Dit was de demo tegen de islamisering

Door Joost Niemöller

Gisteren was er een bescheiden demonstratie tegen de islamisering. In het centrum van Rotterdam. Er was geen aandacht voor in de media. Er waren ook maar weinig mensen voor op de been gekomen. Dat is eigenlijk best wel een beetje treurig. Het kan toch niet zo zijn dat maar zo weinig mensen zich zorgen maken over de islamisering? Hieronder wat bewegend beeld van de demonstratie, en de toespraak van organisatrice Raffie Chohan.

 

Toespraak Raffie Chohan

Hallo Rotterdam en Duitse vrienden!

Ik dank Burgemeester Aboutaleb voor de mogelijkheid tot deze demonstratie. Erg spijtig dat de demonstratie in Gouda niet door ging.

Enfin, nu zijn we in Rotterdam en op de juiste plaats bij het standbeeld van Pim Fortuyn. Het radicaliseren van jongeren gaat onverminderd door. De politieke hoofdstad van ons land is ook de Jihad–‐ hoofdstad. In de Schilderswijk zijn die extreme ideeën behoorlijk wijd verspreid, wat betekent dat de autoriteiten en niet-radicale moslims met een betere strategie op de proppen moeten komen dan ‘we pakken ze op als ze te ver gaan.’ Natuurlijk willen we allemaal graag dat extremisten opeens helemaal uit het straatbeeld verdwijnen, maar helaas werkt het niet zo. Nee, ook niet als de autoriteiten zo doorgaan en jihadisten blijven vervolgen.

Na de recente terroristische aanvallen in Parijs en Kopenhagen was er voor zover ik weet geen enkele belangrijke politicus die zei dat het terrorisme iets met de islam te maken had. Integendeel, ze deden hun uiterste best om het overduidelijke feit te verbergen dat deze terroristen geheel in overeenstemming met de voorschriften van Mohammed handelden.

Islam kan eigenlijk het best worden omschreven als een totalitaire, revolutionaire en imperialistische ideologie in lijn met – maar ongetwijfeld gevaarlijker dan – het nazisme en het communisme.

De islam kan als volgt kort worden beschreven:

▪ Er is geen andere god dan Allah.

▪ Alle mensen worden te allen tijde geboren als moslims en als ze niet in de islam geloven, dan is dat omdat ze het ofwel verkeerd hebben begrepen of ze zijn afvalligen.

▪ De hele wereld behoort aan Allah en als er gebieden zijn waar zijn religie nog niet heerst, dan hebben we het over illegaal bezet gebied, want het is de plicht van de moslims dit gebied aan de ongelovigen te ontworstelen. Daarom komen de moslims naar het Westen, niet om zich als onze gasten te houden aan onze normen en cultuur, maar als onze rechtmatige heren, die de plicht hebben om ons naar vermogen tot onderwerping te dwingen.

▪ Tot slot is het de taak van elke moslim om zich met zijn persoon en eigendom in te zetten voor de jihad tot de hele wereld voor Allah’s religie buigt. Al Quada,Hamas,Boko Haram,IS,Taliban,Hezbollah, AlShabaab zijn allemaal afkomstig vanuit de Islam. Komt er en aanslag dan wordt het vaak ook niet benoemd als zijnde een terroristische aanslag. Ook al wordt er ALLAH AKBAR geroepen.

Ik wil nu enkele verzen uit de Koran hier voorlezen:

– “Maak de ongelovigen af, waar je ze ook kan vinden.”

– “Moslims mogen geen ongelovigen als vriend aanvaarden.”

– “Eender welk ander geloof dan de islam is onaanvaardbaar.”

– “Vermink en kruisig diegenen die commentaar leveren op de islam.”

– “Terroriseer en onthoofd diegenen die niet geloven.”

– “Moslims moeten alle wapens bovenhalen om de ongelovigen te bestrijden.”

– “De ongelovigen zijn onnozel en de gelovigen moeten hen bestrijden.”

– “Wanneer zich de gelegenheid voordoet moet je ongelovigen doden, waar je ze ook kan vinden.”

– “De Joden en de Christenen zijn perverten, bestrijd hen.”

– “Voer oorlog met de ongelovigen die in je buurt wonen.”

– “ Straf de ongelovigen met vuursalvo’s, ijzeren haken, kokend water. Smelt hun huid en buik.”

_ “ Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofd hen waar je hen kan krijgen”

Deze en vele andere verzen kun je terugvinden in de Koran, en ik citeer ze alleen maar.

Khadaffi heeft ooit gezegd:

“Er zijn tekenen dat Allah de islam de overwinning in Europa zal geven. De vijftig miljoen moslims in Europa zullen het binnen enkele decennia veranderen in een moslimcontinent.”

