#Pauw over bootvluchtelingen. Het was om te kotsen.

Door Joost Niemöller

Gisteren in Pauw was een groep vlotte, knappe mensen uitgenodigd voor een schoolreisje naar Sicilië om ‘met eigen ogen’ te aanschouwen hoe het daar was met die bootvluchtelingen. Thierry Baudet was daar als enige met eigen ogen. Hij sprak kritisch met Afrikaanse asieleisers, om erachter te komen dat ze er alleen maar over zeurden dat er nog geen schooltje voor ze geopend was. Van enig eigen initiatief was geen sprake. Ze hadden hun ding gedaan. Op die boot stappen. Deze goed doorvoede, gezonde jonge mannen, die hadden kunnen helpen aan de opbouw van hun eigen land, hadden in alles de verwende pasja houding die ze voor de rest van hun leven in Europa aan zouden houden. Hangen, niks doen, beetje onbeschofte dingen roepen naar langslopende meisjes, beetje in drugs handelen, beetje verkrachten. Thierry Baudet was ook de enige die zich afvroeg wat het nu eigenlijk betekende, die gestrande scheepjes, die een ‘scheepskerkhof’ werden genoemd. Wat je er echt zag, in plaats van wat je je kon voorstellen bij een paar schoenen of een reddingsvestje.

De anderen waren alleen maar bezig met de vraag of hun haar wel goed zat. De meisjes lonkend naar Pauw, de jongens met hun keurig getrimde baardjes, bozig omdat ze voor hun gevoel waarschijnlijk te weinig in beeld kwamen. Jinek met opmerkingen als: “Je ziet een soort matheid in hun ogen. En ik vond dat heel zwaar.” Het ging dus alleen maar over haarzelf.

Ze hadden geen enkele kritische vraag gesteld, ze hadden nog niet eens het begin van een gedachte over wat daar nu mis was, en hoe het veranderd moest worden. Het interesseerde ze domweg niet. Ze waren er om te laten zien dat ze deugden, dat ze empathie hadden, dat het allemaal verschrikkelijk was. Dat hun haar goed zat. Een presentatrice die zichzelf journaliste noemde. Een ex-Kamerlid dat beweerde dat ‘slimme economen’ hadden gezegd dat het allemaal wel zou meevallen met die migratie. Een journalist van het jaar die kennelijk met helemaal geen enkele belangwekkende herinnering was terug gekomen. Het was om te kotsen.

Natuurlijk ging het bij Pauw niet om de feiten over de immigratie. Laten we dan toch maar enkele feiten geven over deze illegale immigratie en de gevolgen ervan:

 1. In het land dat de meeste ‘asielzoekers’ per inwoners opneemt, Zweden, zien we na veertig jaar immigratie de duidelijke resultaten: Het aantal gewelddadige misdaden is met driehonderd procent gestegen, het aantal verkrachtingen zelfs met 1472 procent! Zweden is nu nummer 2 op de wereldwijde ranglijst verkrachtingen. Alleen nog vooraf gegaan door het Zuid-Afrikaanse Lesotho.

De verkrachters zijn voor een zeer belangrijk deel immigranten. En dit percentage neemt alleen maar toe:

 • 1960-1970s – 1.2 to 2.6 keer vaker dan Zweden
 • 1980s – 2.1 to 4.7 keer vaker dan Zweden
 • 1990s – 2.1 to 8.1 keer vaker dan Zweden
 • 2000s – 2.1 to 19.5 keer vaker dan Zweden

Nu kan worden tegen geworpen dat in de wetgeving van het door feministen bestuurde Zweden iets al snel als ‘verkrachting’ wordt aangevoerd. Maar de Zweedse wetgeving verschilt niet zoveel van de Deense. Denemarken kent slechts 7,3 verkrachtingen per 100.000 inwoners, Zweden maar liefst 53,2 per 100.000.

De gemiddelde Zweed zal zich hier nauwelijks van bewust zijn. Ook bij groepsverkrachtingen worden in de Zweedse media steevast gemeld dat de daders ‘Zweden’ waren, ook als bijvoorbeeld later werd aangetoond dat het om Somaliërs ging.

