Immigrantenvideo: Allah Akbar gillende moslims stromen Europa binnen. Kijk dan!

Door Joost Niemöller

Wie de emo porno wil geloven die ons dag in dag uit wordt voorgeschoteld door de BBC, de NOS en RTL, zal geloven dat de golven van illegale immigranten die Europa overstromen ‘wanhopigen’ zijn. Ja, zelfs zo wanhopig dat vaders zich met hun baby’s door het prikkeldraad willen wurmen. Niemand lijkt te willen zien dat de werkelijkheid achter deze zogenaamde ‘wanhoop’ hebzucht en veroveringsdrang is. We worden platgelopen.

Wie wat beter kijkt naar de beelden, ziet dat het allemaal georganiseerd is door militante ophitsers die hun zakken vullen. Mannen blazen op fluitjes. Mannen geven tekens. Mannen met baby’s, kinderen met baby’s dringen zich naar voren waar de politiek correcte camera’s zijn.

Wie de echte beelden wil zien, de beelden die de BBC, de NOS en RTL ons niet laat zien, moet maar eens hier kijken. In Hongarije. Schreeuwende moslims met moslimvlaggen. Dit is wat ze willen. De desintegratie van het Midden Oosten overplaatsen naar hier. En dan op de puinhopen het kalifaat stichten.

Kijk dan!

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

26 Reacties

 1. Correctie: Zij zeggen dat zij IS troepen bombarderen deze berichten leveren ze aan de nieuws groothandel Reuters, AP etc en vervolgens bij ons in de huiskamer.
  In deze chaos, (De meester heerst in de chaos) kunnen ze alles vernietigen wat hen maar even dwarszit tot Syrische burgers aan toe. Die dan weer naar de EU worden gedreven.

 2. @ LKJ

  De VS bombardeert ISIS al sinds augustus vorig jaar, dus ze zullen af en toe wel eens iets en iemand van ISIS raken. De grootste en sterkste luchtmacht ter wereld tegen een ongeregeld zooitje . Laser guided precision tegen pick up trucks zonder luchtdekking. Allah moet wel heel erg op de hand zijn van z’n ISIS jongens zijn dat ze nog steeds in staat zijn tot offensieve operaties.

  Ik heb teveel gelezen over de betrokkenheid van Westerse inlichtingendiensten bij de exploitatie van islamitisch extremisme om dit allemaal erg geloofwaardig te vinden

 3. @ Dawg
  Draai er niet steeds om heen. Ik heb drie vragen gesteld.
  En bijna aanvallen telt niet.
  Er is geen enkele Amerikaanse bom op Assad gevallen. Feiten, feiten, feiten…….Wel heel veel bommen op IS ( met duizenden IS doden tot gevolg )

 4. @ LKJ

  Weet jij het? Nog niet zolang geleden hadden de VS bijna Syrie aan gort geschoten op grond van een false flag gifgasaanval op Ghouta. Verdrijving Van Assad is nog steeds een beleidsprioriteit van ze.

 5. @ Dawg
  Zeg nou eens duidelijk: bombarderen de Amerikanen dagelijks IS of niet. ( samen met Engelse, Nederlandse en andere piloten ) Hebben ze geen duizenden terroristen ( o.a. met drones ) omgebracht of niet? Steunen ze de Iraakse koerden wel of niet?
  Obama is zeker waardeloos en Amerika ( net zoals Europa ) is naïef over de islam als ideologie en bedreiging. Maar zonder Amerika liepen er nu wel vele malen meer terroristen rond.
  Ik hoop op een sterke Republikeinse president.

 6. Ik wil niet veel zeggen er is maar 1 weg ik heb het filmpje gezien ik kan jullie dit ook aanbevelen om jullie te bekeren tot het christendom ook voor moslims voor iedereen want Jezus komt terug daar wil ik de mensen voor waarschuwen dat is de enige weg de waarheid en het leven ik wil jullie oproepen om je te bekeren tot het christendom ik moet er bij zeggen dat dit niet verplicht is want dat is vrij ik kan dit voor iedereen dit aan bevelen

 7. @ dawg
  man: kom bij zinnen. Amerika, GB, NL: ze bombarderen IS ( ISIS ) DAGELIJKS.
  De koerden worden volop gesteund, alleen die vuile schoft van Erdogan speelt een vies spel. Die bombardeert de PKK. ( is overigens maar een klein deel van de Koerden ) Ook Assad’s leger wordt NIET door Amerika en bondgenoten aangevallen.
  Trap niet in de islamitische propaganda!

