En… schenken moslimlanden weer met gulle hand aan Nepal?

Door Erik Nannen

 

De verschrikkingen uit Nepal komen steeds voorbij, een land zo achterlijk en traditioneel dat het totaal onvoorbereid is.

Maar wel vol met lieve mensen die nooit iemand kwaad zouden willen doen.

Het leed is echt hartverscheurend .

Net toen ik de iPad pakte om geld over te maken, verscheen die pleures rot kop van ene Dolf Jansen op tv, met een oproep ,gezeten op zijn aller hoogste moraalpaard, om toch vooral veel te geven.

KOTS!

Links Nederland ziet niet eens dat ze een keizer zonder kleren zijn, de walging en de weerzin die veel van hun propagandisten oproepen, onderkennen ze niet eens.

Ze denken het moraalpaard te berijden, maar het is slechts de moraalezel, en ze zitten achterstevoren .

Toch maak ik geld over, zeker nu ik zie dat slechts het Westen dit doet, inclusief Israël.

Die zitten er van day1 met een groot rescue team en een veldhospitaal, wat de VN vertegenwoordiger er toe bracht op te merken dat humanitair zijn ver buiten de eigen grenzen ,makkelijker is dan thuis.(sic)

Maar de schathemeltje rijke islamitische landen doneren NIETS, sturen geen hulp.

Tja, hindoes, buddhisten, die ongelovigen moeten toch al dood volgens de koran.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

5 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  3 mei 2015 op 22:41

  Mijnheer Nannen, een vraag. Zijn er geen normale Nederlandse woorden te vinden voor ‘day1’ en ‘rescue’? Of is Engels de voertaal in de media-kwekcentra ‘De Zwart’ en ‘de Pels’, beide gelegen in dat Modetjes Madurodam aan de Amstelmonding?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Enige jaren geleden heb ik besloten aan geen enkel “goed”doel nog maar enige stuiver te schenken. Dat was geen moeilijke stap. Immers, indirect betalen u en ik al voldoende om o.a. de pot OSW te vullen. Als je je dan ook nog aanmeldt bij de Postcodeloterij dan ben je nogmaals ondersteuner en heb je zelfs kans op een ijsje. het water staat me nu al aan de lippen.

 3. Breinbrouwsels

  2 mei 2015 op 13:57

  Moslimlanden doen al genoeg voor deze wereld.

 4. De menselijke natuur is nemen en zoveel mogelijk. Dat doe je met alles wat meegekregen word van de wieg af. Heb je veel dan zit het snor op weg naar de bank. Weinig is andere koek. Dan is geven een goed zijn pleister. Een beetje snuffelen in wat met die giften gebeurt is rode oortjes krijgen lectuur. Ontvangers, de leiders, leiden een leven van goed zijn zoals de bekende luis op een pels. Zij nemen zonder gehinderd te worden door geven. Bij twijfel bezoek Haïti als zoek startpunt.

 5. J. C. Th. Köhler

  2 mei 2015 op 01:52

  “…die pleures rot kop van ene Dolf Jansen…”

  Dolf zei “ambassadeur” te zijn voor Oxfam-Novib. Nu is Oxfam-Novib een criminele organisatie. Is het ambassadeurschap dan niet strafbaar? Wordt het dan niet eens tijd dat Dolf Jansen opgepakt wordt en achter tralies belandt? Wie bindt die kat de bel aan?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl