De amorele psychopaten uit Brussel veranderen Europa in slagerchaos

Door Joost Niemöller

De EU is, zoals u weet, geen democratische organisatie. In Brussel kunnen beslissingen worden genomen, zonder dat de beslissers worden afgerekend door kiezers. Het is een indirect, getrapt systeem, waarbij bestuurders intern door de machtelite worden benoemd, en waarbij niemand precies weet wie nu waar precies de macht heeft.

De Europese regeringen hebben de gevoelig liggende immigratiepolitiek naar boven toe weggeschoven, naar Brussel. Daar is men nu al enige tijd achter de schermen bezig om een nieuwe immigratiepolitiek in te voeren. Er is weinig fantasie voor nodig om te zien wat die politiek zal behelzen; het vereenvoudigen van de migratiestromen.

De duizenden mensen die nu omkomen in de scheepjes in de Middellandse Zee zijn voor de zittende bestuurselite in Brussel zeer welkom. Niemand wil dat leed, toch? We moeten die arme mensen helpen toch?

Door het beleid van Obama is het Midden Oosten veranderd in een slagerchaos. De seculiere dictators zijn vervangen door elkaar bevechtende gangs van verwilderde, psychotische, moslims, die angst aanjagen middels het afhakken van hoofden van christenen, Westerlingen en andere vermeende tegenstanders. Hun legertjes stellen weinig voor, en met goed georganiseerde aanvallen van het Amerikaanse leger, zouden ze makkelijk verslagen kunnen worden. Maar dat gebeurt niet. De VS valt ISIS wel een beetje aan, maar niet echt. De dreiging blijft zo bestaan. En is natuurlijk zeer levend voor grote groepen burgers daar. Hen wordt beloofd dat ze naar Europa kunnen vluchten. Mensensmokkelaars doen de rest. De verdrinkingsdoden voor de kusten van Zuid-Europa halen ruim de media. Steeds luider klinkt het: ‘We moeten iets doen.’

En wat moeten we doen volgens de EU? We moeten de immigratie ‘managen.’ Dat is een ander woord voor ‘versoepelen.’

In mei komen de nieuwe immigratieplannen van de EU commissie.

En daarop vooruitlopend wil de EU de mensenstroom alvast wat meer gaan ‘managen’:

The European Commission is currently consulting with Member States, European agencies and international organisations in order to prepare a new European Migration Strategy, which will be adopted by the Commission in mid-May. What we need is immediate actions to prevent further loss of life as well as a comprehensive approach to managing migration better in all its aspects.

 

Wat de EU dus wil, valt maar op één manier te interpreteren: Meer immigranten uit Afrika en het Midden Oosten binnentrekken.

Andere smaken zijn er in Brussel niet.

Grenzen sluiten. Terugsturen. Die taal kent men daar niet.

En de nationale regeringen zullen hun handen in onmacht omhoog steken, want ja, ‘Brussel hè.’

De slagerchaos in het Midden Oosten zal zo de slagerschaos in Europa worden. Maar in Brussel ligt niemand daar van wakker, want daar regeren alleen amorele psychopaten.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

20 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  30 april 2015 op 00:34

  Joost, het is heel eenvoudig: De politici hier zijn meest van het type Jan Slapzak. Een kombinatie van Achterbaks en Laf. In 2008 zat ik in een Bouworde werkkamp in Zuid Rusland, Taganrog. Een van de ander deelnemers vertelde me trots “dat hij al een jaar Politicologie gestudeerd had aan de Universiteit van Amsterdam’. Waarop mij (ik heb daar ook gestudeerd) spontaan uit de mond vloog: ‘Ohhh, èrger kàn niet!” Het is nooit meer goedgekomen tussen ons beiden…… Wat me aan hem opviel was dat’ie Achterbaks was, gekombineerd met Lafheid. En dacht: “Dàt staat de rest van Nederland te wachten over en paar jaar!” Wat intussen 100 % is uitgekomen.
  Farizeïsme, het ergste van alles (wat veel mensen niet doorhebben) is nu verspreid, tezamen met tweelingbroertje Lafheid.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Niet alleen de schepen in de Middellandse Zee zinken. Anyway, vorige week de hut getransporteerd bij de notaris. Over een aantal maanden zit ik onder de tropische zon. WO III ga ik volgen voor de televee met cola en chips.

 3. Jonge pvda-er gisteren in de Azijnbode(via volgende link):
  … we kunnen niet de hele wereld opvangen…
  http://fubar.mobi/2015/02/07/huizen-voor-asielzoekers-nederlanders-mogen-op-straat-sterven/comment-page-1/#comment-12988

 4. Verder bedoelde ik met weinig belangrijk nieuws die doorverwijzing van sprx.
  Tot slot. In Yemen de bombardementen van de Saud coalitie: volgens bronnen gaat dit 1 miljoen extra vluchtelingen opleveren. Die gaan door naar de EU, via Somalie.
  Vandaag zegt de EU bij monde van Schultz: we moeten wat aan de bron doen. Maar de EU te Brussel is voor bombarderen en dus vluchtelingen creeren, en ondertussen ISIS nog meer vluchtelingen laten creeren?

