Open grenzen, dode mensen

Door Joost Niemoller

 

Er komen steeds meer details naar buiten over de meer dan zeventig lijken die zijn aangetroffen in de truck in Oostenrijk. Hoe meer je erover hoort, des te gruwelijker wordt het. Je moet je wel een voorstelling maken van wat zich daar in die ruimte afgespeeld moet hebben. Hoe in vreselijke angst mensen over elkaar heen zouden zijn geklommen, op zoek naar lucht. Beelden over de gaskamers dringen zich op.

En dan komt de vraag naar de schuldigen.

Schuldig zijn natuurlijk de mensensmokkelaars, die, kennelijk ontdaan van ieder empathisch vermogen, mensen opsluiten in ruimten waar geen ontsnappen mogelijk is. Dat gaat op voor deze truck, maar het gaat ook op voor de gekantelde schepen in de Middellandse Zee, waar de mensen verdronken omdat de laadruimten afgesloten waren. Die schepen worden vanuit de Noord-Afrikaanse kust de zee op gestuurd, in de wetenschap dat ze wel ergens gered zullen worden. De mensensmokkelaars kiezen voor de meest krakkemikkige bootjes. Of de ‘ lading’ het redt of niet, hun een zorg.

Waar het om gaat is dat de mensensmokkelaars inspelen op de huidige politieke situatie binnen de EU. De regels zijn heel simpel: Wie over de EU grens komt, is ‘gered’ . In de praktijk wordt niemand teruggestuurd. De illegalen komen automatisch in een peperdure asielprocedure. Zijn ze daaruit, dan zijn ze niet geschikt voor de Europese arbeidsmarkt, en komen ze in een of ander hulpverleningsprogramma en worden ze ondergebracht in huizen, ten koste van de autochtone bevolking. Omdat ze extra gebruik maken van de gezondheidszorg, drukken ze ook nog eens extra op die budgetten. Dat alles leidt tot grote ontevredenheid onder de Europese bevolking, maar omdat in de media en door de politiek de mythe van de ‘vluchtelingen’ wordt hoog gehouden, wordt het lijdzaam en met tegenzin getolereerd.

De truck met de ontbindende lichamen stond al zo’n 24 uur geparkeerd op een vluchtstrook aan een Oostenrijkse autoweg. De bestuurders waren al gevlucht. De truck was, zo las ik in de Suddeutsche Zeitung, vertrokken uit Hongarije, ergens ten zuiden van Boedapest. Men was dus al binnen de EU en passeerde geen gecontroleerde grens. Volgens de autoriteiten, zo las ik, waren de mensen al dood toen ze de grens overstaken. Als dat waar is, moeten ze al vrij snel gestorven zijn, en was er dus heel weinig lucht in die truck. Dat was regelrechte moord.

In Nederland verschijnen er steeds meer zogenaamde migratie-experts in de media die beweren dat er een einde komt aan deze ellende met open grenzen. Dan komen ze gewoon om hier te werken, zo is het verhaal, en gaan ze daarna weer terug.

Maar deze truck passeerde al een open grens. Het doel was niet dat deze mensen veilig moesten zijn, want in principe waren ze al veilig in Hongarije. Of in een van die andere Balkan landen waar ze vandaan moesten zijn gekomen. Het doel was ze te brengen naar het land met de beste sociale voorzieningen, dat wil zeggen in dit geval dus Oostenrijk, of Duitsland.

Wanneer er werkelijk een pro actief opsporingsbeleid was geweest naar die netwerken van mensensmokkelaars, dan zaten deze dus al achter slot en grendel. Hier laat de EU het volkomen afweten. De EU gaat daarentegen ‘mensen redden’ wat in de praktijk betekent ‘mensensmokkelaars helpen.’

De mensen in de truck waren dus niet gestorven als er:

-Grenscontrole was op de grens tussen Oostenrijk en Hongarije. (Dan was deze truck die grens namelijk niet gepasseerd, en hadden ze het dus ook niet geprobeerd.)

-Bekend was dat iedere illegale immigrant werd teruggestuurd.

