Blanke slavin lekkerste moslimhapje

Door Joost Niemöller

Kayala Müller, het naïeve Amerikaanse meisje dat naar Aleppo ging om ‘de mensen te helpen’ werd gekidnapped en toebedeeld aan de grote baas van ISIS, al Baghdadi.

Die verkrachtte haar anderhalf jaar. Ze was zijn persoonlijke bezit. Binnen de islamitische wet is dit toegestaan. Het hebben van slavinnen, het handelen erin, het weggeven indien gewenst, alles mag. Er zijn vaste voorschriften over het schoonmaken van de vagina als de slavin geen maagd meer is, er zijn ook vaste afspraken over het al of niet delen van slavinnen.

Met verwijzingen naar de heilige islamteksten is dit alles goed geregeld. Binnen de ISIS organisatie is dat nog eens herbevestigd.

Er circuleren binnen ISIS ook lijsten met de prijzen van seksslavinnen. Hoe jonger hoe duurder. De meest prijzige seksslaven zijn die tussen 1 en 9. Na 20 jaar begin te prijs al snel te dalen.

Zo gezien was Kayala dus eigenlijk niet zoveel waard. Waarom werd ze dan toch als de hoofdprijs gegeven aan de hoogste in rang?

Dat heeft te maken met een andere traditie binnen de islam: Blanke slavinnen zijn de lekkerste hapjes. Dit heeft al een lange geschiedenis.

Blanke slavinnen waren al sinds eeuwen het duurst.

Dat wordt bijvoorbeeld ook beschreven door de Franse 19e eeuwse avonturier Gérard de Nerval in zijn onthullende Reis naar de Oriënt. Negerinnen kostten bijna niets in de moslimwereld, ze waren er in overvloed. Blanke vrouwen werden gezien als het summum van vernedering door de gefrustreerde moslimmannen, en waren daarom ‘lekkerder.’

In de 19e eeuw waren blanke vrouwen gewaarschuwd. In deze tijd zijn de geesten door de politieke hersenspoeling dermate verward geraakt dat het arme meisje Kayala Müller werkelijk dacht dat ze wel even naar het ‘rebellengebied’ kon gaan om daar te ‘helpen’.  Ze bleef, getuige een naar buiten gesmokkelde brief, tot het laatst in ‘het goede’ geloven, maar in de praktijk was ‘het goede’, dat haar lichaam letterlijk werd geconsumeerd voor de islam. De opperste klootzak mocht zijn frustraties op haar botvieren.

Gaat dat de ogen openen? Welnee. De verdwazing is te hardnekkig.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

20 Reacties

 1. Het schrift, of bijbel of wat dan ook, helpt hen die dat kunnen verwerken, begrijpen wat er staat wordt moeilijker. Dat is weer een voordeel van hen die daarin dominant zijn. Logisch dat zij die daar geen begrip van hebben sowieso ondergeschikt zijn en uitvoeren wat er gevraagd wordt. Zelfs zij die het goed kunnen lezen zijn slaven van hen die weten wat er staat. En de angst ( God ) gebruiken in hun voordeel. Mijn kijk op de wereldwijde ellende van nu en in de toekomst. De kerk is nu leeg. Straks als de ellende van de oorlog weer komt, zit ze weer vol. Bij pijn is de vraag om deze dominanten ook zeer sterk en de angst (God) wordt weer naar voren gehaald als redder van het leven en zalig zijn de doden. En weer wordt er gestemd op het geen wat er nu zit.

 2. Angst is de God van het leven. Ieder mens is bang van het onbekende. Angst is een tweede natuur. kan men zien als een god. Bij nood zit de kerk vol. Als alles naar wens gaat is dezelfde God veranderd in iets wat aan te roepen is om meer geluk bij spel, gevecht, geld, liefde en vooral bij pijn. Veel mensen hebben begeleiding nodig om te kunnen leven. Een mens is over het algemeen een kuddedier. Daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt, van hen die graag dominant zijn ten opzichte van de geen die minder zelfstandig kan zijn, vandaar groepsvorming. Daar wordt de god van de angst letterlijk toegepast. De een omschrijft het dwingend de ander probeert het met liefde. Maar de angst zit er overal achter ( de hel ). De een mag moorden om in het hiernamaals te komen, de ander die het doet komt in de hel. De een krijgt maagden de ander kooltjes vuur. Maar de angst ( God ) maakt uit wat je doet, of ingegeven wordt door de dominante persoon waar je naar luistert.

