Obama tegen Merkel: Europa stort in door illegalenstromen

Door Joost Niemoller

De voorstellen die uit de koker van de EU dan wel Merkel komen om de niet meer te stuiten illegalenstroom in te dammen, worden met de dag krankzinniger.

Dit doet vermoeden dat de werkelijke aantallen al veel hoger liggen dan officieel wordt toegegeven, zoals Nigel Farage gisteren overtuigend vaststelde.

De EU heeft zoals altijd maar een oplossing:

Geld strooien.

Zo lekte naar Der Spiegel een voorstel uit dat bij een komende EU top over de illegalen uit Afrika op tafel wordt gelegd: Afrika moet meer dan een miljard euro krijgen, om in ruil daarvan eenmaal overgestoken Afrikaanse illegalen over te nemen. We hebben het hier over het meest corrupte werelddeel. De merendeels criminele dictators van die Afrikaanse landen krijgen nog meer geld, en worden daarmee financieel nog meer aangemoedigd migranten naar Europa te sturen, om zo nog meer te vangen. Wie zo denkt is niet meer in staat tot helder denken. Het is het logische gevolg van de totale vervreemding van de werkelijkheid die de in een bubbel levende bestuurselite verlamd heeft.

In de media wordt er gegild over extreemrechtse brandstichters van asielcentra. Wanneer zo’n brandstichter in werkelijkheid zelf een asielzoeker blijkt te zijn, moet je dat bericht met een lantaarntje zoeken. Zowel de media als de bestuurselite lijken door hysterische verdwazing bevangen. De illegalen die in steeds grotere massa’s de Europese grenzen oversteken, bewijzen namelijk dag in dag uit hun ongelijk, en dan moet het door henzelf verzonnen ‘extreemrechts’ maar de schuld krijgen.

De bestuurspaniek achter de schermen is groot. Enkele dagen terug, zo meldt Die Welt, was er een telefoongesprek tussen Obama en Merkel, waarbij Obama zich zorgen maakte over de destabilisatie van Europa:

In seinem Telefonat mit Kanzlerin Angela Merkel habe US-Präsident Barack Obama bereits vor einigen Tagen über das Thema Flüchtlinge gesprochen, sagte der Sprecher des Weißen Hauses, Josh Earnest, am Freitag in Washington. Earnest sagte, die aktuellen Geschehnisse seien ein Beweis dafür, dass die Folgen der Gewalt im Norden Afrikas und im Nahen Osten nicht nur die unmittelbar betroffenen Regionen destabilisierten. „Sie beginnen, auch einen destabilisierenden Einfluss auf andere Weltgegenden zu haben – auch auf Europa.“

Dat bewijst dat men achter de schermen van de bestuurselite, waar men de werkelijke cijfers ziet, weet dat er iets helemaal misgegaan is.

Zelfs in een politiek correcte krant als The New York Times, wordt in een voorpaginastuk beschreven hoe de tot op het bot verdeelde EU totaal niet weet te reageren op de illegalen die per boot of wandelend maar blijven komen.

De nood is aan de man. Europa stort in.

Hebben we ons kabinet er al over gehoord? Bestaat dat nog wel?

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

31 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  31 augustus 2015 op 19:52