-Hekken en muren waren opgetrokken rondom de EU buitengrens.

-Een streng vervolgingsbeleid bestond ten aanzien van mensensmokkelaars.

-Er goed georganiseerde opvang in de regio bestond.

De hoofdschuldige achter die meer dan 70 doden in die truck in Oostenrijk is dus de EU. Die voert een moorddadig beleid.

 

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

34 Reacties

 1. Hoi Joost,

  Is het wel eens bij je opgekomen dat mijn deze truck met opzet daar heeft achtergelaten wetende dat al deze mensen een vreselijke dood zouden sterven.

  Wat zou dat doen met de gedachten van de grote menigte denk je?

  En wat zou dat dan doen met de gedachte van de grote menigte tegenover jouw gedachtengoed wat je hier op deze site ventileerd.

  Het is net als met de MH17, wat jij weet als de beste, niets is wat het lijkt.

  Maar vooral niemand is wie hij zegt te zijn.

  • Of dat zich in deze truck helemaal geen mensen zaten maar dat men wilt dat je dat gelooft.

   Who benefits dat is altijd de kry wiestion en zal je altijd bij de werkelijke daders brengen.

   Met of zonder doden.

 2. Breinbrouwsels

  31 augustus 2015 op 11:13

  Het doet, samen met al die massa’s doden die er alleen al in de afgelopen paar weken te betreuren waren, sterk aan valse vlaggen denken waarmee de publieke opinie weer de goede kant uit gestuurd wordt. Ik heb overigens nog niks over een herdenking op een viaduct gehoord.

 3. Martien Pennings

  29 augustus 2015 op 21:11

  Geweldig en haarscherp stuk.

 4. Vroeger had je ook Afrikaanse slavenhandelaren die hun vijanden maar wat graag verkochten aan de blanken. Eigenlijk is het daar in honderden jaren nog niet veranderd. Nog steeds heb je de slavenhandelaren, alleen heten ze nu “mensensmokkelaars”, omdat we natuurlijk al laaaaaaaaang geen slavernij meer hebben in de moderne wereld.

 5. Terwijl de oplossing eigenlijk vrij simpel is gaat de toestroom gewoon door.
  De linkse correcte burger denkt dat hij helpt,op korte termijn,maar het is gewoon asociaal.De meeste die hier komen wacht een leven in ghetto’s waar de criminaliteit loert en waar geen perspectief is.
  Dus eigenlijk is het asociaal die mensen te laten komen maar het belachelijke korte termijn gevoel van de goedmensch wordt gestreeld.

 6. Alsof wij, de EU nog niet genoeg problemen met vluchtelingen hebben: Lees Der Spiegel “Gegen Rücknahme von Flüchtlingen: EU will Afrika mehr als eine Milliarde Euro anbieten
  Nu gaat de EU ook nog een propaganda zender op Rusland richten http://www.hpdetijd.nl/2015-08-29/europa-verklaart-rusland-informatie-oorlog/ Stel dat het lukt en dat al die Russen hun paspoort weggooien en op weg gaan naar het dicht bijzijnde EU land en dan verder naar Duitsland.
  Ooit in de jaren 60 las ik het apocalyptisch boek “de menselijke springvloed” Waarin beschreven werd hoe miljoenen mensen uit het Oosten oprukte naar het rijke westen Voila

 7. Bas Waarin las je dit bericht? dat interesseert me

  • Breinbrouwsels

   29 augustus 2015 op 16:00

   Mogelijk heb je hier iets aan http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2015/07/700-million-question-malaysia-pm-survive-150709080222035.html

   • Breinbrouwsels

    29 augustus 2015 op 16:08

    En zelfs 1 hele mededeling in NL : http://www.z24.nl/bijzaken/premier-maleisie-maakt-628-miljoen-euro-over-naar-eigen-bankrekening-572832 zou hij iets tegen Rutte hebben gezegd? Dat hij zijn stenen al op het droge heeft?

