Ook in Calais smijten ‘vluchtelingen’ eten weg

Door Joost Niemöller

Overal in Europa dezelfde verhalen. De steden, zoals bijvoorbeeld Amsterdam, stromen over met de illegale immigranten. Zeker, vreselijk dat er, zoals nu, weer vijftig illegale immigranten zijn gestikt in een vrachtwagen in Oostenrijk. Weer een bewijs dat de mensensmokkelaars niet worden aangepakt. Het zijn mensen. Je gunt dat niemand. Maar welke organisaties zitten daarachter? wordt het leed expres gebruikt om de stromen te vergroten?

In de media verschijnen enkel tranentrekkende verhalen over de ‘vluchtelingen’ naar Europa. Zoals nu weer hier in The New York Times. Gelardeerd met nauwkeurig uitgezochte foto’s van iets dat er uitziet als ellende. Veel van die verhalen blijken bij nader inzien domweg niet te kloppen, omdat de vooringenomen journalisten maar klakkeloos opschrijven wat in hun straatje te pas komt. Ze hebben de opdracht om met een ‘zielig verhaal’ aan te komen en dat doen ze dan. Gecheckt wordt er niets.

De journalistiek ziet het niet als taak om over de werkelijkheid achter deze immigrantenstroom te berichten, maar om de autochtonen tolerantie bij te brengen. Zo werd gisteren in het Journaal zeer uitgebreid het bericht gebracht dat Bild, ja, notabene Bild, een stuk had waarin de Oost-Duitsers werd voorgehouden dat zij toch zelf ooit vluchtelingen wilden zijn. Een vergelijking die volkomen scheef gaat natuurlijk. Om de DDR heen stond een muur om de mensen binnen te houden. De ‘vluchtelingen’ in Europa konden opgevangen worden in de regio. Als het puur om hun veiligheid ging dan waren ze tevreden met een tijdelijk verblijf in Griekenland. In plaats daarvan reizen ze door naar het rijkste gebied. Kijk eens naar deze beelden van Afrikanen die woedend zijn dat ze in Italië in een tent moeten slapen. Ze komen uit Ghana, waar helemaal niks mis is.

Dat er in werkelijkheid geen sprake is van spontaniteit, maar dat het georganiseerd is, dringt ook niet door tot de media. Ze weten het wel, maar ze melden het niet. Zo weten Syrische ‘vluchtelingen’ de enige grensovergang tussen Noorwegen en Rusland over te steken per fiets. Het is namelijk niet toegestaan om dit lopend te doen. Dit is een extreem noordelijke overgang. De kennis over dat fietsen is alleen bekend bij juridisch onderlegden.

Van honger, van vluchten voor veiligheid, van wanhoop is geen sprake.

Dat blijkt bijvoorbeeld uit de illegale immigranten die in Calais verblijven en die naar Groot Brittannië willen. Die zijn allang in de EU. Hun veiligheid is al gegarandeerd middels een eindeloze procedure en verblijf met eten en drinken in een asielzoekerscentrum. Dat is niet wat ze willen. Ze willen naar Engeland. Ook al mag dat niet. Ze willen dat, dus ze doen dat.

Deze mensen in Calais zijn geen hongerige vluchters voor een oorlogssituatie. Dat blijkt uit het onderstaande filmpje, waarin een Franse vrouw gevolgd wordt die een vrijwillige gaarkeuken heeft opgezet om die arme vluchtelingen van eten te voorzien. Maar als ze met een busje met speciale vismaaltijden aankomt, wordt dat busje geplunderd en de spullen doorverhandeld. Als ze de volgende dag met blikjes Ravoli aankomt, speciaal omdat dat Halal is en dat willen die mensen toch, wordt het spul voor haar ogen omgekieperd en op de grond gesmeten. Want het zou iets over de datum zijn. De deemoedige vrouw neemt zelf nog een hapje uit het blikje om aan te tonen dat er niets mis mee is. Het interesseert de jonge mannen die voor ‘vluchteling’ doorgaan geen bal. Die vrouw moet eerst maar met iets beters terugkomen.