Dit is dus ons voorland wat de beroemde zeehondjesknuffelaarsters in Pauw er niet bij vertelden.

 

 1. Welke landen kregen de meeste asielzoekers? Duitsland staat aan de absolute top in 2014. Nederland zit in de top 10. Dit zijn absolute getallen.  Kijken we naar het aantal asielzoekers per inwoner, dan staat Nederland in de top 13 van in totaal 31 Europese landen. De Oosteuropese landen en Spanje en Portugal nemen bijna niets op. (Dat laatste argument is belangrijk want er zal zeker geroepen dat de Zuid-Europese landen alles moeten opvangen. Dat gaat wel op voor Malta, Cyprus en Bulgarije, maar Griekenland, Italië en Frankrijk nemen per inwoner allemaal minder asielzoekers op dan Nederland.

De gewenste quota verdeling door de EU (recent bekend gemaakt) wijkt daar op veel punten vanaf. Hoe gaan ze dat voor elkaar krijgen? Veel landen hebben nu al gezegd zich daar niet aan te gaan houden. Het plan is dus al bij voorbaat mislukt. Ook Frankrijk liet weten niet mee te doen aan het quotumplan van de EU.

 1. Nederland is een van de meest dichtstbevolkte landen ter wereld. Weliswaar gaan er veel landen voor, maar in de praktijk zijn dat bijna alleen eilandstaatjes en stadsstaatjes. In Europa moet Nederland alleen enkele ministaatjes laten voorgaan als Vaticaanstad, of eilanden als Jersey en het eilandstaatje Malta.
 1. Bijna alle immigratie uit niet-Westerse landen in Nederland is momenteel gezinsmigratie. Dat levert dus niks op, kost alleen maar, en zorgt ervoor dat deze mensen blijven.
 1. De Volkskrant bracht vorige week op het omslag dat de helft van alle Somaliërs in de bijstand leeft. In werkelijkheid hebben alleen de Iraniërs zo vaak werk. Bij de Somaliërs heeft slechts een op de vijf werk: (Bron CBS 2014, blz. 55)
 1. Het belangrijkste economische argument is dat van de herverdeling. De arme autochtonen worden armer. Dit werd onlangs bevestigd door de Bank of Engeland:

He noted that one respected study, by Dustmann, Frattini and Preston, found that each 1% increase in the share of migrants in the working age population leads to a 0.6% decline in the wages of the 5% lowest paid workers.

Dit argument is al oud en nooit weersproken. Je vindt het bijvoorbeeld terug in het rapport over de economische effecten van het CPB:

Het nadeel is voor de werkers, het voordeel is voor de kapitaal eigenaars. Het zou dus een typisch argument voor links moeten zijn, dat herverdeling van inkomen voorstaat, om tegen immigratie te zijn. Het CPB kwam tot de conclusie dat bij de immigratie van laag opgeleiden de autochtone laag opgeleiden er met 0.6 % in loon op zullen achteruitgaan.

Het CPB rapport is al van 2003. Maar er is in Nederland daarna nooit meer een dergelijk macro economisch rapport van het CPB verschenen. De regering weigerde in 2010 om naar aanleiding van vragen van de PVV antwoorden te geven op de vraag wat massa immigratie ons kost. Er kwam dus geen vervolgonderzoek.

 1. Waar komen de bootvluchtelingen vandaan? Een groot deel komt uit West en Oost Afrika. Gebieden waar vaak geen oorlog is. Er is geen enkele reden om ze op te nemen in een peperdure asielprocedure. Ze kunnen per kerende boot terug.

