Ploumen wil Europa veranderen in Afrika

Door Joost Niemöller

 

Minister Ploumen, die een partij vertegenwoordigt die in de peilingen allang is weggevaagd, is van mening dat de EU een half miljard euro extra naar Afrika moet verschepen. Samen met de ministers van enkele andere landen is daartoe een ‘brandbrief’ verstuurd.

De gedachte hierachter is dat wanneer we meer geld naar Afrika versturen er minder Afrikanen hierheen zouden komen.  Of dat ook werkelijk zo zou werken, wordt niet verder beargumenteerd.

Bij dit soort plannen denk je in eerste instantie aan verdwazing. Maar het ligt toch meer voor de hand dat er sprake is van berekening. Meer miljoenen naar Afrika betekent meer migranten naar Europa, want nog meer Afrikanen zullen aan de lijve ervaren dat Europeanen knettergek zijn en staan te zwaaien met geld. Er moet zich daar, aan de overkant van de Middellandse Zee, een oneindige rijkdom bevinden, van waaruit die gekte komt, zo wordt daar geredeneerd. En geef ze eens ongelijk.

Meer immigratie betekent meer werkvoorziening voor de asielindustrie. Het betekent in de eerste plaats natuurlijk meer geld voor de ontwikkelingsindustrie, die, zoals Martin Bosma laatst aantoonde in zijn boek Minderheid in eigen land, niet over enig moreel beschikt, en het geld doorsluist naar moordenaars en folteraars. Toen voor het ANC, maar het kan voor hetzelfde gemak bij iedere andere psychopathische Afrikaanse moordenaar terecht komen die in enig gebied for the time being de touwtjes in handen heeft. Corruptie, massale verkrachtingen, slachtpartijen, ziektes, het gedijt allemaal in Afrika, en bij nieuwe geldladingen uit de EU gedijt het alleen nog maar meer. Wat dan weer een extra argument is om nog meer geld naar Afrika te verslepen en nog meer migranten terug te slepen. Met als gevolg nog meer criminaliteit, nog meer werkloosheid, nog meer bijstandstrekkers, nog meer ontregeling.

Wat weinigen lijken te beseffen, is dat de echte problemen nog maar moeten beginnen. Ik raad dit zojuist verschenen, sterk onderbouwde, stuk van Dan Roodt aan.

Afrika groeit door de bevolkingsexplosie uit tot een nieuwe planeet, die niet alleen het continent Afrika zal beslaan maar ook het continent Europa. Afrika gaat qua bevolking Azië overschaduwen. Europa verandert in Afrika. Enig voordeel: Dan zal het eindelijk afgelopen zijn met de zinloze geldversleping waar mensen als Ploumen op aandringen. Want dan is er namelijk geen geld meer. Geen beschaving, geen cultuur, geen orde, geen Ploumen, geen recht, niets.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

20 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  6 augustus 2015 op 23:18

  ‘MareJane’, ook mij is dat vreemde gedrag van Ploumen opgevallen. Maar kijk eens naar dat fotootje: naast haar staat er nog zo een. Eentje die lijsttrekker was voor de Partij van de Achterbaksheid, en dat ook volop waarmaakte: nadat toen de stemmen binnen waren vertrok ‘Spuuglip’ naar Groningen om daar Burgemeester te worden……
  Van Ploumen vraag ik me af of ze ooit kranten leest, want haar eigen ambtenezen zullen haar zeker niet verteld hebben dat ‘ontwikkelingshulp’ beter ‘belastinggeld weggooien’ kan heten. Omdat dat hun carrière wel eens zou kunnen schaden, en dat is voor de meesten van hen het enige wat telt.
  Hier is het een rotzooi, en dat hebben we te danken aan het grote aantal ‘Jan Slapzak’ politici. Die te Achterbaks en te Laf zijn (die komen vaak tegelijkertijd voor) om in te grijpen. Denk maar aan het type burgemeesters als die van Gouda en Culemborg waren/zijn.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Als je naar het gedrag van dat mens Ploumen kijkt zou je zeggen dat ze aan een psychische stoornis lijdt. Iemand die met zulke oogkleppen op ons dure geld verkwanselt zou je moeten kunnen aanklagen. Hier in Nederland is het op elk gebied een geweldige rotzooi dankzij de idioten die zich politici noemen. En ondanks alle miljarden die al in Afrika gepompt zijn helpt het niet aan het indammen van de stroom gelukszoekers. Afrika, dat notabene een economische groei doormaakt, daar horen we niets over want die illusie van zielig land moet blijven bestaan.
  Er zal een tijd komen dat er hier burgermilitia worden opgericht om de wijken en haar bewoners te beschermen tegen het gajes wat (ook) hier in Nederland binnen komt en geweldadig is. Jaja, er zijn ook mensen (christenen) die echt hulp nodig hebben. Die zetten we dan gezellig bij de moslims en dan kijkt het idiote COA weer weg, want moslims hé?

