben hier niks mee te maken,ze zijn een minderheid en zorgen er ook zelf voor dat we ze niet serieus nemen (wacht tot de volgende aanslag en het anti-moslim gevoel groeit al weer)De macht van links wordt kleiner en zal alleen groeien als ze serieus naar de problemen met islam kijken en niet meer doen alsof er niks aan de hand is.
  En mochten de Grieken gek doen en terroristen door laten stromen naar het noorden en westen gaan de grenzen met de Grieken dicht.
  Ze zijn vaak heel naïef in Europa maar ze zijn ook niet zo gek.

 8. De Duitse geheime dienst waarschuwt dat jihadisten de opleiding kunnen misbruiken in Syrie. Ze noemen het problematisch om erachten te komen of moslim-rekruten misschien kwade bedoelingen hebben, of niet. Het hoge woord, dat je natuurlijk HELEMAAL geen moslims in het leger moet opnemen, wil er maar niet uit. Je voelt op je klompen aan dat ze dat wel denken, maar dat te incorrect is. Ook hier regeert de emotie.
  Voor een EU-leger is het echter een eerste vereiste geen moslims te rekruteren, omdat dit leger, naar wij allen hopen, uiteindelijk ingezet gaat worden tegen MOSLIM-TERRORISME IN EUROPA, EN OM DE BUITENGRENZEN TE BEWAKEN!
  Dat is toch wel het minste waar de meebetalende burger recht op heeft.

 9. Eurogendfor is eerder vergelijkbaar met de zwaar bewapende arm van de Fatherl… ehh, Homeland Security in de VS. Dus gericht tegen de eigen burgers, “…which in times of crisis can be deployed instead of the regularly army, so as not to raise the impression that an army of the country itself would fire on its own citizens.” http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/03/armed-enforcers-of-fascist-european.html
  Aangezien de EU een dictatoriale staat in wording is, zal het uiteraard ook een eigen legermacht willen, al is het om de zeggenschap van de individuele lidstaten in de NAVO uit handen te nemen. De VS-NAVO traint en bewapent nu al ISIS , dus wordt het vast geen probleem om te rekruteren in die hoek. Tegen de Russen echter, heeft het dan buiten de waard gerekend: http://vineyardsaker.blogspot.com/2014/12/ramzan-kadyrov-offers-putin-his-own.html

 10. D. G. Neree

  9 maart 2015 op 02:07

  Inderdaad treden europese legers in losse verbanden al op in buitenlandse oorlogen. Juncker stelt alleen maar voor om het formeel te maken, zodat alle grenzen wat dat betreft alleen nog maar een kwestie van het geweldsmonopolie is.
  Goedemorgen Nederland. En dat op zondagmorgen.

 11. D. G. Neree

  9 maart 2015 op 02:04

  Het wordt duidelijk waar de toenemende demonisering van Rusland van de laatste jaren (vanaf de idiote homoprotesten tot de vernietiging van Oekraïne) toe dient of althans voor gebruikt wordt:
  als argument voor een sterk Europees leger. Een EU-garde dus.

  Dat is reuze handig.
  Als de EU het leger controleert, dan is de facto ook de geweldsmacht in handen van Brussel gelegd. Binnenlandse veiligheid is dan afhankelijk van de veiligheid van de EU. Nu juridisch de ‘internationale verdragen’ al boven naionale wetgeving gaan is dan de werkelijke macht, die van het geweer, overgedragen.

  Het is bovendien reuze handig om bij opstanden buitenlandse *kuch* ordetroepen in te zetten, want verwanten schieten elkaar niet graag overhoop.

  Waren Jun(c)kers trouwens geen duitse gevechtsvliegtuigen in WOII? Sorry, een Godwin.

 12. Via Blikopnosjournaal:

  “Klagemauer onderstreept het: Duitse en NEDERLANDSE troepen richting Polen en Balticum. Enige discussie over in nederland? Of gewoon zoals alles een hamerstukje???”

  https://www.youtube.com/watch?v=spbHjpiJH3U&feature=youtu.be

 13. Eens met Caroline. Het EU-leger is er in feite al: zie Eurogendfor.

  De bedoeling is, denk ik, dat alle landelijke legers worden afgeschaft en dat er
  één Europees leger komt. Dan is de macht compleet, of zoals Els Borst het in een andere situatie zei: “Het is volbracht”.