  • LKJ

   De VS is geen vriend van Europa . Ik zeg dat met spijt , als iemand die is opgegroeid metde onwrikbare zekerheid van de Amerikanen als hoeders van internationale vrijheid en democratie, als degenen die ons bevrijd hebben van ‘de moffen’ .

   En als ik VS of Amerikanen zeg dan bedoel ik niet Joe Sixpack., de doorsnee Amerikaan. Dat is dezelfde lullo zoals jij en ik. Als ik het in dit verband over de VS heb dan bedoel ik hun criminele oligarchie uit het militair industrieel complex, de financiele sector en de politici die ze in hun zak hebben.

   “Kom bij zinnen” . Maak je geen zorgen over mij. Ik denk dat jij in een een werkelijkheid leeft die niet meer bestaat, misschien wel nooit bestaan heeft.

  • @ LKJ

   BTW. Heb je nog die clip met Georg Friedman gezien? Vond je er van?

 8. Hopelijk zullen de regentenkliek, de EUSSR regentenkliek, de meeste media en alle gore linkse Gutmenschen die heulen met de islam, ooit ter verantwoording worden geroepen. Wij hebben hier te maken met de ERNSTIGSTE VORM VAN LANDVERRAAD. ( zie grondwet )
  Wie deze bendes binnen laat, verdient berechting door tribunalen.
  Dit is SCHOFTENWERK van de Europese elites en hun gore knechten van de media.

 9. Reactie bij youtube op bovenstaand filmpje:

  Illegal immigrants shouting “Allah Akbar”. Isn’t that why they fled their country?
  .
  Who believes anymore the media and political lies about these so-called refugees? This video footage is not unique, yet we are bombarded 24/7 from media with images of “suffering immigrants”, crying parents with their babies. As we see the invaders are out on a mission, to destroy and transform Europe and the west into a Islamic caliphate. This is a Call For Action! Europe is besieged, facilitated by the fifth columnist in media, governments and liberal institutions.

 10. Breinbrouwsels

  24 augustus 2015 op 10:38

  Zie net een advertentie waarin een castingburo baby’s met ontstoken oogjes en volle luier alsmede goed doorvoede manachtigen liefst met volle baard, zoekt voor een ontwikkelingshulpproject in Kos.

 11. hetgebruikelijke

  24 augustus 2015 op 09:01

  Zie hier de slachthuizen van europa.
  Hier word de europese democratie geslacht, tot op het bot.

 12. De politiek zal moeten begrijpen, dat bij de door haar gewenste demografische verandering van Europa er ook slachtoffers in het politieke milieu zullen vallen.

 13. Europa gaat ten onder. Het is niet meer te stoppen. En de USA werkt er keihard aan mee, want die hebben alle belang bij een zwak en sociaal rampzalig Europa.
  Uiteraard krijgt Brussel instructies over hoe om te gaan met deze stromen : lekker laten gaan, niemand tegen houden.
  Dagelijks zien we berichten over hoe bootjes met duizenden negers aan boord door de marine Europa binnengesleept worden. Ze trekken dwars voor de open lidstaten naar het Noord-Westen, want ze weten heel goed dat dáár geld zit en nauwelijks enige vorm van strafoplegging bestaat. Ook de islam wordt hier volop beschermd en toegestaan. Wat wil je nog meer ?
  Even met je mobieltje het thuisfront verwittigen en hup, daaar komen er nog een paar duizend per reeds gearriveerde vluchtelingen.
  En links maar juichen. EIndelijk gerechtigheid voor het kolonialisme etc.etc.

  Europa is verloren. Door zijn eigen humanisme en domheid.

 14. link

  http://community.dewereldmorgen.be/blog/mario-bergen/2011/09/12/jezu-etenpater-frans-van-der-lugt-informeert-vanuit-syri

  En toch moet Assad weg, want hij heeft de Russen als bondgenoot. Liever een burgeroorlog in Europa dan onze transatlantische slavenband af te gooien?

 15. vervolg:

  Laat me eerst iets over het verleden van die regering vertellen. Natuurlijk heeft ze fouten gemaakt en moet de regeringsstructuur veranderen. Onze president heeft dit ook toegegeven. Maar wat mij altijd stoort in de Westerse berichtgeving, is dat er nooit een goed woord valt over de huidige regering en dat ze van dingen beschuldigd wordt die ze niet gedaan heeft. We hebben die regering in het verleden echt niet zo negatief ervaren. Wat mij betreft, ze hebben me altijd geholpen in mijn projecten en gesteund in mijn idee in dienst te staan van soennieten en alawieten. Ze wilden ook steeds meer de scheiding van godsdienst en staat en waren enthousiast over projecten die niet confessioneel waren Ik persoonlijk verwacht weinig goeds van de oppositie, die ook aangestookt en betaald wordt van buitenaf.”