 3. Nogmaals de link over Kos;

  http://nieuws.tpo.nl/2015/08/15/niemand-is-naar-kos-gevlucht-omdat-zijn-of-haar-leven-gevaar-liep/

 4. Ik heb geen enkel medelijden meer met mensen die nu nog steeds positief over die verrotte ideologie denken. Wie niet leren of horen wil, moet maar voelen. Dat geldt ook voor de meerderheid van de NL kudde die nog steeds blijft pitten, terwijl hun land door import van islam, achterlijkheid, armoede en criminalitiet verwoest wordt. Die de regentenkliek en de smerige media geen strobreed in de weg leggen. Nu weer dat verschrikkelijke indoctrinatie jankverhaal in het AD over dat Syrische jongetje. Het AD wil het gezin NL in loodsen. De naam Mohamed wordt vervangen door een bijnaam en de wonden zijn niet van een gifgasaanval, maar van een erfelijke huidziekte. Ook al zijn broertjes hebben die ziekte: doorfokken kunnen ze goed die islamieten. Als het smerige AD erin slaagt dit gezin met zes kinderen naar NL te krijgen, gaat alleen al dit gezin miljoenen kosten. En dat AD vod vindt zichzelfg nog goed ook.
  Zie ook de ONTHULLENDE reportage uit Kos:
  http://nieuws.tpo…

 5. Onze breinen functioneren op basis van genotype en geboortegetal. Het is heel lastig om breinen deels te herprogrammeren, want er zit geen resetknop op.
  Als er een conflict in het sociale domein optreed, dan moet er gecorrigeerd worden, want de onverbiddelijkheid van logica leert, dat wanneer twee diametrale opvattingen ontstaan één van die opvattingen onjuist is.
  Het enige objectieve criterium is het universele paradigma, de natuurwetten.

  Het vrijwel ontbreken van correcties, vooral de doodstraf, is debet aan de crisis in de westerse beschaving.

 6. Ik las elders dat zij is overleden. En dat zij zich opofferde voor de andere jongere meisjes. Weet iemand meer?

 7. Laten we niet vergeten dat we als mens nog steeds een dier zijn . Vrouwenroof gebeurt nog steeds, in Irak, of onder stammen in het Amazonegebied. Maar ook vrouwen uit de O.blok landen die het financiële bezit zijn en doorverkocht worden Nu nog steeds. Ik deed zaken met Arabieren uit de Emiraten. Zij waren hier op bezoek en spraken met mijn financiële partner , een vrouw geen enkele probleem Ze waren vrij denkend Wij gingen bij hen op bezoek om de financiële verrekeningen door te nemen Ik meende dat deze mensen gezien de eerdere gesprekken in Nederland geen probleem zouden hebben met de vrouw. Totaal fout Woest waren ze, dat een vrouw hen een fout in de berekening liet zien EEN VROUW Het heeft mij echt miljoenen gekost Misschien nog erger dan het houden van slavinnen vind ik de houding van deze mensen tot een vrouw , die is zo intrinsiek primitief en zo ontzettend fout . Zo diep op de harde schijf “Brain Operating System” gebrand . Maar ook bij de Orthodoxe Joden De MO…

  • Hugenoten@ Het heeft mij echt miljoenen gekost schreef je.

   Wijlen de heer Fortuyn waarschuwde toch duidelijk. Theo gebruikte letterlijk een geit om iets duidelijk te maken. Dat allemaal terwijl u heerlijk zaken deed volgens oud patent, na mij de zondvloed. De houding van DIE mensen was en is geen geheim. Beter ze adverteren er mee. Wat het meer respectvol maakt als uw geklaag.

   • Bas Ik klaag echt niet.hoor Ik probeer het artikel met mijn verhaal te verstevigen.
    Feiten helpen beter, lijkt mij, dan verhalen van de buurvrouw die het heeft van horen zeggen

 8. Uit tweede hand, mijn broer was officier bij de Mariniers, weet ik dat zelfs bij Koerden de status van vrouwen lager is dan vee.
  Hij heeft zelf, tijdens de interventie, kunnen observeren, en deed ontdaan verslag.

 9. Voortplanting is serieuze bezigheid. all het andere leven, buiten de mens, op deze planeet doen het op hun en juiste manier. De denkende mens, terwijl hij het doe, kijkt in een spiegel en denkt, waar ben je mee bezig? Gelukkig is denken niet, maar doen wel, de sterkste mens kant. Een wereld zonder religie, ander woord voor, er word voor u gedacht, zou paradijs wezen. In harmonie met planeet aarde.

 10. Net als meerdere hierboven kan ik geen medelijden hebben met zo’n dom mens.
  Vertel mij niet dat zij niet gewaarschuwd zal zijn door familie en vrienden voordat zij zich stortte in dit avontuur.