 5. Weinig belangrijk nieuws lijkt dat stukje te bevatten,
  Maar echt nieuws komt niet in het nieuws. Schijnt dat in Yemen de Saud-coalitie tegen Houthi’s sinds 26 maart net zoveel strikes heeft uitgevoerd als “de coalitie” in bijna een jaar tegen ISIS in Syrie/Irak. In Yemen laten ze ISIS met rust (vijand van Houthi’s). De EU staat achter de Saud-colalitie:
  http://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2015/04/20-council-conclusions-yemen/
  De werkelijkheid doet er niet toe lijkt het? Belangrijk nieuws toont men niet? Weken zeuren over een paar uitgeprocedeerde asielzoekers, terwijl ze arm Yemen kapotbombarderen alsof het doodnormaal is? Het klopt niet? Iemand een verklaring hiervoor?

  • Het “Westen” is zich in rap tempo aan het omkatten van goed voorbeeld naar afschrikwekkend voorbeeld. De twee maten, de dubbele tong, de arrogantie en het grensoverschrijdende geweld zijn nageoeg exemplarisch aan het worden. In de buitenwereld komt men steeds meer tot het besef dat “het Westen” geen vrede en handel zaait, maar oorlog en armoe. Dat diens banksters, sociopaten en progressieve royals puur “evil” zijn. Want waarom staat het westen schouder-aan-schouder met de meest achterljke en barbaarse tak van de islam, van Saoudi Arabië tot en met ISIS? Waarom staat het Westen schouder-aan-schouder met de meest verachtelijke nazis en fascisten zoals in het gestaatsgreepte Oekraïne?

 6. http://www.breitbart.com/london/2015/04/19/katie-hopkins-in-the-death-camp-of-tolerance/

 7. Leo KarelJan

  20 april 2015 op 16:03

  Armoede door “Energiewende” in Duitsland:

  http://joannenova.com.au/2015/04/thethe-german-electricity-crisis-twice-the-price-but-everyones-going-broke/

  En Kamp volgt voor NL!

 8. Leo KarelJan

  20 april 2015 op 15:54

  De toekomst begint zich nu duidelijk af te tekenen: door de massale import van armoede en achterlijkheid en de sterke toename van islamisering komt de hel in het zicht. Inperking van vele vrijheden, vrouwen en meisjes vogelvrij voor het meestal islamitische gajes, angst, politiek correcte zelfcensuur. Zo ziet de moderne hel eruit.
  Daarbij nog zeer slechte economische vooruitzichten: door groene waanzin, door regelgeving en bureaucratie, door veel te grote overheid, veel te hoge lasten en belastingen, door het gezwel EUSSR. Een welvaartverlies van vele tientallen procenten. In Duitsland is men al twee keer zo veel kwijt aan energie als voor de “Energiewende”. 800.000 mensen kunnen de rekening niet meer betalen. In de USA is energie DE HELFT goedkoper dan in Duitsland. De industrie trekt weg.
  De petrochemische industrie zal uit de Rotterdamse haven vertrekken: in de USA is men voor de helft goedkoper en zit men dichter bij olie en gas.
  NL op weg naar armoede, onvrijheid en…

 9. Mercury Traveller

  19 april 2015 op 23:38

  2 uur voor ik op die tekst kwam had ik juist het volgende op FB gezet:

  Mercury Traveller
  2 hrs · Edited ·
  Aan de dames en heren Belgische en Europese “parlementairen”:
  De volgende keer dat Washington of Brussel, Londen of Parijs, NATO of SHAPE jullie uitnodigen een land naar het stenen tijdperk te bombarderen en religieuse terroristen te bewapenen en financiëel te steunen, kijk dan eerst even naar de realiteiten waarin dat land zich bevindt en probeer jullie te informeren betreffende de echte toestanden.
  In dat geval kun je misschien vermijden het etiket van massamoordenaars opgekleefd te krijgen.
  Tussen haakjes de MSM zijn niet betrouwbaar.

 10. Als het geld hier op is, dan volgt Totale Remigratie onverbiddelijk.

  • Ja, beste Jip, waarschijnlijk wel. Maar dus niet voordat iedereen die ook maar iets bezit dan ook totaal is uitgewrongen, goedschiks of kwaadschiks.

   • en tegen die tijd woedt er hier dan een algehele burger oorlog, zowel in nl als de hele eu.
    .
    moeten we DAAR mee blij zijn, zo een vooruitzicht ?
    ,
    ik heb liever dat we eerder tot inkeer komen….