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

48 Reacties

 1. Er gaat geen dag voorbij, of er is wel wat te doen op de wereld wat ‘nieuws’ blijkt te zijn.
  Maar ik krijg de laatste tijd steeds meer weerzin met alles wat moslim gerelateerd is. Ik heb mijn hele leven hard gewerkt kinderen opgevoed aan de ‘geldende’ maatstaven, en we hebben getracht om onze westerse ‘maatschappij’ te helpen mee te ontwikkelen. Maar het lijkt wel alsof ik geestelijk aan het ‘eind van mijn Latijn’ ben, wat betreft “de moslim”. Ik merk aan mijzelf, dat ik in sneltrein tempo ‘radicaliseer’. Ik heb nooit enige animositeit gehad jegens anderen, maar ik begin nu aan mijzelf te merken, dat ik steeds onverdraagzamer begin te worden. Ik las elke dag meerdere kranten uitvoerig. Daar ben ik maar mee gestopt, omdat het mijn humeur en bloeddruk niet ten goede komt. Ik voel mij, als autochtone Nederlander verraden, alsof ik in een ‘achterhuis’ woon. Ik ben onmachtig. En ik voorzie hele grote problemen voor mijn kinderen en kleinkinderen.
  En de ‘boven ons…

 2. De enige remedie is Totale Remigratie, alles dat minder is betekent capitulatie.

 3. Wat ook om t e kotsen is, is dat bootvluchtelingen binnen 7 tot 12 maanden een sociale huurwoning krijgen terwijl de gemiddelde wachttijd voor een Nederlander die belasting betaalt en huur moet betalen 10 jaar is.
  Maar ja de vluchtelingen zijn dan ook wel ontzettend zielig.
  Wat ook opvalt is dat wanneer je kritisch bent over immigratie en daar een boek overschrijft het ineens een boekje is in plaats van een boek..
  Marcel van Dam had het steeds over”uw boekje”, toen hij Pim Fortuyn voor een buitengewoon minderwaardig mens uitmaakte. Ewout Klei heeft het ook over “het boekje “immigratie taboe van Joost Niemoller.

  • G.Deckzeijl

   20 mei 2015 op 21:50

   @FK01
   Klik in de volgende pagina….
   http://fubar.mobi/2015/05/06/pim-fortuyn-19-02-1948-6-05-2002/
   …het tweede filmpje aan, berucht Lagerhuisdebat, in zijn geheel.
   Zie ook het allerlaatste debat van 5-5-2002
   Leest+kijktip: Pim Fortuyn en Rotterdam + DVD.
   ISBN 9061005884
   Nog steeds leverbaar: aanrader!

 4. Even over de alu hoedjes en de NWO (New World Order).
  Lees in het artikel de 2e zin. Het ‘My Peace, Your Peace’-project is een wereldomvattend initiatief op universiteiten, middelbare- en zelfs lagere scholen.
  http://www.cartoonmovement.com/project/38
  De conclusie(s) zijn voor u.

  • @Maarten
   Ik wil je graag geloven maar wanneer ik op de link klik dan zie ik een engelstalige tekst waarbij de 2e zin niet overeenkomt met jouw opmerking. Wel staat in dit artikel ” The Hague – and Cartoon Movement are teaming up again to create a global debate about peace & justice that will involve editorial cartoonists and students from around the world” ………….is dit wat je bedoelt of moet ik ergens anders kijken?

 5. Bevolkingsprojectie van UN uit 2012 voor Europa en Africa:

  http://ronunz.net/wp-content/uploads/2015/04/un_population_projections_steve_sailer_2.png

  Hoe komen we in jezusnaam aan genoeg bootjes?

 6. Die Pauw is om te kotsen. Neergezet dor de elitemannetjes. De politiek met hun fraaie praatjes. Z.g. tegen IS. Met hun gestuurde F16 vliegtuigjes. Bekijk de volgende nieuwssite en begrijp dat die IS jongens gewoon hun gang mogen gaan daar. Er is geen F16 die maar iets uithaalt…

  http://www.thegatewaypundit.com/2015/05/isis-holds-massive-military-parade-in-west-anbar-celebrating-victory-in-ramadi-wheres-the-coalition/

  Het wachten is op de strijders die met bootjes hierheen komen. Het mag allemaal vanuit Brussel. Brussel vindt Pauw ook helemaal top…

