Door wie verdrinken de asieleisers?

Door Joost Niemöller

 

 

 

 1. Door de Gutmenschen die de dienst uitmaken in Europa. Die bijvoorbeeld zonder blikken of blozen beweren dat er geen aanzuigende werking uitgaat van het feit dat iedere illegale immigrant hier aangekomen, kan blijven en recht heeft op opvang. Ook als die uitgeprocedeerd is. Of die vinden:

Men zal minder snel vrijwillig in Griekenland blijven nu daar Gouden Dageraad zit en de werkloosheid er torenhoog is. Een Noord-Europees land is dan een stuk aantrekkelijker.

Een variant op ‘het is de schuld van Wilders.’

 

 1. Door de Europese machthebbers die de bestaande machtstructuur in Libië hebben kapotgemaakt zonder er iets voor in de plaats te zetten, met als gevolg aanhoudende chaos en allerhande Afrikaanse organisaties die de mensenstroom naar de Libische kust op gang hebben gebracht. Die overigens tot op de dag van vandaag botweg blijven ontkennen dat ze daar schuld aan hebben.

 1. Door het beleid van Obama. Hij bracht de Moslimbroeders aan de macht in Egypte en bewapende de voorlopers van ISIS in Syrië. In de geest van Obama begonnen de Westerse media hysterisch te gillen over de Arabische lente. We weten nu dat die in werkelijkheid de Arabische chaos werd, en zo de exodus met de bootjes op gang bracht.
 2. Door de EU die niet verder komt dan het sturen van schepen om de migranten op te pikken, en die niet in de geest van bijvoorbeeld Australië een duidelijke boodschap durft af te geven: Kom niet naar Europa. We houden je tegen.

 

 1. Door de hulporganisaties die de migranten blijven voorstellen als arme slachtoffers die onze hulp behoeven, en daarmee meehelpen aan het scheppen van een vertekend beeld van de migranten, in werkelijkheid vooral jonge mannen die hun eigen land hadden moeten opbouwen en nu naar Europa komen om in de criminaliteit te raken, afhankelijk te worden van een uitkering en de islam verder verspreiden.  Of die nu eenmaal over genoeg geld beschikken om de overtocht te wagen.
 1. Door de media, waarin geen enkel kritisch geluid klinkt over het falende immigratiebeleid van de EU, maar die daarentegen Nederlanders aan de schandpaal nagelen die de zieligheidpropaganda helemaal zat zijn. En zichzelf zo lekker superieur kunnen afbeelden.

Maar  dat hoor je dezer dagen niet in de media.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

13 Reacties

 1. Heel duidelijk Joost, chapeau!!!
  De absolute oorzaken van het gevlucht staan mi onder punten 2 en 3 omschreven.
  Het betreft hier ”Murder in the first degree” (Wikipedia : “First-degree murder is any intentional murder that is willful and premeditated with malice aforethought”.)
  Ook nu weer betrap ik mijzelf op enorme argwaan, maar heeft iemand er al eens aan gedacht dat die moorden zich tot en met Europa zouden kunnen uitbreiden, doordat er in Afrika bewust ziektes worden gezaaid door diezelfde bovengenoemde aanstichters van al dit leed?

 2. PaulvanGessel

  23 april 2015 op 19:19

  Wat een onzin mensen!
  Praat eens met vluchtelingen. Praat eens met mensen die barrelbombs op hun huis kregen. Die moesten vluchten voor gifgas. Die alles kwijt zijn. Die daarna ook nog in vluchtelingenkampen bedreigd worden.

  Kortom: men vlucht NIET NAAR UTOPIA, maar WEG UIT DE HEL.

 3. Leo KarelJan

  22 april 2015 op 16:35

  Goed stuk: dit zijn de schuldigen. Li nkse Gutmenschen, regentenkliek, media, de paus en de kerken, EUSSR , Obama en de verrotte asielindustrie.
  Zij werken allemaal doelbewust mee aan de ontwrichting van de maatschappij en het doelbewust in gevaar brengen van de autochtone bevolking.
  Het is fascisme, het is landverraad.
  Ze verdienen een tribunaal.

