Geweld tegen Nederlandse meisjes en vrouwen

Door Dr. Gert Jan Mulder

Er is een onophoudelijke stroom berichten op sociaal media en in MSM over geweld tegen autochtone – Nederlandse meisjes en vrouwen – altijd gepleegd door immigranten, 95% van de keren door moslims, 95% van de keren door moslimjongeren en 95% van die keren door moslimjongeren met een Marokkaanse achtergrond.

Telkens weer regent het van de verontwaardigde berichten, dat ze snel moeten worden opgespoord door de autoriteiten (politie en justitie), en dat ze zwaar gestraft moeten worden. Allemaal loze, laffe, politiek correcte van krokodillen tranen voorziene plichtplegingen.

Ik begrijp het niet.

Het houdt niet vanzelf op. Ondanks alle verontwaardiging, de oproepen, de stoere taal van politie en justitie en de slappe taakstraffen, wordt het niet minder, maar altijd meer. De remedie die de Nederlandse samenleving stelt tegen dit geweld van allochtonen en moslims werkt niet.

Ik begrijp niet dat miljoenen Nederlandse autochtone mannen dit soort geweld tolereren tegen hun Nederlandse meisjes, vrouwen, moeders, dochters, kleindochters, vriendinnen.

De politiek lost het niet op. Justitie lost het niet op. De politie lost het niet op en vanzelf lost het zich niet op.

Ik begrijp u niet.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

49 Reacties

 1. Dit alles dankzij politici. PJ O’Rourke: de enige manier om van politici af te komen is doodknuppelen.

 2. En het geweld is niet alleen tegen vrouwen, maar oudere mannen moeten het ook ontgelden…
  https://www.facebook.com/albertheijn/posts/784630374983850

 3. Ik herhaal het maar even.
  Beroep doen op het gelijkheidsbeginsel.
  Moskee korpsen, zoals het salafistische schilderswijk korps, mogen gevormd worden.
  Ook niet islamitische burgers hebben daarmee het recht om weerkorpsen te vormen op basis van het gelijkheidsbeginsel.

  Mannen met ballen redden het alleen wel, Dank, Gert Jan, voor je schrijven. Ga zo door op internet.

  • billy, omdat zij barbaren zijn wil ik niet ook een barbaar worden.
   .
   ik zie liever een oplossing in een verbod van islam en alles wat er aan gerelateerd is verwijderen uit het openbare leven.
   .
   moslims kunnen kiezen, aanpassen aan de westerse mores, centen gaan verdienen voor de maatschappij, leuk meedoen, etc.
   .
   willen ze dat niet, enkele reis zandbak, ook als je hier geboren bent, punt.

   • Een weerkorps ligt in de sfeer van veiligheid en is georganiseerd. Het voorkomt juist losse agressie en kan effectiever optreden. Het zijn immers geen knokploegen met kopschoppers. Een voorbeeld van een weerkorps is het Liedse Pro Patria, waar Prins Bernard aan verbonden was (een barbaar?).
    Het verbieden van Islam is onmogelijk. Niks doen leidt tot barbarisme (toenemen van vorming van ogeorganiseerde bendes zonder controle).
    Weerkopsen verhogen de veilihgeid en zelfredzaamheid.
    Vreemd dat er alleen moeite gedaan wordt voor de vorming van islamitische moskeekorpsen?

   • De enige oplossing is: Totale remigratie. Elke andere oplossing is capitulatie voor linkse terreur, want linkse terreur is de ware vijand van de mens.

