‘Massamigratie? Tja, niks aan te doen.’

Door Joost Niemöller

De immigratiegolven klotsen over de plinten deze zomer. Gevolg van jarenlang welbewust beleid. De bevolkingen in de Westerse landen zijn nooit voor ‘meer immigratie’ geweest. Al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw bestaan er peilingen waaruit dat blijkt, zoals ik aangaf in mijn boek Het immigratietaboe, over het stelselmatig weghouden van iedere zakelijke kennis over de gevolgen voor de immigratie voor het grote publiek.

En het werd vandaag weer eens opnieuw droogjes vastgesteld: De bevolkingen van de immigratielanden willen al die nieuwe immigranten niet. Ze zien er alleen maar ellende van komen.

Nou en? Lacht de elite verheven. Of vermaakt zich met giftige woordspelletjes over nazi Duitsland om immigratiecritici als Geert Wilders in een hoek te zetten van waaruit redelijke discussie onmogelijk is geworden. Zo gaat het al veertig jaar, en zo zal het nog heel lang blijven gaan, want wat ooit werkte zal heus wel blijven werken.

Uit mijn binnenkort te verschijnen boek over de Centrumpartij van Hans Janmaat, zal bovendien blijken hoe gewelddadig de tegenstand was ten aanzien van een politieke bewustzijn over de immigratie, en hoe de media, de rechtelijke macht en de heersende politiek de meest vuile spelletjes hebben uitgehaald om de tegenstand onder het volk te onderdrukken. Al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw werd alles op alles gezet om een politieke tegenkracht ten aanzien van de immigratie de grond in te stampen. Niet alleen door links, maar door het hele politieke machtsspectrum. Dat was in Nederland zo, maar in de andere landen net zo hard.

Nu kijken we aan tegen de gevolgen van dat jarenlange stilzwijgen over effectieve immigratiepolitiek, het schouderophalend toelaten van de komst van massa’s die niets van doen hebben met de Europese normen en waarden, en die hier enkel komen om hun zakken te vullen, chaos te stichten en zich verder voort te planten.  Mocht dat destijds niet door Janmaat en de zijnen gezegd worden, nu weet iedereen dat dit de waarheid is, en wordt dat ook wel gezegd maar dan met een schouderophalende toevoeging ‘dat er toch niets meer aan te doen is.’

Zo’n vaststelling vind je bijvoorbeeld in de vele politiek correcte kranten, zoals het Financieel Dagblad. ‘Niks aan te doen.’ En ja, dat zou de EU dan wel ‘tot wanhoop’ drijven (waarom eigenlijk?), maar ja, niks aan te doen, wat mot dat mot.

Is dat intellectuele luiheid of duivelse apathie? Wat er hoe dan ook achter schuilt, is diepe tevredenheid. Eindelijk komt de droom van de vernietiging van het slechte Westen door de regerende Gutmensch uit. Europa verandert in een poel van grauwe demografische vermenging. Door de vliegende etnische vloeibaarheid verdwijnt het verschil tussen Afrika en Europa, en zo wordt ‘de koloniale schuld’ verrekend. In grote delen van Brussel is ‘Europa’ niet meer dan de decorstukken van grote gebouwen, waarachter nog wat bange blanken wonen. De straten zijn gevuld met de verafgode ‘kleurrijke massa’s’, die niets meer te doen te hebben dan zich te vermaken ten koste van anderen.

Nee, niks aan te doen meer hoor, zo haalt ook vandaag de Volkskrant zijn schouders op. Die immigranten zijn zo inventief, die komen overal doorheen. En daarmee lacht de politiek correcte elite de boze bevolking eens en andermaal uit.

Net zo schouderophalend vertelt een bestuurder van de Duitse asielindustrie dat het hele asielsysteem in Duitsland in de soep is gelopen. De aantallen zijn daar dermate verveelvoudigd dat de traag doordraaiende bureaucratie met de dag tegen een grotere achterstand kijkt, en niets kan doen aan al die uitgeprocedeerden die of gewoon niet weggaan, of doodgemoederd weer terugkomen.

