Vandaag bekend: de EU gaat de ondergang van het Avondland versnellen

Door Joost Niemöller

Het aantal ‘asielzoekers’ in de EU is gestegen met 40%, zo blijkt uit recente cijfers van het CBS en Eurostat.

Deze zogenaamde ‘asielzoekers’ zijn in werkelijkheid ‘asieleisers’,  die niet van plan zijn ooit nog te vertrekken als ze op EU grondgebied zijn gekomen. Het zijn bovendien bijna allemaal moslims, die niet van plan zijn om te integreren, maar die hun moslimwaarden op gaan leggen aan de Westerse samenleving, voor zover van dat laatste nog sprake is.

De enorme toename van deze intocht van moslims heeft in Europa niet geleid tot enige verontwaardiging, angst of woede. Integendeel. Het wordt met grote gelatenheid ondergaan. Wij lijken hier allemaal van mening te zijn dat deze moslims nu eenmaal ‘mensenrechten’ hebben en dat deze ‘mensenrechten’ er ook uit kunnen bestaan dat ze andermans cultuur mogen kapotwalsen.

Trouwens, zelfs als men er hier anders over dacht, dan zijn de democratische mogelijkheden afgepakt er nog iets aan te doen. De rechten op immigratiebeleid liggen geheel bij het bureaucratische waterhoofd in Brussel. De beslissers worden niet rechtstreeks gekozen en kunnen niet door het volk worden afgezet. Hun besluitvorming vindt achter de schermen plaats.

Daar heeft men nu een plan ontworpen om de moslimgolven te gaan spreiden over de hele EU zone, zo werd vandaag bekend. Hierdoor zullen de immigratiegolven uiteraard nog hoger worden. De landen waar de moslims binnenkomen hebben straks namelijk ook formeel geen verplichting meer tot opname. Met name de zuidelijke Europese landen, die in de praktijk al weinig meer deden om de ‘asielzoekers’ vast te houden, zullen nu ook officieel van deze plicht verlost zijn.  De asieleisers kunnen rechtsreeks doorreizen naar het rijke Noordwesten van de EU. Niets staat ze meer in de weg. De toch al aanzuigende werking zal daarom nog groter worden. De EU zal zich geheel door de moslims onder de voet laten lopen.

En niemand komt in opstand.

De ondergang van het Avondland is veel dichterbij dan velen nu beseffen.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

12 Reacties

 1. Weet je wat? Als je alle films, theater voorstellingen en geschreven romans moet geloven dan zat zowat geheel Nederland in het verzet gedurende 1940-45.
  Ja, ja.
  Met alle respect voor de echte zeer moedige verzetslieden die vaak op een mens niet waardig einde zijn gekomen. Alle respect.
  Hetzelfde is nu weer aan de gang. Heel veel praten en verontwaardigt zijn maar niemand durft zijn nek uit te steken. Wij grote gezonde Hollanders zijn sterk in de gym met veel spiegels maar eenmaal buiten op straat zijn we gewoon bang en daarom gaan we uiteindelijk alles verliezen. Er zijn in diverse Europese landen zoals Duitsland, Spanje, Italie, etc. veel meer acties en demonstraties aan de gang dan in Nederland. In Spanje kan demonstreren vele duizenden euros boete kosten, maar het gaat door.
  Moed tonen komt niet zonder verlies maar het is een noodzakelijk kwaad.
  Wil de hedendaagse soldaat van Oranje eens opstaan? Indien beschikbaar…ik ben bang van niet.

 2. Leo KarelJan

  10 mei 2015 op 15:04

  De meerderheid van de kudde wil er niet aan: als je ze met feiten over islam en immigratie confronteert, praten ze het weg. Men wil het niet weten. Men wil niet in opstand komen: te veel gedoe. Men wil de oogkleppen, men wil de kop in het zand. Kapot geïndoctrineerd door perverse media, een regentenkliek van landverraders, rechters als landverraders, een EUSSR kliek…..
  Sinds eind jaren zestig hebben marxisme, cultureel marxisme, cultuurrelativisme en “weg met ons”denken hun verwoestende werk gedaan.
  Ik wist het toen al: lieden die zogenaamd vrijheid eisten, maar met borden met dictators als Mao en “oom Ho” liepen te demonstreren. Met begrip voor de DDR. Het etterende gezwel is toen ontstaan. Nu zijn Mao en “oom Ho” vervangen door islam en immigranten: het blijft “weg met ons”.

 3. Wellicht is thuisblijven, staken dus, in de ruimste zin des woords, het enige statement van het volk dat er nog te stellen valt. Koop geen buitenlandse produkten, betaal geen belastingen, hypotheken, heffingen meer. Ga op de fiets, en werk samen met de mensen uit je eigen buurt.
  Gewoon niet meer meedoen aan deze idiocratie is het devies.
  Dat de meesten echter blijven doorhollen, vanuit een ongekend gevaarlijke combi van dom egoïsme en korte-termijn-denken, en niet zien dat dit op den duur het eigen graf is dat men zelf graaft, moet absoluut doorbroken worden.
  Het is nu zaak dat burgers onderwezen worden in anticipatie op de toekomst en hun eigen kracht. Misschien iets voor De Ommekeer? Ieder uur zendtijd, net zoals de NOS, om zo de burgers positief te indoctrineren, en de schapen over de dam te leiden. Vele kleine visjes maken samen immers 1 grote. Samen sterk staan dmv stil verzet is mi nog de enige optie…

  • En ondertussen moeten de asieleisers permanent worden opgevangen in paleizen, landgoederen en overheidsgebouwen. Daar is blijkbaar geld en ruimte zat!

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/prinsjesdag2014/23087684/__Hogere_uitkering_koning__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

 4. “Gaat u rustig slapen. De regering waakt over u….”

 5. Dit komt er aan:
  https://www.youtube.com/watch?t=46&v=uMfk5UeGw4E

 6. robbertdeberk

  9 mei 2015 op 23:47

  Wen er maar aan Joost.

  de ” religie van de vrede ” is op stoomsterkte.

  En jij?

  Jij houdt je bezig met bijzaken!

  Dat is nu precies wat ze willen.

  Maar wie zijn zij Joost????

 7. Het toelaten van zoveel moslims is net zoiets als de dijken opzettelijk doorsteken.

 8. ieznogoedh

  9 mei 2015 op 22:27

  Natuurlijk. De vijfde colonne moet goed verspreid worden zodat als het uur U aanbreekt, de veroveraars overal tegelijk kunnen toeslaan.
  Waarschijnlijk krijgen de landverraders wel op tijd bericht zodat ze veilig kunnen vertrekken.
  Kwestie van goed afspreken.

 9. In Brussel heeft men wel respect voor roofmoordenaars en verkrachters, misschien als contra strategie navolgenswaardig.
  Hoe eerder de nationale bevrijdingsstrijd begint, hoe minder slachtoffers aan onze kant.
  Wanneer het leger wordt ingezet tegen de eigen bevolking, ja dan wordt het een burgeroorlog.
  Welke kant kiest het leger, die van het volk of van de elite die ons wil vernietigen?
  De genocide op de europesche bevolkingen.

 10. .
  Holland…

  oh. Landje overvol met vogels van ‘t vreemdst pluimage
  die allemaal van je zullen blijven trekken bij het leven
  en als ‘t nu maar bij poot-uitdraaien was gebleven
  maar zélfs je trots staat zwijgend in de etalage !

 11. drgertjanmulder

  9 mei 2015 op 19:25

  Als je het ziet is het kinderlijk eenvoudig.