 7. g.h.m.leferink

  19 mei 2015 op 22:07

  Joost, bedankt voor dit stuk. Artikelen als dit zie ik veel te weinig, ja bijna nooit, in de HRM (HoofdRioolMedia).
  De oorzaken van deze ‘stroom ‘vluchtelingen’ zijn vooral:
  * Het door en door corrupt zijn van de regeringen van hun eigen landen. Wat NIET ONZE SCHULD is, ondanks wat ouderlingen van de (S)Linkse Zwartekousenkerk ons aan schuldgevoelens proberen aan te praten!
  * De ACHTERBAKSHEID en LAFHEID van de politici in den Haag, Brussel en veel van de andere EU-landen.
  En voor wie het nog niet wist: Achterbaksheid en Lafheid zijn tweelingen!
  Ik zie binnen een paar jaar gebeuren dat de wal het schip gaat keren.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 8. g.h.m.leferink

  19 mei 2015 op 21:55

  Reaxy naar Nico Spaak:
  volgens mij is de teloorgang niet zozeer te danken aan die snotterende verwende huilebalk-vrouwen, maar aan ene Jeroen Pauw! DIE bepaalt dat een klein deel van NL wèl bij hem aan tafel verschijnt en het veel grotere andere deel juist NIET.
  De Hilvogluipers laten hun keuzes bepalen door wat ze in Drugsdorp aan de Amstel hoorden. Van andere glibbers, aan de bars van ‘de Pels’ en ‘de Zwart’. En net zo lang zullen we opgescheept blijven met dit soort feitenkromtrekkende uitzendingen. Op ONZE kosten……
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 9. Waarom is er eigenlijk geen vluchtelingenstroom van Libie naar Algerije, Tunesie en Egypte? Dat zijn toch grote, stabiele en moslimvriendelijke buurlanden?

  • Daarom juist, die landen zijn al geheel islamitisch en Europa nog niet helemaal.
   http://www.bbc.com/news/world-africa-32770390

 10. weer een goed stukje iig Joost!

 11. De vraag die steeds boven komt drijven is, waarom moeten wij bootvluchtelingen verplicht zielig vinden. Het is toch ook zielig om in een land te moeten leven die is opgebouwd door onze voorvaderen en dat land wordt verloochend door de huidige regering. Het is toch ook zielig om in een land te moeten leven waar bootvluchtelingen binnen komen maar die ook een paard van Troje kunnen zijn.
  Het is toch ook zielig om in een land te moeten leven waarin steeds meer moslims worden binnen gehaald met prehistorische gewoontes die niets toevoegen aan onze samenleving. Het is toch ook zielig om door een “democratisch” gekozen dictatuur uitgebuit en voorgelogen te worden en die ons belastinggeld zo weggeeft.Het is toch ook zielig om in een land te wonen die volgebouwd wordt met mega moskeeenen zodat haat imams meer haat mogen en kunnen zaaien.
  Ik denk dat ik mijn luchtbed eens ga opblazen. Oh nee, grapjes maken mag niet.
  Martin Simek noemde de vluchtelingen zwartjes en werd ook gelijk…

 12. @ Dawg, men is aan het proberen om Europa , Noord Afrika en het Midden Oosten tot een nieuwe sociaal economische eenheid samen te voegen, jaren geleden is dit al meerdere malen uitgesproken. Degenen, die deze uitspraken hebben gedaan, blijven in de anonimiteit? Dat is mijn waarneming, en dat Sarkozy dan met een verhaal als interracial breeding komt, zoiets ontstaat automatisch. Als er een mevrouw met dikke lippen in de buurt komt wonen dan zijn er natuurlijk mannen, die een simonsje willen maken en voor kaal gaan, dit geldt ook omgekeerd natuurlijk.
  De economische krachten willen meer omzet. Dat doe je door een grotere markt te laten ontstaan en alle sores, collateral damage die ontstaat is voor de massa. Politici mogen dan doktertje spelen, de problemen van verband voorzien.
  Deze Groot – Europese samenleving is voor de gewone man geen vetpot, wel voor de aandeelhouders, als ze tenminste investeren in bedrijven, die nog een tijd te gaan hebben.