Ondertussen klopt Griekenland bij de EU aan de deur voor weer meer geld om nog weer meer illegale immigranten in tentenkampen op te kunnen vangen op de eilanden.

En reken maar dat dit geld er zal komen. Ondertussen golven de arme massa’s ook in Griekenland weer steeds meer op de stranden. Tja, zegt de elite, tja, niks aan te doen hè.

 

 

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

34 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  12 augustus 2015 op 23:16

  En toen moest ik opeens weer denken aan de Troonrede in 1948 of 1950, aan wat Koningin Juliana zei: “Nederland is vol, den dele overvol.” Ons land telde toen zo’n 10 miljoen inwoners….. Maar wie daarnaar niet wilden luisteren? De ‘Altijd-Goed-Nieuws’ politici!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Dit krijgen wij er gratis bij:
  Geenstijl-verslaggever Jan Roos aangevallen in Amsterdam
  ‘Marokkanen met stokken, stalen staven en stenen’ Omdat hij bij PowNed heeft gewerkt.
  Tja, meer dan 30 jaar overlast. En nog steeds willen ze nog meer overlast in onze samenleving toelaten. Onvoorstelbaar. Blijkbaar heeft het kabinet niet genoeg gezien na al die jaren. Ik hoop wel dat de overheid goede nazorg geeft aan deze Marokkanen. Zo zielig.Moeten ze ook nog een journalist aanvallen terwijl ze het al zo druk hebben om rotzooi te trappen.

 3. Probeer eerst de MSM tot zwijgen te brengen. Dat deed een mossel laatst ook. waarvoor hij een milde straf op liep. Daar bij vallen vaak geen gewonden, laat staan doden. Wel media stilte, waar wij ook door getroffen worden zo lang zij nieuws uitzenden wat geen nieuws is, of belabberd nieuws.

 4. Mijn gedachten hierover zijn dat men inderdaad uit is op chaos.

  Zoekt u in wikipedia de termen “historisch determinisme” en “Frankfurter school” maar eens op. Het gedachtengoed van de Frankfurter school is het pure, onversneden, en klassieke Marxisme. De bedoeling van het Marxisme is altijd om via chaos de macht te grijpen en de maatschappij naar dat gedachtengoed in te richten. En vergis u niet daar zijn nog steeds veel aanhangers van.

  Basisinstrument is de zgn. “kritische theorie. Kritisch zijn op van alles en nog wat raakte in de mode na 1968. Het verdrag van Straatsburg stamt van een paar jaar later. De massa-immigratie past daarin. Het veroorzaakt verelendung en klassenstrijd.

  Het maakt de Marxisten echt niet uit of er straks nu een burgeroorlog uitbreekt of dat de Nederlanders hun regenten te lijf gaan. In de chaos die zal ontstaan kapen de Marxisten de revolutie en nemen de toko over.

  Enige voordeel wat ik er nog aan zie is dat we dan ook gelijk van de Oranjes…

 5. Bij het filosofisch quintet vanmiddag was er een dom miepje dat vond dat onze universele waarden niet zo universeel zijn omdat ze niet door moslims gedeeld worden. En dus, zo vond ze, moesten we het die moslims maar niet kwalijk nemen dat ze onze waarden niet delen. Anders was het discriminatie.
  Ja, de goedmensen zijn zeer creatief in het recht praten van wat krom is, en creativiteit is een eerste vereiste als je ideologie aan alle kanten rammelt, en van tegenstrijdigheden aan elkaar hangt.
  Het enge is dat alle goedmensen min of meer zo denken. Gespreksleidster Clairy Polak spant de kroon.
  Voor mensen die de uitzending willen bekijken: Pas op, schokkende taferelen!
  http://www.npo.nl/het-filosofisch-kwintet-2015/09-08-2015/VPWON_1242015

  • Bedankt voor de link. Ik heb me eraan gewaagd Er waren best wel zinnige opmerkingen bij maar zo vreselijk theoretisch , het had niets menselijks . Ik vind wel dat enkele van deze mensen nooit een leidinggevende positie ergens mogen krijgen en of met iemand een verbintenis mogen aangaan of erger een kind nemen.

