Het is nu officieel: NL geeft bed, bad en brood aan de hele wereld

Door Joost Niemöller

 

De Nederlandse rechter heeft besloten wat iedereen al aan zag komen: Het met veel spektakel gesloten kabinetsakkoord over bed, bad en brood kan in de prullenbak.

Iedereen die er ooit in is geslaagd om op Nederlands grondgebied te komen (niet zo moeilijk zonder EU grenzen) en zijn paspoort heeft weggegooid en zegt dat hij een asielzoeker is zal tot in de lengte der dagen opvang krijgen van de Nederlandse overheid. Ook als hij na eindeloze miljoenenvretende asielprocedures het tenslotte toch nog zo bont heeft gemaakt dat hij geen verblijfsvergunning krijgt. Die verblijfsvergunning doet er helemaal niet toe. Je zet gewoon ergens je tentje op en krijgt voor de rest van je leven bed, bad en brood, en op den duur wordt je vanzelf zo’n schrijnend geval dat je ook huis, uitkering, school, ziekenhuis enz enz krijgt.

Dat is de essentie van ons ‘immigratiebeleid.’ Zorg dat er ergens een EU grens passeert. Daarna geldt de regel: Binnen is binnen. Kies het land uit met de hoogst ontwikkelde verzorgingsstaat dat de minste mensen terugstuurt. Zweden. België. Nederland.

Het Nederlands kabinet heeft er verder niets meer over te zeggen. Rechters interpreteren EU regels en ze doen dat altijd in het voordeel van de asieleisers. De VVD kan een potje stoer doen wat ze willen over het al dan niet bestaan van een uitgang, maar in werkelijkheid is dat allemaal gelul voor de bühne.

In Nederland geldt het gewoonterecht van de PvdA: Er bestaan geen illegalen. Alle wereldburgers hebben recht op een plekje in Nederland. En u gaat daarvoor betalen. Omdat u namelijk knettergek bent.

Er zijn nu 7 miljard mensen op aarde.

Nederland is 41.543 vierkante kilometer. Waarvan 18 % water.

Trek je de stadstaten en enkele overbevolkte eilanden af, dan is Nederland nu al een van de meest dichtstbevolkte landen ter wereld.

Doe de wiskunde.

Maak dat je hier wegkomt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

17 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  16 mei 2015 op 00:17

  Joost: Iemand die het, net als ik, helemaal met je eens zou zijn leeft helaas niet meer. Pamela Hemelrijk. Ze schreef 10 jaar geleden eens een stuk, getiteld: ‘Naastenliefde zonder grenzen’. Een artikel wat hierbij heel goed aansluit!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Ach ja, Pamela en al die anderen. Vreselijk is het, ze zijn allemaal weg. Al deze begaafde kritische geesten. Met Hans Jansen als laatste. We moeten het nu doen met de dhimmibende die overgebleven is. De “geconditioneerde darmen” spreken tot ons. Onpasselijk word je er van. http://www.sdnl.nl/pamela-3.htm Natuurlijk is Joost er nog als laatste der Mohikanen. Maar het wordt wel stil om ons heen.

 2. Leo KarelJan

  10 mei 2015 op 14:33

  Het open krankzinnigeninstituut genaamd NL geeft graag de hele wereld bed, bad en brood. Bestaat er een nog ernstigere vorm van landverraad? Dit is het toppunt van landverraad tegen de eigen bevolking, een vorm van zeer zware criminaliteit. Regentenkliek ( alles minus PVV ), media, rechters, EUSSR, ambtenarij, onderwijs: allen zijn 100% schuldig aan deze vernietiging van NL.
  Helaas is ook de meerderheid van de NL bevolking schuldig: zij laten het gebeuren. Door luiheid, lafheid, domheid, onwetendheid, ruggengraatloosheid en daardoor makkelijk te indoctrineren. De kudde zal een hoge prijs betalen: ze kunnen het zich niet voorstellen hoe hoog die prijs zal zijn. Maar ze luisteren niet naar de waarschuwingen, dus eigen schuld.

 3. Hier is niet meer uit te komen .
  We zijn een verloren land wen er maar aan.
  Stemmen, dan zou er eerlijk geteld moeten worden
  Het zijn niet de stemmers het zijn de tellers.

 4. De Volksverlakkerijkrant welke al jaren leugens verteld en zaken verdraaid brengt het volk ook vandaag weer het verhaal waar u maar aan wennen moet.
  http://www.volkskrant.nl/dossier-vluchtelingendrama-middellandse-zee/brussel-wil-asielzoekers-spreiden-over-lidstaten~a4010111/
  Een korte rekensom (voor zo ver dit volk het nog kan) leert ons dat er in 10 jaar tijd ongeveer 500.000 vluchtelingen bij ons binnenkomen. En dit natuurlijk zonder de illegalen die zo de grens bij ons oversteken. En de geest is nog maar net uit de fles, want waarschijnlijk zullen er nog meer conflicten zich gaan ontwikkelen in de haatlanden. U kunt er dus vanuit gaan dat over 10 jaar er een stad is in Nederland ter grootte van Amsterdam waar enkel nog vluchtelingen zullen wonen.