  • @ Snurker

   Doel je op Eurabia en de Barcelona declaration? ‘k Weet ’t niet. In de Anglo Amerikaanse wereld ziet je eigenlijk precies zo’n zelfde tendens: een soort wegdiversificeren van de cultuur van de blanke middenklasse en het ontstaan van parallelle samenlevingen met bijbehorende subculturen.

   Wat te denken overigens van ene Peter Sutherland:
   “EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief”
   http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

   Goldman Sachs, Bilderberg, Trilateral Commission etc. Zeer invloedrijk, maar bepaald geen linkse dogooder.

   • @Dawg : Er hangt nog steeds VN Agenda-21 boven ons hoofd: Dat groene en “duurzame” programma heeft als bekend doel een wereldregering en de onteigende mensen op te hokken in stedelijke agglomeraties om dan de (wereld-)populatie te decimeren.

    • @Delecluze
     Moet bekennen dat ik niet goed op de hoogte ben van Agenda21, eigenlijk alleen de naam er van ken. Ben wel van mening dat we onszelf geen dienst bewijzen de massaimmigratie en bijbehorende multikul te framen in het kader van ‘de linkse kerk’ tegen Wilders en achterban.

     • Dawg 19 mei 2015 om 21:55 : Hier is een en ander over de VN Agenda-21 te lezen (wat voor de VS opgaat, geldt ook voor de EU). http://www.democratsagainstunagenda21.com/
      Met u eens, we moeten af van dat verlammende linksrechts gedoe.

 13. Ik heb de aflevering maar eens bekeken, en kwam tot de conclusie dat er alleen maar weer wordt gepraat over zaken, waar men het fijne uiteindelijk niet van blijkt te weten. Dientengevolge konden er dus ook weer geen echte oplossingen worden aangedragen. Vermoeiend!!!
  Mensen opvangen in hun eigen regio is mi de beste oplossing. En dat men dáár inhoudelijk dan energie, discussies en geld instopt, lijkt mij heel prima! Het eindeloze gezanik bij Pauw is volstrekt onbegrijpelijk en zinloos.
  Wat die verkrachtingen betreft, zou het niet mogelijk zijn om in geval van verkrachting en pedofilie, over te gaan tot castratie van de dader?
  Dit laatste zou eventueel ook nog als voorwaarde gesteld kunnen worden in geval van asielaanvragen, en is uiteindelijk niet korter door de bocht dan wat er nu (niet) gebeurt…

  • J. C. Th. Köhler

   19 mei 2015 op 22:02

   hana333:

   “Dientengevolge konden er dus ook weer geen echte oplossingen worden aangedragen.”

   Het zou al een heel stuk helpen als de problemen benoemd werden, of dit althans getracht werd.

   Er werd doorlopend gesproken over “…de omvang van het probleem van die vluchtelingen.” Niemand, maar dan ook echt niemand, durfde de vraag te stellen hoe groot het probleem is voor de ontvangende landen.

   Het probleem van de “vluchtelingen” wordt zodoende steeds verder aangedikt; het probleem van de ontvangende landen wordt onder het kleed geveegd. Hoe wil je dan in vredesnaam tot een zinnige discussie komen?

   Met Pieter G. ben ik het eens, dat het niet een samenloop van omstandigheden is, maar de uitvoering van een zorgvuldig uitgedacht plan om Europa te islamiseren.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   • J. C. Th. Köhler

    19 mei 2015 op 22:04

    Volgens Bat Ye’or in haar boek Eurabië is het allemaal afgesproken en vastgelegd in verdragen tussen de Arabische wereld en de Europese machthebbers. Daarom wil ook geen hond in “Den Haag” het hebben over maatregelen om die islamisering tegen te gaan. Ze zijn aan handen en voeten -lees verdragen- gebonden.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

 14. hee gast , ik heb ze liever ook niet maarrr……..”de uitvoering van een zorgvuldig uitgedacht plan om Europa te islamiseren”………zet je alu hoedje eens af joh

