Zwarten knallen weer agenten overhoop

Door Joost Niemöller

Zwarten in de VS zijn niet alleen extreem gewelddadig, hun geweld heeft ook nog eens vaak een racistische inslag. Zeker, de meeste zwarten worden omgebracht door andere zwarten, maar het racistisch gemotiveerde geweld van zwarten, wordt door de politiek correcte media genegeerd. Een en ander is uitvoerig vastgelegd in een zeer goed gedocumenteerd boek dat in de VS veel is gelezen, White girl bleed a lot. Aan de hand van zeer vele voorbeelden wordt daarin weergegeven dat zelfs wanneer de zwarte daders, vaak in groepen, op YouTube en Facebook zelf verslag doen van hun racistische motivatie, dit door de media genegeerd wordt.

De gewelddadigheid van jonge zwarten mag dan wel door de media onder tafel geschoffeld worden, politie agenten hebben te maken met de dagelijkse realiteit. Voor hen is het bovendien vaak een kwestie van leven en dood. Een agent die dagelijks bedreigd wordt, en de zwarte agressie van dichtbij meemaakt, en die bovendien weet dat veel jonge zwarten in de half- en heel criminele sfeer wapens dragen, zal zelf sneller een wapen trekken. Het is dan  schieten of geschoten worden. Maar als ze geschoten hebben, dan heet het ineens ‘racisme’ en lopen ze de kans op ontslag of om publiekelijk te schande worden gemaakt. Bovendien gaan zwarten dan ‘uit protest’ onschuldige winkeliers belagen, willekeurige auto’s kapot slaan en gebouwen in de fik steken.

Vandaag weer een voorbeeld van het geweld van zwarten. Twee zwarten schoten twee agenten overhoop. Die waren, misschien bang om voor racist uit gemaakt te worden, er zelf niet snel genoeg bij. Als ze eerst hadden geschoten hadden ze nu nog geleefd. En dan waren de media weer over elkaar heen gebuiteld, want dan was dit ‘het zoveelste voorbeeld van racisme bij de politie.’

Een van die agenten was zwart.

De andere was blank.

Een ervan werd als eerste geraakt. De tweede werd geraakt toen die te hulp kwam.

 De twee zwarte verdachten, broers, hebben een strafblad, met geweldpleging.

Onlangs werd weer een blanke agent gedood door een zwarte.

De politie in New York heeft al laten zien dat ze er strontziek van zijn.

Maar ja. Wat moeten ze.

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

14 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  26 mei 2015 op 09:30

  Joost, je meldt o.a. ‘Bovendien gaan zwarten dan ‘uit protest’ onschuldige winkeliers belagen, willekeurige auto’s kapot slaan en gebouwen in de fik steken.’ Maar volgens mij vergeet je de zinnen: ‘Ook wordt massaal de gelegenheid aangegrepen om te plunderen! Waarbij de sjenaalredactie geen woord vuil maakt aan de gevolgen daarvan voor de bestolenen.’
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. g.h.m.leferink

  26 mei 2015 op 09:26

  Doodziek word je van dat NPO-sjenaal. Ook in Nederland wordt, als het maar even kan, de politie in de beklaagdenbank gezet. Door de sjenaalredactie, bestaande uit ‘Arie Achterbaks, Sammy Stiekem en Glenn Gluiper, bijgestaan door Arnold Achter de Elleboog, Ulbe Uitgestrekensmoel en Victor Viezelachje.
  En de inspiratie doet de sjenaalredactie op in ‘Crime is Cool City’, gelegen aan de monding van de Amstel. Want daar was steeds al het DISCRIMINEREN van de politie ’traditie’, wat door de plaatselijken ook wel ‘agentje pesten’ genoemd werd.
  Je vraagt je af waar nu opeens die meldpunten tegen discriminatie zijn? Betreft het een gekleurde ‘verrijker’, dan springen ze er direkt bovenop en is de wereld te klein voor hun verontwaardiging.
  Zou er een lijst zijn van meest gediscrimineerde bevolkingsgroepen, dan stond daarin de politie op plaats 1!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. g.h.m.leferink

  16 mei 2015 op 21:56

  Joost, gisteren zag ik de Tagesschau op ZDF. Daar werd óók al het éne geval eruit gelicht…. Maar ze vermeldden wel dat in het afgelopen jaar al “114 politieagenten door zwarte Amerikanen waren gedood. Maar dáár hoor je dat NOSsjenaal nooit over!
  Zou het zijn dat de NPO uit Mokum/Drugsdorp-aan-de-Amstel/Crime-is-Cool-City/Vooroplopersveen het onschuldig klinkende ‘Agentje pesten’, (wat gewoon DISCRIMINATIE is) heeft overgenomen? Want regelmatig zien we onderwerpen waarbij dat Sjenaal STIEKEM OP DE HAND VAN DE SMEERLAPPEN IS! Blijkbaar is het motto: ‘Als we maar genoeg kritiek op de agenten op het scherm kwakken worden ze daar bij de politie vanzelf bang om korrigerend op te treden, en loopt de zaak lekker uit de hand.’ Waarna ze hopen op rellen, want daar geilen ze op…. En als de politie ook maar één tik uitdeelt die niet zacht genoeg is, dan heeft de NPO weer kritiek. En NOOIT IETS over vernielingen, enz.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. Ik volg dagelijks de situatie in de VS via Youtube, en vooral negers zijn het bestiale gedrag van nikkers spuugzat, maar vooral het excuseren van haatgedrag door links.
  Amerika is het huiveringwekkende voorportaal van multiraciaal EUropa. Ook in de VS werkt multiracialisme niet.
  Net als hier links door infiltratie van parasieten de haat tegen productief NL vorm geeft, houdt ook links in de VS de haat van parasieten in stand. Door het vernietigen van familiestructuren is de nikkergemeenschap ferm bezig door (ongeweten) incest het toch al lage IQ te verlagen. Er zijn nikkers met meer dan 30 kinderen.