Die werkelijkheid laten de gevestigde media niet zien.

https://www.youtube.com/watch?v=xbTSdUdQeLY&feature=youtu.be

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

32 Reacties

 1. Breinbrouwsels

  28 augustus 2015 op 16:52

  nou ja vette win = Vette Wim, van de friettent Eet Friet bij Wim

 2. Breinbrouwsels

  28 augustus 2015 op 16:50

  …en het eerste wat je doet als je daar aankomt is het vreten tegen de muur aan gooien. Daar krijgen al die flikkers en ijsmutsen daar een vette win danwel een nat broekje van…

 3. Waarom halen ze de vluchtelingen niet op in het land van herkomst. Dat scheelt een hoop lijken en dan gaat het allemaal wat sneller. Het is een lijdensweg om een ondergang zo langzaam te zien aankomen. Laten we het dan maar snel afmaken.
  Dan nemen de mensen die ze zielig vinden er allemaal een paar in huis. (Jinek 150)
  Er is dan al gauw voor een paar miljoen mensen opvang. En het narcistische gevoel van medelijden die ze hebben is dan eindelijk bevredigd. Ze kunnen dan lekker voor ze koken, met ze knuffelen of wat meer.Dat ze het eten wegflikkeren,worden afgewezen, worden voorgelogen en hun als medemens niet accepteren mag de pret niet drukken. Als hun zieligheidsgevoel maar wordt bevredigd.
  Dan pas hebben ze rust.

 4. Breinbrouwsels

  28 augustus 2015 op 11:25

  Valt op dat er overal massaal asielzoekende lijken in de media opduiken. Straks staan er weer een hoop slipjesuitwringers op viaducten waar dan hele kolonnes vrachtwagens met (op papier) tienduizenden definitief uitgeprocedeerden onderdoor rijden en het complete kabinet tranenpinkend en stemmenbrekend staat te fappen. Kan het zijn dat ze op deze wijze het drama MH17 willen bagatelliseren want bij al die nog niet getoonde doden zat best wel een moeder met 12 kinderen met bijpassende vliegen op de neus gefotosoept.

 5. De gestikte illegalen in Oostenrijk worden gebruikt als propagandamateriaal. Ze zullen wel een hele media-ceremonie, inclusief president worden begraven.
  Zo wordt de bevolking van Europa gehersenspoeld en gereed gemaakt om weer verder in te schikken. Ondertussen de ene oorlog na de andere in de overal opdoemende asielzoekerscentra. Agressieve, criminele en veeleisende illegalen die straks allemaal in de samenleving terecht komen en ook daar voor veel ellende gaan zorgen. Ik haal maar vast extra sloten voor op de deuren, want een nieuwe criminaliteitsgolf is te voorzien.

  Niets wijst er op dat de stroom snel zal afnemen. Het wordt alleen maar erger, want ieder veilig gelande illegaal stuurt direct met zijn dure telefoon mét abonnement (goh wat een armoede !) berichten naar de achterblijvers die dan ook snel inpakken en richting het open, onverdedigde Europa komen.

  We gaan te onder, zoveel staat vast. Een burgeroorlog is onvermijdeljk en helaas ook noodzakelijk.

  • Naar verwachting zal 60-80% na jaren procederen worden afgewezen. Ze worden dan niet uitgezet maar verdwijnen in de illegaliteit. Ze zijn dan goed getraind en beschikken over een uitstekend EU netwerk en weten hoe je door de EU kan bewegen en hoe je toch aan geld kan komen (criminatliteit) Kennissen van mij lieten hun tuin veranderen en iemand van de kerk kwam met 5 asielzoekers. Die meer van Europa hadden gezien dan ik Ze reizen in een soort parallelle wereld van asielzoekers en devote-hulpverleners en slaapadressen . Een netwerk van Onderduikers

 6. Een vrachtwagen tussen Neusiedl en Parndorf, 50 doden maar geen lijken te zien. Bestaan die 50 lijken wel? Het Zweedse kustwachtschip Poseidon in Palermo, 52 doden maar geen lijken te zien. Bestaan die lijken wel? Het lijkt wel een zieligheidsoffensief van de asielzoekersindustrie. De MSM manipuleren vrijwel alles op dit gebied schaamteloos om het volk een rad voor ogen te draaien. Zolang de lijken niet getoond worden, is niet aan te nemen, dat het werkelijk gebeurd is.

