Marine Le Pen, haar vader en de Jodenhaat

Door Joost Niemöller

 

Er wordt in de media met veel plezier bericht over de ruzie tussen Marine Le Pen en haar vader. Het Front National zou ontploffen, schrijven Franse kranten schaterlachend. Marine Le Pen is op ramkoers en lijkt haar vader uit de partij te willen zetten.

Het conflict tussen Marine Le Pen en Jean Marie is het conflict tussen extreem-rechts en nieuw realisme. Extreem-rechts is feitelijk een vervolg op het nazisme. Al dan niet verkapte Jodenhaat staat er centraal in. Na de oorlog was dat onder de autochtonen weinig populair meer, aangezien we hebben gezien wat daar de gevolgen van waren. Maar door het antisemitisme te vermengen met immigratiekritiek, wisten dergelijke partijen nog heel populair te worden. Het oude Front National was daar het gevolg van. Ook het Vlaams Blok. Janmaat werd ook vaak antisemitisme verweten, en het werd hem aangewreven in een praktisch verzonnen interview met hem in Elsevier. Maar Janmaat had in werkelijk niets tegen Joden, had zelfs bovendien een Joodse moeder, en was zelfs uitgesproken pro-Israel.

Het antisemitisme in Frankrijk zit diep. Het verklaart waarom Jean Marie Le Pen het goed kon vinden met Dieudonné. Rechtse nationalisten zien ook in Joden een gevaar omdat ze internationalisten zouden zijn. Een rare misvatting, die in wezen racistisch is. Joden zijn maatschappelijk gemiddeld enorm succesvol, en dus zijn ze ook succesvol in de toplaag van de wereld, die, uit eigenbelang, internationalistisch is ingesteld. Maar dat is niet omdat het Jodendom per definitie internationalistisch is. Met name Hitler beweerde dat. Juist met de staat Israël hebben Joden net zo goed bewezen onderdeel uit te maken van de grote nationalistische beweging vanaf de negentiende eeuw. Het is dus een argument dat kant nog wal raakt, en alleen wordt ingegeven door Jodenhaat.

Ik heb nooit begrepen wat je opschiet met Jodenhaat. Joden zijn soms grappige, soms irritante, maar meestal zeer slimme mensen, waar je als Westerse maatschappij alleen maar voordeel aan hebt. Zonder Joden had bijvoorbeeld de wetenschap er in het Westen een stuk slechter mee voorgestaan. Joden maken bovendien volledig deel uit van het Westerse denken. Precies om die reden worden ze ook gehaat door zoveel moslims.

Door eindelijk afscheid te nemen van haar vader zet Marine Le Pen een noodzakelijke stap. Het kan inderdaad een enorme chaos worden, want de oude achterban van pa is taai. Zeker, het zou er zelfs toe kunnen leiden dat Marine Le Pen hierdoor het presidentschap misloopt. Maar het is onvermijdelijk. Een echt nieuw-realistische, immigratiekritische beweging zegt dat de Joden helemaal bij Europa horen. Daarover bestaat geen discussie. Punt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

25 Reacties

 1. Blijft een feit dat de gaskamer een detail van WW2 was.
  Niet ‘slechts’ een detail…., niet een ‘klein’ detail…. maar wel een detail!!

 2. Het mooiste is dat alle traditionele partijen, de banken en de media bibberen als een rietje in de wind omdat Marine le Pen totaal niet past in het beeld van Boze Blanke Mannen zoals zij patriotten graag afbeelden. Ze is vrouw, mooi, autochtoon, ook nog blondine met prachtige blonde kinderen, heeft gestudeerd, communiceert sterk en is ongelooflijk populair onder de bevolking. Marine le Pen heeft alles, werkelijk alles. Logisch dat er hier op sites als DDS en Jalta geschreeuwd wordt dat Wilders afstand van haar moet nemen, maar daar is Wilders dan weer te slim voor.

 3. Intellectueel Marine le Pen begrijpt dat het belangrijker is gelijk te krijgen dan het te hebben. Het enorme aantal moslims in Europa tegenover de weinige joden, bewijst natuurlijk meteen haar gelijk.

 4. Er zijn patriotten, waaronder uiteraard ook burgers van Joodse afkomst en joodse persuatie, en globalisten. Deze laatsten treft men behalve bij internationaal socialiste en jezuïten, ook aan in het zionisme, wat niet exlusief Joods of reigieus joods is, maar wel vaak zo wordt gezien. Daarom wordt kritiek op het zionisme niet zelden verward met antisemitisme. Papa Le Pen nu, heeft zich in de verkeerde hoek laten drukken doordat hij bijvoorbeeld benadrukte dat WOII niet alleen de Holocaust is, maar er ook nog zo’n 54 miljoen anderen zijn omgekomen. Dat werd onterecht gezien als holocaustontkenning. En als een niet-moslim daarvan wordt beschuldigd is die de pisang. Die felle aanval, vooral door hard (inherent antisemitisch) links, heeft hem alleen maar fanatieker en cynischer gemaakt denk ik. Door die hypocriete aanvallen is Marie le Pen welhaast gedwongen om afstand te scheppen tussen haarzelf en haar vader.