 6. Toen ik Wouter Bos eens in zijn gezicht mededeelde: “bedankt voor 45 jaar import van armoede en achterlijkheid”, werd ik daarna direct staande gehouden door KLPD. Ik moest mij legitimeren en dat alleen voor een uiting van vrijheid van meningsuiting. De kliek gaat over lijken.

 7. Is er nog een oplossing mogelijk? Ja, massaal de gebouwen bezetten van de gore regentenkliek in NL en in Brussel. Demonstraties bij de AZC e.d.
  Maar hoeveel NL’ers zijn hiervoor te vinden.
  Laten we in elk geval beginnen met juist stemmen en met de media de deur uit te gooien. Het beledigen van de regentenkliek als je ze tegen komt, kan ook geen kwaad. Media bombarderen met mails en telefoontjes bij elke politiek correcte leugen. Toon de kliek en media je MINACHTING!!!!

  • Nee Leo KarelJan, niet die gebouwen gaan bezetten, maar BESTORMEN. Dat is geheel iets anders en kan heel effectief werken. De laatste keer dat dit gebeurde in Frankrijk leidde het tot een Franse Republiek. Eh ja er zijn weinig Nederlands voor te vinden, want die hebben het te druk met vakantie vieren, de jongens tegen de meisjes en nog meer van dit soort onbenullige zaken. De toekomst interesseert hen helemaal niks.

 8. De al haast vijftig jaar durende massale import van islam, achterlijkheid, armoede en criminaliteit is de grootste misdaad aller tijden tegen de NL bevolking . De schuldigen: alle politieke partijen ( minus PVV ), rechters, ambtenarij, koningshuis en zeer zeker ook de media en het onderwijs.
  De linkse indoctrinatie sinds eind jaren zestig met het cultuurrelativisme en de “weg met het Westen mentaliteit” is de oorzaak. En de NL bevolking bleek vatbaar voor deze indoctrinatie. De cultuur van te grote softheid en een verkeerd soort feminiene samenleving maakten de ellende compleet. Dat de NL bevolking NU NOG STEEDS NIET in opstand komt, is voor een mens met hersenen NIET TE BEGRIJPEN.
  Die alom heersende lamlendigheid en dat gejank over “zielige en kwetsbare ” mensen: het is niet te bevatten.
  Regentenkliek, media en onderwijs: allemaal moeten ze aangepakt worden. Maar de kudde slaapt rustig door en zal ontwaken in de afgrond.

 9. De ene leugenmachine zegt: niets aan te doen die vluchtelingenstroom. Een nog veel grotere leugenmachine verteld ons gewoon dat Europa vrijwel niets doet voor de vluchtelingen en we een voorbeeld moeten nemen aan de omringende landen aldaar…
  http://www.groene.nl/artikel/europa-doe-open-de-poort

 10. Beste Joost en anderen, er kan nog altijd heel veel aan gedaan worden. De EU zetelt in Brussel en van daaruit worden allerlei plannetjes gesmeed om ons autochtonen te onderdrukken en sterker nog te vervangen. Zo zit daar Verhofstadt te roeptoeteren dat de migranten door de EU moeten worden verdeeld. Eerst hitst hij samen met van Baalen de Oekrainers op om oorlog te voeren en nu wil hij ons allemaal slachtofferen. In 2011 was hij lyrisch over de zogenaamde democratische ontwikkelingen in het Midden Oosten – luister maar https://www.youtube.com/watch?v=E_g8fzK21Sw en zo’n gek blijft er zitten. Het houdt niet op – niet vanzelf. Dan heb je die duitser van de Linke, die wil ons het liefst allemaal uitroeien – luister maar https://www.youtube.com/watch?v=riQh4Qpvxm4&

  We moeten – net zoals in het oude Frankrijk – de Brusselse gebouwen van de EU bestormen. Nu kan het nog – het is nog niet te laat. De mensen in Europa willen geen massa immigratie en dan moet dit stoppen.