 3. Nederlander65

  3 augustus 2015 op 09:42

  Ik werk al een hele tijd als vrijwilliger voor een formulierenbrigade. Wij helpen mensen het allerlei formulieren, aanvragen, verwijzen door etc.
  Mijn klanten bestaan opvallend vaak uit Afrikanen. Somaliërs vooral. Arrogante mensen die vrijwel geen Nederlands spreken. En overal recht op menen te hebben. Traditioneel gekleed, gaan rustig tijdens een gesprek met mij keihard zitten bellen en zijn echt lomp en onbeschoft. Ik kan zeggen dat 100 % van deze mensen die bij mij komen in de bijstand zitten. Hun inburgeringsplicht wordt steeds weer verlengd met 2 jaar, zodat er geen enkele prikkel is om zich aan te passen.

  Nu komen er ook Syriërs. Steeds meer. Nog veel erger. Onaangepast, lomp, grof en eisen van alles op hoge toon. De vrouwelijke vrijwilligers bij ons kunnen geen gesprekken met ze voeren, omdat ze als vuil worden behandeld.
  En zowel de Somaliërs als de Syriërs hebben heel veel kinderen. 5 of 6 is geen uitzondering. Ze gaan ons overheersen, wacht maar eens af !

 4. In de toekomst kijken. Linkse mensen doen dat altijd. Nog niet zolang geleden werd de uitkomst hekserij genoemd. Deze minister heeft iets gezien wat romantisch het einde betekend van een staat en verzorging. Om dit proces te versnellen word de methode Marx gebruikt van bezuiniging en opknopen. Dan word de wereld paradijs door allemaal gelijk zijn. Afrika geeft het voorbeeld hoe het moet. M.H 17 Bertje weet er alles van. In zijn vorige rol van wit goed mens in Afrika ontmoete hij dankbaarheid en eerbied. Dat wil goed links vrouwtje Ploumen ook. Eerbied en respect.

 5. Ja, al die vrouwen in de politiek, die willen maar 1 ding: Lekkere negers importeren. Voor elke vrouw minstens 3.

 6. Sterker nog, ik denk dat jouw laatste alinea exact is wat er gaat gebeuren als er niet voor die tijd al een WO3 aan de gang is. Het is gewoon wachten op een oorlog met de Islam, of een oorlog met Rusland. Gebeurt dat niet, dan kun je d’r donder op zeggen dat je binnen een jaar of 10-20 echt een gigantisch probleem gaat krijgen. Het lijkt verdorie wel een “rat race” over wie Europa het eerst kan overspoelen cq. bezetten… de Islam of de Afrikaan. Voor ik met pensioen ben (nog een jaar of 30) zal ik ’t antwoord vast wel weten in ieder geval…

  • Ik denk ook dat zoets staat te gebeuren Alleen in een oorlogssituatie worden de wetten even buiten werking gesteld en mogen wij als mens met drone’s en vliegtuigen vanaf 10km hoogte doelen beschaafd bestoken het zijn dan immers ineens IS strijders en de vluchtelingkampen zijn trainingskampen De naamgeving is belangrijk

 7. tjee, nog 30 jaar….pfff… dan ga je nog een hoop ellende tegemoet.
  btw, je gelooft dat er over 30 jaar nog een pensioen regeling bestaat ?
  .
  goddank hoef en zal ik geen 20 jaar meer op deze aardbol verpozen…dat is wat mij op de been houdt 🙂

  • Oh, ik heb in geen geval vertrouwen dat de pensioenregeling over 30 jaar nog bestaat. Misschien dat er op dat moment nog een overgangsregeling aan de gang is, maar veel meer dan dat niet nee. Daarom spaar ik ook op een privé rekening voor m’n pensioen. 🙂

   Weet alleen niet of dat de komende 30 jaar ook daadwerkelijk in Nederland gebeurt of dat ik voor die tijd emigreer. Zoals het er nu naar uit ziet doen een hoop Nederlanders er volgens mij goed aan om te emigreren om de groeiende puinhoop van Nederland te ontwijken. Ja, we doen een hoop dingen beter dan andere landen: zolang je geld hebt. Maar m’n euro is in een hoop andere mooie landen meer waard, dus dan koop ik (denk ik) liever in dat land m’n zorg/gezondheid in.

 8. Leo KarelJan

  31 juli 2015 op 16:39

  Iedereen die nu nog, bij zijn volle verstand, direct of indirect meewerkt aan de import van achterlijkheid, armoede en criminaliteit pleegt landverraad. Dat doet ook de meerderheid van de kudde die op de regentenkliek blijft stemmen. Gooi ook de media ( kranten, TV gidsen e.d. ) eruit die haast allemaal voor deze import van die “zielige mensen’ zijn. Onze maatschappij wordt er totaal door verwoest en vrijheid en beschaving verdwijnen.
  Ook met een verkeerde stem of bij een verkeerd abonnement werk je er aan mee!
  Iedereen kan kennis nemen van de feiten, dus er bestaat geen excuus meer!
  Ploumen en de rest van het gajes: het is ongehoord wat ze doen. Ze trappen de NL bevolking bewust de goot in.