 4. Gert-Jan. Je scheert wel heel veel Nederlandse manen ovr kam. Maar je hebt wel een beetje gelijk. Want in de voorgaande 35+ reagurrsel is er geen 1 haantje die zegt. “He Gert-Jan, lekkere nep Nederlandert in dat verre nep drugs land van je. Als zo’n carboleumkop aan 1 van mijn dochters zit draai ik zijn ballen eraf. En die van jouw ook Gert-Jan mannetje,. Domme vluchtert. Wel en beetje zeiken op twittert en op dit blog maar niet de ballen hebben om het hier uit te komen vechten. Slappe Lul…

  Dat zeg niemand tegen je en dus snap ik je column wel. Maar ja gert-Jan. Ik vind je dus echt een beetje een slappe vent. Daar vanuit je hangmat in paraguay toch? Of is het Uruguay . En ik vermoed dat je je stierlijk verveelt daar in de bush. Want de hoeveelheid content die jij produceert op twitter en andere media… man daar heb je een dagtaak aan………. Je kan ook nog een banana boom planten op die ranch van je. Die overigens niet veel meer kost dan een modale tussenwoning hier in…

 5. Dit volk krijgt wat het verdient. Hoe vaak ik in de afgelopen 50 jaar al niet gehoord heb dat er ook goeie zijn. En het stemgedrag geeft aan dat dat nog steeds de teneur is.

 6. Ik begrijp het wel.
  De meeste mensen zijn gewoon bang. Bang voor physiek geweld. Bang voor verbaal geweld. Bang voor de overheid. Bang voor de toekomst. Bang om voor politiek incorrect te worden aangezien. Bang om iets te verliezen. Simpelweg: we zijn gewoon bang voor die Marokkaanse snot jochies en we zijn bang voor de authortiteiten.
  We zouden geen leider nodig moeten hebben. We moeten gewoon optreden als het nodig is. Niet als groep, gewoon als individueel. Dat dit misschien wel eens een angstige situatie kan opleveren, natuurlijk. Dat heeft met het leven te maken. Opkomen voor jezelf, je familie en anderen. Het mag en het moet.

  • scherp gezien @Cale…. nou, de risico ’s van het Leven ga ik niet uit de weg…zolang ik maar niet door huichelachtige Machtsmisbruikers onmondig wordt gemaakt !

  • Nee, hiertegen hoort een andere systematiek gevolgd te worden. Dat is mijn overtuiging.
   Noodzakelijk is het om de wet op de weerkorpsen weer te herzien. Enige eigen verdediging vanuit de burgerij is immers door de wet verboden, uitzonderingen daargelaten, zoals de inmiddels bekende moskee korpsen daar zijn. Te noemen is het Schilderswijk korps van de salafastische moskee aldaar.
   Ook andere -niet islamitische burgerij- moet de mogelijkheid krijgen zich in wijk, buurt en dorps korpsen te organiseren met ondersteuning van de politie.

 7. die dame die sm deed in haar vrije tijd wordt ontslagen bij DNB en die moslima die ISIS onzin uitkraamde en bij terreurbestrijding werkte mag blijven.
  Hoe hypocriet,we zijn inderdaad een heel raar land geworden.

 8. Leo KarelJan

  13 april 2015 op 16:20

  De Telegraaf maakte het jl. zaterdag 11 april weer eens bont: een artikel over Wilders bij Pegida. Door het hele artikel werd Wilders heel slinks en achterbaks gelinkt aan Hitler aanbidders en geweldplegers. Door en door smerig. Wat een vuil vod is dat geworden!

 9. Leo KarelJan

  13 april 2015 op 16:09

  Dit probleem komt direct voort uit de achterlijke oorlogsideologie genaamd islam. Tegenover deze walgelijke ideologie zet NL softheid, begrip, slijmen, wegkijken, liegen, angst, lafheid en politieke correctheid.
  Dit volk is in meerderheid al lang gezwicht voor de islam: daarom wordt Wilders overal gedemoniseerd: Wilders staat voor ruggengraat en moed en dat heeft dit volk in meerderheid niet meer. En dat weten ze van binnen maar al te goed.

 10. Leo KarelJan

  13 april 2015 op 15:54

  Dit land is door en door verrot door politieke correctheid en een ongekende softheid. De meeste autochtone mannen zijn laffe lulletjes rozenwater.
  Een laffe ruggengraatloze kudde die zich laat inpakken door regentenkliek en media met hun slappe geouwehoer over die “rechtsstaat” die zo ontzettend goed is.
  Tel daarbij die verdomde slappe rechters en je kent de oorzaken.
  Liever Wilders demoniseren die minder van dit soort Marokkaans tuig wil.
  Maar ook de vrouwen zijn schuldig: ook zij zwichten voor regentenkliek en media. De kudde graast door en ziet met lafheid steeds weer mishandeling , aanranding en verkrachting. VERLOREN LAND!!