  • @CeesvE. Gelooft u maar niet dat “we”de Brusselse gebouwen gaan bestormen. De massa is veel te veel bezig met ikke, ikke dan wel de zorg voor hen die dichtbij staan d.w.z. overleven. Ik ken mensen die zelden tot nooit aan een korte vakantie in eigen land toekomen omdat de middelen ontbreken. Dat (die vakantie) is hun doel en niets meer. Zoals enkelingen de zaken hebben overgenomen, zo zullen ook enkelingen een tegenbeweging moeten uitvoeren. Dat kan niet op de bekende manieren (zoals manipuleerbare verkiezingen) want dat geeft een doodlopende weg. Zoals er mensen waren te vinden om bijv. Fortuijn te elimineren, zo zal ook die tegenbeweging te werk moeten gaan. De kans dat dit succes geeft, is echter uiterst klein want, u geeft het zelf aan middels uw reactie, we zijn te ver heen. Denk aan het gegeven dat je steeds meer mensen hoort die zeggen: je leeft maar een keer; leef nu het nog kan. Fatalisme is er ingeslopen.

 11. En als we dan bedenken dat Angela Merkel in 2010 al heeft gezegd dat de multiculturele samenleving VOLLEDIG is mislukt, waarmee Rutte en Cameron het roerend eens waren, dan kunnen we ons afvragen wat de reden was dat zij onverdroten doorgingen met diezelfde multiculturele samenleving.

 12. Het stomste vind ik nog dat niet algemeen wordt ingezien dat hier sprake is van een (militaire) invasie. Het zijn vrijwel uitsluitend jonge mannen, terwijl de rest in opvangkampen in het Midden Oosten zit (wat duidelijk op de TV-beelden is te zien). Daar kan alleen een duivels plan achter zitten.
  Er is in de islamitische wereld sowieso een enorm geboorteoverschot. Van deze nood maken ze dan een deugd door een deel van de mannen op Jihad te sturen, terwijl de rest van de mannen een harem kan nemen. De productiviteit blijft dan gelijk.
  De grote vraag blijft natuurlijk in hoeverre onze machthebbers dat snappen, en zo ja, of ze er ook hun medewerking aan verlenen. Dat kan dan volgens mij alleen afgedwongen zijn door dreiging met bijvoorbeeld terreuraanslagen.

 13. Jinek is trouwens 1 van de grootse stemmentrekkers van Wilders. Iedere keer als ze iets politiek correct zegt krijgt Wilders er weer 10.000 stemmen bij.

 14. Dat is niet waar. Zo tegen verkiezingstijd durven Merkel en Rutte ineens wel snode plannen te berde te brengen. En de kiezer stinkt er telkens weer in. In het Post Fortuyn tijdperk bijvoorbeeld. Maar dat was slechts schijn want ondertussen tekenden politici allerlei EU-verdragen die de grenzen wagenwijd open zetten. Iedereen lag op de grond van het lachen, in de tweede kamer en natuurlijk bij de nieuwsuur redacties van deze wereld. Zo, nu wordt het klootjesvolk opnieuw keihard de hoek in getrapt, in hun kut wijkjes, denkt de betere Vinex ambtenaar.

  Als even later Pegida of Wilders na de verkiezingen met dezelfde plannen komt dan staat mega mega mega gutmensch Beatrix, of de ex-communiste Merkel al demoniserend klaar.

  De elite spuugt op het klootjesvolk. De elite wil daarom andere kiezers.

  Politici en publieke omroepen, die moeten de mensen in het land wel heel intens haten. Dat laten ze ook blijken met al die insinuerende opmerkingen over de ‘foute’ kiezers.