  Was getekend pater Frans van der Lugt, vermoord op 7 april 2014 in Homs, Syrie.

 16. “Ik denk niet dat de huidige oppositie daarvoor geschikt is. Bij die oppositie bestaat zelfs geen oppervlakkige eenheid. Ze vallen in verschillende groeperingen uit elkaar: de islam, de liberalen en democraten (veelal de jongeren), de veteranen (communisten etc.). De wieg van hun taal is veelal de reactie. Hun taal ademt weinig overtuiging uit. Ze zijn meer “tegen” iets dan dat ze iets positiefs naar voren brengen. En wat hebben ze in feite in handen om het beleid over te nemen? De hele infrastructuur is in handen van de regering.

  Daarbij is vanaf het begin het probleem van de gewapende groeperingen gekomen, die ook bij de oppositie horen, maar die nu hun eigen leven leiden en de val van de regering beogen. De straatoppositie is veel sterker dan elke andere oppositie. En die oppositie is gewapend en gaat vaak wreed en gewelddadig te werk om daarna de schuld aan de regering te geven. Veel regeringsmensen zijn door hen gefolterd en doodgeschoten.

 17. Goed naar de beelden kijken , geen van hen is graat mager , zijn goed gekleed en zien er geenszins uit als vluchtende arme sloebers .
  Velen hebben geld om de reis te maken en te eten voor onderweg .
  Hun Arabische moslim vrienden zijn schat hemeltje rijk , en gek he , niet een die daar zijn stukje kalifaat opeist of hun laten delen in hun rijkdom .
  Inderdaad duidelijker kan het niet , Allah Akbar gegil is een totaal andere vondst om onder valse voorwendsels hun komst naar het ( Europa Kalifaat ) te bewerkstelligen dan de MSM in werkelijkheid laat zien .

 18. Hier in Nederland proberen de MSM ons voortdurend attent op/ bang te maken voor ISIS, bijvoorbeeld voor uit Syrie terugkerende ‘ongeleide projectielen’.

  In Syrie worden de troepen die tegen ISIS vechten, Assad’s leger en de Koerden, bestookt door de NAVO. En door Israel. Google maar eens zelf, het gaat hier om meer dan incidenten. Vandaag zou er een Israelische F16 zijn neergeschoten door Syrie.

  http://www.globalresearch.ca/syria-shoots-down-israeli-warplane-f-16-bomber-and-helicopters/5471009

  Hier klopt iets heel erg niet.l

  • Als het waar zou zijn, dan zouden Syrian Perspective, Press TV en Fars beelden van de rokende brokstukken onmiddelijk publiceren. Ook van de twee genoemde neergeschoten helicopters geen foto’s, geen type of merk, geen piloot of ander personeel. De bedenkelijke reputatie van “journalist” Ziad Fadel zou onderhand toch wel bekend moeten zijn.

 19. Er zijn in veel Duitse en Zweedse asielzoekercentra onlusten, omdat de moslims vinden dat hun geloof niet gerespecteerd wordt. Daar hoor je niets over bij de NOS.

  Merkel moet Duitsland en Duitsers wel intens haten, dat ze de komende generaties opzadelt met onoplosbare problemen. Misschien is ze wel altijd besmet geweest met het communistische gen.

  De EU kan in ieder geval hun targets halen, de wens van werkgevers om het aantal inwonders te vergroten door immigratie, omdat ze denken nog meer geld te kunnen verdienen en omdat ze hun reet afvagen met de node van de burgers, en het helemaal niet erg vinden dat zij het gelag betalen. Rutte kruipt voor de EU en hun lobbieïsten. Er is niets tegen te doen. De meerderheid van de bevolking is ook tegen, maar denkt dat de politiek het niet zover laten komen. Maar de politiek zijn alleen maar trekpoppen.

 20. En wij laten het rustig gebeuren – veilig op de bank voor de buis…

 21. Enthousiaste jongens.
  Wat riepen ze eigenlijk.?
  “We willen je woning, je wijf en je wagen”?

  • Je vergeet “geld” en “land”. Want een land zonder Islam als geloof moet geannexeerd worden ten slotte. Als fatsoenlijke Westerling met een warm hart voor multiculti snap je dat toch wel? 😉
   .
   Maar ja… daar gaan we wel naartoe helaas. De PVV wordt door de overige politici (bijna) totaal genegeerd, ondanks dat hij héél goed door heeft wat die multiculti met ons doet (om maar niet te spreken van de extremisten). En vervolgens gaan bijna al die steeds harder rennen om alles maar toe en binnen te laten in Europa.

© 2022 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