  • Waar we tevens volgens de Vulleskrant aan moeten gaan wennen is dat haatbaarden in de toekomst alles mogen roepen op straat. Fuck dit, fuck dat, en dit alles onder het mom van ‘vreedzame’ demonstraties zoals er vermeldt staat in het artikel. Dus went u er alvast maar aan dat er niet alleen ‘hoer’ tegen uw vriendin of vrouw wordt geroepen. Maar niets is straks veilig of heilig meer in dit land.
   http://www.volkskrant.nl/opinie/beteugel-de-politie-die-steeds-demonstranten-arresteert~a4009406/

 5. .
  Holland…

  oh. Landje vol met vogels van ‘t vreemdst pluimage
  die allemaal van je blijven trekken bij het leven
  en als ‘t nu maar bij poot-uitdraaien was gebleven
  maar je zet je eigen trots óók nog eens in de etalage !
  .

 6. Iran:
  De geestelijk leider wordt bijgestaan door een raad van twaalf mannen, de Raad der Hoeders. Deze raad bestaat uit zes religieuze leden en zes rechters in het geestelijk recht, de sharia. Zij oefenen een enorme invloed uit en mogen, net als de Hoge Leider, beslissingen van het parlement met een veto tegenhouden.

  Dat lijkt wel een beetje op onze rechters.

 7. Deze gelukzoekers gaan het bekende touw worden waaraan iets zich opknoopt. Dat iets is de verzorgingsstaat. Een molensteen om de nek van groen en linkse gekken. Het is een eigen leven gaan leiden met de werkende mens als slaaf zonder rechten. Ook hij/zij zoekt het gerechtigde paradijs op aarde wat niet blijkt te bestaan. Een wetenschap op hetzelfde niveau als klimaat groen gekte. Molens zonder wind wieken niet. Kom maar binnen voor B.B.B is dè verlossende uitvinding. Op = op noemde de vorige generatie dat. De eindoplossing is afschaffen zorgstaat, door groen en links, om van de driemaal B af te komen. Onder elite applaus.

 8. Inderdaad weg wezen hier.Wij moeten tenslotte plaats maken voor vluchtelingen. De mensen in een sociale huurwoning worden al uit hun woning gerookt en dus weggepest. Door extra huur verhogingen. Zogenaamd om het scheefwonen tegen te gaan. Maar ondertussen komen er vluchtelingen in de vrijgekomen woningen.

 9. jip.gulzen

  8 mei 2015 op 21:16

  Met een stem op M Rutte krijg je de VVD er gratis bij.

 10. Geef illegalen dan maar bed, bad, brood in de gevangenis. Net zo lang tot ze zich uit Nederland willen verwijderen.
  Je moet toch wat.

 11. dhimmiesnuffelaar

  8 mei 2015 op 18:55

  Regeringen en de Eenheidspartij WILLEN er vooral niets aan doen, want wie stuurt de EU om ons te dwingen – tenminste al je zorgt voor een behoorlijke defensie. Maar we worden door Quislings geregeerd ,kruisingen van de duivel en hun ouwe moer.
  De rechters zijn net zo erg als de regenten, die schuldig zijn aan hun onterechte,want volledig verpolitiekte benoemingen. En zo loopt alles perfect in de afgrond, vrolijk., lui, lichtzinnig voorafgegaan door een kiezerscorps, dat in meerderheid niet meer zelf kan nadenken en inmiddels is geïndoctrineerd met het idee, dat deze mars naar onze ondergang heel zinvol en menslievend is en ons verheft tot Gutmensch. Dat is kennelijk in vernietigingseffect net de übermensch ,waar oom Adolf van droomde. Overigens hebben die fijne Duitsers weer met hun marine nu net 300 dobberuitvreters weten te redden. Dat spul komt vast naar het door Joost beschreven paradijs. Je zou de politieke/bestuurlijke ‘elites’ een collectieve hartaanval toewensen.

 12. De hele wereld heeft dus het recht de Nederlandsers te waterboarden in de diversiteit, en de belastingbetalers tot hun laatste cent leeg te plunderen. Culturele genocide en plundering. Met voorbedachte rade. Knettergek. Inderdaad, wegwezen.

 13. “Maak dat je hier wegkomt.”
  Soera 47:4. (Koran) Wanneer gijlieden dus een ontmoeting hebt met hen, die ongelovig zijn, houwt dan in op de nekken en wanneer gij onder hen een bloedbad hebt aangericht, bindt hen dan in boeien.

 14. Andre van Delft

  8 mei 2015 op 17:13

  Nog een keertje de “Immigration, World Poverty and Gumballs” video: https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

  • Ratio telt niet meer. Alleen emotionele chantage telt nog.

   De PvdA heeft wiskunde afgeschaft.