Politie: Begin totaalstaking! Red Nederland van de anarchie!

Door Joost Niemoller

Zomaar wat recent nieuws.

In de wijk IJburg wordt de politie dwarsgezeten wanneer ze een scooterdief willen pakken. Door allerlei ‘ jongeren’, zoals Het Parool ze noemt. Iedere inwoner van Nederland weet dat dit een ander woord is voor Marokkaanse jongeren. Omwonenden die de politie willen helpen worden bedreigd door deze ‘ jongeren. ‘

In Amsterdam West doet de politie een inval om een zeer gevaarlijke Marokkaanse crimineel te pakken, ontsnapt uit een inrichting. De politie wordt uitgescholden door de snel verzamelde ‘jongeren’ . Onder andere voor ‘joden.’

Moet dit zomaar allemaal geduld worden? Moet de politie door de stront?

En dan is er nog dat ongelooflijke verhaal van die Limburgse agent die werd veroordeeld omdat hij schoot toen verdachten op hem inreden. Een bijrijder werd gewond, en toen was het doodslag. Wat ging er in godsnaam door het hoofd van die rechter heen toen hij deze agent veroordeelde? In wat voor land leven we?

De politie moet zich laten uitschelden en bedreigen. Ze mogen niet schieten als er met een auto recht op hen in wordt gereden. Ze worden, zoals laatst in de Schilderwijk, voor het minste geringste voor racist uitgemaakt, domweg omdat dit volgens het linkse tuig in dit land een succesvol model lijkt, gebaseerd op de Amerikaanse dolgedraaide samenleving waarbij iedere omgekomen zwarte reden is voor weken van mediapaniek, terwijl blanken, afgeslacht door zwarten nooit het nieuws halen.

Hier gaat iets totaal mis. De politie moet zijn respect weer krijgen, en moet hard kunnen ingrijpen wanneer ze weer eens op straat belaagd worden door ‘ jongeren.’ Op knieschijven schieten, het idee van Wilders, is misschien helemaal zo gek nog niet. Hard tegen hard.

En nu probeert een commissaris de woede van de politie te sussen.

Kennelijk kookt het helemaal over daar bij de politie. Logisch.

Ik zou er alle begrip voor hebben als de Nederlandse politie gewoon een paar dagen een totaalstaking zou organiseren om nu eens in die botte koppen in Den Haag door te laten dringen dat we zo afglijden naar totale anarchie.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

24 Reacties

 1. Borreltijd, kan er van mee praten, is niet de juiste tijd om wijs over te komen. De uitkomst is altijd een winnende, en zwijgzame, domheid.

 2. g.h.m.leferink

  24 juli 2015 op 16:31

  Reactie naar ‘Joram’ over ‘Tuurlijk, iedereen verfoeit de politie om die onzinnige “3 km te hard’ boetes die ze uitschrijven. ‘
  ‘Joram’, de agent die je bekeurt om ‘3 km te hard’ doet dat niet op eigen initiatief. Hij/zij wordt gestuurd door de commissaris, en die weer door de burgemeester!
  En de laatstgenoemden, benoemd door ‘den Haag’ na KVP (Kleffe Vriendjes Politiek), dáár heb je toch Jan Eikels en Jan Slapzakken tussen zitten….. Drugsdorp aan de Amstel is daarbij hèt schoolvoorbeeld van een aantal mislukkingen op rij…..
  Maar nòg erger is het Farizeeërgedrag van dat NOSsjenaal. Dat eergisteren minutenlang uitzond ‘hoe een BLANKE Amerikaanse politieman een ZWARTE vrouw arresteerde’. Intussen hebben ze NOOIT bericht over de 112 BLANKE politieagenten die door ZWARTE Amerikanen in één jaar om het leven kwamen! Ja, je leest het goed: HONDERDTWAALF IN ÉÉN JAAR! Kortom: dat sjenaal DIS-CRI-MI-NEERT!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Best wel veel hoofdletters, maar heeft u ook een redelijk antwoord gekregen?