 7. Breinbrouwsels

  28 augustus 2015 op 01:36

  Valt het niet op dat ze altijd maar weer die handjes in de vorm van een ruit vouwt http://tinyurl.com/ot3sxtx ? Is dat een geheim teken?

  • Breinbrouwsels

   28 augustus 2015 op 01:43

   Dit is het teken van De Pyramide, De Dollar en De Bilderberger http://tinyurl.com/ool9uar

   • Een poging tot analyse. Het zou zo iets kunnen zijn alsof ze zichzelf vasthoudt.
    Ze houdt haar hart vast.

 8. De Europeaan denkt dat hun leiders uiteindelijk zullen doen wat ze moeten doen, hun bevolking beschermen. De meeste Europeanen durven niet te stemmen op de politici die dagelijks gedemoniseerd worden door de staatsmedia, laatstgenoemde trekken schouder aan schouder op met de elite. Beiden hebben een diepe afkeer van het klootjesvolk.
  Maar de leiders zullen nooit doen wat het volk hoopt. De leiders denken aan het politiek kapitaal, de Euro (gewild door de banken en de werkgevers) en de verzilverde werkgevers wensen, de open grenzen. Daaraan tornen betekent veel gezichtsverlies, boze gezichten bij de EU. Daar zit Rutte niet op te wachten.
  Merkel zal deze eeuw ingaan als de meest verwoestende leider van Duitsland en Europa. Ik voorspel dat er een tijd zal komen dat ze niet meer veilig is voor de volkswoede in haar land.
  Onze leiders zullen de EU onherstelbaar verminken, alleen maar omdat ze politiek kapitaal belangrijk vinden en daarvoor over lijken gaan van toekomstige generaties.

 9. Toen in januari zo’n 50 wereldleiders in Parijs gearmd liepen na de “aanslag” op Charlie Hebdo en wij de indruk moesten krijgen dat ze daar samen met het voetvolk liepen dacht ik wat is hier aan de hand. Hier is iets goed mis. Wat gaan ze met ons doen, wat zijn ze van plan.
  Wereldleiders die totaal geen interesse hebben in het volk lopen daar gearmd om ons de indruk te geven dat we samen staan?
  Duidelijker wordt het steeds meer dat de leiders geen interesse in ons hebben en er niet voor ons zijn. Ze laten toe dat er steeds meer potentiele terroristen hier naar toe komen onder het mom van vluchteling met alle eventuele risico’s en brengen ons dus in gevaar.
  Wat was dan de bedoeling van die komedie in Parijs? Wat hebben ze onderling afgesproken? Niet om ons te beschermen in ieder geval.

 10. @Cees:

  Je kunt aan Wallage geen lastige vragen stellen. Door de gekkies zijn die nog nooit beantwoord,kunnen ze ook niet.Ook de jouwe niet. Wallage symboliseert voor mij de ultieme landverraderlijke politicus. Geen dromerige idealist,maar een hork en schoft en vuilbek als je het niet met hem eens was. Insiders noemden hem ook wel destijds ‘de Stalin van Groningen’.

 11. @Snurker. Ik denk dat uw benieuwd zijn niet bevredigd zal worden. Wanneer we allemaal zijn omgevormd tot slaven dan gaat een slaaf zijn meester niet aanvallen; dat zie je enkel in films die in de VS zijn gemaakt. Alleen wanneer er successievelijk enige elitaire lieden een kopje kleiner worden/zijn gemaakt, bestaat de kleine mogelijkheid dat angst een leermeester zal zijn.

