Help mee! Weg die AZC!

Overal in Nederland verschijnen ze en worden ze uitgebreid: De AZC’s. Dorpsgemeenschappen worden ermee kapot gemaakt. Het zijn ondingen, opgezet vanuit de hypocriete gedachte dat deze ‘asielzoekers’ hier tijdelijk zijn om hun procedure af te wachten. In werkelijkheid gaat niemand terug. Het zijn illegale immigranten die hun leven willen  verbeteren door middel van onze verzorgingsstaat. En er zijn andere, betere, en vooral goedkopere, oplossingen. Goed georganiseerde opvang in de regio bijvoorbeeld.

Het verzet tegen de AZC’s heeft zich nu landelijk georganiseerd via het AZC Alert, een organisatie van vrijwilligers die overal in Nederland actief is, maar slechts zelden aandacht krijgt in de Nederlandse pers.

Het is deze krankzinnige internationale asielregeling, die een aanzuigende werking heeft op Afrikanen die daarom in de Middellandse Zee verdrinken, of moslims, die zich nu massaal via de Griekenlandroute door Oost-Europa heen opdringen. Wat niets met asiel te maken heeft, maar onder de asielmantel wordt goedgekeurd. Vandaar: Hypocriet.

Hieronder een gastbijdrage. Een opiniestuk van een van de woordvoerders van AZC, Anita Hendriks.

En een oproep: Steun deze organisatie! Help mee! Weg die AZC!

 

Door Anita Hendriks (van AZC alert)

Asiel; de waanzin voorbij

Wat is er toch met ons land aan de hand?

Nederland lijkt verdeeld in twee kampen wat betreft opvang asielzoekers.

Het ene kamp blijft tegen beter weten in asielzoekers het voordeel van de twijfel geven en denkt dat de multiculturele samenleving plotseling op de een of andere manier gaat werken. Dit kamp heeft de overhand, omdat daarin ook bestuurlijk Nederland blijkt te zitten en niet te vergeten de MSM (mainstream media).

In het andere kamp zit het volk dat lijdzaam toeziet hoe hun Nederland langzaam in een multiculturele nachtmerrie verandert en voor de asielproblematiek andere oplossingen bedenkt.

In dit kamp zitten helaas geen bestuurders en maar een handjevol realistische journalisten met als voorbeelden Joost Niemöller en Arnold Karskens.

Momenteel wordt Europa overspoeld door grote groepen asielzoekers en onze leiders zitten met de handen in het haar; u weet wel de EU die ons voorspoed en veiligheid zou brengen staat met de rug tegen de muur. Onze leiders lijken te verlamd om te handelen, want zij weten hoeveel van hun “vriendjes” afhankelijk zijn van de inkomsten die deze asielzoekers bij hun in het laatje brengen. En je gaat je vrienden niet hun inkomen ontzeggen, toch?! Dat er eigenlijk geen plekken zijn om op te vangen, geen huizen om naartoe door te stromen, geen werkplekken om de eigen broek op te houden, tja, daar heeft alleen de onderkant van de samenleving last van. Bestuurders in hun ivoren torens en veilige omgeving zullen er geen boterham minder om eten en maken zich alleen druk om het servies waarvan ze deze boterham zullen nuttigen.

Nou, van dat Nederland en stukje EU walg ik dus! Ik maak me elke dag boos over de onverschilligheid waarmee Nederland “bestuurd” wordt. De onverschilligheid richting de eigen autochtone bevolking. asielzoekerscentra worden willekeurig in elke stad elk dorp geplempt waar het COA voet aan de grond krijgt, de burger wordt vakkundig buitenspel gezet. Geen inspraak en in sommige gevallen schijninspraak. Lastige vragen worden niet beantwoord en overlast wordt verzwegen of weggewuifd. Zelfs als de AZC-bewoners zelf aangeven dat het leven in een AZC in sommige gevallen hetzelfde is als het oorlogsgebied waar ze uit komen wordt dit als incidentjes afgedaan.