Europa bevindt zich in een hachelijke situatie, Australië en Amerika ook. Zij moeten instemmen met de Moslims of anders de oorlog verklaren aan de Moslims. En zoals het nu gaat met de stroom asielzoekers dat ze allemaal meer kinderen hebben als het gemiddelde Nederlandse gezin, gaan we die kant op. De Islam is een gewelddadige ideologie en Henk en Ingrid betalen voor Achmed en Fatima.

Help die asielzoekers in de regio. Katar, Koeweit,Bahrain, Saudi Arabië hebben daar meer geld dan wij hier, er is daar plek zat. Nee, dat gebeurt niet, maar is wel geld om MEGA Moskeëen te bouwen. Ze hebben daar dezelfde cultuur en godsdienst. Vol is vol en eigen volk gaat eerst.

Natuurlijk zijn er ook Moslims, die zich heel goed hebben aangepast in onze cultuur. En deze zijn dan ook een voorbeeld voor de extremisten dat het ook goed kan gaan.

Tot slot wil ik nog even aangeven waarvoor de Dutch Defense League staat: dat zijn 3 dingen: Tegen de Islam, tegen geweld, en tegen de EU. Deze drie punten zijn ook vertegenwoordigd bij de PVV van onze Geert Wilders.

Nu we hier staan bij het beeld van Pim Fortuyn, wil ik even stil staan bij het feit dat niet alleen Pim, maar ook Theo van Gogh van ons is heengegaan met geweld. Moge Geert Wilders altijd veilig zijn werk doen, en wij hem altijd zullen blijven steunen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

7 Reacties

 1. Demoncratie . Meer heeft links niet nodig.

 2. Leo KarelJan

  26 mei 2015 op 15:43

  Door meer dan veertig jaar politiek correcte multikul indoctrinatie door regentenkliek, media en onderwijs is de NL kudde murw gebeukt. Slechts Wilders en zijn aanhang zijn niet aangetast. Maar ook daar beseffen velen dat ze door kliek en media toch niet eerlijk behandeld zullen worden.
  NL is onderworpen aan islam, EUSSR, immigratie en een politiek correcte DICTATUUR.
  Alleen onorthodoxe actie zou de boel nog wakker kunnen schudden ( of flink wat islamitische aanslagen) , maar een demonstratie helaas niet. Als die echt groot zou zijn, zou een hetze in de media en bij de kliek er direct een einde aanmaken en een grote demonisering zou weer plaats vinden. Zo zijn de gore maniertjes in dit land. Zie Pegida.

 3. Joost, je bent nog vergeten dat er ditmaal weer censuur werd toegepast.
  Een verslag van 1 van de deelnemers bij deze demostratie.
  https://ejbron.wordpress.com/2015/05/25/censuur/
  Het gecensureerde gedicht/lied is verderop in de reacties te vinden.

 4. Het is inderdaad bedroevend dit te zien. Maar aan de andere kant begrijp ik ’t ook wel. Er worden te weinig mensen bereikt met dit soort acties. En een groot deel van de mensen die wél worden bereikt is gewoon murw, bang of overheidsmoe.

  Schiet me trouwens wel een vraag te binnen na het zien van dit bericht, en het bericht dat de overheid (Rutte en Dijsselbloem) via een achterdeurtje nóg eens 133 miljoen heeft overgemaakt richting Brussel.

  Is het mogelijk dat we met z’n allen de staat aanklagen? Een initiatief opzetten, en dan iedereen om een donatie te vragen zodat er met dat geld een aanklacht ingediend kan worden. En dan zo publiekelijk mogelijk, zodat de slapende burger eens wakker wordt geschud. Je kan toch onmogelijk de overheid zo z’n gang laten gaan?

  • En dan gaan kijken wie het het langst volhoud om te procederen en er het meeste geld tegen aan kan gooien.
   Zo betaal je ook nog eens mee aan je eigen aangespannen zaak via je opgedrongen belasting afgiftes.

   Klein voorbeeldje.
   http://politiek.thepostonline.nl/2015/05/25/u-betaalde-144-000-euro-aan-advocaatkosten-voor-joris-demmink/

   • He bah… je hebt gelijk. Ik vind ’t onvoorstelbaar dat een staat/overheid zo lang kan doorgaan zonder op ’t matje te kunnen worden geroepen. (vreemde zin, maar goed).

    Dit is geen democratie meer, maar een verkapte dictatuur. Die enkeling die nog in het kabinet zit met de beste bedoelingen voor het vólk zijn de enige lichtpuntjes die ik daar zie. De rest is een groot zwart gapend gat, vol met de meest schofterige graaiers en eigenheimers die je je kunt (ver)wensen.

 5. goed idee Joram, werk maar uit…