 15. Tieneke Ceelen, van stichting vluchteling in het AD: “Het is alsof we het over kakkerlakken hebben”. ”Het gaat hier om mensen die vluchten voor oorlog en geweld en volgens internationale verdragen recht hebben op bescherming. Recht!”
  Die mevrouw verdient een salaris van bijna 150.000 euro per jaar aan de vluchtelingen. Als de vluchtelingen kakkerlakken zouden zijn zou ze dat salaris niet krijgen. Ik denk dat ze om die reden ook geen directeur zou willen zijn van stichting kakkerlak. Ik wordt zo moe van die mensen.

  • Weet je nog? Na het zuur het zoet , deze voorspelling kwam inderdaad uit, weliswaar voor 1 persoon dhr. Balkenende , Balkenende had dus gelijk.
   Ruim vier en een halve ton is dat zoet.

 16. Bush senior had het al over de New World Order. Dit is een onderdeel ervan. Wanneer wordt het volk wakker? Ik vrees als het te laat is.

 17. En aan alle kanten wordt er reclame gemaakt voor de zieligheidsindustrie.
  Bij Jinek wordt er altijd wel weer een tv spotje getoond hoe zielig ze wel niet zijn en dat we dat allemaal verplicht zielig moeten vinden. En dan wordt er naar de gasten gekeken zo van , jij vind het toch zeker ook wel zielig he. En hoe zielig vind jij het nou eigenlijk. Ja dat is niet zielig genoeg. Even naar de andere. Oh ja, jij vind het zieliger dan de vorige spreker. Pff, gelukkig maar. Want het is me toch zielig. Ik vraag me dan af, wie is er hier nou werkelijk zielig.

 18. Een democratie waar de pers gelijkgeschakeld is, is geen democratie meer, het is gewoon een ambtelijke tyrannie.
  Je kunt de mensen tijdelijk inslaap krijgen maar definitief nooit, men wordt een keer wakker.
  En als Europa wakker wordt dan zijn de repercussies heftig, dan kan in extreme gevallen het probleem door de schoorsteen worden geloosd.
  Kunnen we het nog voorkomen?

 19. Geloof maar niet dat stemmen in Nederland helpt om een andere kant op te gaan. Dagelijks lees je over corrupte politici die de boel lopen te flessen en te graaien en op te lichten. Geen enkele sanctie; geen dagvaarding; helemaal niets; alles wordt in de doofpot gestopt. Nederland is zo corrupt als maar zijn kan en loopt aan de hand van de nazi-EU-“leiders”. Ook gezien hoe onderdanig Rutte die enge vent Juncker kust op de wang. Om van te walgen. Die Juncker die iedereen vastgrijpt en kust. Brrr.
  Het gelukszoekersprobleem wordt juist gefaciliteerd door de EU d.m.v. Frontex. Bedoeling is om chaos te veroorzaken in heel Europa en wedden dat die klote-EU straks met “geweldige” ideeën aankomt die alleen maar slecht uitpakken voor de autochtone bevolking en belasting betalend Nederland. Ze creëren zelf het probleem, komen met een oplossing en het probleem is opgelost. Alleen zal het erg slecht uitpakken. Belastingbetalers en bewoners.

  • @MareJane
   8 AUGUSTUS 2015 OM 17:01
   Ze creëren zelf het probleem, komen met een oplossing en het probleem is opgelost.
   _________

   Problem-Reaction-Solution :

   https://www.youtube.com/watch?v=iEz5fQ_Pm-g

 20. Het is overal zo dat een minderheid het bepaalt voor de (Overgrote) meerderheid.
  Iedere sportvereniging, gemeente, dorpsvereniging kent het verschijnsel dat als de bestuurders er eenmaal zitten ze niet meer weg te knuppelen zijn Ze verzamelen een groep getrouwen om zich heen die voor hun eigen belangen op komen, de rest wordt verdeeld en krijgt af en toe een kluif toegewordpen.
  In het voetbal kennen we Blatter van de FIFA; een man die dmv. omkoping aan de macht kan blijven, in Brussel is het al niet anders.
  Desnoods vermoorden ze een politieke tegenstander, onze rechterlijk macht doet er net zo hard aan mee door alles met de mantel der liefde te bedekken.