Nou COA en bestuurlijk Nederland, natuurlijk zijn er andere oplossingen voor deze asielwaanzin, u wilt ze niet horen maar de heer Wilders heeft prima alternatieven. En humane opvang kan prima in de regio, schaf die afschuwelijke tentenkampen af, waar de vrouwen en kinderen achterblijven nadat papa de boel verlaten heeft. Bouw prefab of containerdorpen, compleet met scholen en ziekenhuizen. Dit is zeker mogelijk als je ziet wat de asielopvang in ons land kost, dan kan dat geld veel beter besteed worden. Geef mensen in de eigen regio een menswaardiger bestaan en laat Nederland eerst de problemen oplossen waar het zelf voor staat.

Er hoort natuurlijk wat ruimte te zijn voor een asielzoeker in Nederland, maar niet met de onuitputtelijkheid en hoeveelheid van nu. Geef een tot-hier-en-niet-verder-punt aan. Win-winsituatie, toch? Zo moeilijk kan het niet zijn!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

47 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  26 augustus 2015 op 22:36

  Reactie naar Peter1896.
  Dus jij hebt het ook door! Het zijn de HoofdRioolMedia die ons een scheef beeld voorzetten. Alles is óh zo sieluchchch. en allemaal zijn het ‘Vluchtelingen’, en allse wat tegen deze vloedgolf protesteert is meteen ‘Extreem rechts’. En dàt ook nog eens op ONZE kosten! Het Slinks-Links- NOSsjenaal-virus heeft nu ook de tot voor kort objectieve buitenlandse media aangestoken……. Vanavond op ZDF naar de Tagesschau gekeken: het lijkt wel of het een tweeling geworden is van dat NOS-Meningopdring-sjenaal! De objektiviteit is blijkbaar bij het chemisch afval gezet.
  Goed, ik wacht op het moment dat de wal het schip keert, en de openbare mening zich tegen de HoofdRioolMedia gaat ontladen!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Er zijn nog te veel mensen afhankelijk van de info door PO en MSM. Ik merk het in ons flatgebouw. Ik hoor radio 1 , Gelauff, Huys, en Vieszek doordreunen in wat ze nog als mening kunnen produceren. Maar velen houden hun mening ook voor zich, de indoctrinatie van de pc info maffia heeft hen schuw gemaakt, onzeker vaak ,net genoeg om de stap naar de iets te rauwe Wilders niet te maken.
  De PO’s in Europa (kijk maar eens naar BBC II en ARD en ZDF, WDR, NDR, je wordt er kotsmisselijk van) Zoals vanochtend ook Buitenhof weer een politiek correcte links gutmensch frame opzette om de problematiek in het MO te bespreken met 2 D’66/PvdA-achtige lieden uit de regentenklasse en een interviewer, die de hoer speelde als aangever en kneder van het frame. De vraag of we vluchtelingen moeten keren en het probleem aan onze grenzen. moeten smoren werd niet eens meer gesteld. Het staat al vast dat ‘ze’ mogen komen en ja hoor de laffe trut Merkel is ons aller voorbeeld… .Indoctrinatie!

 3. Nederlanders 65

  U vergeet de kristendemocraten, die ongelooflijk hieraan hebben bijgedragen.
  Aanschouw kristendemocraat Merkel, hoe deze laffe vrouw Duitsland en dus ook Europa in no time naar de ondergang voert. Ik heb een verschrikkelijke hekel aan dit mentale zusje van Ploumen gekregen,want op een hoger niveau blijkt deze kleffe grefo ‘bondskanselier’ niet te staan.

 4. We zijn te laaat. Remigratie kan alleen als er dwang bij komt kijken en dat gaat in deze van humanisme en liberalisme doortrokken samenleving nooit lukken.
  Men gaat nog liever zelf ten onder dan dat men tot gedwongen remigratie zal overgaan. WOII syndroom heet dat.
  Zelfs als we nu de grenzen sluiten zitten we in Europa met miljoenen niet-westerse gelukszoekers. Die, zoals we dagelijks zien, geen enkel probleem hebben met het gebruiken van grof geweld en het plegen van de ene criminele daad na de andere.

  Deze lieden zullen zich grof verzetten als getracht wordt de uit te zetten. Ik voorzie zelfs gewapende strijd. En Europa zal er niets tegen kunnen doen.

