Mediagif. Zwart geweld domineert en wordt verzwegen.

Door Joost Niemöller

Het is continue op het nieuws: zwarten zijn het slachtoffer van blank, en dus racistisch politiegeweld. Het nieuws komt uit de VS, maar houdt ook in Nederland de media in zijn greep. Het heeft de vorm aangenomen van een gevaarlijke hetze. Wanneer een blanke agent in elkaar getrapt wordt door zwarten, simpelweg omdat hij zijn werk tracht te doen, is dat geen nieuws. Dan moeten we het doen met Youtube filmpjes, zoals deze. (Let vooral op de bijna achteloze, arrogante, vanzelfsprekendheid van dit zwarte geweld. Dit verraadt training.)

We zien wel Youtube filmpjes in de media waarbij zwarten slachtoffer lijken. Enkele dagen terug bijvoorbeeld bij Jinek werd een filmpje vertoond waarbij een bebloede man op de grond lag, waar een blanke agent bij stond met een getrokken pistool. We horen niets over de context. Wel is het filmpje aanleiding voor de zoveelste tirade dat we moeten leren wennen aan de multiculturele samenleving, want anders wordt het niks met de wereld. Zonder enige feiten raaskalt men zo maar door en wordt het gif in de mensen geplant. Het gif namelijk dat alle blanken racistisch zijn en alle zwarten slachtoffers.

Ondertussen wijzen de statistieken erop dat het geweld bijna altijd van zwarten komt. Het geweld van blanken tegen zwarten is vrijwel niets vergeleken met het geweld van zwarten tegen blanken:

In fact, white violence against blacks is dwarfed by black on white violence. In 2012, blacks committed 560,600 acts of violence against whites (excluding homicide), and whites committed 99,403 acts of violence (excluding homicide) against blacks, according to data from the National Crime Victimization Survey provided to the author. Blacks, in other words, committed 85 percent of the non-homicide interracial crimes of violence between blacks and whites, even though they are less than 13 percent of the population. Both the absolute number of incidents and the rate of black-on-white violence are therefore magnitudes higher than white-on-black violence.

Officiële statistieken over zwart geweld, zo blijkt ook uit dit artikel, worden sinds de regeerperiode van Obama achter gehouden.

Dat de media de mythe van het blanke racisme er maar in blijven pompen, wijst op kwaadaardige opzet, en maakt de zwarte geweldsexplosie alleen nog maar gevaarlijker, want gevoed door officiële morele goedkeuring en tegelijkertijd uit de wind gehouden door de media.

Dit zwarte geweld is vaak volkomen redeloos, zoals ook blijkt uit deze beelden. (Maar zo wordt het niet uitgelegd.)

Blanken durven over de hypocriete berichtgeving en beeldvorming weinig te zeggen, bang om voor racist uitgemaakt te worden. Gelukkig zijn er af en toe zwarten die wel het hoofd koel houden en zelf nadenken. Maar wanneer een dapper iemand als de zwarte, welbespraakte, man op deze video  zich uit is de reactie van zwarten… geweld.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

13 Reacties

 1. Als u wilt weten wat het doel van de massa immigratie is :

  http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

 2. Het is werkelijk een vuile schande hoe de media de boel BEWUST verkeerd voorstellen en net doen alsof blanken het geweld hebben uitgevonden en zwarten het slachtoffer zijn. ALLE CIJFERS EN FEITEN tonen een totaal omgekeerd beeld.
  Wat is er toch verdomme aan de hand met die smerige media? De blankenhaat neemt toe en de zwarte misdaadcijfers rijzen de pan uit. De media blijken gewoon een gore bende leugenaars te zijn. De politiek correcte dictatuur van de linkse Gutmenschen veroorzaakt leugens, blankenhaat en lokt uit tot meer zwart geweld. Het zijn boeven van het laagste niveau.

 3. g.h.m.leferink

  12 augustus 2015 op 22:25

  Deel 3.
  De laatste tijd zie ik die arrogante reporterhouding ook verspreid worden over media hier in Duitsland. Waar de betreffende mediamedewerkers volgens mij denken boven de wet te staan. Een veeg teken, dat de HoofdRioolMedia steeds minder objectief worden. Waarbij sommige ervan zelfs geen moeite meer doen om hun eigen mening en de feiten uit elkaar te houden. Die zakken steeds verder af naar het nivo van een hier in Duitsland bekend blad, de Bildzeitung.
  Dat werd jaren geleden al geconstateerd door de journaliste Pamela Hemelrijk!

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. g.h.m.leferink

  12 augustus 2015 op 22:12

  Vervolg, deel 1.
  Over de luiheid van de HoofdRioolMedia nog dit: Al drie of vier keer las ik dat nu bij Defensie ‘de KOGELS op zijn’. Van patronen hebben die berichtgevers blijkbaar nog nooit gehoord. Een bewijs van de elkaar nakwetterende reporter-parkieten in de mediavolière…..
  Ander modetje, volgens mij ook verspreid via de tapkasten van die beide café’s: zoveel mogelijk de politie afzeiken. Waarom anders daarnet om 2000 uur als eerste onderwerp meer dan 5 minuten kwekken over een inschattingsfout van de politie?
  Dat zwartmaken van de politie is gewoon een vorm van Discriminatie en komt rechtstreeks uit dat Crime-is-Cool-City. Daar noemen ze het, onschuldig klinkend “Agentje pesten”, wat gewoon een kombinatie is van arrogant neerkijken op de politie, achterbaksheid, kinderachtigheid en lafheid. Plus een dosis daar ook ’traditie’ genoemde bemoeiziekte, en overgoten met een flinke scheut Drugsdorpse ’traditie’ van ‘Altijd Tegen’.
  Zie deel 3.