  Wie houdt de voor 99 % niet-zieligen tegen?
  Zijn wij hier, Joost en de reageerders van ‘De Nieuwe Realist’, dan de enigen die zien dat dit FALIKANT MIS GAAT? Wie gaat die lui te eten geven? Wie gaat ze huisvesten? Wie betaalt de doktersrekening, het schoolgeld voor de kinderen, enz.?
  Ik weet niet wie daarvoor gaan opdraaien, maar wèl wie daarvoor NIET gaan opdraaien: Marcel-Grootgrondbezitter-van Dam, Wim-de-stiekem-kapitalistische-Kok, en hun farizeïsche vrindjes!
  Welke krant, welk TV station, welke radiozender doet tegen deze Tsunami luid en duidelijk de mond open? Of zijn ze soms BANG?….. Ik denk het laatste, want in Nederland is aan de ziekte Angsthazeritis Enormis nooit gebrek geweest! De meeste journalisten bibberen bij de gedachte alleen al dat ze beschuldigingen van ‘racisme’ en ‘vreemdelingenhaat’ te horen krijgen! Ook al zijn die beschuldigingen 100 % absurd en raken ze kant noch wal.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Vandaag in Lesbos gaan vluchtelingen elkaar te lijf met stalen stangen. Kiev Maidan demonstratie 30 gewonden 1 dode, De NATO houdt onder leiding van USA een agressieve vlootoefening in de Zwarte Zee.. NATO opent kantoor in Tsiblisi Georgië ter voorbereiding van het lidmaatschap Chaos Vluchtelingen uit Afghanistan, Iraki, Syrië, Libië – BLair had Khadaffi willen handhaven, Britse parlementariërs veroordelen de moord op Osam Ben Laden Mag ik opmerken dat het nu en,en, en, en is een complete chaos het werkterein van de meester allemaal georganiseerd en veroorzaakt door het Westen dit gaat echt niet goed. USA zal binnenkort wel met de oplossing komen voor het zelf gecreëerde probleem appeltje eitje Laten we hopen dat Rusland kalm blijft Al-hoewel nu Maidan snippers??? Dat kan Poetin toch ook

 3. Europa lijkt op een groot feest met hossende mensen, die allemaal straal bezopen zijn door teveel politieke correctheid. En nu slaan ze alles kapot.

 4. Pentagon laat ISIS-trainingskampen met rust

  60 kampen waar ISIS nieuwe jihadisten opleidt worden niet gebombardeerd.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/08/pentagon-laat-isis-trainingskampen-met-rust/
  ____
  .
  Ik denk dat Obama, de crypto moslim, vindt dat Europa nog niet op schema ligt met de ontwrichting.

 5. g.h.m.leferink

  30 augustus 2015 op 23:15

  Pamela Hemelrijk zei het 10 jaar geleden al: De politiek en de (Hoofdriool) media hebben een verbond gesloten tegen ons! Ze werken eendrachtig samen. En intussen doen ze NIETS tegen het in zee steken van boten met ‘vluchtelingen’ vanuit Lybië, vanuit de Griekse eilanden voor de Turkse kust, via de weg vanuit Turkije via Bulgarije en Roemenië!
  Dit NIETSDOEN is dodelijk voor Europa. Wij moeten NU die zaak stoppen!

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. De term revolutie is al vaak gevallen, maar hoe gaan we dat doen? Dat er actie moet worden ondernomen is wel duidelijk: en snel ook. Heeft er iemand suggesties?

  Ik zat zelf te denken aan een demonstratie op bijvoorbeeld het Malieveld in Den Haag. Het probleem is echter dat je hiervoor mensen met geen tien paarden de straat op krijgt: men is bang om weggezet te worden als “extreem-rechts” of “neonazi”. De politiek correcte elite en de media hebben ons wat dat betreft in een wurggreep. Hoe doorbreek je dit? Als er namelijk één schaap over de dam is volgt de rest!

  • Ja, hoe doorbreek je dit?
   Zonder dat je ongeloofwaardig wordt gemaakt door de media?
   Misschien moet het nog veel erger worden voor er meer ogen open gaan.
   Het dilemma is dan echter dat, als dat moment bereikt is, het dan te laat kan zijn of is.
   Ik denk dat het voor demonstraties te laat is, ook al krijg je veel mensen bij elkaar .
   In Duitsland zie je waar zoiets toe leidt, het totaal afbranden, met alle middelen, van alle burgers die protesteren.
   Deze hele ellende is georkestreerd, en het proces van beïnvloeding door media en politiek wordt subtiel door massapsychologen en spindokters begeleid.
   Inderdaad worden we kundig in een wurggreep gehouden.
   Een kentering, zo die al komt, zal uit onverwachte en onvoorspelbare hoek moeten komen waarop ze geen adequaat antwoord hebben.

