De moslimangst en het morele failliet van dit kabinet

Door Joost Niemöller

Is er een reden om bang te zijn voor de moslims? Natuurlijk is die er. Veel moslims vormen een vijfde colonne in Europa. De nieuwste trends zijn de plannen tot rituele onthoofding van Europese burgers, ISIS stijl.

Moslims hebben ook een strategie om zich sneller dan anderen voort te planten. Ze gebruiken hun vrouwen op jongere leven als broedkippen, ze ontnemen de mogelijkheid van die vrouwen om zelf een eigen, mogelijk niet-moslim, partner te zoeken door ze in te pakken en ze uit de buurt van ‘vreemde’, lees –niet-moslim, mannen te houden.

Het Amerikaanse onderzoeksbureau Pew berekende onlangs dat moslims met afstand de snelst groeiende godsdienstgroep zijn. Tussen 2010 en 2050 zullen ze stijgen van 1.6 naar 2.76, oftewel van 23.2 % van de wereldbevolking naar 29.7 % van de wereldbevolking. Daarmee zullen moslims steeds meer hun wil opleggen aan de rest van de bevolking. Zelfs in India groeit de moslimbevolking sneller dan de Hindoebevolking.

Het kabinet Rutte reageert bang op moslims. Door bijvoorbeeld de Armeense genocide niet te willen erkennen. Ook niet na een oproep van Wilders om dit vooral wel te doen. Nadat die wel zelf het goede voorbeeld gaf.

Of door niet door op 4 mei op te willen komen voor de nog levende Joden, zelfs niet nu het antisemitisme door moslims in Europa steeds meer om zich heen grijpt.

Of door niet een Nederlandse moslimpartij aan te pakken die de Nederlandse moslimvrouwen verder wil onderdrukken.

Ondertussen doet regeringspartij PvdA alsof ze de moraal in pacht hebben, en maken ze een eindeloos punt over de opvang van uitgeprocedeerde illegalen. Tja, vaak moslims. Ook die zogenaamde moraal laat zich dus alleen door moslimangst verklaren.

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

15 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  19 mei 2015 op 22:31

  Dit is een kabinet dat beter Lafbek II dan Rutte II kan heten. De Armeense genocide is door de V.N. èn door de EU erkend, maar Rutteflutte & Co weten zogenaamd nergens van.
  Bah.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. g.h.m.leferink

  29 april 2015 op 22:24

  Vervolg op mijn kommentaar van 22.20 uur: Van de derde zin het stuk ‘waaraan….. deel’ weglaten. Excuses.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. g.h.m.leferink

  29 april 2015 op 22:20

  Mijnheer Niemöller.
  Vorig jaar September waren twee bestuursleden van de stichting Armenienhilfe uit Neuenhaus, Grafschaft Bentheim, voor hun jaarlijkse bezoek in Armenië. Vast onderdeel van dat bezoek, is het langs gaan bij de bisschop van de 2e stad van het land, Gjumri. daaraan nam ik ook een aantal keren deel, waaraan ik ook zo’n 5 keer deelnam als voorzitter van de met die stichting samenwerkende stichting Armenië Hulp. Op de opmerking van een bestuurslid “dat moslims toch ook heel gewone aardige mensen waren” ontstak bisschop Mikael Ajapahjan, anders de rust zelve, in woede: “U weet totaal niet waarover U spreekt! NU doen ze aardig, maar ze draaien om als een blad aan de boom zo gauw ze de macht hebben! WIJ hebben lange tijd als tweederangs mensen onder islamieten geleefd, en zijn niet meer zo naïef als jullie!” (dit is een plusminus-weergave van zijn woorden). Persoonlijk ben ik het 100 % met bisschop Ajapahjan eens!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. Leo KarelJan

  26 april 2015 op 16:23

  Het niet willen noemen van genocide door de Turken, toont aan dat Rutte niet alleen een leugenaar en bedrieger is, maar ook een ongekend LAFFE VENT.
  Een door en door ruggengraatloos sujet van het laagste niveau.
  Zijn argument: “we willen dat Turken en Armeniërs erover gaan praten en daarom moeten we neutraal blijven.” Hoor het hem zeggen, die vent.
  Alle archieven zijn open en voor 100% is duidelijk dat er genocide was.
  Weer hulde voor Geert die er weer stond bij de herdenking in Almelo!!!!