 8. In nu.nl.
  Deed een check, en drie keer raden. Juist.

 9. Slechte mensen die zichzelf Goed voelen op deze planeet zijn de oorzaak van veel problemen. Lang geleden moest er vuur en zout uit een hemel komen om het zootje te verwijderen als planeet bewoners. Lees net dat Maleisië bevolking er achter gekomen is dat hun onderste steen baas 625 miljoen euro op zijn lopende rekening gestort kreeg. Gestolen zeggen de mensen . Hij zegt een cadeau. Het is maar hoe je het bekijkt. Een beloning voor MH 17 zwijgen, hoe zou je dat nou moeten noemen. Vrienden, goed mensen, onder elkaar, delen cadeautjes uit. Net Nederland, waar Goed mensen Uw voordeur gebruiken om er beter van te worden.

 10. Ik reageer ook wel eens maar ik word er zo moedeloos van.
  De mensen klagen dat ze naar de voedselbank moeten maar doen niets .Nu ook weer al die asielzoekers .
  Als ik toch naar de voedselbank moest ging naar het binnenhof en donderde ik de ramen in
  Ik zou schreeuwen wel alles voor hun en mijn kinderen niet .Dit pik ik niet langer ik zou opstand maken net zo lang tot ze luisterden .
  Al kwam ik in de gevangenis mijn kinderen gaan voor.

 11. “Pics or it didn’t happen”, dat is wat ik van journalisten vernam, toen ik twintig jaar geleden beroepsmatig in oorlogsgebied verkeerde. Hetzelfde geldt nu nog steeds: laat “ons ongeinformeerde Nederlanders” maar eens zien waar al die honderden lijken zijn. Zelfs Joost Niemöller doet helaas geen moeite meer, om bewijs te leveren, dat er plusminus vijftig lijken in een kippenvrachtwagen lagen, dat er plusminus vijftig lijken in een machinekamer van een mediterrane vissersboot lagen, dat er plusminus vijftig lijken in een witte zeecontainer aan boord van de Poseidon lagen. Allemaal sprookjes van de EU machthebbers, want die zogenaamde “slachtoffers” bestaan helemaal niet. Het is slechtsverwaarloosbare propaganda van de azieligheidsindustrie, om de EU belastingbetalers week te maken nogmaals de portemonnee te trekken.

  • Alpi jouw emoties houden geen rekening met de autochtoon en is zeer eenzijdig emotiegericht. Ik kies voor de ratio en m.i. velen op deze site.

 12. Breinbrouwsels

  29 augustus 2015 op 09:00

  De aantallen valse vlaggen Stapelen zich inderdaad op. Van iedereen en z’n moeder hebben ze onmiddellijk foto’s en filmpjes op het internet staan en voor deze is de fotosoeper van dienst nog op vakantie. Deze berichten verschijnen altijd als er weer eens iets op handen is zoals een een rechtzaak of een toespraak voor de Verenigde Nazies door een Zwartepietenmuts of een Timmerfransjankert. Zie de ophef die er nu weer over de nertsenhandel gemaakt wordt omdat er een uitspraak van een rechtbank aan zit te komen. Voorafgaande propaganda om de zieltjes in de Omo te zetten. Die vriend van Adolf H., jeweetwel, Joseph G. zou er stinkjaloers van zijn geworden.

 13. Door de diverse lentes die we met dank aan de VS en GB, ondersteund door anderen, hebben bewerkstelligd, is er sprake van destabilisatie van vele landen. dat is in mijn ogen bewust gebeurd. Turkije en de VS spannen samen om de Balkanroute door de economische vluchtelingen te laten gebruiken. Het voormalig Oostblok wordt totaal gedestabiliseerd om daar VS-vriendelijke regeringen te krijgen. Dat Rusland tegelijkertijd een tik krijgt is mooi meegenomen. De hegemonie van de VS en Turkish stream daar gaat het om. Daar zullen vele slachtoffers voor vallen. We zijn ook door TTIP en de wetgeving van Plasterk c.s. (bulkinterventie qua ict door AIVD c.s.) – zie reactie Tele2 -volledig overgeleverd en dat enkel ten gunste van bepaalde groepen. Koot en Bie zeiden het gekscherend: verneuk de massa, grijp de kassa.