  • J. C. Th. Köhler

   20 mei 2015 op 15:44

   emptyk:

   Je quasi intelligente, maar toch tamelijk hersenloze reactie (hee, gast) verraadt dat je je niet echt in de materie hebt verdiept. Je komt niet verder dan dat je “ze” ook liever niet hebt. Ik heb hierboven al een paar maal verwezen naar het boek Eurabië, van Bat Ye’or. Daar staan alle verdragen, vanaf 1974, in. Ook wie het verdrag met wie heeft gesloten. Waar het verdrag is gesloten. Wat de inhoud en de strekking van het verdrag is. Het is allemaal zorgvuldig uitgedacht. Ga maar lezen, in plaats van bijdehand doen.

   Als je nou, in plaats van wezenloze reacties (hee, gast) in te sturen, je probeert op de hoogte te stellen van wat er achter de schermen echt aan de hand is, wordt daar deze site beter van én je zet jezelf niet zo voor schut. Ik heb géén alu hoedje, maar ik heb geprobeerd de hele achterbakse toestand te bestuderen. Dat is best aardig gelukt, al zeg ik het zelf. Nu is het jouw beurt.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

 15. @J. C. Th. Köhler
  Hee gast……..een kapotte klok geeft ook 2 x per dag de juiste tijd aan. 🙂

 16. Vind ’t steeds moeilijker worden om te geloven dat de massaimmigratie alleen een project is van de ‘linkse gutmensch’. Dat die er zijn en hun rol van useful idiot met verve spelen zal best. Is ook niet zo moeilijk te zien. Maar ik heb niet voor niets aan het begin van deze draad een citaat van Sarkozy geplaatst. Sarkozy heeft helemaal niks met links.

 17. Noem het bootvluchtelingen , ik noem het een vijandige invasie gelijk een oorlogshandeling waar keihard tegenop getreden moet worden.

  Ook kan al het ontwikkelingsgeld teruggevorderd worden met rente omdat daarvan de vijandige invasie bekostigd is.
  Hoe komen ze anders aan het geld om de oversteek te maken.
  Ik vond ontwikkelings- geld van ons belastinggeld sowieso iets onbegrijpelijks.
  Al die jonge mannen hadden nooit geboren moeten worden, want blijkbaar zijn ze overbodig in hun eigen land. Dus ook in Afrika heerst een geweldige overbevolking. Met het geven van voedsel en geld groeit de bevolking exponentieel wat nog meer ellende genereert.
  Oorlog voeren wordt door jonge overbodige mannen gedaan.
  Zonder deze testosteron bommetjes was er simpelweg geen oorlog.
  Als de groep vlotte mensen in de Pauw studio nou zelf een koppel testosteron bommetjes onderdak had geboden plus hun onderhoud in het verdere leven en verantwoordelijk gesteld voor hun gewelddadige daden achteraf…

 18. Net als Breinbrouwsels heb ik die depressie ook niet gezien, maar kan het met dit trefzekere stuk zo uittekenen. Tijdverspillend geklets, “as usual”. Want waarom toch, moeten productieve Nederlandse arbeiders de kost en inwoning dragen van binnenvallende mensen uit verre windstreken. Mensen die ook in de eigen regio een heenkomen hadden kunnen vinden. Dat hele idee dat wij alle vluchtelingen op aarde zouden moeten opnemen is onredelijk, pathetisch en zelfdestructief. Laat ze voor eigen rekening in eigen regio blijven, waar de taal en gewoonten en cultuur aansluit op de eigen achtergrond. Het Westen doet er daarom beter aan om alle dobberaars terug te sturen, ontwikkelingshulp te vervangen met handelsovereenkomsten, en op te houden met andere landen overhoop halen, van “arabische lentes” tot en met staatsgrepen, humanitaire bombardementen en steun aan barbaarse jihadi-bendes.

