Hoe blankenhaat de Nederlandse media motiveert

Door Joost Niemöller

Zojuist weer bij het NOS Journaal. Twee berichten.

Duitsers in Rennesse vielen politie aan bij arrestatie van een van hen.

Een blanke agent schoot een zwarte verdachte neer.

Is het vermelden van nationaliteit danwel etniciteit hier van enig belang? Het wordt er niet bij gezegd waarom. In het geval van die Duitsers in Renesse gaat het toch, zou je denken, in de eerste plaats om toeristen. Het waren er bovendien nogal veel. Zouden het echt allemaal Duitsers zijn geweest? Waren er misschien geen Nederlanders bij betrokken? Of Belgen? Is dat allemaal wel zorgvuldig uitgezocht?

En dan die blanke agent in de VS. Waarom is het van belang om te weten dat het hij blank was? Weten we al iets over zijn motieven? Had hij een voortvluchtende blanke niet ook neergeschoten? Had een zwarte agent niet ook een voortvluchtende zwarte neergeschoten? Waarom is de media hier ineens zo voorbarig, en wordt er in de berichtgeving impliciet al uitgegaan van een racistisch motief door het benoemen van de etniciteit van de dader en het slachtoffer?

Maar als Marokkanen een Nederlandse grensrechter doodtrappen is het ineens van geen enkel belang dat het Marokkanen zijn. Het duurt dan zeker een week voor dat aarzelend benoemd wordt in de media. Of als een Marokkaan een oude Nederlandse vrouw van haar tas berooft. Of als Marokkaanse meisjes met een hoofddoek de pinpas stelen van Nederlandse bejaarden, en duidelijk zichtbaar is op de bewakingsbeelden dat ze dat geld staan te innen. Met die hoofddoek op. Dat teken van kuisheid, of wat voor teken dat ook mag zijn. En hoe komt het toch dat er geen Marokkaanse bejaarden worden beroofd? De lijst is eindeloos. Als een conducteur op een Nederlandse trein wordt aangevallen door jonge Marokkanen. Ook als ze voortvluchtig zijn, wordt in veel gevallen niet het signalement verspreid dat het om Marokkanen gaat.

Waarom zijn de Nederlandse media zo selectief? Waarom moeten Duitsers worden benoemd als Duitsers terwijl het totaal niet duidelijk is waarom? Waarom heten Marokkaanse daders altijd ‘jongeren’ of ‘Amsterdammers’? (Alsof dat laatste dan ineens wel relevant zou zijn.) Waarom heten Marokkaanse slachtoffers ineens wel Marokkanen?

Het is duidelijk wat de Nederlandse media beweegt. Blankenhaat.

De mensen zien op straat de werkelijkheid. Hun woede groeit. Als Wilders het probleem benoemt, komt hij voor de rechter. Hoe lang wordt het Nederlandse volk nog voor de gek gehouden?

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

31 Reacties

 1. De Nederlandse media haat ons zo intens dat ze een onderzoek verrichtten om te kijken hoe zij ons volk nog meer de vernieling in kunnen helpen. Doe de onderstaande test en de politiek weet van u hoe dom u bent. Succes schapen!
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/steeds-meer-nederlanders-vangen-thuis-vluchteling-op~a3952976/?akamaiType=FREE

 2. g.h.m.leferink

  13 april 2015 op 22:47

  Pamela Hemelrijk merkte het jaren geleden al op: alleen als een BLANKE over de schreef gaat melden ze het met alle gegevens die ze maar kunnen achterhalen. Is het een aardgenoot met een anders getinte kop, dan zijn ze héél terughoudend…. Zogenaamd om racisme tegen te gaan. Zo heb ik b.v. nog nooit, in de zich graag ‘progressief’ noemnde media, een artikel gelezen/gezien/gehoord over hoe van Curaçaoers (meer Afro) door Arubanen (een stuk blanker) worden gediscrimineerd, over de onderlinge discriminatie in Zuid Afrika door Xosa’s versus Zoeloes, enz….
  Ook de ‘Plaasmoorde’, honderden overvallen per jaar, met moord(en) door Afro’s daar tegen blanke Afrikaners, zijn blijkbaar helemáál niet interessant….
  En op ‘Tachtuursjenaal’ was het weer raak: de woorden ‘racistisch’ en ‘extreem rechts’ horen blijkbaar bij het standaardvocabulaire van de Hilvo-kaste. Wij noemden dat vroeger gewoon ophitsen. En hun berichten zitten vol halve waarheden.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. g.h.m.leferink