 5. g.h.m.leferink

  12 augustus 2015 op 21:53

  Joost: bedankt. Op zo’n stukje zat ik al lang te wachten. Omdat ik baal van de berichtgeving in de HoofdRioolMedia over blank!
  Want wij zijn NIETS SLECHTER dan welke anders gekleurde lieden dan ook!
  Maar die eenzijdige berichtgeving wordt ons voorgekauwd door berichtgevers van de Slinks-Linkse Zwartkousenkerk. Met als grondtoon “Oh, wat zijn WIJ slecht!’ Waarna stiekem de reporter zichzelf van de groep distancieert! Door tussen de regels door, dus STIEKEM, mee te delen: “Maar IK doe daar niet aan mee! IK erken de slechtheid van ons!”
  Persoonlijk denk ik dat dit soort hetze ontstaat in de beide mediacafé ’s ‘de Pels’ en ‘de Zwart’, beide in Voorplopersveen aan de Amstel. Door fantasieloosheid en als opvulstro in de komkommertijd. En het verschilt in niets van de ‘Dood-Hel-en-Oordeel preken vanaf sommige kansels van de ‘Zware’ kerken.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. Waarom haten de migranten ons? Ze zoeken zogenaamd een beter leven. Maar het lijkt wel dat ze naar een land migreren om de blanken te haten.
  Ze gooien roet in het eten. Eigenlijk moeten ze blij zijn dat wij hier zwarte piet nog steeds willen. Misschien een idee om de zwarte pieten negerzoenen te laten strooien of Afrikaantjes in plaat van pepernoten. Worden ze misschien wat rustiger van. Blanke vla en blanke lak bestaan niet meer dus waarom moeten ze ons nog haten.

 7. Je zou zeggen wat heb ik er aan om nog eens onder mijn neus gewreven te krijgen dat gekleurden een andere mentaliteit hebben dan de witten. In tegenstelling tot degenen die dan aankomen met maar jij of zij witmensen, denk ik dat apartheid helaas bewezen voor alle partijen beter is gebleken dan de meltingpot. Het zal best lekker zijn eens wat anders te proeven, maar doe dat op vakantie. Ook de witmensen die laten blijken hoe goed ze zijn door o.a. adoptie van een gekleurde; hebben niet door dat de lange termijn geen winst geeft. De semi-intellectuele witten verzieken het voor de overige witten, maar op termijn ook voor de gekleurden. Niet alle verf is te mengen tot een mooie kleur; soms komt er een gifkleur te voorschijn.

 8. Er is een trend gaande, ingezet in de VS en inmiddels naar Europa overgewaaid.
  Daarbij is politiehaat de norm geworden en zijn zwarten per definitie het slachtoffer van de boze witmans.
  Helaas zijn de blanken niet voldoende gewapend hiertegen en gaan grote groepen, inclusief politici, hier in mee en nemen een verontschuldigende rol aan.
  Zelfs rechters zijn geneigd de kant van de klagende zwarten te kiezen.

  Het is een gevaarlijke ontwikkeling. Nog even zowel de VS als Europa veranderen in dezelfde chaotische waanzin als Afrika en het Midden-Oosten.
  Arabisering, Afrikanisering en Carabisering zetten steeds verder door, hetgeen bepaaldelijk geen verbetering is !

 9. Zwarte mensen zijn inderdaad op z’n minst ‘opvallend’ en vaak beledigend,treiterend naar blanken ( sinterklaas)bezig . Dit kan, nu we zijn afgeleden naar een politiek correcte terreurstaat. Daarin heeft een groep politici mét hun henchmen in de pers en alle bestuurslagen (rechterlijke macht b.v.) de macht en kan iedere dag hun leugenachtige normering in de hersenen spoelen. Vergelijking qua effect met Stalin Rusland en Nazi Duitsland dringen zich op. De NOS en RTL lijken wel een Riefenstahl Instituut,indringend en effectief, want in dit geval de massa behoorlijk onwetend en dom houdend. In dit totaal zieke en perverse politieke klimaat kun je als klein groepje negers b.v. een eeuwenoude traditie in een ‘blank’ land kapot maken,omdat machthebbers in politiek, bestuur en pers achter je staan en je faciliteren. Gunstige bijkomstigheid is,dat de gehersenspoelde brede massa blijft stemmen op de foute,de ziekte opbouwende en bestendigende lieden .

 10. Er wordt telkens weer over dat schuldgevoel bij blanken gesproken. Ik heb dit vreemde schuldgevoel nog nooit gehad. Ik denk dat dit fenomeen bij de sociaal links beter opgeleide gutmensch hoort (en daar hebben we er hoop van) en niet zozeer voorkomt uit schuldgevoel maar uit pure arrogantie. Wij zijn veel beter en intelligenter en dat is niet eerlijk dus daarom moeten we veel medeleven betonen voor de zwarte medemens. Die zwarten zijn hier zo langzamerhand dermate aan gewend dat velen zich ongelimiteerd wangedrag denken te kunnen veroorloven.

 11. Inderdaad.De zwarten zijn slechts 13% van de bevolking. Toch worden meer dan 50% van het aantal moorden door zwarten gepleegd.
  In 85% van de verkrachtingen van blanke vrouwen is de dader zwart.
  Slechts 3 van de 10 zwarte kinderen worden door 2 ouders opgevoed.Dat zijn verontrustende cijfers.
  Ik zal nooit beweren dat zwarte mensen het makkelijk hebben maar af en toe de hand in eigen boezem steken kan geen kwaad.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