 7. @ o.a. Peter1896 en Koffij. Natuurlijk revolutie. Leuk dat mensen zoals u en ik dat verkondigen op sites als deze. De praktijk is veel weerbarstiger. De massa aan geïndoctrineerde ambtenaren laat ik zelfs maar buiten beschouwing. Maar. regelmatig spreek ik mensen met toch wel behoorlijke opleidingen t.w. HBO dan wel Universitair die vanuit hun visie doodleuk blijven verkondigen dat de EU voor werkgelegenheid enz. blijft zorgen en dat het echt niet zo slecht gaat. Daar is niet tegen op te praten, laat staan dat ik kwaad word ( een teken van zwakte). Een revolutie komt er m.i. niet of het moet de islamitische revolutie zijn waarna autochtonië ophoudt te bestaan. Misschien maak ik het nog mee. De enige oplossing is inderdaad revolutie maar dan wel op korte termijn. Er zullen enige topfiguren omgeturnd moeten worden waarna hun angst voor een ommekeer kan zorgen. Maar dat is wensdenken.

 8. Arme mensen Door een Hoax hierheen gelokt en na jaren van frustratie weer weg moeten Dank zij de apathie van onze EU bestuurders die feitelijk geen enkel zeggenschap hebben

 9. De Nederlandse kiezer heeft zich veel te vaak laten verleiden zich druk te maken over binnenlands beleid en economische vraagstukken (de portemonnee!) terwijl de meest waanzinnige buitenlandse avonturen en een vernietigend beleid in het buitenland, vaak uitgevoerd door onze bondgenoten, steeds volledig ondersteund werd. Nu komen gevolgen daarvan bij ons thuis spoken.

  Hoewel ik zelf qua binnenland behoorlijk rechts zit qua politiek, moet ik al vele verkiezingen “gedwongen” SP stemmen omdat zij als enige zich duidelijk en zinnig opstelden tov buitenlandse conflicten qua steun en deelnames. De PVV mag dan wel het duidelijkst alarm slaan over immigratie en integratie maar verzandt te vaak in ideologisch geneuzel over het ongrijpbare, discutabele fantoom “Islam”. En de PVV heeft teveel buitenlandse havikvrienden en donors (in vooral Israel en de VS) en hield de mond dus maar.

  Nederland moet zich afkeren van gefaald buitenlandse beleid want hoe anders het huidige om te keren?

 10. Ik ben het overigens met @Koffij eens. Eerst een Revolutie. Het is onaanvaardbaar dat figuren als Rutte en Asscher en hun soort het land nog langer naar de donder en verplouming helpen, ze zitten er echt namens niemand meer, terwijl ik niemand ken die Rutte nog voor een millimeter vertrouwt.Ik hoor alleen maar verachting van politiek en politici om me heen. Het kan niet zo zijn,dat je land en volk opgescheept blijft zitten met zulke incompetente en ronduit crimineel plichtsverzuimende, alleen maar kakelende ‘leiders’ én hun trawanten in de media en bij de PO. Het lot dat Merkel staat te wachten is niet benijdenswaardig,want op zo’n vreselijk falen zal een vreselijke reactie komen, dat kan echt niet uitblijven, te laat of niet, maar heftig zal het zijn.

 11. Merkel zal de geschiedenis in gaan als de grootste verrader van haar land. Zij is de Job Cohen van Europa,samen met die emmer snot in Parijs, die voor zijn eigenbelang ook wel een werelddeel wil opofferen.De duivelse Jut en Jul van de politieke correctheid. Het MO beleid van de VS kan de ene duistere blunder op de andere stapelen, het zijn Franse, Engelse en andere NAVO straaljagers geweest, die fanatiek mee hebben geholpen Khadaffi te vernietigen en Assad kreupel te maken. De EU en de VS -hun leiders -zijn samen schuldig aan het mogelijk maken van iets als IS. Dat Brussel is niets zonder Merkel, Hollande,Cameron,Rutte , de Italiaanse en Spaanse premier. Merkel is verreweg de ergste en meest gewetenloze gebleken,haar falen en ongelooflijke domheid en kwaadaardige kortzichtigheid beletten ook dat de grenzen dichtgaan en de dobberaars gekeerd worden. Zo iemand mag haar straf niet ontgaan. Hier op de dag,dat wij de leugenaars in Hilversum en Den Haag genadeloos verjagen.