 14. De EU vindt dat het tijd wordt de tegenstanders van de EU keihard aan te pakken, door hun wijken te laten overstromen met mensen die hun manier van leven niks vinden en door het creëren van nieuwe onoplosbare problemen waardoor meer EU nodig is.
  De staatsmedia zijn getraind om middels vooral goed getimede emotionele chantage en leugens de mensen lam te maken. Staatsmedia en elite zitten in een vernietigingsmode. De opgebouwde haat tegen de kiezer die blijkbaar geen boodschap heeft aan decennia politiek correcte leugens van de staatsmedia moet nu maar voelen.

  Vooral omdat door internet het steeds moeilijker wordt opstandige politici via karaktermoord en aanzetten tot haat door demoniseren of uitgelokte moordaanslagen kapot te maken, waarnaar geschreven wordt over Begrijpelijk geweld, wat weliswaar niet valt goed te praten. De media verliest zijn macht. Nieuwe hardere middelen moeten worden ingezet om de bevolking eronder te krijgen.

 15. david_rolinger

  28 augustus 2015 op 17:29

  Prima stuk van Joost en de conclusies staan als een huis. Alleen erg jammer dat Joost voor een relatief kleine parochie schijnt te prediken. Het is ook vrij logisch dat de meeste autochtonen er totaal geen probleem mee hebben. De meeste mensen zitten in een koophuis en derhalve blijft het in die buurten een ver van mijn bed show. Alleen de volksbuurten worden weer overladen met een nieuwe nauwelijks integreerbare groep afrikanen en syriers. Dit is echt een zeer groot deel van het probleem. Er zijn gewoonweg teveel mensen met een eigen huis en die zullen vrijwel geen gevolgen ondervinden omdat de gelukzoekers nu eenmaal alleen voor sociale woningbouw in aanmerking komen. De groep met mensen die dus geen zin hebben in het nog meer binnenhalen zal dus relatief klein blijven. (wel groot maar nooit of niet snel een meerderheid). En zo gaan we dus met z’n allen een verschrikkelijke toekomst tegemoet.

 16. De EU is schuldig omdat ze nu nog steeds geen plan van aanpak hebben Nog steeds geen Flits opvang hebben nog steeds niet de impact van het probleem willen zien.
  Het is natuurlijk vreselijk wat daar gebeurd is in die vrachtwagen, maar ook op al die gekantelde boten en ingesloten mensen in de ruimen van een schip Onze haren rijzen ten bergen om deze machteloosheid Zijn onze bestuurders wel de juiste mensen om in geval van nood, en het is nu nood, met adequate maatregelen te komen i.p.v. de ene na de andere bespreking . Vergeet ook niet alle mensen die het gehaald hebben zullen jaren moeten wachten in kampen en we weten dat >80% afgewezen wordt Die gaan niet terug maar blijven hier in de illegaliteit in de parallelle wereld van illegalen Die ook een woning krijgen en ook werken en zorg krijgen en recht hebben op het minimum inkomen

 17. De media vervullen op dit moment de kwalijkste rol. In plaats van de regentenkliek in de EUSSR en in NL aan te vallen wegens hun gore landverraad en hun door en door slechte beleid, maken ze propaganda voor de bendes gelukzoekers. Gisteren éénvandaag ( van AVRO-TROS: net zo links als VARA ) gezien: wilde ons laten geloven dat de huidige aantallen immigranten GEEN probleem zijn. Over cijfers werd gelogen: aantallen van “een paar honderdduizend”. Hoe kan dit als alleen Duitsland al 800.000 gelukzoekers verwacht. De huidige maandaantallen geven op jaarbasis al enkele MILJOENEN aan.
  Toch zijn de media nog wel te treffen: opzeggen krantenabonnementen en opzeggen TV gidsen. Dat is toch wel het minste.
  Ook bombarderen met telefoon, post, mail. Maak ze gek.