  Ik begin te geloven dat het te laat is. Europa is al verraden en verloren en ik vrees dat de schuldigen, de libreralen en de socialisten, nooit daarvoor gestraft zullen worden.

 5. Totale Remigratie.

 6. Pim Fortuyn heb ik eens horen zeggen, dat de huidige (en toenmalige) politiek correcte ‘elite’ door hun domme en foute beleid de basis legt voor een nieuwe Holocaust in Europa. Ik dacht toen: nou ,nou Pim, zover zal het toch niet komen,maar geconfronteerd met de gewetenloosheid en ondragelijke lafheid en domheid van Merkel, Rutte, Hollande en rest van deze virussen, zie ik hun beleid die basis leggen. We worden door politieke gangsters geregeerd. Over hun pers en meelopers in alle lagen zwijg ik maar,want geen boom zal hoog genoeg zijn voor Twan Huys, één van de ergste Raspoetins in Hilversum, met Gelauff.

 7. Jammer genoeg is niet alleen het tuig in hun ivoren torens onverschillig. Er zijn ook veel te veel burgers die nog geloven wat deze politici verkondigen, zonder een beetje eigen onderzoek te doen om te zien of het wel waar is. Ik walg zo mogelijk daarom nog meer van de onweet en onverschilligheid van het meerendeel van stemmend Nederland, dan van de landverraders die nu in het pluche zitten.
  .
  De PVV wordt niet serieus genomen (deels door gevoelige, maar op waarheid gebaseerde, uitspraken van Wilders), de grotere partijen vallen over elkaar heen om wie het eerst een baantje in Brussel scoort, en de burger? Die mag lijdend toezien hoe ze uitgeknepen, belogen en bestolen worden. Moedeloos zijn we al een aantal jaar, maar er komt een tijd dat het echt fout af loopt en (A) óf het land op z’n gat gaat, (B) óf er een burgeroorlog komt, (C) óf we krijgen een WO3 vanwege de aanhoudende IS/Islam problemen. IS is de nieuwe Nazi in mijn ogen, en dat benauwd me flink.

 8. Van Rutte, de Jammerdan, premier valt ook niets te verwachten. Hij wil een goed rapportcijfer van de EU, en gaat desnoods over lijken om dat te behalen.

  Nederland, of de Nederlander interesseert hem niets. Hij offert die desnoods op, op het altaar van de EU. De premier die geen golven durft te maken. Die oké gevonden wil worden door de mensen die er in zijn ogen wel toe doen.

  De laffe premier, alleen tijdens verkiezingstijd stoere praat houden.

  Die denkt dat hij met een beetje economische groei met dit alles weg kan komen. En straks als hij klaar is trekt hij zich terug, ver weg, als Nederland door zijn beleid voorgoed is veranderd, en niet ten goede maar ten kwade.

  En de kiezer? Die wil de NOS geloven en hoopt dat de huidige politieke leiders wel goed op hun huis zullen passen. Dat doen ze niet. Politieke leiders denken maar aan 1 ding, goede rapportcijfers van de EU. De mensen willen de realiteit niet onder ogen zien.
  Het is om moedeloos van te worden.

 9. Gisteren was bij de NOS te zien op wat voor walgelijke manier de mensen in Duitsland gebrainworst worden, door kritiek op immigratie gelijk te schakelen met extreem rechts en pegida met terugwerkende kracht verantwoordelijk stellen voor de branden op AZC’s in de jaren 90, ondertussen aangegaapt door een instemmend NOS journalist. Ook hier in Nederland durven de meeste journalisten de olifant in de huiskamer niet te benoemen. Sinds de mensen in Duitsland kritischer worden over de Euro en de EU is Merkel in de vernietigingsmode geschoten, maar wellicht heeft het ook te maken met het feit dat ze geen knopen durft door te hakken of controversiële beslissingen durft te nemen. Zij was de enige kandidaat om leider te worden, juist omdat zij nooit ergens een controversiële opinie durfde te geven. Wel tijdens verkiezingstijd praten over de mislukte Multi culti samenleving, maar na de verkiezingen knielen voor het politiek correcte deel van de natie. Een gevaarlijke leider.