 12. ik ben heel benieuwd wanneer de eerste onverantwoordelijke verantwoordelijke zich voor een bijzonder tribunaal zal moeten verschijnen met als aanklacht landverraad.

 13. Ja Joost, ik kan het gewoon niet bevatten dat deze mensen elke dag hun stinkende best doen om voedsel te bereiden voor dit soort ‘ondankbaren’. Als je honger hebt of op de vlucht ben dan eet je vrijwel alles wat je maar krijgen kunt. Denk eens terug aan de hongerwinter van 1944. Mensen aten uit vuilnisbakken, raapten gedropt brood op van de grond. Ze overleefden. Maar met deze beelden wordt je keihard geconfronteerd met de werkelijkheid: HET ZIJN GEEN VLUCHTELINGEN maar simpelweg gelukzoekers.
  .
  De gutmensch moet ophouden met hen te voorzien van alle geneugten van het leven. Willen ze een huis? Willen ze eten? Willen ze transport? Willen ze kleding etc. Werk ervoor, maar ga vooral eerst terug naar waar je vandaan komt, want je had het blijkbaar daar niet zo slecht.
  .
  De Europeean wil maar niet wakker worden en de generaties na ons zullen in armoede terecht gaan komen, dankzij het huidige idioot gedrag van de linkse mens. En wij? Wij doen eigenlijk ook niks !!!!

  • Men heeft goede providers. Als vluchteling in spe koop je een mooie IPhone. En die doet het gewoon in land van aankomst, wat het ook wordt. Waar je komt weet je natuurlijk niet als je gedwongen wordt aan boord te klimmen. Enfin, leuk even FB met de familie vanaf het strand.
   .
   Over facturen worden dus kennelijk geen vragen gesteld bij afsluiten abo, vast adres niet nodig. De intercontinentale dekking is uitstekend. Maar ik kon niet eens mail checken in Slowakije, Europa, en voor even e-mail in Oostenrijk betaalde ik een hoofdprijs. Toch raar. Arme vluchtelingen uit vreselijke landen die uitstekende abo’s met all-in buitenland-plan kunnen afsluiten.
   .
   ISIS is ook al zo knap. Een gigantisch gebied in handen, maar telefonie en internet werken uitmuntend. Men heeft kennelijk eigen providers, want geen enkele internationale provider zou er willen zitten. Toch? En bommen op infra zijn achterhaald.
   .
   Koefnoen. Niet grappig maar grotesk, pervers. Politici&media lullen lekker mee.

 14. Totale degeneratie van de Gutmenschen en van vrijwel alle media. Het wordt te krankzinnig voor woorden. Gezond verstand is haast niet meer te vinden.
  Mensen wordt wijs gemaakt dat ze nazi’s zijn als ze tegen deze massale import van islam, achterlijkheid en criminaliteit zijn.
  Er is sprake van een Goebbelsachtige HETZE van de media. ONGEHOORD en SCHANDALIG!

 15. We worden geregeerd door politici die onze vijanden zijn geworden,al langer dan we dachten misschien. Maar het land wordt ook bevolkt door mensen, die elkaars vijanden zijn geworden. Er is geen consensus meer over het voortbestaan van dit land.Er is hier een politicus ,die nb bijzonder hoogleraar in iets onzinnigs is,die frank en vrij rondloopt, het onderstaande kon zeggen en met de huidige invasie zijn geluk niet moet op kunnen.
  ‘Wie zijn wij om een eerstgeboorterecht uit te oefenen, hoezo is Nederland voor zijn inwoners? Iedereen heeft recht op dit stukje aarde,waarom zouden wij, toevallige inwoners, daar enig bijzonder recht op doen gelden?’ Jacques Wallage, PvdA.
  Dit is de onderliggende destructie ideologie van multiculturalisten en eurofielen van PvdA tm SP en van CU tm VVD.

