#Buitenhof bewijst: Gutmenschen zijn massamoordenaars

Door Joost Niemöller

 

Zojuist kwamen in het programma Buitenhof weer eens de als Gutmensch vermomde massamoordenaars aan het woord die hebben gezorgd voor de internationale wetgeving welke zegt:

Wie goed kan zwemmen mag blijven.

Het was dus een discussie over de ‘bootvluchtelingen.’ Door gespreksleider Paul Witteman werd heel handig ingestoken dat vluchtelingen hetzelfde zijn als immigranten. En zo kon de discussie door Job Cohen geframed worden in de richting ‘we weten niet hoeveel het er zullen worden, want we kennen de uitkomsten van het conflict niet.’ Voor het gemak werd daarbij over het hoofd gezien dat een heel groot deel van de vluchtelingen uit West-Afrika komt, waar helemaal geen conflicten zijn.  De structurele discussie over immigratie werd zo niet gevoerd, en dat is natuurlijk precies de bedoeling van dit soort gesprekken bij Buitenhof. Alles moet gedaan worden om het geheel te bagataliseren. Een miljoen vluchtelingen op de totale bevolking van Europa, dat is toch wel te doen? Bij dit soort ‘berekeningen’ wordt dan ook maar voor het gemak over het hoofd gezien dat een zeer groot deel van deze asieleisers zich niet aanmeldt in landen als Italië. Waar Italië ook geen behoefte aan heeft, want zo’n aanmelding schept verplichtingen. Men reist dus door naar het Noord-Westen van Europa.

Maar dat is allemaal nog tot daar aan toe. Waar het werkelijk om gaat is dat deze wegkijkers en bagataliseerders al sinds jaar en dag van de Middellandse Zee een massagraf maken. Maar niemand spreekt ze daar op aan.

Ook niet genoemd werd het belang van de vluchtelingenindustrie, en de daarbij komende enorme kosten per ‘vluchteling’ in Europa. Een persoon die hier nooit regulier aan het werk zal komen, die niet zal integreren, maar daarentegen radicaliseren.

Opvallend genoeg kreeg het gesprek toch een interessante wending door Rob de Wijk, die aangaf dat er een einde komt aan het absorptievermogen van Europa en dat er dus steeds grotere tegenwerking te verwachten valt. Onder ander door de door hem verfoeide anti-immigratiepartijen. Hij wilde door Europa beschermende safe havens in de gebieden rondom Europa, voor lief nemend dat ISIS daar een rol in speelt, zodat de conflicten rondom Europa zich nog verder zullen uitbreiden.

Waarop Thierry Baudet aan het einde van de discussie met de verstandige samenvatting kwam: wat willen we nu eigenlijk. Een burgeroorlog in Europa, of een oorlog buiten Europa?

Dat lijkt inderdaad de keuze waar we nu voor staan. Na jarenlang catastrofaal beleid van de dan weer idealistische (‘solidariteit’) dan weer fatalistische (‘hek om Europa werkt niet’) Gutmenschen als Job Cohen en Eerste Kamerlid Tineke Strik van GroenLinks, die niets anders doen dan alle oplossingen tegenwerken of al bij voorbaat onmogelijk verklaren, en die bij alles aansturen op massamoord, onder het mom:

Wie goed kan zwemmen, mag blijven.

Zij hebben ons in deze catastrofe gedreven en niemand roept hen tot de verantwoording.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

37 Reacties

 1. Is het een verstandige vraag: wat is de relevantie van Buitenhof?
  Onze breinen werken vanuit een specifieke conditionering, en die is niet met een druk op een knop, of tv programma te wijzigen.
  Ondanks alle media propaganda is links nog nooit in staat geweest om een meerderheid bij verkiezingen te behalen. Er moeten dus andere factoren zijn.

 2. Totale Remigratie. Minder is capituleren voor linkse morele terreur.

 3. Het probleem is gigantische overbevolking in Afrika waar de “goedmens” vreselijk zijn best doet om dat probleem exponentieel te vergroten. Er mag immers geen baby sterven. Die baby krijgt later 15 kinderen die gevoed worden door onze goedmensen met alle liefdadigheid want in de Afrikaanse woestijn groeit niets en zelf een land opbouwen lukt niet dus is er de eeuwige barmhartige samaritaan die met alle goedheid de problemen exponentieel vergroot en vele doden op zijn geweten heeft.
  Zonder al die testeron bommetjes was er ook geen jihad of andere oorlog geweest.
  Ooit waren al die jihadstrijders schattige huilbaby’s die kostte wat het kost in leven moesten blijven. NEE, ze hadden nooit geboren mogen worden!!