 5. Een heel klein percentage van de wereldbevolking is joods (minder dan een half procent)
  Ze dringen hun gewoontes en religie niet op aan anderen.
  De helft ongeveer,woont in Israël en de rest verspreid over de aardbol.
  Op enkele extreme religieuze types na, zien ze er uit als westerlingen.
  Ze vormen op geen enkele wijze enige bedreiging.
  Waarom dan toch die haat?
  Alleen zieke,verwarde en gefrustreerde geesten hebben daar last van.

 6. nog gecondoleerd met cesar millan.

 7. Kapotte Rits 22:41 Canaux, canards, canaille. http://www.dbnl.org/tekst/laan005lett01_01/laan005lett01_01_8031.php

 8. Joost! Waarom die CAPTCHA code.. zwaar irritant:(.

  Ik hoop dat Marine doorzet.. haar vader heeft haar blijkbaar al lachend aan de kant gezet.
  Als zij deze kracht heeft, dan kan niets haar meer stoppen en kan Frankrijk misschien eindelijk een andere kant laten zien. Ik heb veel bewondering voor haar.

  • Lievelings kleindochter Marion Le Pen wordt vanochtend door de krant naar voren geschoven om haar tante Marine aan te vallen. Marion zou razend populair zijn onder de leden omdat ze vergelijkbare punten heeft als grootvader Jean Marie. Aldus de krant. Zo worden alle Le Pen’s in een bericht in feite op een hoop gegooid en tegelijkertijd wordt er binnen het FN een imaginaire wig gestoken. Sterk staaltje van foute propaganda door de Nederlandse MSM. Bij het artikel staat zoals gebruikelijk van onze verslaggever zodat niemand aanspreekbaar is.

 9. Maar wat nu als???;
  “Israeli investigative journalist: Bibi a suspect in Charlie Hebdo massacre”
  http://www.veteranstoday.com/2015/04/09/chamish-bibi/

 10. Sommige mensen lusten geen vlees, anderen lusten geen joden. dat valt niet met argumenten te veranderen.

  • Geen Jood lusten? Wat dan? Als mensen niet eens weten wie een Jood is?

   Dus als ze weten dat iemand een Jood is, lusten ze hem niet, net zoals iemand die weet dat iets vlees is, vlees niet meer lust…

   Kun je nog meer argumenten bedenken;).

 11. Ernst Quispel

  10 april 2015 op 19:18

  Als je Rodney Atkinson als serieuze bron denkt te kunnen opvoeren plaats je je buiten elke redelijke discussie.

 12. Ik ben het eens dat anti-semitisme verwerpelijk, dom, nutteloos en schadelijk is, zoals alle racisme. Echter Atkinson’s boek “And into the fire” bespreekt de nazi oorsprong van de EU. Hierin beschrijft Atkinson dat de Frans rechts nationalistische Jean Marie Le Pen lid was van het verzet tegen de Franse fascisten en vocht tegen de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog.
  De socialist François Mitterand, een van de architecten van de moderne Europese Unie daartegenover was lid van de nazi Vichy-regering in de jaren ‘40 en ontving de onderscheiding “La Francisque” voor zijn trouw aan de “zaak”.
  Jacques Delors, een andere oprichter van de huidige Europese Unie en aan de linkerkant van de Franse politiek nam deel aan het Franse equivalent van de Hitlerjugend!
  Misschien wordt dat anti-semitisme van de Le Pin, oud nazi bestrijder, wel wat overdreven en gebruikt door politieke tegenstanders?

  • Natasha Bakoenin

   10 april 2015 op 22:41

   Interessant. Ook interessant is dat veel van de huidige machthebbers in Oekraïne joden zijn. We zien dat niet alles is wat het lijkt. We weten immers ook dat in Israël zelf er diverse bevolkingsgroepen zijn die we kunnen typeren als eerste klas, tweede klas en derde klas. Dat heeft alles te maken met de joodse afkomst. Ben je een echte jood, een aangetrouwde jood of een bekeerde jood? Met andere woorden: vrijwel iedereen maakt zich schuldig aan racisme en/of discriminatie. Dan is er ook nog het feit dat veel joden met andere joden strijden. Dan is er dus geen discriminatie in het spel, maar puur een verschil van ideologie. En is het opkomen voor een bepaalde ideologie niet veeleer het gevolg van machtshonger? Welk belang staat voorop?

 13. Ernst Quispel

  10 april 2015 op 17:39

  Kan de heer van Speyk aangeven wie de auteur van dit antisemitische betoog is?