  • Met je eens, maar nu zou je aan diezelfde Wallage de vraag moeten voorleggen:
   .
   “Wie zijn jullie, inwoners van Saoudie Arabie, die het eerstgeboorterecht uit oefenen, hoezo is de olie in dit land alleen van jullie? Waarom moeten wij ervoor betalen? Wij halen het toch uit de grond en die grond is toch van iedereen?”.
   .
   Wedden dat hij niet weet wat te zeggen. Maar Wallage is niet de enige. Het wemelt in het westen van dit soort idioten, die puur zelfdestructief bezig zijn. Je treft ze voornamelijk aan de linker zijde van het politieke spectrum aan. En bovenal zijn het Pvda idioten aangevuld met Groenlinksers en Debielen66.

 16. De logica van Wallage is dezelfde als die van onze voorouders die de zee overstaken en in andere werelddelen belandden. “Iedereen heeft recht op dit stukje aarde, niet alleen de mensen die er wonen. Dus wij ook.”
  .
  Men is actief bezig de wereldbevolking te mengen om nationlistische gevoelens tegen te gaan en macht te vergaren en te centraliseren. Cultuur, vrijheden en inzichten, och… Die mogen op het altaar van de maakbare samenleving. Alsof de mens een onbeschreven blad is, een robotje. Alsof cultuur niets meer dan volksdansen is.
  .
  Brood en spelen. Verdeel en heers. Zelfgenoegzaamheid. Hoogmoed. IJdelheid. Hebzucht. Ignorantie. Arrogantie. Verwaandheid. Vleugje religie. Recipe for disaster.

 17. Stel dat de vluchtelingen echt alleen vrouwen, kinderen, en ouderen waren. En dat er een groepering in Europa was die ons wijs zou maken dat het allemaal gevaarlijke jonge mannen waren, dan zou dat nog enigszins begrijpelijk zijn: Omdat men het land niet wil opzadelen met zoveel kosten voor opvang.
  Maar nu is het precies andersom. Het zijn daadwerkelijk allemaal militante jongeren. Wat is in vredesnaam de beweegreden van onze media om een volkomen valse voorstelling van zaken te geven? Wie heeft daar belang bij? Het is bizar!

  • Ik wil geen aluhoedje zijn, maar ik kom keer op keer op hetzelfde uit. Iets wat al 20, 25 jaar aan de gang is.
   .
   Het is online te vinden op relatief betrouwbare sites, het is te vinden bij kritische journalisten. Maar mijn ogen gingen voor het eerst open toen Fortuyn werd geliquideerd en een onbekende Balkenende naar voren werd geschoven, werd eerst gesouffleerd door Donner.
   .
   Toen normen en waarden ineens een speerpunt werden, toen preutse kuisheid een nieuw leven werd ingeblazen, toen CIA foltervluchten Nederland aandeden, zonder dat ook maar iemand in Den Haag er iets van zei. Toen godslastering weer op de agenda kwam. Toen de premier zei dat je zonder religie niet kunt functioneren. Toen de EU Grondwet tot stand kwam “want God was toegevoegd, dat wilde we”, aldus de premier.
   .
   En het gaat maar door. Humanistisch seculier links is weg, geschiedenis herschreven. En massamigratie. Geen uitnodigingen nu, maar het verhaal “gut, ze komen in boten”
   .
   http://pastebin…

 18. Dit is de facebook van Basheer Alturk: https://www.facebook.com/basheer.alturk/photos
  Hij is geboren in Syrie, maar zijn laatste woonplaats was Dubai.