 5. Het recht om vuurwapens te mogen bezitten en de zeer slechte economische situatie in veel steden met hoge percentages (meest Afro-Amerikanen) werkelozen en 50 miljoen Amerikanen die op voedsel bonnen leven zorgen voor veel civiele onrust en maken het leven van oom agent aldaar niet echt gemakkelijk.

 6. Heeft allemaal heel weinig met racisme te maken alleen maar met gedrag en culturele achtergrond.In Baltimore is een zwarte burgemeester en een zwarte commissaris van politie.Ook de meerderheid van agenten is zwart.Daar wordt door bijv. de NPO niet over gepraat.

  Deze zwarte amerikaan heeft de feiten op een rij.
  Lees en huiver

  http://www.washingtontimes.com/news/2014/jul/21/family-secret-what-the-left-wont-tell-you-about-bl/

  • Baltimore werd al een halve eeuw geregeerd door de democraten.
   Ziehier het ellendige resultaat.

 7. Interessante link!
  ‘Gedrag en culturele achtergrond’, maar wel graag geplaatst in het passende historische perspectief, waarbij ook nog eens de eigenschappen (zelfs die gebonden zijn aan klimaat) van de verschillende volkeren niet verontachtzaamd moeten worden.
  Kortom, een kluwen van oorzaken van een enorme problematiek, waar op een gegeven moment geen vreedzame oplossingen meer voor te vinden zijn, en waar sommigen zelfs misbruik van plegen te maken. (Bijv. vluchtelingen-pushers).
  Daarom alleen al: grenzen dicht en ieder land zijn eigen boontjes laten doppen. Alleen dit zorgt op de lange duur voor zelfredzaamheid en stabiliteit.

 8. Gelezen, maar niet overtuigd van de ware toedracht.
  Dit verhaal vindt immers zijn oorsprong in een nepland met nepverhalen, gefabriceerd door zieke geesten die huizen in ontwortelde ontheemden.
  Even concreet: de berichtgeving over het voorval zelf is zó summier, en het emotionele familieverhaal weer zó uitvoerig, dat men makkelijk over de feiten heen leest. Een ‘spokesman for the Mississippi Department of Public Safety’ heeft verklaard dat de twee verdachten zijn geïdentificeerd als Banks en Calloway. Waar staat dat zij al een strafblad hadden? En waarom wordt de broer van Banks niet voor moord gearresteerd? Over getuigen wordt niet eens gerept.
  Wie profiteert er nu eigenlijk van de sociale ontwrichting door ruziënde rassen?
  Mi is dat Big Brother, die op grond hiervan de vrijheid van haar burgers steeds meer kan indammen, en na de ‘clash of clans’ de totale maatschappij, onder het mom van waarborgen van de veiligheid, in haar greep zal hebben.

 9. Zegt alles:
  https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E

  Ooit gehoord dat Afrika “divers” moet worden?
  Saoedi Arabië? Indonesië moet meer “divers” worden?

  Alleen westerse landen moeten “divers” worden….

  Mvg.

  • “Meer divers” betekent: Meer moslims.
   Maximale diversiteit=Alleen moslims.

 10. @ jan van,
  .
  ik vermoed dat het een streven is van agenda 21 of zoiets, om het blanke ras in het geheel te vermengen zodat er uiteindelijk geen blanke meer is,
  dan is de missie geslaagd denken ze want geen racisme meer.
  .
  maar daar komen ze dan helaas over 50 jaar wel achter dat racisme onder zwarten nog veeel erger is en hun plannetje aan duigen ligt, plus geen blank ras meer!
  sukkels zijn het !

 11. Gisteren Taxidriver gezien met Robert de Niro op de Belg. Daarin legde hij in een shootout een zwarte overvaller om die bezig was een overval op een winkel te plegen. Daarna volgenden nog een stuk of zes “moreel-onaangepasten”. Hierover werd in die tijd (althans in de film) niet moeilijk gedaan (1975). In die tijd hadden wij hier alleen maar een aantal ontspoorde Molukkers en Donald Jones .Het was toen in Nederland relatief rustig. We hebben echter in die 40 jaar een forse inhaalslag gemaakt en kunnen nu ook hier volop genieten van onze licht getinte eigenheimers , zoals o.a. te zien in het programma opsporing verzocht .

 12. Leo KarelJan

  10 mei 2015 op 16:17

  Je zult maar een ( blanke ) agent zijn in de USA. De politieke correctheid teistert het land en Obama zegt duidelijk “begrip te hebben voor de demonstraties”. Zwarten maken 13% van de bevolking uit en plegen ongeveer 50% van de misdaden. Dit verketteren van de politie gaat leiden tot veel meer doden onder de politie. Wie wil er straks nog agent blijven of worden?
  En ook in de USA spelen de media weer hun gore politiek correcte spelletje.
  Geen enkel oog voor het racisme door zwarten. Alleen blanken kunnen immers racist zijn in hun totaal verziekte wereldbeeld.