17 gedachten over “Peter Anshof: Zo wordt u over #MH17 gemanipuleerd (video)”

 1. Helaas trapt de meerderheid van de kudde er gewoon in. Onvoldoende vermogen tot kritisch denken. Deze bevolking is in meerderheid dom, lui, onwetend, ruggengraatloos en makkelijk te indoctrineren door regentenkliek en media. Helaas…..

 2. Een opmerking. Wanneer heeft de mening van domheid, menselijkerwijs gesproken invloed? School voorbeeld zijn oorlogen. Met als belangrijkste W.O nummer èèn.
  Peter spreekt voor hemzelf of doden, niet voor mij. Wat heet elite maakte uit, toen en nu, een toekomst. Geen nieuws onder de zon. Wat nieuw is hoor ik niet. Zoals, en op afstand, het toekomstige verloop van oorlogen , en overlevenden. Om het begrijpelijk te brengen begin met somber nieuws. Onderdanen , toen en nu, worden, jaren later, stilzwijgend herdacht. Door, drie keer raden, juist.

  1. Mijn “dom” is uitdagend bedoeld, om mensen juist uit te lokken zich er ietsje méér in te verdiepen, opdat men geen slachtoffer van manipulatie meer zal zijn.

 3. En WIE manipuleren ?? …… !!

  http://politiek.thepostonline.nl/2015/04/06/kleffe-bende-in-politiek-den-haag-krioelt-het-van-de-ex-journalisten/

 4. Dit is nu een schoolvoorbeeld van de pot verwijt de ketel. Peter Anshof verwijt mensen die niet zelf onderzoek hebben gedaan van domheid. Wel beste mensen, Peter Anshof is zelf een schoolvoorbeeld van zijn eigen benoemde domheid.
  .
  Zoekt u even op “BUK autonomous mode’. Dan kunt u lezen dat een BUK TELAR (het voertuig op de bekende foto’s en video) prima zelfstandig (zonder andere voertuigen als een radarvoertuig en zonder veel personeel) 4 raketten kan afvoeren. Ik zet er bewust geen URL’s bij. Besteed even 15 minuten van uw tijd aan onderzoek en u zult leren dat Anshof onzin uitkraamt,
  .
  Peter zit de mensen die nog de moeite nemen zijn verbale nonsense aan te horen zelf op het verkeerde been te zetten.
  .
  @Joost: de geloofwaardigheid van deze site loopt zo hard naar een dieptepunt.

  1. Mee eens.
   Ik dacht een video te gaan zien over een SA17 in actie, krijg je een lelijke ouwe kerel die naar eigen zeggen niet verder is gekomen dan de Mulo en alleen maar onzin uitkraamt. Jammer dat meneer Anshof niet met wat nieuwe feiten komt.

  2. Alles moge technisch zo zijn, mijn “dom” slaat op wat onze regering had kunnen doen om de MOORDEN te kunnen voorkomen.
   Plus: als het al een BUK was… van wie was die dan?
   U verwart mijn betoog met wat er “technisch” mogelijk zou zijn van (wiens???) BUK.

  3. Ik ben het hier ook 100% mee eens. Het complete wapensysteem bestaat uit 3 eenheden. Een lanceerinrichting, een voertuig dat doelen zoekt en volgt, en een commando voertuig.
   Maar de lanceerinrichting is wel degelijk in staat om zelfstandig een raket te lanceren. Normaal gesproken communiceert de raket zelf tijdens zijn vlucht met de radar eenheid op de grond. Maar het kan wel degelijk in de autonome modus ‘met de hand’ op een doel gericht worden en worden gelanceerd.
   Alleen kun je met de radar die zo’n BUK zelf aan boord heeft geen doelen herkennen en/of identificeren. Die radar geeft alleen aan of de raket het doel wel/niet in het vizier heeft. Voor het herkennen/identificeren van het doel is de grond radarunit van het systeem vereist.

  4. @mvdb 6 april 2015 om 20:35 “Peter zit de mensen..zelf op het verkeerde been te zetten.”
   .
   Het hoeft geen verrassing te zijn dat de portée van het betoog geheel aan u voorbij gaat. Beetje dom.

 5. Misschien was het helemaal geen Buk en reed men rondjes om af te leiden of waren de wegen door bruggen/viaducten niet allemaal geschikt . Misschien was het ook geen straaljager die er op los knalde. Misschien was het wel een raket van de VS(?) die bij een grote oefening daar in de buurt werd gebruikt. Dat laatste is bij mijn weten nooit (goed) onderzocht. Overigens weet elk normaal denkend mens dat of je nu met Nos, RTL, de kranten enz. van doen hebt; je moet zelfstandig blijven denken. Waarom vertelt iemand anders jou iets? Om jouw mening te beïnvloeden. Je had nl. al een mening maar het staat leuker als alle neuzen dezelfde kant op staan waardoor de boodschapper steeds sterker staat. Het zijn net ouderwetse straatverkopers men heeft er belang bij om jou iets te verkopen en tracht bij jou dus het beeld op te roepen dat je hun product nodig hebt. Ga er niet openlijk tegen in want dan ben je een complot denker en probeert men je te straffen.

 6. Schitterende video en de spijker op de kop. Je kunt deze wereld aardig begrijpen aan de hand van 3 termen: waarheid, bewustzijn en verantwoordelijkheid. Wat onze regering doet heeft te maken met het omgekeerde van verantwoordelijkheid en dat is onverantwoordelijkheid. Andere termen daarvoor zijn het maken van ongegronde verwijten, corruptie en zo nog het een en ander. Onze regering maakte zich daaraan schuldig door een vliegtuig met Nederlanders over oorlogsgebied te laten vliegen. Als de regering daadwerkelijkheid zijn verantwoordelijkheid had genomen (want dat doe je met verantwoordelijkheid) dan was dit verschrikkelijke ongeluk nooit gebeurd. En verder komt de regering en onze pers niet verder dan ongegronde verwijten maken. In een fatsoenlijk land kan zoiets niet. Bij ons is het de norm geworden. Verder overtreedt de regering alle regels van fatsoen door een alliantie aan te gaan met de criminelen in Kiev, partij in het conflict.

  1. Aldus zijn onze politici in de contreien van dom en/of crimineel terecht gekomen en dat was natuurlijk al lang voor het MH 17 drama. En dat komt natuurlijk omdat deze lieden lakeien zijn van washington en nog slechts knippen op commando en dat heet dus corruptie. En die laatste term betreft ook onze pers die weer acteert als lakeien van de regering. En de onderzoekers dan? In ieder geval vegen ze de waarheid onder tafel en ook dat is een doodzonde. Want je brengt schade toe aan de vracht. En natuurlijk vegen al deze lieden hun gat af met de hier geventileerde noties. Ze hebben een goed salaris en aanzien en nog wat van die vluchtigheid waar veel van de mensheid tegenwoordig op uit is. En ook dat is corruptie.

   1. En zo kleeft er dus liters bloed aan de vingers van ALLEN die werken binnen/voor de Nederlandse overheid. Onbegrijpelijk dat zij eigenbelang en ego laten prevaleren boven waarheidsvinding en eerlijkheid….
    Zouden zij zichzelf nog wel in de spiegel kunnen aankijken, vraag ik mij dan af. Wellicht hebben zij alle spiegels gewoon uitgebannen…

Geef een reactie