  • g.h.m.leferink

   29 april 2015 op 19:56

   ‘Leo KarelJan’: U hebt gelijk met Rutte LAF te noemen. De genocide op de Armenen is zowel door de VN als de EU erkend, maar draaikont Rutte weet dat zogenaamd niet… Net als vroeger Wouter Bos, in verkiezingstijd…. Vanwege de stemmen! En dat “we willen dat Turken en Armeniërs erover gaan praten”, is één van de meest domste quasi ‘argumenten’ die ik ooit gehoord heb. Dat Geert wèl in Almelo bij de herdenking was toont aan wie er, in tegenstelling tot ‘Pinokkio’ Rutte, wèl MOED heeft. De werkelijke reden dat Turkije en Armenië NIET met elkaar praten is dat Azerbeidzjan dan de gasleveringen aan Turkije stopt. Omdat Azerbeidzjan nog steeds niet de verloren oorlog om Nagorno Karabagh, met Armenië in de 90er jaren, kan verkroppen.
   Die oorlog ging tussen de Christen-Armenen daar en de Islamitische Azeri’s, die niets van elkaar moesten en moeten hebben.
   Armenië schoot te hulp en wist, met Russische steun in de vorm van wapens, die oorlog te winnen.
   Goodgoan: Gait H. M…

 5. Ongediertebestrijding wordt vaak door dierenbeschermings-freaks gedwarsboomd.

 6. Het is niet de moslimangst Joost waar de Goedmensch uit handelt. Het is een veel moeilijker te verklaren fenomeen. Zelfhaat, cultuurrelativisme, opportunisme, pragmatisme etc. Het als knellend ervaren Christendom is vervangen door het politiek correcte denken. De mens is van nature goed en maakbaar, Niet zozeer de goedmensch zelf (zelfhaat), als wel de zielig geachte allochtoon, vluchteling, of asielzoeker. Aangezien we hier te maken hebben met hardnekkige waanideeën ingebed in een kader van massapsychose, is therapie wellicht de beste remedie.
  https://ejbron.wordpress.com/2014/07/25/de-rebelse-roots-van-het-goedmenschendom/

  • Nico,
   “Christendom is vervangen door het politiek correcte denken. ”
   OF: politiek correct denken is een vorm van Christendom, en wel een zeer fundamentalistische: Hebt uw vijanden lief!

 7. dhimmiesnuffelaar

  25 april 2015 op 18:35

  Er is geen gepastere doctrine voor laffe mensen dan het politiek correcte ‘denken’en ‘handelen’. De macht van de politiek correcten staat in zijn zenith, maar zoals alles in de Geschiedenis, ook de recente Geschiedenis, is deze positie verre van blijvend en áls ‘de’ mensen achter hun schermpje vandaan komen zullen de politiek correct vergekten zich moeten verantwoorden, wat mij betreft zowel goed- ook kwaadschiks,al veronderstel ik weinig. goedschikkelijkheid en integriteit bij die groep mentale terroristen en karaktermoordenaars.

 8. ik mag toch hopen dat als het ooit zo ver mocht komen tot een burgeroorlog, dat wij – de autochtone bevolking- als eerste de vliegvelden, alle wegen naar het buitenland, den haag en brussel bezetten.
  .
  want al die nsb-ers in den haag en brussel zullen dan hopelijk niet hun straf ontlopen !
  want ZIJ zijn toch de enige echte misdadigers die ons mooie land/europa in verderf hebben gestort !!
  .
  en wat mij betreft mogen zij allen de mussolini straf ondergaan (eigenlijk nog te humaan).

  • Voor een burgeroorlog bent u te laf net zoals vrijwel alle Nederlanders die autochtoon zijn. Wel een grote mond achter het schermpje maar als het erop aankomt (bij verkiezingen o.a.) dan geven jullie allemaal niet thuis.

   En waarom toch denken dat er een burgeroorlog moet komen? Alsof je met geweld alles kunt oplossen.

   • he ceesve, gaat ff lekker tegen jouw partner aan lopen zeiken, ipv je op mij af te reageren dat ik laf zou zijn, je kent me geen eens gekkie !
    heb je trouwens nog wat inhoudelijks te melden of speel je alleen op de man ?
    .
    en wat betreft een burgeroorlog ? alsof dat een keuze is dat we gezellig ff een oorlogje gaan voeren !
    nee ceesve, die burgeroorlog zal ontstaan zodra alle burgers tot pure wanhoop gedreven zijn door onze volksverlakkers.
    is geen kwestie van kiezen.

 9. Andre van Delft

  25 april 2015 op 14:00

  Er is ook een smerige sandwichtaktiek van wereldwijde islamitische terreur enerszijds en hysterische beschuldigingen van “islamofobie” anderszijds.

  Politici, journalisten, dominees, cabaretiers, docenten, wetenschappers etc die “islamofobie” schreeuwen, werken mee aan de uitbreiding van de Islamitische Staat.

  • “Er is ook een smerige sandwichtaktiek van wereldwijde islamitische terreur enerszijds en hysterische beschuldigingen van “islamofobie” anderszijds”

   het ergste is dat het gewone volk dat allemaal wel door heeft, maar het zogenaamde intellectuele hoog begaafde volk niet !
   .
   dit is gewoon het resultaat van nederland, dat zich voor wil doen als het meest progressieve gidsland van de wereld ! bah.