Rutte knock-out.  Maar in Dresden en Macedonië zien we de eindstrijd.

Door Joost Niemöller

Gisteren zag ik weer eens zo’n Telegraaf promofilmpje van Mark Rutte langskomen. Onze premier op Sail. Rutte is nu helemaal Balkenende geworden, als u zich die nog herinnert. Hij kraait maar wat. Waar Balkenende met zijn geheven vuistje iets riep over de VOC mentaliteit, daar piept Rutte nu over de zegeningen van de globalisering, waarvan je je zo bewust zou worden met al die prachtige schepen om je heen. Nederland zou door de globalisering en de open grenzen de wereld kunnen redden!

Right.

De dag ervoor had een moslim gebruik gemaakt van de door Rutte aanbeden open grenzen door bijna een halve Thalys uit te moorden. Overal deze zomer zien we hoe door de zegeningen van de globalisering horden Europa overspoelen. Bij het tegen de zin van Rutte door Wilders aangevraagde Kamerdebat realiseerden we ons weer eens dat de zegeningen van de globalisering ons duidelijk maken dat het Nederlandse volk moet betalen, betalen, betalen voor de winsten van de grote banken inzake bijvoorbeeld Griekenland. Waar we binnenkort Oekraïne aan mogen toevoegen, gezien dat ellendige associatie akkoord.

En daar stond het mannetje Rutte waar eerst het mannetje Balkenende stond, en waar nu weer het mannetje Pechtold in de coulissen opgewonden staat te springen. Mag ik? Mag ik? Mag ik? Want als het om naaien gaat, worden al die mannetjes opgewonden.

Vandaag stampte Wilders Rutte knock-out in de peilingen van Maurice de Hond. Zie hier. Daar heb je verder geen vragen meer over.

 

Nog even een paar citaten uit de begeleidende tekst van De Hond:

De motie van afkeuring, die de PVV tegen de regering heeft ingediend, wordt door ongeveer de helft van de Nederlanders gesteund. De meeste steun zien we bij de PVV en SP kiezers, het minst bij D66.

 

De opstelling van de VVD wordt door de meeste kiezers negatief beoordeeld. Bij de VVD vindt 47% dat.

 

Ten slotte is de vraag gesteld of men Mark Rutte na de volgende verkiezingen weer als premier zou willen hebben. Dat is slechts 18%. Ook van de VVD-kiezers uit 2012 zegt 47% nee.

 

Rutte kondigde deze week nog aan dat hij door wilde voor de volgende ronde. Maar hij ligt plat en ziet sterretjes.

En nu? Krijgen we nu premier Pechtold? Ik vrees met grote vreze.

De grote vraag is wanneer het eindelijk tot de Nederlandse bevolking gaat doordringen dat de globalisering en de open grenzen geen zegen zijn, maar onze ondergang. Ik was daar vroeger positief over gestemd. Maar het globaliseringgeloof is hardnekkigger dan ik had gedacht.  Misschien wel omdat ieder geloof uiteindelijk taai is. Het zal uiteindelijk de werkelijkheid zijn die het schip doet keren. De werkloosheid. Het geweld door de immigranten. De totale chaos en de Europese oorlog tussen de oorspronkelijke bevolking en de nieuwkomers. Het zal niet prettig zijn. We zien het begin aan de grenzen van Macedonië en in Dresden , waar rauwe Duitsers het gevecht aangaan met de politie.

In Macedonië komen de nieuwe aanslagplegers op treinen binnen. De aandacht van de pers richt zich op die verschrikkelijke ‘neonazi’s’ die in Dresden voor het zoveelste nieuwe opvanggebouw een verbeten strijd voeren voor het behoud van onze cultuur.

Dat is het echt verhaal waar we nu in zitten.

De grote vraag is natuurlijk niet of het mannetje Rutte binnenkort wordt ingeruild voor het mannetje Pechtold. De grote vraag is wie er uiteindelijk gaat winnen in de bloedige strijd die ons te wachten staat. De strijd om het voortbestaan van de Europese beschaving.

De eindstrijd? Misschien wel.

Kijk eens naar deze beelden die de jonge Duitse journalist Billy Six maakte aan de Macedonische grens:

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

27 Reacties

 1. @robbertdeberk:

  Misschien kunt u uw reacties eens ontdoen van uw kinderachtige neiging om een soort gelijk uit het bashen van Joost op te diepen.Dit soort herhaalde persoonlijke aanvallen of verwijten stel ik niet op prijs. Joost bewijst al jaren geen naïveling te zijn en doet naar mijn idee heel zinvol kritisch journalistiek werk

 2. Goh Joost,

  begin je nu dan eindelijk in te zien dat de islam geen godsdienst is en alle politici criminelen??