 3. g.h.m.leferink

  24 juli 2015 op 15:59

  Deel 2. Dit stuurde ik naar die twee politiemannen:

  # Nu weet ik het zeker: het NOSsjenaal hitst Nederland op tegen de politie! Methode Arie Achterbaks, Glenn Gluiper en Ulbe Uitgestrekensmoel. ‘Zodat je ze niks kunt maken’…..
  Om woedend van te worden. Hier moet tegenactie komen, vind ik. Wie geeft me het e-mailadres van van der Kamp van de Algemene Politie Bond?
  Want deze ‘actie’ is uitgebroed in Drugsdorp aan de Amstel, ook wel Amsterdam genoemd.
  Wàt een smerige stemmingmakerij, vanavond in het nieuws van 8 uur.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink #

  In Amsterdam heet het discrimineren van de politie “agentje pesten”, alsof het maar een onschuldig spelletje is. Wat het zeker NIET is! Want in de praktijk komt het neer op 364 dagen per jaar de politie discrimineren, en dan één dag cadeaus geven. Zou ik agent zijn, dan zou ik die geschenken weigeren met: “Hou maar! Gedraag je eerst maar eens de rest van het jaar fatsoenlijk, dus als normale Nederlanders!”
  Zie deel 3.

 4. g.h.m.leferink

  24 juli 2015 op 15:47

  Joost, bedankt! Dit stuk is me uit het hart gegrepen! Zelf heb ik ook al actie ondernomen door een brief te sturen naar twee politieagenten die ik ken. Met het verzoek om die brief door te sturen naar van der Kamp van de Algemene Politie Bond.
  Want ik ben het al jaren spuugzat dat de politie GEDISCRIMINEERD wordt!
  Gisteravond werd door dat door ons betaalde NOSsjenaal het zout nog eens flink in de wond gewreven, door alwéér suggestief kommentaar, waardoor Henk en Ingrid welhaast moeten gaan denken dat de politie uit louter schietgraag macho-tuig bestaat. En het NOSsjenaal behandelt een ruzie tussen drugshandelaren-annex-motorclubs daarentegen met fluweelzachte handjes… Zeg maar, vergoelijkend, wat ze bij berichten over politieoptreden nooit doen.
  Mijn konklusie is al getrokken: diefjesmaat is de sjenaalredactie van de NOS. Anders gezegd: de Hilvohufters beginnen zich steeds meer als Drugsdorpelingen/Amsterdammers te gedragen. Zie verder deel 2.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 5. Ambtenaren staan bekend als pro links. Ook politie is ambtenaar. Word je aangenomen, of uitgeprobeerd, dan is links denken een pro. Hand in hand met rechtspraak zijn gevolgen idioot maar wel verklaarbaar. Angst, voor de loopbaan/promotie door optreden gaat overheersen. Een proces wat door Amerika overgenomen word. Met als einddoel een handvol wijze mensen die beslissen. In Nederland al een tijdje aan de gang. Noord Korea, kan het niet bewijzen, lijkt hier voorbeeld te geven. Volg Koenders en je ziet overeenkomsten.

 6. Veel gelul hier.
  Politiestaat?Wat is dat? Bestaan die wel?
  In de knie schieten?Zo precies kan niemand onder druk schieten.Sowieso iets raken is met een pistool al lastig.
  De overheid heeft 2 taken.
  1.zorgen voor de veiligheid van haar burgers
  2.zorgen voor de welvaart van haar burgers
  Om taak 1 te kunnen doen hebben we o.a. politie die ook het geweldsmonopolie heeft.Die zijn de enigen die wapens mogen gebruiken.
  Als de politie deze taak niet naar behoren kan doen faalt de overheid.
  Op radio 1 zijn Mr.Knoops dat getuigen minder rechten hebben dan verdachten.
  Bij schietincidenten zijn politieagenten als getuigen altijd kwetsbaarder dan als verdachten.Vandaar ook het voorstel van de politiebond om dit te veranderen.

  • Ja politiestaten bestaan, heb er vele bezocht als journalist.
   Wellicht zijn de rechten van verdachten wat uit de hand gelopen……

 7. Dat de politie door de stront moet hoort bij de hele tendens die er gaande is. Nederland is niet meer van de Nederlanders maar wordt steeds meer van de nieuwe NSB ers. En daar hoort ook bij dat zo’n “onafhankelijke” rechter de landverraders in bescherming neemt. Het OM zal steeds meer agenten door de stront halen want die weten ook dat ze daarmee nog meer haatzaaien en mensen tegen elkaar opzetten. Het cynische is dat wat Wilders in zijn schoenen kreeg geschoven, het OM zelf nu druk aan het zaaien is geslagen.