  13 april 2015 op 22:23

  De NL media objektief? Ammenooitniet! Neem nou dat NPO/NOS sjenaal: op ONZE kosten worden we al jaren eenzijdig voorgelicht. Tegen dat opiniesjenaal, dat zich richt naar wat de medewerkers horen aan de bars van de Zwart en de Pels heb ik al meer dan 500 stukken geschreven. Op een van de weinige echt vrije media, het internet. Opmerking: die beide mediacafé’s bevinden zich in Drugsdorp aan de Amstel, ook genoemd Modetjes Madurodam, Besodemieterbuurt, Vooroplopersveen, Glibbergehucht, Veelkwekhuizen, enz.
  De manier waarop ze over Wilders berichten is speciaal voorgekookt door het comité bestaande uit Arie Achterbaks, Stef Stiekem, Glenn Gluiper, Ulbe Uitgestrekensmoel, Victor Viezelachje en Dusty Dubbelmoraal. Ofwel: farizeeërs. En als we al één soort lieden nooit in posities met MACHT moeten hebben, dan is het dít soort!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. Het is om het eenvoudiger te maken: als de etniciteit niet expliciet erbij wordt vermeld dan weet je dat het geen autochtone blanke dader betreft.

 5. Ter herinnering: “PvdA-minister Guusje ter Horst [PvdA]van Binnenlandse Zaken wil niet dat er ‘weer een blanke man’ in de politietop komt en heeft het feest voor de installatie van Teun Visscher als nieuw korpschef in Zuid-Holland tegengehouden. (…) De politie moet van de [PvdA] minister garanderen dat Visscher ‘de laatste blanke man’ is die voorlopig in de politietop komt.” (07.03.2009)

  Kijk eens aan. Rabiaat oveheids-racisme, overheids-sexisme én overhedis-disciminatie door een partij die bij het minste geringste met ‘Artikel 1’ zwaait en ‘rechtsstaat’ en ‘democratie’ enzovoorts. Brak er een Grote MSM Rel uit? Welnee. Anti-wit racisme is poltiek correct racisme. Zie ‘de wetten van het progressieve denken,’ door Bart Croughs http://www.euronet.nl/users/bc/boek/solli.html#de%20wetten

  Overigens komen zij ermee weg zolang het weldenkende deel van de burgerij dit allemaal gelaten over zich heen laat komen..

  • Hopelijk is dit kabinet snel gevallen, en zal de pvda niet terugkeren in de regering

   • Beste Koos. Ook al zal de PvdA niet terugkeren in een kabinet, we blijven bezet door de wegkijkers en de knuffelaars. Het is ook niet beperkt tot enkel Nederland dus…. Sinds de nieuwe Grondwet begin 80-er jaren vorige eeuw, zijn we richting afgrond gegaan. het volk heeft het niet door gehad of willen hebben. Wie ondersteunden die Grondwet? Dezelfden die nu nog steeds wegkijken maar wel verkozen worden. Er is geen redden meer aan tenzij er massaal politici van signatuur enorm angstig worden gemaakt. Dat zit er ook niet in want verdeel en heers is geoptimaliseerd. Was ik jong dan kon ik eenvoudig vertrekken en elders opbouwen, nu staan: blijven en vertrekken gelijk aan (zelf)moord.

 6. De media doen het voorkomen of dat er veel hobbyjagers tussen de blanke politieagenten zitten.

  Misterblackandwhite, relatief worden blanken sneller beschoten door de politie blijkt uit onderzoek.

 7. Als je je realiseert hoe bezeten veel mensen, (en dan met name vrouwen), zijn van christelijke naastenliefde, dan heb je helemaal geen complot nodig om de multiculgekte te verklaren. Het verschil met vroeger is dat het christendom toen alleenzaligmakend was, wat de naastenliefde tegenover andere geloven enigszins temperde. En natuurlijk hadden vrouwen toen nog geen stemrecht.

 8. Joost, je laat je opruien door die NPO. Bijna iedereen heeft in de gaten wat ze flikken. Voor die intriganten van de NPO is het zaak om anderen de voeren en op te ruien en zelf uit de wind te blijven en het correcte heertje te spelen. Exact wat hun bazen, die nette politiek correcte heertjes doen.

 9. MisterBlackAndWhite

  12 april 2015 op 17:49

  Huh met een vleugje WTF!

  re. Had hij een voortvluchtende blanke niet ook neergeschoten?