  • En zo is het. Politiek is afgedreven tot iets vulgairs. Het opgeven van de soevereiniteit is illegaal. Het instellen van zeer schadelijke sancties tegen Rusland is illegaal. Grenzen openstellen voor migranten zonder geldige visa is illegaal. Kan nog wel even doorgaan maar het punt is dat onze politici zich niets meer aantrekken van de wet.

 12. Ik denk dat de “powers that be” bewust het Midden Oosten heeft gedestabiliseerd om de vluchtelingenstroom op gang te krijgen en de deur richting de EU wagenwijd heeft opengezet. Met als doel de solidariteit, identiteit, ras en cultuur van westerse landen te ondermijnen/vernietigen. Oftewel White Genocide.

  De oorsprong en de vernietigende zionistische doelen van de EU:
  http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Praktisch-Idealisme-Wenen-1925.php
  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Verklaring-Euro-Mediterrane-Partnerschap-Geheime-Afspraken.php

  Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies:
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  Waarom de blanke ras en cultuur door multiculturalisme vervaagd moet worden? Ter voorkoming dat er een tweede Hitler opstaat perhaps.

 13. Adolf schreef er over in zijn boek. Wat ook ging over idioten die alles geloven, en voor die reden nuttig zijn. Voor stem gedrag, en uitslag voorspellen. Hebzucht werd in zijn boek ook gedefinieerd. Die hand in hand met de nuttige zorgden voor mèèr. Die twee samen kan je vandaag politiek noemen. De èèn heet PVDA, de ander, VVD. Dan was en is een verbod op genoemd boek begrijpelijk. Voor hen die mèèr willen. Voorbeeld, De Gouden Eeuw. Een nachtmerrie voor inboorlingen van andere landen.

 14. Goede analyse.
  Ik vind het prima als we een miljard aan Afrika moeten geven voor het stopzetten van de vijandige donkere horde. Alleen wil ik dan wel eerst 10 miljard terughebben van al onze eerder overgemaakte ontwikkelingsgelden want daarvan had Afrika een bloeiende economie zonder oorlog kunnen opbouwen. Dat ligt dus nog ergens ongebruikt op de plank te wachten.

  Hoeveel ontwikkelingsgeld heeft China of Japan gehad van ons?
  Die doen het zonder en vinden het ook niet erg dat we sinterklaas plus een zwarte piet hebben.

  Deze vijandige zwarte horde met veel islam in de kop zal ons letterlijk de kop kosten. Te hopen valt dat de politieke elite snel verdwijnt en er schoon schip gemaakt wordt met al die parasitaire kwezels.
  Ook alle doden die vallen zijn volledig op het conto van onze bestuurlijke elite te wijten.
  Het grenzeloze Europa is in de praktijk een grenzeloze blunder gebleken.
  Dat begon al met de veel te tolerante asielindustrie als aantrekkingsbron.

 15. De bestuurderselite zou zich moeten verantwoorden voor een tribunaal. Van Mussert kon je tenminste nog zeggen, hoewel een nitwit en als zodanig ook behandeld door de Duitsers, dat hij voorstander was van een soeverein Nederland binnen het Duitse rijk.
  Onze ‘leiders’ praten in de tweede kamer alleen nog maar over onderwerpen vergelijkbaar met die van een gemeenteraad. Is er een moeilijk probleem, dan flikkeren ze nog meer soevereiniteit over de schutting. Strenge woorden over immigratie, maar snel allerlei EU verdragen tekenen die de grenzen wijd open houden. Onze leiders komen niet op voor de belangen van het volk maar voor de belangen van de EU en hun lobbygroepen. Ze hebben alles verkwanseld, inclusief de toekomst van onze kinderen. Ze laten op de valreep nog een verbalkaniseerd land achter. Wederom is een Duitse leider de grootste aanstichter van de Europese ellende.
  Eerst de revolutie, dan het gerecht. Onze enige hoop.