 4. Door wie verdrinken de asieleisers?
  Door de geneeskunde (en andere westerse verworvenheden).
  De inboorlingen sterven daarom niet meer bij bosjes, zoals dat vroeger gebruikelijk was.
  En nu zijn er veel te veel, en moeten ze het ruime sop kiezen.
  Maar de huidige bevolkingsaanwas in Afrika overtreft de huidige emigratie met een factor 30 (30 miljoen per jaar tegenover 1 miljoen per jaar).
  Helpen doet het dus niet.

 5. Door wie verdrinken de asieleisers?
  Door Joost Niemöller.
  Is wel érg kort door de bocht!

 6. Sleep ze terug, die asielboten.!!
  http://fubar.mobi/2015/02/07/huizen-voor-asielzoekers-nederlanders-mogen-op-straat-sterven/comment-page-1/#comment-13090

  • “De Verenigde Naties en mensenrechtenorganisaties stellen dat het in strijd is met het door Australië ondertekende vluchtelingenverdrag uit 1951”
   Een verdrag dat stamt uit de prehistorie (toen er nog geen radicale Islam bestond) moet natuurlijk onmiddellijk worden opgezegd. De vluchtelingen van 1951 waren allemaal Russische dissidenten.
   En de gekken die beweren dat Australie groot is geworden dankzij de immigranten, en daarom ruimhartig moet asielzoekers moet blijven opnemen, moeten worden opgesloten. Alsof de Hollanders en de Engelsen van de 17-de eeuw gelijkwaardig zijn aan een de eritreers en de somaliers van nu!

 7. En wat kunnen we daar aan doen ?
  De wapens opnemen. Ik geef toe dat het een ongemakkelijke waarheid is, maar denkt u werkelijk dat er iets zal veranderen als u op de PVV stemt ? De PVV zat in een gedoogcoalitie toen lachebekje Rutte meewerkte aan de opstand in Libië en daarmee medeverantwoordelijk werd dat Khadaffy een bajonet in zijn reet gestoken kreeg.

  Als u denkt dat dit nog via de stembus te veranderen valt dan verdient u het om in een geïslamiseerd Nederland te leven.

  • “maar denkt u werkelijk dat er iets zal veranderen als u op de PVV stemt ? De PVV zat in een gedoogcoalitie toen lachebekje Rutte meewerkte aan de opstand in Libië en daarmee medeverantwoordelijk werd dat Khadaffy een bajonet in zijn reet gestoken kreeg.”
   Wat een kúl argument, Marcel…..

 8. @Marcel

  http://www.pvv.nl/index.php/in-de-media/interviews/4120–geen-pvv-steun-voor-libie-actie-en-europact.html

 9. .
  Door het Leugen-Machtsblok dat een Sprookjesland belooft
  wat zo veel ongelukkigen hun laatste reis doet maken,
  een droom belovend die altijd een fictie blijft,
  .
  dat zwijgt waar hebzucht plichten doet verzaken
  en “machteloos” toeziet waar zelfs Massamoord beklijft
  het noemt zich EU, maar blijkt een Club van Schande !
  .
  die naïeve goedgelovigen het ongeluk in drijft,
  steeds werkeloos toeziet bij steeds nieuwe branden
  en bewust hele Volken van Zelfstandigheid berooft !
  .
  het Leugen-Machtsblok dat de haat doet groeien
  waarmee ‘n genante minderheid er tegenin moet roeien…

 10. Ook de kerk en de paus zijn schuldig, doordat ze de goedmensen nog verder ophitsen tot extremistische “naastenliefde” en zelfopoffering, waardoor de aanzuigende werking nog vergroot wordt.

 11. Minder dan Totale Remigratie is capitulatie voor morele terreur.