  • Helemaal walgelijk was Toin Huis, die geen enkele kritiek op de Duitse overheid durfde te uiten, maar braaf riep dat de anti-immigratie-beweging “met gestrekte rechter arm” de azc’s in de fik staken.
   En dat, terwijl een ruime meerderheid van de Duitsers de immigranten helemaal niet ziet zitten.
   EN dat, terwijl heel veel azc’s door de bewoners zelf worden aangestoken, omdat ze er niet tevreden over zijn.

 10. g.h.m.leferink

  21 augustus 2015 op 21:41

  Anita: helemaal met je eens! Opmerking: kan niet beter het ‘asielzoekers’ vervangen worden door ‘asielVRAGERS’ ? Dat sluit beter aan bij de realiteit.
  Wat mij ergert is de houding van de politiek: op EU-nivo en in eigen land! Het is overal het type Jan Slapzak en Falco Fantasieloos. Juist nu zouden ze met oplossingen moeten komen tegen die Libië Connection en tegen omkoop van grenswachten. En waarom merk ik nog niets van optreden tegen mensensmokkelaars?
  En als je TV kijkt, het NOSsjenaal voorop, zijn het altijd reportages in de trant van ‘Ooh, wat sieluchchch!’ Bedoeld om Henk en Ingrid op het verkeerde been te zetten. Wat soms nog lukt ook…. NU moet er wat gebeuren, en niet pas wanneer de nood zo hoog is geworden dat de wal het schip keert! En de ellende huizenhoog geworden is.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 11. Een argument dat graag door anti-blank gebruikt wordt is de vergrijzing die optreedt nu de babyboomers met pensioen gaan en we minder kinderen krijgen, vanwege economische en sociale motieven gecompenseerd moet worden en dat dit het meest effectief door immigratie kan worden bewerkstelligd.

  We produceren nu misschien wel een miljoen keer meer per persoon dan 50 jaar geleden, maar toch hebben we meer handjes nodig. Robots nemen steeds meer werk over en economen pleiten voor een minimum inkomen omdat arbeid minder gevraagd zal zijn.

  Globalisering heeft een keerzijde; concurrentie wereldwijd zorgt voor minder banen hier.

  Toch blijft de roep om meer Somaliers met een IQ van 68 die hier de kenniseconomie komen versterken klinken.

  Ondertussen kijk ik even naar de stand van de Dow Jones en ik zie dat de oplossing nabij is. De vrije markt zal de multikul inhalen.

  ‘Hoe meer zielen, hoe minder vreugd’ is de nieuwe realiteit die we spoedig zullen ondervinden in Europa.

  • al zou het vergrijzingsverhaal waar zijn, wat gelul is want voorlopig hebben we nog 600.000 werklozen waar eventueel een percentage van omgeschoold kan worden voor in de zorg,
   dan kan je nog, als het spaak loopt, buitenlanders een werkvisum voor een aantal jaren geven, en als de vergrijzing voorbij is alle werkvisa beëindigen ?
   .
   hoeft toch allemaal niet zo moeilijk te wezen, gewoon een visa voor een bepaalde tijd…

 12. Breinbrouwsels

  21 augustus 2015 op 20:18

  Alle kleine beetjes helpen. Zet een logo plus linkje van AZC-alert op je website zoals hier bij http://breinbrouwsels.nl/ rechts in de sidebar en in artikeltjes over asielzoekers.

 13. Je kunt ook geen krant lezen of de tv aan zetten of het gaat over de vluchtelingen.
  Waarom zijn de media en de overheid zo bezorgd om de vluchtelingen en hebben ze geen interesse in hun eigen volk. Huilend kind hier huilend kind daar. Natuurlijk is het zielig maar het is meer promotie voor de vluchtelingen. Die moeten ten koste van alles zielig gevonden worden. De hele redactie van Jinek had zitten huilen omdat een jongen die al in de trein zat zijn moeder niet meer kon vinden. Dat werd er expliciet bij gezegd, dat de hele redactie had zitten huilen. Dit omdat de beelden niet zielig genoeg waren dus moest dat nog even worden benadrukt.
  Zal ook de hele redactie huilen wanneer een Nederlandse jongen zijn moeder kwijt is op het station. En toen werden Jinek en Peter R. de dinges ook nog een keer geirriteerd omdat Jan des Bouvrie zei wat ie dacht en wat de realiteit was.
  Dat ze hier komen om het leuker te hebben en dus gelukszoekers zijn. Ik ben fan van Jan geworden.