 11. Breinbrouwsels

  13 april 2015 op 14:10

  Juweliersvrouwen weigeren al massaal om bedelarmbandjes aan asieljoekels te verkopen. Nu de rest nog.

 12. De vrouw van de juwelier, die 2 mocro’s heeft afgeknald, is toch maar mooi vrijgesproken!
  Dat haar man een taakstraf heeft wegens wapenbezit, is natuurlijk wel weer een beetje ongerijmd. De man heeft immers aangetoond dat een juwelier zonder pistool niet kan bestaan? Maar misschien MAG je dat juist niet aantonen, zoals men vroeger niet mocht bewijzen dat de aarde om de zon draait.

 13. Wie Dr.Gert Jan Mulder is weet ik niet.
  Hij schrijft dat hij het niet begrijpt waar het geweld tegen autochtone Nederlandse meisjes en vrouwen vandaan komt. Ik wel.
  Let wel: overal waar allahschreeuwers zitten in de EU wordt genoemde mentaliteit toegepast!
  Het heeft alles te maken met HET PROJECT.
  De schoftenmentaliteit van allahschreeuwers (want dat zijn ’t) is erop gericht om het Westen middels INFILTRATIE(waarom zitten ze op het Haagse- en gemeenmtelijke pluche?) intimidatie en geweld zo snel mogelijk de islam door de strot te persen.
  Nooit eens afgevraagd WAAROM ze bv. halal-voer in de schappen van de supermarkt EISEN? (tinyurl.com/qeuebnx )
  De rest + Engelse brontekst kan iedereen lezen via deze link:
  http://tinyurl.com/ko6ghgj
  @Joost Niemoller: ik vind het tijd worden dat daar eens een artikel aan
  wordt gewijd.

 14. Ik begrijp u niet.
  ____________

  Er zit een agenda achter.
  Het kan niet dat de boven ons gestelden niet zien dat de frustratie tav van moslim- lees marokkanen geweld in de maatschappij alleen maar toeneemt.
  Het niet benoemen, verdraaien en downplayen door de MSM en vooral de staats Noslim omroep, en de boterzachte sankties voor dat geweld voert de frustratie alleen nog maar op.

  Ik denk dat ze een conflict willen uitlokken, waarbij mensen het recht in eigen hand gaan nemen .
  En dit geeft de machthebbers dan een legitieme reden om in te grijpen en nog meer controle uit te oefenen en vrijheidsberovende wetten er door te drukken.

  • @Paul 13 april 2015 om 00:03 : Ik vrees dat u helemaal gelijk heeft.

  • Helaas waar!
   Oa de ‘aanslag’ op Charlie Hebdo, ligt mi in dezelfde lijn…

   • Religie is waan-zin!
    Zeker als zij de drijfveer vormt voor politieke, economische en/of maatschappelijke handelingen.
    Op dit moment wordt de extreem gevaarlijke domheid, die oa voortvloeit uit het Islamitische geloof, dankbaar gebruikt voor zeer snode plannen van de ‘ongrijpbare’ marionettenspelers.
    Aangezien wij zodoende allen vogelvrij zijn verklaard, is eigenrichting bijna nog de enige optie igv een aanval, maar …… doe het wél slim!

  • Open grenzen, massaimmigratie, policor, multikul, Qui bono?

  • Ik ga helemaal mee in uw verhaal. De politiek en de media weten dondersgoed dat de situatie volledig uit de klauw loopt. En met de vele duizenden die Europa binnenstromen, het de komende jaren nog erger wordt. Wanneer er meer agressie en aanslagen komen, groepen mensen tegen elkaar opstaan, zal de politiestaat steeds grotere vormen gaan aannemen. Dit alles voor uw eigen veiligheid.

 15. Breinbrouwsels

  12 april 2015 op 23:47

  …ja errug hè buurman,maar ja, want, och, die ouwe buurvrouw van 93 die was ook zonder mes wel een keer doodgegaan, en je dochter moet er maar aan wennen, aan dat verkrachten want eigenlijk is dat gewoon neuken met een beetje dwang en dat doen die kinderen tegenwoordig op school al met die fietsenhokken en zo, dussuh, en dat vinden ze meestal ook best lekker, dussuh….ja, en ’t zijn buitenlanders dus daar mag je niks van zeggen, het zal mijn tijd wel duren…..
  (Uit: Hangend over de schutting, gesprekken met mijn buren)

  • Breinbrouwsels

   13 april 2015 op 14:01

   Gewoon gepikt weer! Dit is uit ‘Schuimbekken rond de Kwispeldoor’ van @geereevuh uit 1963 waarin onder meer ook sprake was van geweld tegen nederlandse meiden, vrouwen en anderszins door het inbrengen van brandende poppenwagens. Dus toen al!

   Overigens, wist jij dat er volgens statischtische theorieën en ondanks wensonderdrukking momenteel 327.546 Nederlandse Breiviks op ontploffen staan?

   • Breinbrouwsels

    14 april 2015 op 09:38

    @Breinfrutsels
    Helpt allemaal niet met je geschuimbek. Niemand weet meer dat er ooit een reportage werd gemaakt met acteurs die bij een bushalte een actrice gingen lastigvallen, bepotelen en berijden. Duizenden exemplaren van lui die bij de kapper of in de kroeg het schuimbekkende volk uithingen en beweerden dat ze die flikkers dit en dat zouden aandoen stonden er omheen, keken braaf en geheimzinnig in de verte en geen hond die er iets van zei of een beetje aanstalten maakte. Alleen een oud vrouwtje van 93 begon met haar tas te meppen. Maar ja, die leven graag gevaarlijk. De geschiedenis herhaalt zich en behoudens hier en daar een paar druppels Brievinken of Waxinelichhouderlanceerders gebeurt er in dit sprookjesland geen reet. Ja, een spandoek, een ontmaagdingshuis bezetten of een bord van Ich bin ein Berliner, meer komt er niet.

 16. In een artikel aan de opinie redacties van VK en NRC in 1990 schrijf ik dat het toestaan van hoofddoekjes ed zal leiden tot het vogelvrij verklaren van vrouwen en meisjes die zich westers kleden.
  Immers de moslim man leert dat de onbedekte vrouw een hoer is waartegen alles is toegestaan.
  En handelen hier naar.
  Dit is helaas werkelijkheid geworden.
  De brief, u raad het al, is niet gepubliceerd in de gelijkgeschakelde pers, en mij werd een verder publicatie verbod opgelegd.

  • Sprx,
   Als je in een vijandig blad / weblog wilt publiceren, moet je je mening wel zodanig verpakken / afzwakken, dat er nog een redelijke kans op doorlating bestaat. Op Joop bijvoorbeeld, waar het bonton is om Amerika te bashen, kun je je meer veroorloven als je een anti-Amerika-geluid als raamwerk gebruikt.
   Het gaat erom dat je heel voorzichtig de grens van het toelaatbare probeert op te rekken. Dat is oneindig veel zinvoller dan op het thuisblog steeds weer je geloofsbelijdenis te etaleren.
   En als je account een keertje wordt verwijderd, dan maak je gewoon een nieuwe aan.

   • “Op Joop bijvoorbeeld, “.
    das inderdaad helemaal van de zotte daar…..
    Pertinente leugens ontmasker je….., met beschaafde taal, maar wordt gewoon niet geplaatst…
    Mvg

 17. Marokkaanse loverboys (pleonasme) en straat-drugsdealers kunnen ook gewoon hun gang gaan in plaats van door de vaders van de slachtoffers opgeknoopt te worden.
  Eigenlijk zou Wilders dit soort dingen nadrukkelijker moeten aankaarten. Politieke correctheid heb je in gradaties.

 18. als ik de laatste verkiezingen, de staten en zowel de landelijke bezie, dan is nederland nog heeeeeel lang verloren.
  .
  schijnbaar zien heel veel mensen nog geen probleem……

 19. Nederland heeft gekozen voor het doden van zijn Eigen Kinderen en zijn Eigen Bejaarden. Dus ik zou zeggen begin er maar vast aan te wennen !