  Hier is Basheer Alturk in de NOS-reportage: http://nos.nl/artikel/2054199-acht-uur-lopen-naar-hongarije-dat-red-ik-nooit.html

  Tegen de goedgelovige NOS-journalist vertelt hij dat Syrie een enge film is en dat hij nu zijn lot in eigen hand neemt en voetballer in Duitsland wil worden. Maar Basheer blijkt de hele oorlog in Dubai te hebben gewoond: https://twitter.com/basheer_alturk/

 19. Breinbrouwsels

  27 augustus 2015 op 14:23

  We leven hier in een emocratie waarvan de ultieme uiting het jankrecht is met het uitwringen van een slipje bovenop een viaduct waar het zwart ziet van de sprinkhanen met een vlieg op de neus en politici met pinkende tranen en gebroken stemmen als het hoogst haalbare. Ja, dan krijg je vanzelf ook van die blèrjournalisten als blinde paarden zonder hersens. Man, man, man, man.

 20. In de Telegraaf van vandaag staat weer eens een mooi artikel over die “vluchtelingen” van een heuse journalist; ” Mijn hart huilt als ik dit zie” Een totaal wezenloos verhaal geschreven door een blind paard zonder hersens.

 21. Breinbrouwsels

  27 augustus 2015 op 13:37

  Er zijn nog maar weinig mensen over die door al dat geïndoctrineer nog in staat zijn om de werkelijkheid te (willen) zien. Kinderen die 20 uur per dag naar de avonturen van Bob de Bouwer zitten te kijken en daardoor alleen nog maar in de bouw willen werken als de baas Wendy heet. Het is hier een leuk land alleen zou er eens een ander volk in moeten.

 22. Gisteren was er in Nieuwsuur en op het NOS-journaal een reportage over vluchtelingen die van Servie naar Hongarije aan het vluchten waren. Er was een oude opa op krukken in de reportage die tien uur gelopen zou hebben, maar die bleek een rolstoel te hebben in een andere nieuwsbron.

  Ook waren Rafiq Muhedin en Basheer Alturk in de NOS-reportage te zien als hoopvolle vluchtelingen uit de hel die Syrie heet. Dit, terwijl in werkelijkheid de oude opa in rolstoel Rafiq Muhedin heette en Basheer Alturk uit de Verenigde Arabische Emiraten bleek te komen.

  Check de totale debunk van de NOS-propaganda over de vluchtelingen uit Syrie bij: https://twitter.com/titsme

  Sprookjes vertellen ze op ons Staatsjournaal.

 23. Mahomed de Eerste

  27 augustus 2015 op 12:54

  De vrouw in het filmpje wil de werkelijkheid niet onder ogen zien. Je hoort het haar zeggen: “ik wil het niet weten”. Dit heet cognitieve dissonantie en een belangrijk deel van de Westerse bevolking lijdt eraan. Dat is de reden waarom we steeds dieper wegzakken in de stront.

  • Mevrouw lijdt aan cultuurblindheid. Andere mensen bezien door een diepgekleurde bril, het idee dat iedereen in jouw cultuur past (omdat die stiekum superieur is) en ook graag wil leven volgens jouw opvattingen, fatsoensnormen enz. Politici lijden er ook aan. Men vind het bijv. onbegrijpelijk dat er culturen zijn die uiterst gewelddadig, lomp, primitief zijn. Dan moet er iets aan de hand zijn, zoals achtergesteldheid, armoede of onderdrukking. En dan komt de schuldvraag.
   .
   Culturele blindheid. Het dringt maar niet door dat het relatief pacifistische, open en redelijke karakter van de westerse samenleving in feite een vreemde eend in de bijt is. Tot nog maar enkele generaties terug was men ook hier gewelddadig, lomp, primitief. WO-2 was een dieptepunt en keerpunt. Nie Wieder klonk het, hoewel e.e.a. dunnetjes werd voortgezet in overzeese gebieden. Maar nu is men zo doorgeslagen in pacifistisch maakbaarheidsdenken dat het leger zowat is ontmanteld. Een teken des tijds.

 24. hahah ‘cognitieve dissonantie’ wat weet jij daarover! zo maar iets opschrijven. Op het internet gevonden! En de vrouw in het filmpje verdient wat respect ! Maar een Mohamed is niet beschaafd genoeg om te weten wat respect is!