 8. Dat schieten op de knieschijven zie ik niet zo zitten. Dat geeft dusdanig schade dat de “jongere” in kwestie waarschijnlijk de rest van z’n miserabele leventje als arbeidsongeschikte z’n hand zal moeten ophouden voor een wao’tje. Zitten we dus de rest van zijn leven allemaal met de gebakken peren. Beter lijkt me om de politie , zoals in diverse landen al gebeurt, uit te rusten met camera’s die in de kleding en helmen zit verwerkt. Daarna dan graag de beelden openbaar op het internet zodat het volk gewoon zelf maatregelen kan nemen. Wedden dat ze dan uit vrije wil naar het land van herkomst der ouders vluchten? Waar geen “jongeren” zijn, zijn geen problemen met “jongeren”. Ook niet in Nederland. Maar dat schieten wordt dus niks, dit moet gewoon in het geniep worden opgelost. Geen rechter, geen getuigen, geen proces, geen kosten, gewoon vrijwillig en met spoed laten vertrekken.

 9. Wat ik begrijp uit dit artikel is dat Joost opkomt voor de gewone politieman. De gewone politiemensen zijn over het algemeen inderdaad “polderjongens”, het zijn geen slechte mensen, integendeel. Waar het misgaat is de politiek en justitie die het politie beleid sturen. Politiek, politie-top en justitie hebben een heel vreemde agenda, het lijkt wel ziek. Daar wringt de schoen. De politieman op straat kan de daarom de rommel opruimen veroorzaakt o.a. door dit alsmaar doorgaande multiculti debakel. Politiek en justitie moeten een verborgen agenda hebben. Het klopt niet dat de NL economie kapot gemaakt wordt door die nergens op gebaseerde anti-Russische sancties. Nederland maakt zich wereldwijd belachelijk met dit MH17 debakel. De nonstop toestroom van immigranten. Waarom toch? We moeten eens wat vragen gaan stellen. Joost doet dat.

 10. Is dit een pleidooi van Joost voor een politiestaat? Daarmee speelt hij de elite die aan de touwtjes trekt (puppetmasters) wel erg in de kaart. Dat is namelijk precies wat ze willen. “Problem, reaction solution”. Of denkt hij misschien dat onze politie uit Hollandse polderjongens bestaat die onafhankelijk opereren van de gevestigde orde? Ik begrijp niet goed waar hij heen wil met dit artikel. De politie is gewoon een afspiegeling van de regentenkliek waar de burger iedere 4 jaar weer op stemt. Niet meer en ook niet minder.

  • Goed dat je de zaken van uit dit perspectief bekijkt. je schets namelijk wel het beproefte recept waarmee een samenleving haar eigen onderdrukkers aan de macht brengt. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar al die europolitici die nu de Griekse schuldencrisis aangrijpen om te pleiten voor de overdracht van de laatste restjes nationale souvereiniteit aan Brussel. Eerst een monetaire chaos veroorzaken en dan er nu zogenaamd achter komen dat een monetaire unie niet kan bestaan zonder politieke unificatie.

 11. Nee, ik geloof niet dat Joost een politiestaat voor ogen heeft. Joost toont zijn ongenoegen omtrent dat alles gepikt wordt veroorzaakt door de z.g. ‘jongeren’ . Deze ‘jongeren’ kunnen en mogen alles blijkbaar en de politie wordt ook gehinderd in haar taak. Wanneer ik aan de verschijnselen van een politiestaat denk, zie ik deze meer ontstaan in het vele controleren van auto’s langs de wegen met hieraan gekoppeld camera’s van de belastingdienst, die de werkende nederlandse burger meer en meer zijn laatste centen uitknijpt…

 12. Een politiestaat is het tegenovergestelde van een rechtsstaat , en voor de handhaving van wetten die door de bevolking worden gedragen.
  De discrepantie tussen wat de burgers vinden en de “rechterlijke” uitspraken is nu zo groot, dat de rechtsstaat nu zelf ingevaar is gekomen.
  Dat is waar Joost op doelt, dat streven naar een politiestaat waar je hen van beticht is een caricatuur.