  De Eurogendfor soldaten hebben gezamenlijk ondermeer al geoefend met huis-aan-huis gevechten.

  En die oefeningen waren niet bedoeld om de fundamentalistische islam buiten de deur te houden. Die mag vrij binnenstromen.

 14. dhimmiesnuffelaar

  8 maart 2015 op 22:13

  Dit zal wel weer een van de probeersels van die voormalige Luxemburgse CDA wethouder en zijn trawanten zijn, die gast noemt zich tegenwoordig Juncker.
  Het is duidelijk dat de anti Rusland/Poetin campagne om oprichting van dit EU leger is begonnen. Als u een voorbeeld wilt van satanisch bestuur, nu dit is een loepzuiver, en Juncker maakt een goede duivel.

  Deze satans elite is de inrichting van het gekkenhuis, waarin we gestopt en gestemd zijn, verder naar haar smaak aan het perfectioneren. Van mij mag Poetin er op een gegeven moment een bom op alle onderdukkingsmechanismen in Brussel gooien. Ik vind dit regiem van gevaarlijke gekken erger dan een beetje overwaaiende radio activiteit.

 15. Wat Caroline zegt is herkenbaar. Ik vertrouwde vroeger ook de overheid.
  Misschien terecht of onterecht. Maar ze gaven je tenminste het gevoel dat ze zich nog een beetje bekommerde om de bevolking.
  Als je ziet dat de EU dictator toestemming geeft aan multinationals om ons vol te stoppen met kankerverwekkende E-nummers moet je toch tot een andere conclusie komen. Het zit echt bijna overal in.
  Maar als je ondernemer bent en er komt controle van de Voedsel en Warenautoriteit krijg je een boete wanneer je iets verkoopt waarvan de datum verlopen is. Maar er worden wel kankerverwekkers toegestaan.

 16. Obama wil het westen kapot en ondersteunt de moslimbroederschap , daartoe heeft hij alle alle geallieerden in het midden oosten opgeofferd, en Israël in de etalage gezet.
  De puinhoop is evident en hij trekt verder op met Erdogan .
  Alleen de moslims kunnen het westen nooit vernietigen, de Russen wel.
  Dus oorlog met Rusland en het totaal verzwakte westen valt als rijpe appels voor de islam.
  We worden geacht onze geallieerde in de strijd met de islam te gaan beoorlogen.
  Vandaar die Nobel Vredesprijs …….

 17. En Samuel verkondigde de woorden van Jahweh aan het volk dat hem om een koning vroeg. En hij zei: Zo zal de handelwijze zijn van de koning die over u zal regeren: Hij zal zich meester maken van uw zonen en hen voor zichzelf aanstellen, voor zijn strijdwagens, en om zijn ruiters te zijn, en sommigen zullen voor zijn strijdwagens lopen. En hij zal kapiteins over duizendtallen en over vijftigtallen aanstellen, en ze aan het werk zetten om zijn land te ploegen, en zijn oogst binnen te halen, en om zijn oorlogstuigen te maken en het getuig van zijn strijdwagens. En hij zal zich meester maken van uw dochters opdat zij keukenmeiden zouden zijn, en koken en bakken. En hij zal beslag leggen op uw velden en uw wijngaarden en uw olijfbomen, zelfs de beste ervan, en ze aan zijn dienaren geven. En hij zal een tiende van uw zaaigoed en van uw wijnstokken nemen, en ze aan zijn officieren en zijn dienaren geven.

 18. Het leger die je wist dat zou komen.
  .
  Kan het werkelijk zo zijn dat de europese elites bedacht hebben, dat migranten van voornamelijk islamitische achtergrond met genoegen onze kont komen wassen, kantoren willen schoonmaken en oorlogen gaan voeren?
  .
  Ik ben geen complotdenker, maar nu ben ik even zoek. Hallo Bilderberg, hoort u mij? Over.