 16. Dat telefoontje van Obama is slechts een politieke zet. Zoals @Paul hierboven al beredeneert; Washington is de eerste schuldige van deze migratie stroom uit het MO en Afrika. Stop met bommen gooien en de locals hebben geen excuus meer om te vluchten. Washington is erbij gebaat dat er een totale chaos in Europa ontstaat. “Orde uit Chaos”. Maar dan wel eerst de chaos creeren en dan zal het volk je gaan smeken om een oplossing: Er zal dan zoiets als de “Patriot Act” tevoorschijn getoverd worden.
  Washington heeft onze politici en de mafia in Brussel geheel onder controle. De migranten chaos, tesamen met de komende financiele wereld crisis, dewelke reeds in de US begonnen is, zal een totale ontreddering doen ontstaan. We zullen allemaal om hulp gaan roepen. Dan hebben Washington en Brussel ons precies waar ze ons hebben willen. 1984.

  • @Cale
   29 AUGUSTUS 2015 OM 16:04
   De migranten chaos, tesamen met de komende financiele wereld crisis, dewelke reeds in de US begonnen is, zal een totale ontreddering doen ontstaan. We zullen allemaal om hulp gaan roepen. Dan hebben Washington en Brussel ons precies waar ze ons hebben willen. 1984.

   __________

   Hier uitgelegd hoe dit werkt:
   https://www.youtube.com/watch?v=iEz5fQ_Pm-g

   • Spijker op de kop; het gaat momenteel precies zoals door David Icke (en wat anderen) hebben voorspelt: problem – reaction – solution. Het gaat eigenlijk al eeuwen zo. Ik meen dat de Romeinen de “false flag” hebben uitgevonden. Wat er momenteel wereldwijd gebeurd is een schoolvoorbeeld.

  • g.h.m.leferink

   31 augustus 2015 op 22:01

   ‘Cale’: of Obama en Brussel dit gecreëerd hebben betwijfel ik. Maar dat er een regiseur aschter de totaal eenzijdige berichtgeving over de immigratie-zondvloed zit, dat staat voor mij 100 % vast. Alleen vraag ik me af WIE? Zoals Pamela Hemelrijk in een van haar stukken Sherlock Holmes laat zeggen: “Who benefits Mr Watson?”
   De hamvraag is: WIE spint hier garen bij.
   Ofwel: ik zou willen weten WIE die Media-en-Politiek-drones aanstuurt! Vanuit de verte en vooral onzichtbaar en anoniem! Want of ik nu de NOS, de ARD of de ZDF bekijk, het zijn allemaal Halve Waarheden Sjenaals! Wat je op het TV-scherm te zien krijgt, het is me allemaal te GLAD. Je krijgt ALLEEN helpers voorgeschoteld, en natuurlijk zijn degenen die tegen die Vloedgolf protesteren allemaal Neonazi’s.
   Het is juist het NIET vermelden wat de mensensmokkelaars verdienen, wat de Turkse, Griekse, Bulgaarse en Roemeense grenswachten opstrijken, enz.
   Zie verder deel 2.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