 13. @Nico Spaak. Of denkt hij misschien dat onze politie uit Hollandse polderjongens bestaat die onafhankelijk opereren van de gevestigde orde? Geheel met u eens. Indien, zoals in Nederland aanwijsbaar, de top van de piramide disfunctioneert dan zal het kort daaronder op dezelfde manier gaan om die plek te behouden. Inderdaad zorgt die top voor “Problem, reaction solution”. waardoor die top nog hoger denkt te kunnen blijven reiken. Een oplossing van onderaf zit er, gezien de heersende mentaliteit in dit land ook niet in. Iedereen wacht af tot een ander wat gaat doen en als een ander iets doet dan is het weer niet goed. Elk initiatief wordt zo in de kiem gesmoord. Achteraf praat men weer recht wat krom is. Het begint steeds meer te lijken op ieder voor zich en God voor ons allen waardoor anderen die hun Godheid als bindende factor zien ons zullen overlopen.

 14. Breinbrouwsels

  22 juli 2015 op 18:12

  De wouten kunnen niet anders dan gehoorzamen aan de Poederpruiken. Maar ik bid elke dag dat ze samen met het leger en nog enkele miljoenen vrijwilligers niet alleen De Dam maar het hele land schoonvegen. Ik zorg voor broodjes.

 15. Leo KarelJan

  22 juli 2015 op 15:48

  Wij zijn getuige van de ineenstorting van de NL maatschappij. Het tuig regeert, de NL rechters zijn zwakzinnige idioten, de regentenkliek stopt zijn gore koppen in het zand, de meerderheid van de kudde is te stom, te lui. te onwetend en te ruggengraatloos, de media zijn door en door verrot en volledig aangetast door het linkse politiek correcte virus, het geld vliegt het land uit met miljarden, niets bij de overheid functioneert naar behoren enz enz. Het ergste is dat de import van armoede, achterlijkheid en criminaliteit op volle toeren draait. Islamisering is overal en overal wordt het slijmen met de islam erger.
  De regentenkliek maakt zich schuldig aan de ergste vormen van landverraad, maar de kudde vindt het wel best.
  Het gaat nu hard, heel hard. Een land op weg naar de afgrond….Blijf je gore grijns maar tonen, Rutte.

  • ben zo vrij geweest uw (zó herkenbare woede-uitbarsting) op onze site te “herbloggen” met uw initialen L.K.J….

 16. Dat de bevolking er totaal anders overdenkt dan de D66 rechters (tegenwoordig een scheldwoord) blijkt uit de geenstijl crouwdfund actie tbv een politieagent die vluchtende boef neerschiet en een maandsalaris aan boete moet betalen.
  Binnen een dag lag er 15000€.

 17. We blijven blind, voor wat ons overkomt
  wat heeft ons toch ons normbesef ontnomen
  wat leugenpraatjes, wat bizarre politieke dromen
  dus ons gezond-verstandgeluid is nagenoeg verstomd !
  .
  We blijven blind, óf doen gewoon alsof
  beangstigd door de steeds openlijker dreiging
  al dromend dat wat aankomt dan voorbijging
  als wij maar zwijgen en slaafs kruipen in het stof !
  .
  We blijven blind, zoals de dhimmi’s doen
  en maken weer de fout, die men steeds weer bleef maken
  tot het moment dat straks hun beul toch onze nek zal raken
  zo zal het gaan…want juist dáárom is ‘t te doen !
  .

 18. Sterker nog, ik zou eigenlijk niet anders verwachten dat de politie een totaalstaking organiseert. Dat is wel het minste wat ik hoop dat ze doen.

  Tuurlijk, iedereen verfoeit de politie om die onzinnige “3km te hard’ boetes die ze uitschrijven. Maar met dit soort zaken, waar een agent burgers en zichzelf probeert te beschermen door een crimineel voor z’n sokken te schieten als deze, na herhaaldelijk waarschuwen, niet wil overgeven… dat is wat een agent moet kunnen doen. Of een crimineel oppakken zonder door deze kansparels te worden uitegescholden voor “kk” jood of racist. Het is tegenwoordig wel érg makkelijk om altijd maar het woord racist in de mond te nemen.

  Persoonlijk, maar wie ben ik, zou ik niet alleen de mogelijkheid die een agent heeft (en ontnomen wordt) aan de kaak stellen… ik zou ook het hele integratiebeleid aan de kaak stellen. Deze kansparels mogen wel een keer respect gaan tonen in mijn ogen.