 14. Meneer Niemöller,

  Alhoewel ik veel bewondering heb voor uw stellingname in het immigratiedebat, moet ik hier toch aangeven het grondig oneens te zijn met u. Zoals u zelf aangeeft is de Joodse diaspora een succesvolle, en daardoor, invloedrijke gemeenschap. Het probleem van het Joodse vraagstuk schuilt ‘m erin dat deze invloed gebruikt wordt om beleid mogelijk te maken wat slecht is voor autochtone Westerlingen. Joodse elites en organisaties in het Westen promoten immigratie, omdat ze niet de enige etnische minderheid willen zijn.

  Er zijn veel redenenen waarom we niet meer leven in de wereld van voor de jaren ’60, toen massa-immigratie uit de Derde wereld ondenkbaar zou zijn geweest, maar de opkomst van een Joodse elite in Amerika en elders heeft daar zeker aan bijgedragen. Zie hieronder een academische uiteenzetting van de Joodse rol op het Amerikaanse immigratiebeleid:

  Zie hier: http://www.kevinmacdonald.net/cofcchap7.pdf

  • Ernst Quispel

   10 april 2015 op 17:43

   Na enig zoeken ontdekte ik dat de auteur Kecin Madonald is.

   http://www.splcenter.org/get-informed/intelligence-files/profiles/kevin-macdonald

   Dan weten we weer uit welke hoek deze wind waaide.

   • @Ernst Quispel,
    “Dan weten we weer uit welke hoek deze wind waaide.”
    Je mag van mij de VN ook als hamerstuk gebruiken hoor.
    http://www.globalresearch.ca/un-report-israel-supports-syrian-al-qaeda-rebels-including-the-islamic-state-isis/5429363

 15. Waarom is het FN nog niet opgesplitst? Dan wordt meteen zichtbaar hoeveel antisemitisme er daadwerkelijk in Frankrijk is, en of papa Pen’s sympathie voor Dieudonne zijn anti-islamisme niet in de weg zit. Want het ergste is natuurlijk om antisemiet en pro-islam te zijn.

 16. Het probleem zit dieper. Begin bij 1600. De kerk moeder problemen met de naam protestant. De moeder Rome was kennis is macht. De ander geus domheid. Op dat platform verscheen de Joodse mens. Die kennis wel, maar geen macht bezaten. Dat veranderde snel. Rond 1700 waren zij de bonus bankiers van die tijd. En speelden het spel om knikkers meesterlijk. Door de oude en nieuwe kerk te respecteren en de introductie kadaster. Hun rol als financier van praktijken zoals koloniseren en handel, ook de slaaf, zorgde voor ongekende rijkdom bij kerk, elite, en hun. Wat op zijn beurt de zelfde groep het monopolie van onderwijs gaf. Wat resulteerde in kennis en macht Een fijne tijd tot 1914. De erfenis van deze romantische tijden werd pas goed zichtbaar door het boek Mein Kampf. Zijn oplossing werd een brug te ver. Vandaag is er de concurreren Mo. Geboren uit olie en ook niet geliefd. Samen prediken zij een filosofie waarin de heiden/ ongelovige een tweederangs is en respect moet tonen. Punt.

 17. Ben eigenlijk wel benieuwd naar een betrouwbare bron (dus niet Stormfront) waaruit zou blijken dat Janmaat een jood was.

  • Joost Niemöller

   10 april 2015 op 13:38

   Betrouwbare bron: Hijzelf bijvoorbeeld. In interviews.

   • Je weet dat het hebben van een joodse moeder iemand volledig joods maakt toch?

    Joden zijn van oorsprong matriarchaal, in tegenstelling tot de islam.
    De vrouw bepaalt de erfenis, ergo, alleen van een vrouw is het zeker dat het nageslacht van haar is.

    Misschien juist daarom dat een patriarchale cultuur als de islam zo bezeten haar vrouwen wil onderdrukken.

 18. dhimmiesnuffelaar

  10 april 2015 op 12:55

  Het zal je vader maar zijn, dat mispunt. Maar het is inderdaad onvermijdelijk dat Marine zich van deze zieke, destructieve figuur distantieert en ja ik vrees dat de Franse MSM en PO zo’n lekkere kluif hebben,dat we over een tijdje weer met dat vreselijke stuk onbenul en ongeluk Sarkozy zullen zitten, net zo’n loze onbeduidende beloftenfiguur als Rutte,maatje van Merkel. En dus raken we steeds verder van ons eigen huis, de EU en islamrotzooi in. Joden ,Joost, zijn naast nogal eens irritante en verkeerde politici, ook prachtige musici. Namen opnoemen hier is ondoenlijk maar ik denk aan Menuhin, de Oistrakhs, Bruno Walter ,nou ja vul maar aan.