 11. Volkomen eens. Het is zo verschrikkelijk dat er hier en daar een bootje kapseist, natuurlijk mogen wij niet roepen, had u maar voor die 3000 euro die u zogenaamd betaald heeft voor de overtocht, beter een vliegtuig ticket kunnen kopen… want eenmaal hier krijgt u alles wat het hartje begeerd… O, nee… nog even wachten op versterkingen uit de woestijn en dan gaan we eindelijk beginnen aan de grote slag van Europa. Zelfs de paus noemde ons zielige bootvluchtelingen ‘broeders’… ja ja, wie zei dat ook alweer? Wij zijn allen jezuiten?

 12. Spijker op de kop !

 13. W.H.J. Reiss

  19 april 2015 op 20:39

  Welkom, welkom, welkom. Voor immigranten Geen BBB, Bed, Bad en Brood meer, maar HHH, Huis, Haard en Hoer ! En dat allemaal Gratis. Wij autochtonen werken er wel 2 jaar langer voor. Wij autochtonen krijgen door o.a. belastingverhogingen een lager besteedbaar Inkomen, Geen Probleem ! En over 50 jaar doden jullie moslims onze (klein-)kinderen maar, Geen Probleem !
  Nazi’s waren Socialisten. Het doden zit hun in de genen. Goed bezig Socialen, dood aan alle autochtonen !!!

 14. Het cynische is dat Obama een keer zei dat het grootste gevaar van Eenling-terroristen komt. Ik ken een Eenling-terrorist en hij is inderdaad een groot gevaar.Zijn naam is Obama. Door niets aan de IS te doen is hij ook een amorele psychopaat.

 15. Breinbrouwsels

  19 april 2015 op 20:03

  Kan het zijn dat die hele immigratietoestand een strategische zet is van de olieboeren aldaar die hun vijanden een mogelijkheid willen bieden om te deserteren zodat er steeds minder overblijven om zich druk over te maken? Olie voor vijandelijke deserteurs? De olieboeren zijn ook de enigen die dit soort operaties kunnen faciliteren en bekostigen. Als je bedenkt dat een beetje immigrant per dag iets van één hele dollar aan inkomsten heeft en hij zou net zo lang vasten tot ie op de boot kan dan is er toch nog een kleine 15000 dagen, dus een kleine 40 jaar, flink sparen voor nodig om de smokkelaar en rederij te betalen. Een drukmiddel zou dan kunnen zijn dat de Alladins hun poen terug willen van de bankstaten waardoor die ter plekke dood om zouden vallen en al hun bobo’s mee het graf in zouden nemen. Zouden dat dan die Illuminatische Bilderbergers zijn, die met die tulbanden, waar gekroonde en andere staatshoofden voor op de knietjes vallen?

  • J. C. Th. Köhler

   19 april 2015 op 21:57

   Van wie die strategische zet is weet ik niet, Brein, maar dat het geen toevalige loop van de gebeurtenissen is staat voor mij als een paal boven water. Het kunnen de olieboeren zijn, die hebben er zeker het geld voor. Het kunnen de Bilderbergers zijn, die hebben er zeker de macht en de invloed voor. Niet uit te sluiten is dat het een verbond is tussen die twee.

   Of je nu in complottheoriën gelooft of niet, kijk naar wat er gebeurt en je ziet het voor je eigen ogen gebeuren: De New World Order.

   George Orwell heeft ons ervoor gewaarschuwd. Big Brother zit in Brussel. Niemand weet wie hij in werkelijkheid is. Allemaal verschillende poppetjes, maar wie er echt aan de touwtjes trekt is vaag. De Hoofdstroom media zijn allemaal in dienst van het Ministerie van Waarheid. Zijn bezig met geschiedvervalsing en nieuwsmanipulatie. De Gedachtepolitie doet z’n werk door de gevaarlijkste gedachten, die van Geert Wilders, succesvol belachelijk te maken.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   • J. C. Th. Köhler

    19 april 2015 op 22:08

    Europa werd door Orwell Eurasië genoemd. Een andere roepende in de woestijn, Bat Ye’or, noemt het in haar boek Eurabië. Waarin ze beiden gelijk hebben in hun visie, is dat de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind. Het is een waarschuwing tegen totalitaire regimes, zoals nazi-Duitsland dat net verslagen was en Stalins Sovjet-Unie. Eurofielen zullen het natuurlijk niet met me eens zijn, maar wat mij betreft mag de EU in dat rijtje bijgeschreven worden. Let wel: Orwell schreef zijn boek in de jaren ’40 en Bat Ye’or schreef het hare ook al weer tien jaar geleden. Heeft niemand in Den Haag die boeken gelezen, of komen ze niet verder dan: “interessant, goeie roman” om vervolgens zich van de inhoud niets aan te trekken.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl