Door de EU veerdienst gaan nog veel meer mensen verdrinken

Door Joost Niemöller

 

De EU gaat extra boten inzetten om het probleem met de immigranten uit Noord-Afrika in de boten ‘op te lossen.’

Daardoor zullen alleen nog maar meer mensen verdrinken.

Inmiddels begrijpen we meer over de strategie van de mensensmokkelaars. Neem nu de kapitein van het schip met de asieleisers uit Lybië. Zo’n 850 zouden er omkomen, deels omdat de luiken van de laadruimte gesloten waren. Deze kapitein, de Tunesiër Mohammed Ali Malek, belde naar de Italiaanse kustwacht om te zeggen dat hij eraan kwam. De Italiaanse kustwacht reageerde daarop door het dichtstbijzijnde vrachtschip, de King Jacob op het kennelijk ‘in nood zijnde’ immigrantenschip te sturen. Of het schip ook werkelijk in nood was, kon niet worden vastgesteld, maar dit is nu eenmaal een plicht op zee. Toen de King Jacob het immigrantenschip was genaderd, ramde de kapitein ervan met opzet zijn ‘redders.’ Met als gevolg dat het immigrantenschip kapseisde. Toen was het dus zeker in nood.

 What happened when the King Jacob, nearly 500 feet long, approached the multitiered migrant vessel early on Sunday morning is not precisely clear. But an account provided Tuesday by prosecutors in Sicily, based on interviews with survivors, said the captain of the migrant ship, seeing the approaching King Jacob, made “wrong maneuvers” and collided with it. The migrants then crowded to one side of their boat after the collision, causing it to capsize.

Op foto’s was te zien dat hij achteraf stond te lachen. Missie geslaagd.

Dat is een voor de hand liggende systeem. Zorg dat de EU ‘redders’ in de buurt zijn. Zorg er vervolgens voor dat mensen massaal verdrinken, want hierdoor  zullen er nog meer EU schepen in de buurt komen om mee te werken aan de actie van de mensensmokkelaars.

Dit blijkt dan ook daadwerkelijk het systeem te zijn, zo valt te lezen in dit artikel in The Telegraph. Ze zijn inmiddels zo zeker van de EU hulp, dat ze niet meer zoveel  brandstof aan boord nemen. De EU veerdienst doet de rest van de route:

“My understanding is that the facilitators are often phoning up the Italian authorities in advance and saying that boats are on their way,” said Mr Leese, who now works as a consultant on border and immigration issues. “They are not putting as much fuel in the boats as they usually do because they expect them to be picked up.”

Hoe meer verdrinkingsdoden, hoe groter de heilige verontwaardiging van de Gutmenschen in Brussel en bij de Westerse media, des te intensiever de EU veerdienst zal worden, des de meer verdrinkingsdoden enzovoort enzovoort. Net als bij de zogenaamde ontwikkelingshulp wordt het probleem zo alleen maar vergroot.

De EU is de hoofdschuldige.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

9 Reacties

 1. och ja,laat maar een paar miljoen extra mensen naar europa gaan,buiten de gewone aanvragen om.
  probleem komt dan over enkele jaren, als er geen sociaal vangnet meer is in europa.
  geen geld meer voor kinderbijslag en bijstand,geen geld voor aow en wao.
  dat is het gevolg, want links en christelijk europa beseffen niet dat de werkeloosheid hoger gaat worden en dat het armer en armer wordt.
  de slimmeriken gaan naar de vs en bric landen en hier wordt het bijna derde wereld

 2. Men, de bestuurders/politici, probeert doelbewust een situatie te laten ontstaan , die voor de oorspronkelijke bevolking dramatisch zal eindigen.
  Groot Europa, gevuld met een bevolking, die een vernieuwd bewustzijn aangeleerd wordt en daarna heeft.

