Wilders-effect. Door media aanvallen groeit Trump. En groeit. En groeit.

Door Joost Niemoller

Ohh, kijk, Trump zei dat McCain geen oorlogsheld was. Wat een domme uitglijer! Oh wat dom! NU is het echt afgelopen! En kijk McCain eens volwassen reageren! Oh, kijk wat er gebeurt in de peilingen nu! Eh…. Niet veel.

Wacht, het is zelfs andersom, Trump staat hoger nog dan ooit. Hij leidt de competitie onder de Republikeinen nu op grote afstand!

Trouwens, wat zei Trump nu eigenlijk. Een statement? Het was een slip of the tongue in een geimproviseerd optreden. En hij bleef zeggen dat McCain weldegelijk een oorlogsheld was.

Dus is Trump hier nu echt gepakt? Het lijkt er niet op.

Zelfs de Volkskrant moet het toegeven: Trump groeit en groeit en groeit.

Ik zag dat hij zelfs onder de aanhang van de Democraten groeit.

In Nederland noemen we dat het Wilders effect.

En hoe komt dat? Trump is een man van het volk. Het volk haat de media en de zittende elite. Hoe groter de tegenstand, des te groter wordt Trump.

 

 

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

8 Reacties

 1. De Engelstalige pers begint eigen stront te ruiken. Enkele indoctrinatoren waarschuwen voorzichtig dat ernstig met Trump als president rekening gehouden dient te worden.
  Trump rijst verder in de polls en wordt ook onder minderheden steeds populairder.

 2. Tekenend voor de paniek is de Republikeinse obsessie voor de Latino-stem, volledig vergetend dat de Zwijgende Meerderheid Nixon en Reagan aan het bewind bracht. Die Zwijgende Meerderheid is inmiddels multiraciaal, en als gevolg daarvan wint Trump.
  Met zijn flamboyante stijl weet Trump veel negers te bekoren; hij heeft wat zij graag ook willen.

 3. In de USA manifesteert zich de walging over de politieke kaste. Het fenomeen Trump wordt volstrekt niet begrepen door politieke analisten. Het gaat bij Trump om verschillende tijdperken: fossiel versus actueel.
  Trump wordt de nieuwe president omdat hij geboortegetal 31/4 heeft, super ego’s die alles dat ze willen kunnen bereiken. Het is mogelijk dat daarbij de Republikeinse Partij ontploft en er een nieuwe Partij ‘Trump’ ontstaat.
  Ideologische verschillen devalueren om plaats te maken voor ‘wat werkt, wat werkt niet?’
  Dat in dit proces de MSM een forse veer moet laten is duidelijk.

 4. Leo KarelJan

  22 juli 2015 op 16:02

  Laten wij hopen dat die steeds linkser wordende Democraten met dat mens van Clinton in elk geval verliezen. Als na die “ramp Obama ” Amerika 8 jaar Clinton krijgt, gaat het de waanzin van de EUSSR achterna.
  De meeste media zullen ongetwijfeld een anti Trump hetze gaan voeren en Clinton steunen.
  Laat het USA kiezersvolk niet de zelfde fout maken als de Europeanen. Hun keuze voor Obama is geen goed voorteken. Trump zal keihard moeten blijven.

 5. for the record Vandaag op Maidan, Kiev grote anti regering demonstratie Te zien op de Oekraïense kanalen maar ook op EuroNews Er waren al eerder demonstraties die nooit de Nederlandse MSM haalde ik ben benieuwd

 6. Jammer dat Trump zo oud is. Mocht het allemaal lukken, dan is hij bijna 80 als hij afzwaait. Net zo oud als Reagan. En dat verliep ook niet helemaal vlekkeloos. Toch zou ik op hem stemmen, als ik Amerikaan was.

 7. Nog iets over Mc Cain

  The Vietnamese had good reason to hate McCain. On his previous 22 missions, he had dropped God knows how many bombs killing God knows how many innocent civilians. “I am a war criminal,” he confessed on “60 Minutes” in 1997. “I bombed innocent women and children.”

 8. Over wat Trump zei over Mc Cain is wat verwarring

  https://sharylattkisson.com/fact-check-the-washington-post-on-donald-trump-and-john-mccain/
  valt dus allemaal wel mee