 19. Er niet tegen vechten maar gewoon mee doen is een oplossing. Deze clowns speculeren op goed contra slecht. Een principe overblijfsel van honderden jaren Inquisitie. Het selectie proces elimineerde met grof geweld. Met als eind resultaat het beeld van, we hebben het goed links gezellige mensen. Wat opvalt is hun oeverloos gezwam en nutteloosheid. Niet èèn is vakman, boer, bakker, of slager geworden om te overleven. Goed zijn is hun beroep. Het enigste wapen daar tegen is super goed worden. Adolf deed dat. Lees zijn boek. Terug in de tijd, deze goed mensen passen naadloos in kampf, hun.

 20. Ik geniet op dit moment van de herhaling van Pauw en begrijp, dat het Gooische matras een feit is. Baudet is steeds vaker een van de laatste strohalmen op de tv aanwezig. Naast Joost , die zijn taak als journalist serieus neemt. Ook heb ik grote bewondering voor Martien Pennings, die iedere keer opnieuw zijn intellectuele vermogens objectiverend op het net zet.
  Grappig trouwens, op dit moment lopen de domoren minus 1 op een botenkerkhof rond. Hé daar zakt Jinek door het ijs. Nou meid dan gaan de benen maar weer uit elkaar.

 21. Leo KarelJan

  19 mei 2015 op 15:30

  Kijk maar eens hier: een maandje immigratie en islam ( april 2015 ) in Groot-Brittannië:

  http://www.gatestoneinstitute.org/5765/muslim-rape-gangs-trafficking-children

 22. Leo KarelJan

  19 mei 2015 op 15:27

  Ik wens wijven zoals Hilbrand, Jinek, Hilkens van harte toe dat ze heel snel eens “spontane ontmoetingen” hebben met het tuig als het tuig hier zit. Zullen ze wel voor uitkijken. Stomme “weg met ons” trutten.

 23. Leo KarelJan

  19 mei 2015 op 15:17

  Het was inderdaad om te kotsen. Alleen Baudet was normaal, de rest was een stelletje volstrekt hersenloze, imbeciele Gutmenschen. Geen inhoud, geen visie, geen oorspronkelijke gedachten. NIETS: het TOTALE NIETS.
  Dat is het huidige NL: een land dat door de politiek correcte dictatuur steeds minder normale mensen met hersenen voortbrengt. De toekomst is inkt en inktzwart, want deze idioten worden door steeds meer schapen uit de kudde serieus genomen. Meer dan 40 jaar indoctrinatie met politieke correctheid heeft een land voortgebracht waarin de debiliteit en krankzinnigheid regeert. TOTALE IDIOTIE!!!!

  • Leo KarelJan : “Dat is het huidige NL: een land dat door de politiek correcte dictatuur steeds minder normale mensen met hersenen voortbrengt. ”

   Goed punt. Nederland is daarmee net een open inrichting. De uitbuiters en uitvreters die met veel poeha de lakens uitdelen, kijken of hun haar goed zit terwijl zij de samenlleving laten ontwrichten en de toon bepalen, zijn vrijwel zonder uitzondering sociopaten http://www.mcafee.cc/Bin/sb.html en ijdeltuiten met een messias-complex of peterpan syndroom.

 24. mrs.venderleek

  19 mei 2015 op 15:09

  Dat het een schoolreisje zou worden zagen jij en ik allang aankomen, Joost. De ‘rest’ bleek allemaal het IQ van de Linksche Gutmensch te hebben. En ook van de ‘opiniemakers’ wisten jij en ik dat alleen Baudet zou voldoen aan de (intellectuele) objectieve analyse. Wanneer wordt dit soort KUL-tv een halt toegeroepen?! Realityprogramma’s, zonder inhoud zijn, er al genoeg!

 25. Dit krijg je in een gefeminiseerde maatschappij. Het gaat om de 3 K’s kerk-kut-kapitaal. Nu waren het, ik heb het niet gezien gelukkig, volgens het verhaal van Joost en ook volgens (de foto op) GS vrouwen die enkel nog het aanzien waard zouden zijn. In bepaalde partijen lopen er zelfs eigenheimers rond die er zo beroerd uitzien en met zaadvragende ogen dat al zouden ze de laatsten zijn, dan toch maar liever de behaarde draaideur van de HEMA. Ik kan me er om gezondheidsredenen niet meer 100% druk om maken, we hebben verloren dus degraderen we.