   • g.h.m.leferink

    31 augustus 2015 op 22:15

    Deel 2.
    Het NOSsjenaal liet ons wel zien dat Hongarije het zat is en een hek heeft geplaatst, maar NIET hoe ze bij dat hek daar waar er een spoorlijn doorheen loopt de stroom ‘sieluchche vluchtelingen’ (dat suggereren ze ons) tegenhouden! Kijk maar bij ‘Uitzending gemist’, en je denkt: “Opname gemist”…. Terwijl daar een tiralleurgroep de hele boel makkelijk kan tegenhouden, met wat traangas, enz. Maar nee, wat ze ons suggereren is juist ‘Dat het niet tegen te houden is!’ Wat dus gelogen is, èn een ‘Amsterdamse verslaggeving’: Dan zijn steevast de politie, marechaussee en grenswachten de domme dienstkloppers, die sluw door de ‘vluchtelingen’ omzeild of overhoop gelopen worden en dan alleen maar als verliezers kunnen toekijken…. Tot genoegen van het NOSsjenaal……
    Methode ‘Made in Drugsdorp aan de Amstel’.
    Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 17. Het zou andersom moeten zijn: een rekening declareren bij land van herkomst voor iedere asielzoeker die zich in de EU aanmeldt. Bizar.

 18. …waarbij Obama zich zorgen maakte over de destabilisatie van Europa…

  _____

  Zegt Obama, … terwijl hij een groot of zelfs het grootste aandeel had in het openen van de doos van Pandora in het midden-oosten en noord Afrika.

  • david_rolinger

   29 augustus 2015 op 20:23

   Volledig correct, dit hebben we voor het grootste deel te danken aan die IDIOTEN van de NAVO en hun zogenaamde islamitische lente.

 19. Niemands Knegt

  29 augustus 2015 op 15:05

  Joost, je kunt mij niet vertellen dat ‘zij’ in paniek zijn.
  Middels hun austerity,- en immigratiebeleid vernietigt Brussel bewust de sociale,- en economische stabiliteit binnen de EU. Alsof het nog niet genoeg is zet de EU nu ook de deur wagenwijd open voor migratiestromen vanuit Oekraïne… https://euobserver.com/tickers/130018
  Oftewel hoe degradeer je ooit onafhankelijke en democratische Europese landen binnen kortste keren tot totaal vernietigde EU zombiestaten…
  Wat ik niet begrijp is het feit dat de EU klakkeloos accepteert dat zij alleen opdraait voor de gevolgen van beleid voornamelijk geïnitieerd door de VS voor zowel Midden-Oosten/immigratieproblematiek als Oekraïne problematiek (economische sancties). Zij wij nog steeds bezet?

  • g.h.m.leferink

   31 augustus 2015 op 20:00

   ‘Niemands Knegt’, beter had ik het niet kunnen zeggen. Bedankt.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 20. Ik ben trouwens erg benieuwd wanneer de eerste met vaseline doorweekte politicus van deze zieke organisatie door het volk beloond wordt.

 21. Alle politici in de diverse Europese landen hebben onder aanvoering van de as Berlijn-Parijs een organisatie laten ontstaan, die volkomen stuurloos aan de grond loopt.
  Denkt iemand werkelijk, dat die ambtenaren in Brussel, die in deze structuur rondzwemmen, hun inkomsten willen kwijtraken?
  Het zijn merendeels kruipers, die elkaar in de reet likken. Zie Frans Timmermans en de rest .
  En dit geldt natuurlijk ook voor de journalisten, die de aars van Timmermans likken, zij moeten ook hun hypotheek betalen, anders wordt hun partner boos.

 22. Als die migratie-ellende het einde van de EU betekent moeten we nog maar even volhouden.
  En daarna schoon schip maken, want als elk land weer soeverein is is de besluit slagvaardigheid weer terug.
  Maar ik ben bang dat ze in Brussel deze situatie aangrijpen om nog meer EU erdoor te drukken.
  Onder het motto, ‘never waste a good crisis’.

  • david_rolinger

   29 augustus 2015 op 20:21

   Die migratie ellende is het einde van een stabiel en veilig Europa. De EU is zo rigide als een rots. Het is het einde van alle soevereine volken van Europa en Nederland als zodanig. Als we zelf als bevolking niet gaan ingrijpen dan zijn we kort gezegd DE LUL

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