 4. Linkse partijen van GrLinks tot PvdA weten heel goed waar ze mee bezig zijn, namelijk de vernietiging van ”blank” autochtoon Nederland. Voor mij staat dat als een paal boven water. Ik maak deze ”vernietiging” al van kinds af mee in de vroege prille jaren 70. 45 jaar later is méér dan de helft van allochtone en natuurlijk Islamitische afkomst. De allochtoon hoefde zich van de PvdA nergens aan te passen, zelfs onze taal niet te leren. Inmiddels is in een krappe 45 jaar zoals gezegd meer dan de helft van de stad van allochtone afkomst. En dat willen ze weten bij de PvdA! De dolgelukkige PvdA-wethouder Baldewsingh slaat zich op de borst en lijkt te zeggen ”we hebben het eindelijk voor elkaar”. Den Haag bestaat voor méér dan 50% uit allochtonen met 140 culturen, en de blanke Nederlander (volgens de PvdA-wethouder koud en afstandelijk) dient zich nu aan te passen aan de meerderheid. Als autochtone Hagenaar niet mee eens? Racisme!

  • en erger nog, met allerlei handige trucjes weet het cbs niet blanke mensen als autochtoon neer te zetten in hun statistieken.
   .
   ik zou wel eens willen weten hoeveel ECHT blanken nederlanders er over zijn in nederland ?
   .
   denk dat dat heel erg schrikken wordt.

   • @harrynak
    Was destijds ook de reden waarom op TPO overhoop lag met Flip van Dyke. Een stabiliserende autochtone bevolking op ongeveer 12,5 miljoen zo’n 15 jaar terug. Mja en dat met een sterk vergrijzende autochtone bevolking. Rara waar komt die 4,5 miljoen vandaan?

 5. De opmerkingen over Cohen zijn volkomen relevant, deze man heeft zich blootgegeven, hij deugt niet. Het begrip sociaal/socialistisch is voor Cohen vrijwel vreemd, hij heeft zijn leven gewijd aan zelfverrijking middels opportunistisch taalgebruik. Daar hebben er meer last van, zeker als ze groot zijn, op je neer kijken en hun stem wat verlagen, intriest dat zo iemand nog een podium krijgt. hoogste tijd dat dit soort charlatans in de middellandse zee gekielhaald worden.

 6. Ernst Quispel

  26 april 2015 op 20:23

  Sorry Joost, maar als je in de eerste regel van je stukje Job Cohen een massamoordenaar noemt plaats je jezelf buiten elke redelijke discussie.
  Je begint raar te radicaliseren, dat wordt route Micha Kat naar de marge van de journalistiek.
  Doe es normaal man.

  • Quispel spelt dus eigenlijk als Quisling.
   Je hebt nu eenmaal een verschil tussen de daadwerkelijke moordenaars, de slavenhandelaars, en van schreibtisch moordenaars die de moord uitlokken met een vette uitkering in het verre verschiet.
   Inderdaad, het kost ons 27 500€ per jaar per persoon.
   En onze eigen bejaarden mogen kreperen.
   Quispel spelt dus eigenlijk als Quisling.

 7. Er bestaat zoiets als dichterlijke overdrijving. ook wel hyperbool genoemd. Bovendien is de kwalificatie een koekje van eigen deeg voor de goedmensen.

  • Ernst Quispel

   26 april 2015 op 21:41

   Koos, dit is geen dichterlijke overdrijving maar bizarre onzin. Joost komt in de serieuze journalistiek nergens meer aan de bak en begint steeds vreemdere teksten te schrijven omdat het internetriool geen grenzen kent.

   Over de inhoud valt met de man niet meer zinnig te praten en er resteert wat mijn betreft slechts medelijden. Hij was eens een goede journalist en is in de marge van de complotgekkies, de racisten en de extreemrechtse radikalinski’s beland.

   Jammer, verder niet veel aandacht meer aan besteden, zou ik zeggen.

   • “Jammer, verder niet veel aandacht meer aan besteden, zou ik zeggen”
    .
    nou kwispel, wat let u om weg te blijven hier ?
    van de linkse wegkijkers hebben wij er al meer dan genoeg.
    .
    weg blijven en negeren is het devies voor u….

 8. Precies wat ik eerder schreef, maar dat beantwoordt hij wijselijk niet.

 9. @Ernst Quispel 26 april 2015 om 21:41 “…verder niet veel aandacht meer aan besteden, zou ik zeggen”.
  .
  Dat is een prima idee, dat u uw biezen pakt. Er zijn immers fora genoeg om aan de toog te hangen, en misschien treft u dan gasten die interesse hebben in uw pasklare mijmeringen, of doen alsof. Je weet maar nooit. Maar zoek dan vooral een lokaal waar men geen klare taal schenkt, want dat gaat uw denkraam dan weer te buiten.