 3. Leo KarelJan

  22 april 2015 op 15:39

  De stupide EUSSR Gutmenschen laten zich in de luren leggen door die smokkelaars. Dat krijg je als je hersenen verteerd zijn door het politiek correcte Gutmenschgezwel.
  Wat er wel moet gebeuren?
  Alle havens bombarderen waaruit schepen vertrekken en alle schepen die daar in de havens liggen bombarderen.
  Daarna een blokkade zo dicht mogelijk bij de vijandige plaatsen. Tevens met geweld orde op zaken stellen in het Libische kustgebied.

  • In de luren laten leggen? Kom nou! Ik denk dat er bosjes Gutmenschen zijn die een dikke boterham verdienen aan de asielindustrie. Het zal ze een rotzorg zijn dat Europa voor autochtonen straks volledig onleefbaar wordt. Bovendien is dit allemaal gratis links stemvee, dus dat is mooi meegenomen. En hoe meer de autochtone culturen worden ondergesneeuwd door aggressieve “cultuurverrijkers”, hoe minder verzet als straks de Europese heilstaat een feit wordt. Vergeet niet dat het altijd al het plan is geweest om de EU te verrijken met de Mediterrane Unie. Als die dobbernegers een beetje geduld hadden, hoefden ze alleen maar te wachten tot Brussel ze binnenhaalt!

 4. Nog een beter idee voor de mensensmokkelaars:
  Laat het schip kort na vertrek zinken, maar zodanig dat het ook weer omhoog kan (met een pompsysteem). Dan kun je het nog een keer gebruiken! En nog een keer, etc.
  Patent aangevraagd.

 5. W.H.J. Reiss

  22 april 2015 op 13:08

  De Hitler jugend IS herboren. De Socialen van de PvdA, GL en D’66 de moordenaars van de dobbernegers ! Staats T.V. en indoctrinatie op school hebben van velen uitschot gemaakt ! Hun idealisme gaat boven alles. Het doden hiervoor zat er bij Hitler op dezelfde wijze in als een Samsom en een Spekman ! Oudjes in de Pis voor het raam laten zitten en de jeugd moet werkeloos toekijken hoe ouderen tot 67 jaar moeten werken. Waar hebben wij dit Krapai aan verdiend ?

  • Sinds Prins Bernhard een ridder van Malta is (SMOM). De Soevereine Orde van de Maltese Ridders welke een militaire inlichtingen dienst is, gecontroleerd door de Jezuïeten orde. Dezelfde man mocht daarnaast een bekend Bilderberger zijn en nam het voortouw in deze mijns inziens nazistische beweging. De Jezuiten hebben een dikke vinger in de pap wat betreft het opleiden van vooraanstaande politieke leiders in de huidige E.U. Ook de paus is een Jezuit. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat deze paus heel hard roept dat wij ons sociale karakter moeten laten zien en veel, heel veel vluchtelingen moeten opnemen. Wat kort door de bocht, maar ruimte schiet hier te kort…

 6. dhimmiesnuffelaar

  22 april 2015 op 12:37

  Het is een zieke tijd. Communisme , fascisme en nationaal socialisme zijn vervangen door een gifdrank die politiek correct handelen en ‘denken’ heet en in de praktijk in Europa neerkomt op het ausrotten van de autochtone Europeaan. Het systmeem en de politiek zijn zo pervers, dat de domme , argeloze of kwaadwillende (D’66-ers bijvoorbeeld) kiezers deze weg via hun partijen, stemkeuzes en lidmaatschappen van Omroepen, abten op persproducten ,braaf ondersteunen. Een veerdienst om u en mij kapot te maken en perversie in stand te houden en dan ’s avonds in de spiegel zien hoe mooi en goed je bent. Göring is terug in de vorm van Schulz, HImmler in de vorm van Juncker en Malmström is dan hun Eva Braun. Ja ik weet het, bij wijze van spreken. Ze zullen effectiever blijken dan die andere criminelen. En de zg regeringslijders zijn veroorzakers en slippendragers van ‘Brussel ‘. Net zulke criminelen, of ze nou Rutte, Merkel, Cameron of Hollande heten .