 14. Net wachten is op Marianne Vaatstra 2.0!

 15. @ LKJ

  Doe jezelf een plezier en kijk eerst eens naar deze videoclip. ’t Kost je 10 minuten maar ik garandeer je dat je iedere minuut ademloos zit te kijken en luisteren naar deze samenvatting van een voordracht door Georg Friedman van Stratfor:

  https://www.youtube.com/watch?v=pbjhbDF4VI4

  En nu de vraag: wat is ‘het Westen’ eigenlijk en wie zijn onze bondgenoten.

 16. @ Cale
  De oorlog in Syrië is ontstaan omdat de 70% soennieten genoeg hadden van de alawiet Assad. Alawieten, Koerden, christenen: die worden door soennieten veracht en het liefst afgeslacht. Heeft niets met navo te maken.
  Het zelfde geldt voor Irak: islamieten kunnen geen democratie hebben. De islam is het probleem. Noem anders eens een islamitisch land waar het fijn toeven is voor andersdenkenden.

  • Ja, dat is het soort verhaaltjes wat types als Rob de Wijk en Ko Colijn onweersproken kunnen afdraaien bij programma’s als Nieuwsuur en Buitenhof. Van die ‘linkse’ NOS. De werkelijkheid:

   http://davidstockmanscontracorner.com/declassified-the-us-governments-no-longer-secret-support-for-al-qaeda-and-isis/

 17. Het is zondermeer een feit dat islamieten verdeeld zijn en dat islamisten niets met het westen te maken willen hebben behalve dan er genieten van de relatieve vrijheid en uitkeringen natuurlijk. Ik ben het helemaal met je eens. Maar ik blijf erbij dat het midden oosten probleem (om het maar even algemeen te stellen) vooroorzaakt is door het westen. Washington is Irak illegaal binnengevallen zonder echte reden en daar zijn 1 miljoen mensen bij omgekomen. Kijk eens wat er gebeurd is met Lybie, wat een puihoop. Ghadaffi was geen lieverdje, maar Lybie was een rustig en welvarend land totdat de US en Nato zich ermee gingen bemoeien. Ik weet dit; ik heb er gewerkt. Nu is Syrie aan de beurt. Wat zou jij doen als een Amerikaanse jet jou huis zou platbombarderen? Dank je wel Obama? Natuurlijk niet. In die context is het fanatieke terrorisme gemakkelijk verklaarbaar. Let wel ik verdedig terrorisme helemaal niet. Maar je moet wel zoeken naar de oorzaak alvorens te veroordelen.

 18. @ dawg en Cale:
  Obama maakt er zeker soms een puinhoop van en Turkije is een totaal verrotte en onbetrouwbare “bondgenoot”. ( Kun je verwachten van een moslimland )
  Maar blijkbaar zien jullie niet het gevaar van die veroveringsideologie genaamd islam. Al 1400 jaar tracht de islam gebied te veroveren en al het niet-islamitische weg te vagen. Haast alle christenen en andersdenkenden zijn al uit het Midden Oosten verdreven.
  Jullie roepen liever ‘weg met het Westen” dan die verrotte islam te bestrijden. De islam is DE vijand: dat zijn de feiten!

 19. @ Keinstein

  Eens en laat ik nog eens een stapje verder gaan en stellen dat die zogenaamde angst voor nog eens oorlog in Europa ook niet meer is dan een PR-verhaal dat moet verhullen dat het om concentratie van macht gaat. En kijk dan eens naar TTIP dat in het diepste geheim door onze strot wordt geramd en vraag je dan af wie de eurocratie eigenlijk vertegenwoordigt.