 10. U bent niet slimmer?

 11. Wij spelen uw linkse Quispel niet mee. Gelukkig zijn er nog journalisten die hun werk doen. Ik reken Joost mee, niet aan de rechterzijde maar aan de bovenzijde… wij noemen dit in Nederland, Top.

 12. Niek Verheyen

  26 april 2015 op 18:16

  Genant was het om te zien hoe Cohen vanaf acquit Thierry Baudet trachtte te ontregelen. Hij was als een tandeloze, versleten, oude hond die probeerde de nieuw aan het firmament verschenen jonge ’top dog’ te intimideren.

  Genant was ook om Cohen te horen zeggen dat zijn solidariteit met immigranten feitelijk gegenereerd wordt vanuit een soort van eigenbelang. Beter vriendjes te zijn met onze kolonisatoren dan straks het hoofd afgesneden te krijgen, of zoiets. Inderdaad, blijf de krokodil voeden in de hoop dat deze je straks ontziet. Ontluisterend, en dat krijgt nog steeds een podium.

  • Goed gezien! De Partij v.d. Allahschreeuwers staat er in de peilingen heel slecht
   voor, maw: een leger “asielzoekers” betekent voor J.Cohen enkel nieuwe zieltjes voor de beweging…(kuch)

 13. De zgn. Gutmensch heeft ook een toekomstvisie voor onze winkelstraten, we plempen ze vol met Afrikaanse winkeltjes, de nieuwe middenstand.
  Kappers van Nederlandse komaf zijn verleden tijd, wat moet je ook met dat kroeshaar?

 14. Zie niet alleen mijn comment van 22-4, 06:51 over T.Strik via deze link:
  http://fubar.mobi/2015/02/07/huizen-voor-asielzoekers-nederlanders-mogen-op-straat-sterven/comment-page-1/#comment-12988

 15. .
  Er was weer ‘n Gutmensch te Buitenhof’,
  zo rot als ’n mispel, maar ogenschijnlijk best tof,
  die zombieus bleef herhalen
  dat fatsoen moet betalen…
  voor elk Vrijheidsverlies en de rest van de sof !
  .

 16. Deze dobberneger tsunami is de voortzetting van de islamitische slavenhandel met andere middelen.
  Bij de islamitische mensenhandelaren kunnen ze zich vrijkopen en een onzekere overtocht verwerven voor 10000$.
  Het bestaan van de asielmaffia die er zelf ook goed aan verdient, is hierbij cruciaal.
  Hoe anders waren de voorouders van deze christelijke gutmenschen, die schaften de slavernij af, althans in het westen, nu faciliteren ze de mensenhandel, en zijn daarbij instrumenteel.

 17. Leo KarelJan

  26 april 2015 op 16:09

  Dapper van Joost dat hij nog naar de vuile bagger van Buitenhof kijkt. Dan hoef ik dat niet te doen. Je windt je alleen maar op en de juiste vragen worden nooit gesteld door de “journalistieke” Gutmenschen .
  Hoe komen we af van deze vooringenomen en indoctrinerende media?
  En hoe komen we af van de regentenkliek, die door alle partijen minus PVV wordt gesteund?
  Alleen als de meerderheid van de kudde nu eindelijk eens wakker wordt.
  De kans erop? Zeer klein. Domheid, luiheid, onwetendheid, ruggengraatloosheid, lafheid en vatbaarheid voor indoctrinatie tieren welig in dit land. De import van armoede, criminaliteit en achterlijkheid gaat blijkbaar voor de meerderheid van de kudde nog niet hard genoeg.

 18. Landje ruilen met een Afrikaans land. Welke ook, het is beter als Nederland. Onze koning en getrouwen zijn het daar vermoedelijk niet mee eens. Het zelfde voor elk Afrikaans land. Onze elite en hun spelen handjeklap wat bij ons ontwikkelingshulp heet. Wat een kringloop spelletje is voor goed mensen. Landelijk, de rest, leeft van dag tot dag. Nooit, maar ook nooit, hoorden goed mensen daarbij. Altijd, als bijen op zoek naar stroop, werd een weg gekozen die Femke mensen, knap laat, in verwarring bracht. Mensen die verzuipen, op weg naar uw land, bracht uitkomst. U, op uw beurt , op weg naar hun land. Bezoek een willekeurig Afrikaans land als onderdaan van Nederland, en het dubbeltje, nee, de cent, valt.

  • williamrightfoot

   26 april 2015 op 17:21

   5miljoen echte Nederlanders emigreren naar welk Afrikaans land dan ook , gegarandeerd dat de stroom assielzoekers na 20 jaar noord/zuid is ipv zuid/noord

   • Jij raakt de kern van de zaak: Afrika is niet arm door geschiedenis, ligging of toeval. Afrika is arm omdat er Afrikanen wonen.