  • is geen landverraad maar bewust kwaadaardig plan.
   de eensgezinde dure autochtone bevolking moet door verdeeldheid murw geslagen worden.
   dat bereiken ze door massaal allochtonen te importeren, die voorrang op huisvesting krijgen, zodoende kan autochtoon zich niet meer normaal/betaalbaar huisvesten, en kinderwens zal uitgesteld of volledig afgesteld worden.
   daarentegen kunnen de allochtonen zich zonder enige probleem voortplanten als konijnen.
   .
   elke simpele ziel kan bedenken dat binnen 30 tot 50 jaar de autochtoon een minderheid in eigen land zal zijn en uiteindelijk uit zal sterven.
   .
   .
   lang verhaal kort, genocide op eigen bevolking zonder 1 kogel te gebruiken…

 9. Ze doen hier altijd alsof er aan geld geen gebrek is.
  Ruim 5 miljoen mensen hebben een uitkering en dat aantal loopt op.
  1 miljoen mensen werkt voor de overheid en de schuld van Nederland bedraagt 57.000 Euro per werkzame burger.
  De belastingdruk ligt hier bijna het hoogst van de planeet en nog lukt het niet om een sluitende begroting te krijgen.
  En de linkse denken dat er meer naar andere landen moet.
  I rest my Case

 10. Geld naar Afrika sturen leidt tot ontwrichting van de lokale economie, wat weer leidt tot nieuwe emigratie golven.
  Progressieven, gutmenschen, postmodernen, leren nooit iets uit het verleden en maken steeds opnieuw dezelfde fouten.
  Gaat iets mis, dan nog meer geld, maatregelen, EU dictatuur etc.

 11. Als we allemaal eens gelijk in een dag oversteken zij erin wij eruit

 12. Totale Remigratie

 13. laat hun met zijn allen naar nederigland, wij met zijn allen naar afrika, wel op eeuwigdurende voorwaarde dat er nooit een allochtoon in ons nieuw opgebouwde land mag komen, enkel als toerist….
  .
  .
  en wat die ploumen betreft ? als we al het geld wat wereldwijd aan afrika is geschonken sinds ww2 bij elkaar optellen, dan kan je heel afrika bekleden met een meter dik goud..

 14. Veel van de duizenden immigranten die Calais onveilig maken, vrachtwagens aanvallen, vrachtwagen chauffeurs bedreigen die hen een gratis ritje richting het VK weigeren en de duizenden die de hekwerken van de Chunnel bestormen (reeds twee doden gevallen) om op wat voor manier dan ook in Engeland te komen, komen van de Hoorn van Afrika. Het zijn jonge mannen, veelal ex-piraten, die hun land ontvluchten omdat ze daar veroordeelt dreigen te worden voor piraterij. Er moeten veel betere achtergrond checks komen, er komt steeds meer ellende binnen.

 15. Ploumen, die overigens ons belastingsysteem naar Afrika wilde exporteren (hoe briljant) heeft helemaal gelijk, alleen is een half miljard niet genoeg. 500 miljard, out of the pocket, cash, uit vliegtuigen strooien boven gebieden vol ondankbaar moslimhaat… Dat zal ze leren. Pas als ze hier echt niets meer gratis te halen valt -al is het uw roomblanke, blonde dochter- dan blijven ze daar.

  Het lijkt me beter een omgekeerde migratiestroom tot stand te brengen. Handophouders naar avondland Nederland, Nederlanders die willen en kunnen beginnen een nieuwe vrijstraat in Afrika. Het zal onze naam als uitvinders van apartheid geen goeddoen. Het zal nie gebeuren nie dat die swartman ons Afrikaner sal regeer.

 16. De inburgeringsexamens van Nederland zijn in ieder geval op de toekomt voorbereid. Volgens deze examens heet iedereen hier Ahmed, Mohamed, Ali, Fatima en Latifa . Als de migratie zo door gaat is dat ook zo.De suggestieve vragen die worden gesteld aan de migranten gaan er bij voorbaat vanuit dat deze mensen hier wel zullen worden gediscrimineerd op hun werk want ze worden erop gewezen tijdens deze examens waar ze moeten aankloppen voor hulp als ze dit overkomt. En niet alleen juridische hulp ook uitkeringshulp.
  Alle vormen van hulp die ze maar gratis kunnen krijgen van de staat.
  In alle vragen die worden gesteld worden praktijk voorbeelden gegeven met mensen die niet Nederlands van oorsprong zijn. Wat is er mis met Klaas, Piet, Jan, Henk en Ingrid. Blijkbaar zijn deze mensen de minderheid in Nederland en niet de moeite waard. Wat ook opvalt in de inburgeringscursussen en examens is dat wanneer men geen moslim is men homo of lesbisch is en op straat aan het tong is.

 17. Lachen als Ploumen en Van Thijn zou ik ook wanneer ik andermans geld in een diepe put gooi. Tijd voor het machinepistool in Nederland of ben ik nu mensen aan het opzetten tegen dieven.