  • TTIP, maar ook TPP (Trans Pacific Partnership), zijn het vervolg op de EU, zo lijkt het wel. Eerst een zogenaamd vrijhandelsverdrag uitonderhandelen wat vooral gaat over het harmoniseren van wetgeving, waardoor die wetgeving naar een hoger, supranationaal platform wordt getild. Daarmee kom je onherroepellijk in een supranationale politieke structuur terecht. Op weg naar een one-world-government. In een dergelijke setting is er geen plaats meer voor natiestaten en dus ook niet meer voor volken met gedeelde kenmerken, taal en gebruiken.

   Zelf denk ik, ofschoon het natuurlijk speculeren blijft, dat het conflict met Poetin hierom draait. Hij wil dat spel niet meespelen, is dientengevolge uit de G8 geflikkerd en krijgt nu van alle kanten de duimschroeven aangedraaid: MH17, lage olieprijs, vriendjes Assad en Iran isoleren.

   • @ Keinstein

    Zijn ook mijn overwegingen en vragen. TTIP lijkt een poging om Europa binnen het trans atlantische kamp te houden en weg uit eurasie. En ja, denkend over massa immigratie komt je vanzelf op al die andere zaken als Poetin, MH17, het M-O. Ik poste onderstaande link al in een reply aan LKJ elders in de draad. Ken je ‘m:

    https://www.youtube.com/watch?v=pbjhbDF4VI4

    Best wel spectaculaire getuigenis.

    • Ja, ik had hem net al gezien. Interessante insteek: Duitsland en Rusland uit elkaar houden en beide conflicterende partijen ondersteunen zodat ze elkaar flink verzwakken.

     Het is wel weer Game of Thrones in het kwadraat op het geopolitieke schaakbord. Wat het plebs graag zou willen komt niet eens ter sprake. Kan hun dan ook blijkbaar niet zoveel schelen. Wat nog maar eens aantoont dat je zonder politiek waarschijnlijk beter af bent.

     • @ Keinstein

      Wat Friedman vertelt grijpt terug op de zgn. Heartland theorie van McKinder uit de 19e eeuw en heeft betrekking op de oude angst van de Britten dat er op het euroaziatische continent een economisch en militair powerhouse zou ontstaan dat het toenmalige Britse emperium zou overvleugelen. Dezelfde opvattingen zie je nu weer terug in de hoeksteen van het Amerikaanse veiligheidsconcept: voorkomen dat een rivaliserende macht z’n kop boven het maaiveld uit steekt.

      En ja, het betoog van Friedman is onthutsend cynisch, maar ook opmerkelijk openhartig. Van bijzonder belang is dat hier geen wereldvreemde complotdenker aan het woord is maar een regelrechte insider. Ga je wellicht toch een beetje anders van naar de burgeroorlog in Ukraine, de propagandaoorlog tegen Rusland en de (kan het niet anders zien) doofpot rond MH17 kijken.

 20. Wie daadwerkelijk aan de touwtjes trekt in de eurocratie vraag ik me al tijden af. Met name wie Tsiripas in Griekenland de uitkomst van een referendum kan laten negeren, wie Papadopoulos en Berlusconi kan afzetten als gekozen politieke leiders van souvereine staten. Het zullen de nationale leiders niet zijn, evenmin van Rompuy, Barroso of Schulz.

 21. Ik zeg het wel vaker, maar overspoeld worden door asielzoekers/vluchtelingen is precies de bedoeling van de bestuurders. De nationale sentimenten moeten kapot en dat gaat het best door een heleboel mensen naar binnen te sleuren die niets van doen hebben met Nederland, Vlaanderen, Beieren, Schotland, Catalonie of Sicilie.

  De nationale sentimenten moeten kapot om de EU te laten slagen want als de politieke unie niet slaagt dan marcheren de laarzen weer door Europa. Zo is het bedacht en zo wordt het uitgevoerd. Al meer dan 40 jaar lang. Welke problemen er ook zijn, ze zullen altijd minder zijn dan een nieuwe, nog meer destructieve Europese burgeroorlog. Althans, zo denken de bestuurders. Vreemd genoeg komt die nieuwe Europese burgeroorlog steeds sneller dichterbij en het is te moeilijk voor onze bestuurders/uitvoerders om hun megalomane beleid op korte termijn aan te passen.