  • Breinbrouwsels

   28 augustus 2015 op 17:08

   En de bedrijven die in die kranten en andere media adverteren levenslang boycotten en dus geen inlegkruisje meer kopen; neem maar weer een ouwe luier zoals vroeger.

 18. In dit geval zorgde de EU dus voor minder,minder,minder.
  Echter de criminele politiek van de EU zorgt voor de vernietiging van de sociale stelsels, de gezondheidszorg en de volkshuisvesting voor de autochtone bevolking.
  Kennelijk moet alles kapot sneuvelen om de nieuwe EU heilstaat te kunnen stichten met een andere bevolking.

 19. hetgebruikelijke

  28 augustus 2015 op 16:33

  Verlopig zijn ze aan de macht en doen ze wat ze willen en worden er ook nog eens rijkelijk voor beloond.

 20. Er komt een dag dat de gewone politcus niet meer gelooft in die gevaarlijke onzin die uit Brussel komt.
  Er komt een dag dat er afgerekend wordt met de huidige totaal corrupte politieke elite. Men weet dit, daarom hebben deze EU plitici zich afgeschermd met politieke immuniteit. Dit zal niet voldoende blijken te zijn. Misdaad loont namelijk niet.

 21. Mahomed de Eerste

  28 augustus 2015 op 14:16

  Voor Merkel, Frans Timmermans en de andere oekazen van de EU is bovenstaand lijstje helemaal geen prioriteit. Wakkere autochtone Europeanen die in verzet komen tegen de lulligheid van het Europees non-beleid in deze affaire en de gevolgen ervan voor hun eigen leven, al die Nazi’s, die xenofobe rechtsextremisten, dát is het grote probleem, en dát moet zo snel mogelijk de kop worden ingedrukt.

 22. Een vrachtwagen tussen Neusiedl en Parndorf, 50-70 doden maar geen lijken te zien. Bestaan die 50-70 lijken wel? Het Zweedse kustwachtschip Poseidon in Palermo, 52 doden maar geen lijken te zien. Bestaan die lijken wel? Een vissersboot, 49 doden in de machinekamer maar geen ijen te zien. Betaan die 49 lijken wel?Het lijkt wel een zieligheidsoffensief van de asielzoekersindustrie. De MSM manipuleren vrijwel alles op dit gebied schaamteloos om het volk een rad voor ogen te draaien. Zolang de lijken niet getoond worden, is niet aan te nemen, dat het werkelijk gebeurd is. Eerst zien, dan geloven.

  • david_rolinger

   28 augustus 2015 op 17:21

   Dit was ook direct mijn gedachte ook al zou je denken dat het wel heel erg complotterig klinkt.

   • Ja, mee eens en ik vind het heel erg, dat het al zover gekomen is door de onbetrouwbare institutionele media en politiek, dat zulke gedachten opkomen.

 23. Er bestaan, in Europa althans, duidelijke regels ter voorkoming van het schaamteloos fotograferen en publiceren van zulk materiaal. Zeker als het onderzoek nog niet afgerond en dan nog… is dat niet bekend inmiddels? Is al heel lang zo.

  Wat dan overbijft is samenzweerderig denken met een luchtje van holocaust, 9-11 of MH-17 denial en dat soort gevoelens: het doelgericht negeren van simpele verklaringen om het maar iets duisterder en angstwekkender te maken.

  Maar goed, ik ben het wel helemaal eens hier met Niemoller, de EU is bijna geheel verantwoordelijk voor deze doden, door haar krankzinnige passieve beleid terwijl de contouren van deze zich voltrekkende ramp al heel lang duidelijk zijn. En de oplossing heel simpel is: jezelf heel onaantrekkelijk maken voor mensen om huis en haard te verlaten, ook al is het een brandhaard. Een hek is onpraktisch maar keihard terugbrengen naar eventueel een stuk land dat je dan maar eerst bezet als “no fly” zone.

 24. Helemaal mee eens!

 25. De EU is een abstracte eenheid, waar de ambtenaren in een zwembad met geld dobberen. Voor de politiek geldt uiteraard hetzelfde.