 19. Bas, maakt u al vorderingen met Nederlands?

 20. Bij de EU-leiders is nu eindelijk het besef doorgedrongen dat een verdere liberalisering van de immigratie het laatste restje draagvlak onder de Europese eenwording zal wegslaan. Daarom gaan er nu bij de EU-leiding stemmen op om de stroom geheel in te dammen. Dat mensen als Cohen hier niet in willen meegaan bewijst hoe het PVDA-denken doordrenkt is van tegenstrijdigheden. Eenwording (net als de sociale voorzieningen overigens), kan niet worden gecombineerd met onbeperkte immigratie. Wil je dat toch allebei, dan wil je het onmogelijke.

 21. In sommige kupkes weten ze het ook niet meer, ze hebben geen oplossingen, en mompelen dan wat, als ik maar goed ben.
  De gevolgen van dit goed zijn , daar hebben ze niet aan gedacht.
  Ik hoop van harte dat die verzameling goedzakken, en gij geleuft dat, hun eigen portemonnee staat centraal , door een verzameling negers , die proberen Mozart te tamtammen, anaal worden opgeruimd.
  Baudet en vooruit maar de Wijk waren de enigen, die hun kop boven water hielden, de anderen zaten aan tafel te verzuipen., ofschoon de Wijk zijn emotionele/zakelijke relatie met de Trouw niet kon verbergen.

 22. Schitterend hoe Thierry Baudet met gemak de ‘vluchtelingen’ maffia afserveerde van theezakje Cohen en Paul Rudi Carell Witteman en Groen Lek senator Strik die op 28 oktober 2011 promoveerde met het proefschrift over de totstandkoming en de nationale effecten van Europees asiel en migratiebeleid. Sinds 2009 doceert zij migratierecht bij de Radboud Universiteit. In 2011 werd zij universitair docent.

  Er was in een ander nieuwsprogramma een Ghanees die liever in zee wilde verzuipen dan in Ghana in de armoede te blijven want er was geen geld. Dat is dus bewijs van weg gegooide ontwikkelingshulp, b. een economische profiteur, c. een landverrader van de Ghanese achterblijvers en d. emotionele chantage van de Nederlandse burger.

 23. dhimmiesnuffelaar

  26 april 2015 op 14:23

  Vraag me af, wat die Tineke binneharkt bij elkaar als onderdeel van de manipulators in de zieligheidsindustrie. Zulke lieden zitten er met een vanzelfsprekendheid – Cohen trouwens ook – bij vwb hun gelijk en elk gebrek aan twijfel, dat je het er gewoon benauwd van krijgt en steeds meer voelt omringd door dit soort gevaarlijke gekken. Framing was de hoofdzaak en Thierry moest 3 opponenten ontzenuwen. Witteman is natuurlijk partijdig door de insteek te regisseren,maar het viel me mee dat de meestal vierkant foute D’66 er de Wijk nu toch in de gaten krijgt dat hier het draagvlak méér , méér , kom maar binnen -variatie op een politicus – zo sterk erodeert, dat we ze beter niet meer hierheen halen. Duidelijk is wel, dat de Gutmensch ten koste van alles ons land en continent correct kapot wil maken. Dat wil ik hen zo langzamerhand ook. Uit zelfverdediging..

 24. Halverwege gestopt met kijken.
  Burgeroorlog is blijkbaar nodig.
  Groepen tegen groepen, tot de sterkste overwint waarna dit soort mensen roept:
  Dank zij onze leiding hebben we dit overleeft!”.
  Schunnig volk…….

 25. Breinbrouwsels

  26 april 2015 op 14:19

  Jongens, snikte ik, doenounie, kost baasje elke keer een nieuwe TV en gordijnen. Rothweilers zijn nogal van het verdedigen dus die slopen de hele tent als jij even naar de keuken gaat en er duikt opeens een heel nest groene en rode halvezolen je kamer binnen via zo’n kijkraam.

 26. Telkens als Rob de Wijk, en Thierry Baudet hadden uitgelegd dat de stroom vluchtelingen MOEST worden ingedamd, kwam Cohen weer met de bekende mantra: “Maar ze BLIJVEN komen!”.
  Heeft de PVDA haar maakbaarheidsideaal dan helemaal overboord gezet, en vervangen door de religieuze overtuiging dat men de gesel Gods niet kan, en niet mag ontwijken?

 27. Thierry Baudet probeerde er nog, wanhopig roepend, op te wijzen dat het niet om 1 miljoen vluchtelingen gaat, maar om 1 miljoen PER JAAR (tendens stijgend). Maar volgens mij zijn de meeste TV-kijkers zo afgestompt dat ze het verschil toch niet snappen. Niet voor niets worden de beta-vakken afgebouwd.