 26. Breinbrouwsels

  19 mei 2015 op 14:17

  Ik heb het niet gezien maar de beschrijving die Joost geeft is voor mij ruim voldoende.

  Avondvullende programma’s waarin de acteurs en actrices bovenop een gouden viaduct, waar valse emoties onderdoor worden gereden in muzikale lijkkisten, wenend hun slipje uitwringen terwijl ze vertellen over hun eigen gemiste misbruik en kleurtje.

  O Heer, flikker niet alleen The Big One op dat kutcontinent maar geef ze hier ook even een flinke beurt! Bel even van te voren.

 27. Goede analyse Joost. Dat je zoiets kunt aanzien duidt op stalen zenuwen. Heb gisteravond ook nog een stukje gekeken, maar dat is echt niet goed voor je gezondheid. Zelfs als die wijven door een groep gelukzoekers verkracht zouden worden, dan zitten ze nog met vochtige ogen over dat volk te praten vrees ik. De teloorgang van Nederland in woord beeld.

  • wat pauw liet zien was het creme de la creme van de wegkijkers in Nederland, geen enkele kritische noot? bijna niet voor te stellen(behalve Baudet dan) geen wonder dat we op de ondergang afstevenen…

   • Dit werd al helemaal doelbewust buiten beschouwing gelaten:
    Islamic State militants ‘smuggled to Europe’
    http://www.bbc.com/news/world-africa-32770390

 28. Om alles wat je zegt Joost, vond ik #Pauw juist om te genieten. De spanning was te snijden, valse blikken vlogen over tafel, meningen sneuvelden nog voordat ze volledig uitgesproken waren, emotionele chantage werd uit de kast gehaald. Je kon je voorstellen hoe zeer het geknetterd heeft in die dagen dat ze samen waren.
  Ik zag een prachtig spel tussen de emotionele benadering en de intelligente.
  .
  En ja, helaas, het ging niet over de feiten die je noemt. Als de uitzending veel langer was geweest, was Baudet (held van de avond) vermoedelijk wel met wat van je feiten langsgekomen.

  • volgens mij geeft Pauw geen moer om de waarheid, alleen de kijkcijfertjes tellen…

   • J. C. Th. Köhler

    19 mei 2015 op 21:50

    pasha1:

    “volgens mij geeft Pauw geen moer om de waarheid, alleen de kijkcijfertjes tellen…”

    Gôh, meen je dat nou? Daar zou ikzelf nooit opgekomen zijn!

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

 29. Joost, dat in Zweden is geen verkrachting, maar interracial breeding

  Sarkozy in de bocht:

  “What is the goal?
  It’s going to be controversial.

  The goal is to meet the challenge
  of racial interbreeding.

  The challenge of racial interbreeding
  that faces us in the 21st Century.

  It’s not a choice, it’s an obligation.
  It’s imperative.

  We cannot do otherwise.
  We risk finding ourselves confronted
  with major problems.

  We MUST change; therefore
  we WILL change.

  We are going to change
  ALL at the same time.

  In business, in administration,
  in education, in the political parties.

  And we will obligate ourselves
  as to results.

  If this volunteerism does not work
  for the Republic,

  then the State will move
  to still more coercive measures.”

  https://www.youtube.com/watch?v=I8yaiN6ew_g

  We’ve got ways to make you fok.

 30. dhimmiesnuffelaar

  19 mei 2015 op 13:07

  Alleen wanneer in het Westen de zg politieke en haar vertakkingen in de pers verwijderd wordt, is er nog hoop. Wat mij betreft naast goedschiks, ook kwaadschiks, omdat deze ‘elite’ ons kapot maakt,ootlog voert tegen ons en tot de kwaadaardig gestoorden gerekend kan worden. Met hun aanhang.