  • @Keinstein: Touché. Heb daarnaast in Thailand een van de adviseurs van Hilary Clinton gesproken. Niet gehinderd door enige kennis van Europa denkt men in de VS de wijsheid in pacht te hebben. Het gaat echt niet om de gewone Amerikaan maar om de stinkend rijke elite die van zottigheid niet weet wat ze doet. vergelijk het met een multimiljonair voetballer die na 5 jaar basisschool en wat lopen langs de weg ineens CEO bij bijv Unilever wordt. Wat betreft de ongelimiteerde toestroom denk ik dat enkel het machinepistool ze nog op afstand kan houden. Maar dat is zielug.

 22. we kunnen concluderen dat het Schengenverdrag beter wordt opgeheven, europa wordt compleet overlopen als een sprinkhanenplaag en kaal gevreten.
  .
  alle landen weer soeverein, grensbewaking en de sprinkhanen weer terug naar gewas van afkoms.
  .
  ennuh, waarom moeten wij een oplossing zoeken voor vluchtelingen in de regio? laat die fijne islam-buurlanden het oplossen, want islam is vrede, lievvv en onbaatzuchtig.
  dus geef de islam kans om ze te helpen.

 23. Het westen moet ophouden het midden oosten te vernietigen, vrouwen en kinderen te vermoorden. Want dit is de hoofdoorzaak voor het bestaan van Alqeida, ISIS, etc. en de daaruit voortkomende migratie stroom naar Europa toe. Dat moslims weinig respect tonen voor de westerse landen en hun bevolking maakt de situatie enkel erger. De immigratie stroom is op gang gebracht door Washington- en Nato agressie.

  • “Het westen moet ophouden het midden oosten te vernietigen, vrouwen en kinderen te vermoorden”
   .
   sarcasme ?

 24. Onze bestuurders zien best wel in dat dit allemaal heel destructief is. Maar het is veel belangrijker dat de populisten geen gelijk krijgen. Dan nog liever ten onder!

 25. Opvang in eigen regio gaat niet werken omdat dat niet is waar deze ” vluchtelingen ” op uit zijn. Hun doelen zijn de rijkere regio’s van europa. In ieders belang is alleen strikte duidelijkheid een oplossing. Zie Australie, Grenzen dicht , en dan kan er pas sprake zijn van opvang in de eigen regio . Eerder niet.

 26. @ Dawg
  Het wemelt in die landen van het Westen hatende terroristen. Ze dan maar lekker de gang laten gaan? Taliban, IS, Al Quada, Saddam Hussein; het waren allemaal lieve mensen. Wat een gruwelijke onzin verkoop jij!

  • @ LKJ

   Gruwelijk onzin? Zal best, maar waarom verleent NAVO bondgenoot Turkije dan bijvoorbeeld logistieke steun aan ISIS ?

   http://www.voltairenet.org/article188411.html

   Waarom steunden de VS en de EU destijds de Moslimbroeders in Egypte toen Mubarak was verdreven?

   https://www.youtube.com/watch?v=Ex0UQQuBu80

   Twee vragen uit een eindeloze lijst waar je maar eens over moet nadenken. Je lijdt m.i. nogal aan tunnelvisie. Ga eens op onderzoek uit. Er is inmiddels een berg literatuur op het internet te vinden die aantoont dat er hele ongezonde relaties bestaan tussen westerse inlichtingendiensten en de islamitische terreurorganisaties die ze verondersteld worden te bestrijden.

 27. @ Dawg
  Hoe kun je nou serieus Israël en USA hiervoor verantwoordelijk houden?
  Amerika heeft wel fouten gemaakt, maar het probleem is natuurlijk DE islam.
  Je moet wel feiten en fictie gescheiden houden.

