Brekend! Nieuwe videobeelden dorpsbewoners pal na crash #MH17

Door Joost Niemoller

Er was veel aandacht in de Westerse media voor de ‘ nieuwe beelden’  die onlangs via de Australische pers opdoken. Daarop waren beelden te zien van separatisten die rugzakken doorzochten nadat de MH17 was gecrashed. In werkelijkheid bleken dat geen nieuwe beelden te zijn, want ze waren al door de BBC uitgezonden een jaar eerder.

De beelden waren ook niet van heel recent na de crash. De separatisten waren al ter plekke. Er werd in de media gesuggereerd dat de separatisten als eerste ter plekke waren, met als onderliggende boodschap dat de separatisten schuldig waren aan het neerschieten.

In werkelijkheid waren de dorpsbewoners uit de directe omgeving als eersten op de rampplek.

Dat blijkt ook uit onderstaande beelden, die nu pas voor het eerst zijn vrijgekomen. Het zijn opnamen van dorpsbewoners pal na de crash. Drie personen, twee mannen en een vrouw, rijden in een auto naar de enorme rookwolk. Ze blijken recht de hel in te rijden. Overal liggen lichamen. Overal is vuur. De personen in de auto reageren uiteraard zeer emotioneel.

Deze beelden zijn door de dorpsbewoners niet gegeven aan de MSM journalisten of aan de onderzoekers, omdat ze deze niet meer vertrouwen. Ze werden wel gegeven aan de burgerjournalist Billy Six, die ze onlangs op zijn door weinigen bekeken You Tube kanaal heeft gezet.

Schokkend materiaal.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

1 Reactie

  1. G.Deckzeijl

    21 juli 2015 op 05:49

    MH17-grabbelton, incl. de nieuwste beelden:
    http://fubar.mobi/2014/07/22/mh17/comment-page-1/#comment-17146

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