  >> Blijkbaar heeft de nieuw realist een visie van een nieuwe Nederland waarin politie agenten burgers dood mogen schieten voor verkeersovertredingen.
  >> Maar nog belangrijker >> Er zijn veel incidenten de afgelopen jaar, waarin African Americans zijn gedood door niet-AA politie-agenten op zeer verdachte wijze. Dit heeft veel te maken met institutional racism in the American police system and is the context that this story takes place in.

  Helaas, is context het laatste dat je kan verwachten van iemand met de naam ‘The New Realist’. Wat betekent dat eigenlijk? Real is toch real. How kan het nieuwe real meer real zijn dan de oude? Of was het misschien niet blank genoeg….
  (Mijn excuses voor het wisselen van Engels naar Nederlands en terug)

  • Hoeveel nagas zijn er door andere nagas doodgeschoten in de VS?
   De politie daar is nog heel netjes vergeleken bij war ze onderling doen.
   Helaas is de criminaliteit onder nagas erg hoog, en wordt 95% door andere nagas gedood.

 10. Op het nos-journaal werd, als illustratie van het geweld tegen conducteurs, een filmpje van een agressieve skinhead getoond. Nu denken alle goedgelovige Nederlanders dat het altijd skinheads zijn.

  • tja, koos, als ze een marokkaan hadden genomen als voorbeeld-acteur, dan hadden er nu 10.000 voorgedrukte aangiftes gelegen.
   .
   ook voor de ns is het soms polderen om vooral pc te blijven.

 11. dhimmiesnuffelaar

  12 april 2015 op 14:53

  @Frederik

  De laatste zin is onzin. Het pousseren van de policolor multi cult samenleving is een besluit dat in fasen door de politieke en zakelijke elite is genomen. Ergens in de jaren ’90 heeft en b.v. besloten dat reclames in een overwegend blank land als Nederland toch getinte mensen moest bevatten , en wel niet in verhouding maar in over geaccentueerd. Nu is verhouding vaak 2 getint tegenover nog 1 blanke . Let maar eens op de indoctrinatie van welke reclames dan ook. Overaccentuering geldt ook voor de PO en RTL, die als terriers getinten plaatsen,waar ze maar kunnen. Voorts is door de overkill aan (extreem) links in de media deze blankenhaat en zelfbevuiling als iets geestelijk zindelijks voorgesteld. Het Westen is één gekkenhuis geworden onder pc/ links,maar het is bewust gepland en gefaciliteerd door de oude partijen en hun tentakels in economie en bestuur.De oplossing is natuurlijk:de linkse duivel uitdrijven,maar de misleide,domme kiezer in deel van het probleem.

 12. Waarom is glashelder. Onze mede landgenoot met de koos naam links is de oorzaak. Een in de watten gelegde landgenoten groep die opgevoed zijn, en er in geloven, zoals hun onfeilbare eigenschappen. Nummer èèn is een hoge intelligentie. Twee, uitstekende leidinggevende kwaliteiten. Drie is goed wezen. Zij, de links mens is goed . In de samenleving zijn zij te vinden in de volgende sectoren van hoog naar laag niveau. Politiek, student, beroeps protesteerder, ambtenaar, beroeps bijstand gerechtigde, beroeps Wajong, en als bodemlijn de immigrant op zoek naar hemel op aarde. Samen vormt die troep minstens 40 % van de samenleving. De media is hun hoer, zij de spreekwoordelijke pooier. Kijk naar wat nieuws heet. Die glimmende gezichten, en hèt moet duidelijk wezen dat slechte mensen geen kans hebben, tegen dè goed. .

  • En wat is dan precies het belang van links om zich te vervreemden van z’n eigen achterban? O.a. door een permanente loondruk en permanente woningnood als gevolg van een permanente instroom van migranten?

 13. In het onderwijs van kleuterschool tot en met middelbare school is decennia lang de multiculturele gelijkheid en de zieligheid van mensen in Afrika geïndoctrineerd. Wij als verdorven westerse rijkaards moeten deze mensen helpen. Dat was de boodschap vele jaren lang.
  Er bestaat geen oplossing voor het door Joost geschetste probleem.

 14. Maar als Marokkanen een Nederlandse grensrechter doodtrappen is het ineens van geen enkel belang dat het Marokkanen zijn. Het duurt dan zeker een week voor dat aarzelend benoemd wordt in de media.