 21. We geven de overheid doorlopend de schuld van deze immigratie golf, die overigens al sinds de jaren 70 aan de gang is. Maar de meeste Nederlanders willen toch politiek correcte goedmensen zijn? Onlangs nog werden door de politie voorgedrukte aangiftes uitgegeven nav “minder minder minder”, omdat duizenden goedmensen aangifte wilden doen tegen Wilders, die het immigratie probleem bij de horens pakte.
  Nog steeds zitten de politiek correcte partijen stevig in het zadel; gekozen door wie?

  • @Cale
   8 AUGUSTUS 2015 OM 14:32
   Nog steeds zitten de politiek correcte partijen stevig in het zadel; gekozen door wie?
   _____

   Mensen nemen voetstoots aan dat verkiezingen altijd eerlijk worden afgehandeld.
   Ik begin er steeds meer aan te twijfelen of dat wel zo is.
   Peilingen geven heel vaak een uitslag die niet strookt met de verkiezingsuitslag.
   Als je de algemene stemming proeft tav heikele thema’s zou je denken dat dit z’n weerslag heeft in de verkiezingsuitslag.
   Als je daarbij de minachting van de politiek bijvoorbeeld mbt het grondwet-referendum betracht dan kun je niet anders concluderen dat de politiek steeds streeft naar een door hen gewenste uitslag van verkiezingen, met alle middelen.
   En waarom zou dan sjoemelen met verkiezingsuitslagen niet tot die middelen behoren.
   Iedereen gelooft er nog steeds in dat overheid en integriteit bij elkaar horen als het de verkiezingsprocedures betreft.
   En dat geeft de overheid juist daardoor ruim baan voor gesjoemel.

 22. Even de zaken in perspectief zetten. In de jaren 1840-1865 en later in de periode 1950-1965 zijn duizenden landgenoten vertrokken naar Canada en de VS. Deels om religieuze motieven maar grotendeel voor een economisch beter bestaan. Deze landverhuizers kregen bij aankomst geen voedselpakket uitgereikt laat staan een huis en een uitkering. Ze moesten het op eigen kracht redden. Keihard werken, de taal leren deel uitmaken van de cultuur. Niks geen zieligheidsindstrie die de stroom op gang hielp. Waarom dan nu wel pamperen? Toelaten wanneer ze een baan hebben en kunnen zorgen voor eigen onderhoud, de taal en cultuur leren en daarna pas de eventuele mogelijkheid voor een verblijfsvergunning.

  • Nog veel erger De emigranten werden toen vooraf geselecteerd Men moest over vaardigheden beschikken Dis is momenteel echt racistisch Je plaatst immers een on-opgeleide in een hoek. Dus ze komen on-geselecteerd door en misschien zelfs wel zonder papieren en indien met papieren dan wekt dat zeker argwaan.
   Ik kan niet begrijpen dat dit niet rigoureus en adequaat wordt aangepakt Er is geen enkel plan, geen beleid Daarom zou ik zeggen 98% terug en de 2% kansrijke goed georganiseerd helpen in een soort stappenplan . Nu al die mensen decennia bergen in concentratiekampen levert alleen maar frustratie en haat op

 23. En maar blijven volhouden dat verkiezingen oplossingen bieden. Het zal nog zeker een jaar of 5, misschien iets langer, duren en dan gaat het klotsen over in een geselende storm. Wie dan leeft die dan zorgt voor het eigen hachje. De lachende derde staat aan de overkant van de Atlantische Oceaan want er valt weer wat te verdienen aan opbouw. Eerst echter zorgen voor vermeende lente en dan mogelijk zelfs een nucleaire winter.