  Beste Koos,
  Mijn vader van 80 maakte de opmerking van: “Mannen zijn vatbaar voor een mooi uiterlijk….Vrouwen kijken naar het karakter”.
  Mijn antwoord: “Vandaar dat loverboys het zo goed doen”.

  Net zoals veel mannen zich graag laten in de luren laten leggen door domme blondjes of grote borsten zijn er ook veel jonge vrouwen die dom genoeg zijn zich te vergapen aan een gezond kleurtje met donker haar en zwarte ogen.

  Voor jouw geruststelling….dit zal minder worden.
  Vroeger durfde ouders hun dochter niet te waarschuwen voor islamieten uit angst voor het woord ‘discriminatie’. Nu wordt dit openlijk gedaan. Steeds meer pubers worden zich bewust van hoe de doorsnee islamiet werkelijk is.

 11. die usa meid was ook weer zo een wereldverbeteraar/goedmens.
  .
  ben ik nu een harde hufter als ik zeg dat ik er geen traan om kan laten ? dat dergelijke goedmensen onderdeel/oorzaak van het probleem dat islam heet zijn ?
  .
  ik zit er niet mee…sterker nog, pak ze maar aan die goedmensen…

 12. Je hebt gelijk Cornelis. Vorige week las ik tussen neus en lippen door een kort berichtje dat een Oostenrijjkse veiligheidsdienst had laten lekken dat de USA meebetaalt aan de overtochten naar Europa.
  Waarom ze dat doen ? Simpel. De USA weet heel goed dat deze invasie een enorme ontwrichting gaat veroorzaken in Europa. En tweespalt binnen de EU.
  Een burgeroorlog is eigenlijk onvermijdeljjk. Dat ziet de USA graag, want dan kunnen ze óf ingrijpen en zo hun invloed weer flink verstevigen in Europa én ze zorgen ervoor dat de Europese economie kapot gaat.

  Wat ook een grote rol speelt is dat ooit tussen Europa en Ryad is afgesproken om massaimmigratie toe te staan in ruil voor goedkope olie.
  Verder is in de USA een uitermate links en moslim cq Afrika-vriendelijk regime aan de macht olv Barack Hussein Obama.

  En Europa is het slachtoffer van al deze linkse ellende. Wanneer breekt er eindelijk een opstand uit ?

 13. Goeie bron haal je aan Joost het AD en die heeft het weer van ABC News
  wat moet ik daar nou mee?
  blijf gewoon bij de MH 17 ,
  die hele massa-immigratie wordt gestuurd door onze bevrijders , Let Op !!
  het is de bedoeling dat er talloze …..komen uit gebieden waar de boel in brand is gezet
  en hier dan de boel ontwrichten,
  dat zie jij toch ook wel?

  • Dat staat als een paal Alle vluchtelingen komen van landen waar de USA democratie heeft gebracht. Afghanistan, Irak, Syrië, Georgië en Oekraïne.
   Dus wat moeten wij met mensen die de democratie ontvlucht zijn?
   Ik was in Kenia dat zich bijzonder goed ontwikkeld. Tot mijn afgrijzen hoorde ik Obama zeggen dat Amerika gaat samenwerken en de democratische processen gaat bevorderen Dus Amerikaanse dominantie van zo moet het Samenwerken betekend voor mij, met wat kan ik jullie helpen? Waar hebben jullie behoefte aan? Democratie in Afrika met de stammen- cultuur en samenhang is een minachting van de daar heersende cultuur en veel te hoog gegrepen

 14. Nou begrijp ik ineens waarom Marokkanen op straat vaak ” kankerhoer” naar Nederlandse vrouwen roepen.

 15. Onpasselijk wordt ik ook als ik zie hoeveel blanke vrouwen in Nederland zich door een moslimman laten inpalmen. Dat wordt ook niet gecompenseerd door blanke mannen die een moslimvrouw inpalmen. Dat gebeurt namelijk nooit. In plaats daarvan halen de overgebleven moslimvrouwen weer een andere moslimman uit Turkije of Marokko. Het slachtoffer is de blanke man. Er zijn vast wel statistieken over het percentage blanke mannen dat om die reden niet aan de vrouw komt. Maar dat is niet iets wat de media graag publiceren.

 16. bezef is dus besef. Wordt nl. onpasselijk van dit soort djimmieberichten.

 17. Sorry hoor, maar dan ben je dus een gewone een ordinaire simpele muts. Zo’n linksdenkend gutmensch zonder enig realiteitsbezef. Je vraagt erom muts om daarheen te gaan. Ik heb met dit soort stomme mutsen geen enkel medeleven mee.