  ________________

  Is tactiek
  Als men een precair ‘incident ‘ in het nieuws moet brengen ( ze zouden het liever helemaal niet brengen) wordt vaak gewacht met het geven van informatie die nog gevoeliger ligt tot de gemoederen wat zijn bedaard.
  Daardoor kan alles daarna weer z’n gangetje gaan.

 15. Het is toch allemaal simpel. Als de Marokkaan dader is spreekt men van een Nederlander. Is de Marokkaan slachtoffers spreekt men van zielige gediscrimineerde Marokkanen. Alleen, ze zijn bijna nooit slachtoffer.

 16. onderstaande video verklaard een hoop.
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=2zMzeKBEvaQ

 17. Als ik rond 6.15u naar werk ga, staat het Radio 1-journaal in mijn auto altijd even aan. Opvallend was dat liefst drie van de afgelopen vier dagen bij het ”radio aanzetten” een blanke politieagent een zwarte man doodschoot. En ik maar denken, ”alweer?”. En alleen maar de zwarte gemeenschap aan het woord over ”racisme”.

 18. ’t Heeft wel wat weg van “gaslighting”, een term waar Caroline al eerder naar verwees.

  “Gaslighting or gas-lighting is a form of mental abuse in which information is twisted or spun, selectively omitted to favor the abuser, or false information is presented with the intent of making victims doubt their own memory, perception, and sanity. Instances may range simply from the denial by an abuser that previous abusive incidents ever occurred, up to the staging of bizarre events by the abuser with the intention of disorienting the victim.

  Sociopaths frequently use gaslighting tactics. Sociopaths consistently transgress social mores, break laws, and exploit others, but typically, are also charming and convincing liars who consistently deny wrongdoing.”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Gaslighting

  Gaslightning veronderstelt een plot, een bedoeling. De vraag is dan: welke?

  • welke ?
   .
   misschien om de totale wereld in brand te zetten met de hoop dat er een giga oorlog ontstaat tussen alle bevolkingen en dat we elkaar uitroeien tot er uiteindelijk een totale bevolking van pak hem beet 500.000 man overblijft.
   .
   daarna kan die elite-bevolking fijn op de aarde door leven.
   .
   .
   doel bereikt…

   • ‘k Heb zelf een vaag vermoeden over een mogelijke bedoeling, maar leg m’n oor hier graag te luisteren. Bedankt voor je reactie.

 19. Idioot, je lijkt wel een moslim!

 20. W.H.J. Reiss

  12 april 2015 op 13:17

  Net in de Telegraaf dat de vrouw van 96 jaar DOOD is ! De dader, die is ‘getint’, maar dat vertelt de Telegraaf, dezelfde leugenaars als de NPO, er niet bij ! Het Linkse Krapuul in dit Land bepaalt wat U in de media kunt lezen ! En daar moeten wij van dit Krapuul maar aan wennen !!! Excuses, dat ik een groep mensen bij hun naam noem, Krapuul !

  • g.h.m.leferink

   13 april 2015 op 22:49

   Goed gesproken, mijnheer/mevrouw/mejuffrouw Reiss.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 21. robbertdeberk

  12 april 2015 op 13:06

  Dat komt Joost omdat je alles in een veel groter verband moet zien en ” connect the dots”.

  Agenda21, UN, Bilderberg, VS, 911, Bloedlijnen, Pyramides, Pedofilie, Godsdienst, Area 51 , Hollywood, Democratie . Etc etc etc

  Ondanks je fantastische inzet en artikelen denk ik dat deze stap voor jou niet te maken is.

  Suprise me.

 22. Leo KarelJan

  12 april 2015 op 12:55

  Helemaal juist, Joost. De heersende politiek correcte dictatuur brengt ook blankenhaat voort. Deze “weg met ons” verraders zitten overal: haast alle media, alle partijen minus PVV, rechters, onderwijs en universiteit, ambtenarij en bij de EUSSR. Het is een etterend gezwel dat alleen maar indoctrinatie en vervalsing van feiten voortbrengt.
  Waar blijven de reacties van de NL bevolking? Waarom prikt de overgrote meerderheid dit smerige multikul gezwel niet door?
  Waarom blijft men dit dulden? Overal is het verval, niets gaat nog goed. Afname van welvaart, afname van vrijheden en toename van de macht van een linkse, multikul overheid met een politiek correcte dictatuur.
  Kudde: we gaan naar de afgrond!