  • @ LGK

   Feiten en fictie uit elkaar houden: ben ik helemaal voor, Uit hetzelfde artikel (overigens door Paul Craig Roberts) het volgende citaat:

   Lt. Gen. Michael Flynn, Director of the US Defense Intelligence Agency until his retirement in August 2014, has confirmed that the Obama regime disregarded his advice and made a willful decision to support the jihadists who now comprise ISIS. ( https://medium.com/insurge-intelligence/officials-islamic-state-arose-from-us-support-for-al-qaeda-in-iraq-a37c9a60be4 ) Here we have an American government so insouciant, and with nothing but tunnel vision, empowering the various elements that comprise Washington’s excuse for the “war on terror” and the destruction of several countries. Just as the idiot Europeans produce their own refugee problems, the idiot Americans produce their own terrorist problems. It is mindless. And there is no end to it.

   Wat we nu doen is dweilen met de kraan open en onze ogen sluiten voor eigen verantwoordelijkheid.

 28. De modus operandi van de V.S. is om via NGO’s te opereren, op deze Duitse site zijn een paar eenvoudige (volg het geld en je vindt de dader) maar onthutsende stukjes onderzoeksjournalistiek te vinden:
  http://www.info-direkt.at/insider-die-usa-bezahlen-die-schlepper-nach-europa/
  hxxx://www.info-direkt.at/rothschild-und-die-asyl-industrie/
  hxxx://www.info-direkt.at/wurde-das-ayn-rand-institute-durch-fluchthelfer-missbraucht/
  Deze modus operandi hanteert de V.S. ook bij het oprichten van bepaalde terreurgroeperingen van de Islam:
  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-17/officials-admit-isis-al-qaeda-was-creation-us-foreign-policy
  hxxx://www.zerohedge.com/news/2015-05-23/secret-pentagon-report-reveals-us-created-isis-tool-overthrow-syrias-president-assad
  Dit is niet nieuw, het is de Brzezinski doctrine uit de jaren 70. Het financieren door de V.S. van de immigratie naar Europa heeft net als de sancties tegen Rusland tot doel het verzwakken van de Europese natiestaten.

  • @ rozem

   Inderdaad, niks nieuws onder de zon. En aan de ketelmuziek die de NAVO aan de Russische grens aan het maken is lijkt het wel een beetje alsof we afkoersen op een remake van WOI en II

 29. Het bombarderen van Kosovo, Afghanistan, Irak, Syrië heeft toch gezorgd dat wij de beschikking hebben over (te) veel werkkrachten Zo blijft onze economie draaien Bizar is dat deze NGO’s niet zijn ingezet in Azerbeizhan tijdens de European Games Kennelijk is er een goede relatie met de Islamitische dictator familie Alyev . de USA steunde ook Morsi in Egypte De Eu dus ook, met de Moslim Brotherhood.

 30. vervolg

  For 14 years Europe has supported Washington’s aggressive militarism that has murdered and dislocated millions of peoples who never lifted a finger against Washington. The destruction of entire countries such as Iraq, Libya, and Afghanistan, and now Syria and Yemen, and the continuing US slaughter of Pakistani civilians with the full complicity of the corrupt and traitorous Pakistani government, produced a refugee problem that the moronic Europeans brought upon themselves.

  .http://www.informationclearinghouse.info/article42678.htm

 31. Europe is being overrun by refugees from Washington’s, and Israel’s, hegemonic policies in the Middle East and North Africa that are resulting in the slaughter of massive numbers of civilians. The inflows are so heavy that European governments are squabbling among themselves about who is to take the refugees. Hungary is considering constructing a fence, like the US and Israel, to keep out the undesirables. Everywhere in the Western media there are reports deploring the influx of migrants; yet nowhere is there any reference to the cause of the problem.
  The European governments and their insouciant populations are themselves responsible for their immigrant problems.

 32. Waarom zouden wij verantwoordelijk zijn voor ons hatende moslims? De golfstaten en S.Arabië hebben niet eens asielregelingen!
  Uit de EUSSR, opzeggen internationale verdragen, grenzen potdicht en islamisering terugdraaien.
  Het is belachelijk hoe de autochtone bevolking reageert. men laat het land gewoon verwoesten. De smerige indoctrinatie van vrijwel alle media doet de rest: veel mensen zijn hiervoor vatbaar.
  Als er geen snelle opstand komt, is de zaak verloren.