 19. Ik denk dat je het te zonnig ziet. Ik denk dat die Pretorische garde van de EU-dictators vooral dient om ‘ons’ eronder te houden en desgewenst dood te maken. Vandaar ook de import van mensen zonder band/naastenliefde in de legerleeftijd, en verdraaid, zo bezien helpt dat inderdaad tegen de vergrijzing. Zeer actieve euthanasie, zal ik maar zeggen.

  Ik herhaal het nog maar eens: de paleizen in een ontwikkelingsland zijn niet kleiner dan in een rijk land. De bedrijvers van ‘ons ongeluk’, de dieven van de welvaart en het welbevinden worden er heus niet slechter van. En in geval van oorlog, gaat men als vanouds een land of wat verderop.

  Zie ook de US: import van ‘dreamers’ en als die uit gedroomd zijn heeft ook Obama zijn eigen legertje, net zo goed bewapend en getraind als het echte leger.

  Vandaag is echt verzet makkelijker dan morgen, en morgen weer makkelijker dan overmorgen. Afwachten maakt de zaak niet beter maar erger.

  • De echte Pretorische Garde bestaat al een jaar of wat en heet EuroGendFor.
   Dat is oproerpolitie die niet in eigen land wordt ingezet. Is wel zo gemakkelijk, want een Nederlandse diender kan niet in discussie treden met een Griekse of Franse relschopper en het tweede voordeel is dat je gemakkelijker een (rubber)kogel in iemand jaagt met wie je niet kunt converseren.

   Er circuleren foto’s van EuroGendFor troepen die hardhandig in Athene tekeer zijn gegaan, maar ik heb niet kunnen achterhalen welke nationaliteit(en) die SturmAbteilung had/hadden.
   De officiele website van de E.U. SturmAbteilung vindt U hier:
   http://www.eurogendfor.org/nld

   De 21ste Eeuwse versie van de Handschar Division zal eerder zijn om de laatste culturele verschillen plat te slaan, vrees ik.

   • Ja, die is er ook nog, license to kill en meer.

    Wat er ook van zij: duidelijk is wel dat dit alles met de slechts mogelijke bedoelingen gebeurt, en weinig goeds voor het ‘gewone volk’ voorspelt.

    Nare gedachte: vroeger vertrouwde ik mijn overheid, of zag die overheid in ieder geval niet als de vijand. En nog steeds denk ik dat die overheid in mijn jonge jaren de samenleving hier niet vijandig gezind was. Inmiddels denk ik dat niet meer. Nooit iets leuks aardigs of zelfs maar een vriendelijk woord, en altijd, altijd, altijd zeuren, zaniken en bietsen, er zijn mensen om minder gehaat.

    Waren ze alvast maar weer op reces, het gaat dan een stuk ontspannender toe in dit land. Let er maar eens op hoe aardig het hier weer is als de straatrovers een paar maanden met vakantie zijn. Helaas komen ze allemaal altijd weer terug.

    • Repressieve overheden ontwapenen altijd hun “onderdanen”.
     De V.S. hebben het Tweede Amendement, wij hebben niets. Het ergste is dat de mensen die nu ongeoorloofd wapens bezitten, exact de personen zijn waarvan je niet wil dat ze die bezitten. De wapenwet schiet (no pun intended) derhalve haar doel voorbij.
     .
     Genieten van een reces is een (1) ding, maar met passiviteit gaan we er niet komen, vrees ik. Niet dat ik oproep om uzelf te bewapenen, maar dat de huidige Europese koers rampzalig is, kan zelfs een leek zien.
     Genieten van een reces of een demissionair kabinet is leuk, maar je wint er geen oorlog mee. En die oorlog komt er. Of het een revolte wordt of een proxy-oorlog met Rusland t.b.v. de regering Obama boeit niet. Wegkijken en passiviteit zijn IMHO geen optie meer.
     .
     Overigens ben ik verbaasd over uw passiviteit in dezen. Ik heb altijd met veel plezier uw stukjes gelezen op diverse sites en had deze houding niet verwacht.
     .
     Groetjes & diep respect,
     McPhart