 20. Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats. Feminisme lijkt verworden tot mannelijke vertrutting. Waar ligt het Nederlandse Plaza de Mayo?

 21. Verdediging…
  Ook wat dit betreft, moeten we blijkbaar weer terug naar de
  doe-het-lekker-zelf-want-dan-gaat-het-altijd-beter-tijd.

 22. Waar vrouwen in een niet ver verleden vochten voor de vrouwenemancipatie, vechten vrouwen er nu voor om een hoofddoek te kunnen dragen. Die vrouwen willen de rechten van de geëmancipeerde vrouw, maar dan Halal.

  En wij, vrouwen van Europa, staan toe dat alles wat we bereikt hebben, teniet gedaan wordt door vrouwen die een achterlijk geloof aanhangen en daarvan, zoals wij dat wel konden, niet los kunnen komen.

  Vrouwen van Europa, als ‘onze’ mannen dan al stom genoeg zijn om de islam binnen te halen die onze positie ernstig ondermijnt, doen wij daar dan gewoon niks aan?

  Waar is de ware vrouwenemancipatie gebleven? Zijn we zo blasé geworden en geloven het allemaal wel?

  Die tijd is voorbij…

  Als u uw dochters gelukkig wilt blijven zien, vaders, dan wordt het hoog tijd dat ook u actie onderneemt.

 23. Vlinders

  Dit schreef ik in 2011

  Waar ik mijn dochters wil zien dansen met de zonen van mensen die ik vertrouw, zie ik in tegenstelling de wreedheid van de moslims en hun gedrevenheid om alles en iedereen tot slaaf te maken en mens en dier te molesteren alleen vanwege hun grillige drang naar lust en macht.

  Hun dochters dansen niet uit vreugde voor het leven, maar worden gedwangbuisd door alles bedekkende kleding. Hun zonen tonen geen respect voor deze dochters, maar zien er op toe dat ze de dwangbuis blijven dragen, om hen en alleen hen te behagen.

  Zij willen onze dochters verbieden om luchtig, als vlinders, het leven te verkennen en zich te ontplooien. Ze randen ze aan, alleen daarvoor.

  De idiotie heeft de overmacht genomen.

  Waar aanranding, verkrachting ooit nog gold als een zwaar vergrijp, wordt vrouwen nu in heel Europa verteld zich degelijk te kleden. Wanneer moeten we de burka aan?

 24. Verder kan het natuurlijk genetisch bepaald zijn. Of door degeneratief groepsgedrag komen, zoals bij voetbal hooligans. Anders kan ik niet verklaren wie normaliter zulke onzinnige privacywetten c.q. sociale theorieën kan verzinnen.

 25. Het ligt ook aan de privacywetten en de recente revolutionaire kijk op zaken vanuit de veelal jonge sociale wetenschappen:.
  Slachtoffers wordt alles, maar dan ook alles, breedvoerig van verteld in de media.
  De dader is X(?), een ernstig misbruikt zielig geval, dat slachtoffer werd van een criminele bende zoals ISIS, of hij is een eenzaam ernstig misbruikt slachtoffer van de eigen criminele lusten.

 26. met U, begrijp ik dit óók niet Heer Gert Jan Mulder…. en ongetwijfeld honderdduizenden mét ons….ik denk dat we domweg allemaal wachten op die ene vent/vrouw met ballen, die onze namen even op een lijstje zet en gewoon een datum prikt om daar dan maar eens wat aan te gaan doen….zónder goedkeuring van onze quasi-Machthebbers daar in den Haag uiteraard !!!

  • “.ik denk dat we domweg allemaal wachten op die ene vent/vrouw met ballen, die onze namen even op een lijstje zet en gewoon een datum prikt om daar dan maar eens wat aan te gaan doen”
   .
   tja, en dan krijg je een type als Anders Breivik, en links lacht dan in het vuistje en zal weer flink stijgen in de peilingen want heel nederland hevig verontwaardigd.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