  Het duurt allemaal wel erg lang.

  Meer dan 3 jaar geleden voorspelde ik je reeds wat de gevolgen zouden zijn van het gedrag van deze criminelen en deze vreselijke ideologie.

  Maar je was naïef en dacht dat het allemaal wel mee zou vallen.

  Tja het valt niet mee en sterker nog het valt helemaal niet mee.

  We zijn op weg naar bloedvergieten dagelijks.

  Maar voor alle duidelijkheid niet door de aanhangers van de ideologie, want die doen gewoon wat ze zeggen dat ze gaan doen, maar door degene die het mogelijk hebben gemaakt.

  Al die criminelen in Den Haag en al die criminele ambtenaren in de rest van Nederland.

  Het is als een kankergezwel, maar helaas nu zo ver uitgezaaid, dat de dood op termijn het enige is wat rest.

  En neen Joost ik ben geen pessimist en ook geen naïeveling zoals jij.

  Groet,

  John

 3. Om terug te luisteren…en te huiveren..( let op: schokkende uitspraken )

  Npo 1 tussen 08.00 en .8.30

  Wat Pechtold vindt van het vluchtelingen/immigratieprobleem…

  Ja ja met Pechtold leveren we ons zelf uit met de snelheid van het licht

 4. Er zal inderdaad chaos en mogelijk oorlog uit voortkomen. HELAAS, het is niet anders. De grote zwijgende meerderheid, ook in ons land, zal er ook mee te maken krijgen, niemand zal worden gespaard. Velen wonen nu nog prettig in voornamelijk witte wijken, maar wat nu als plotseling die ‘bezetters’ ook die wijken binnentrekken en daar de huizen gaan claimen, met geweld? Dan is het dus al te laat en heb je de totale chaos te pakken. De overheid, ambtenaren, parlement en regering hebben dit gefaciliteerd. Vergeet u dit nooit !! We zullen er mee moeten dealen, want de situatie zal zich voorlopig niet verbeteren maar juist wel verslechteren. En we zullen eens kijken hoe ‘bestuurlijk Nederland’ gaat reageren als dus ook zijzelf direct betrokken gaan worden in deze chaos.

 5. g.h.m.leferink

  24 augustus 2015 op 01:09

  ‘Peter1896’: Met je zin: ‘Ik zie de onderweg zijnde profiteurs zeker als een groot gevaar, maar groter gevaar zijn de Pechtolds, Buma’s, Rutte’s, Ploumens, Klavers…..’ ben ik het helemaal eens. Maar het is in de geschiedenis al zo vaak voorgekomen: men ziet het gevaar pas als het te laat is. De Britten kozen, nog nèt op tijd, op 10 Mei 1940 (ja, de dag dat ‘de Germanen in ons land kwamen’, Winston Churchill als premier. En lieten eindelijk die Jan Slapdrol, Neville Chamberlain, met zijn “Peace in our time”, in zijn sop gaarkoken . Maar wàt een moeite heeft het gekost, o.a. 60 miljoen doden, om tenslotte die Adolf op de knieën te krijgen…… Helaas was toen, Mei 1945, de voorspelling van Churchill al helemaal uitgekomen. Die van “Bloed, zweet en tranen!”
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. g.h.m.leferink

  24 augustus 2015 op 00:44

  Cale: ‘Er waren een paar Amerikanen en een Engelsman voor nodig die de moed hadden die terrorist aan te pakken. De Fransen en Belgen in die trein deden dit niet. Je zou je kunnen afvragen waarom…
  Ik heb veel gereisd in mijn leven en heb veel met Amerikanen gewerkt. Ik heb niets tegen een Amerikaan in het algemeen maar ik verafschuw hun buitenlandse politiek. In hoeveel landen hebben ze regeringen tot aftreden gedwongen? Hoeveel oorlogen hebben ze gevoerd na WW2 (terwijl ze er niet een gewonnen hebben) en waarom? Hoeveel mensen levens heeft dat gekost? Zodra Washington of de NAVO mensen ombrengen met bombardementen is dit een normaal gegeven. Zodra een ander land dit doet, is het een schandaal en niet toegestaan. ‘
  Hiermee ben ik het 100 % eens! Bedankt!
  Met nog een aanvullende opmerking: Het waren Militairen die ingrepen. Stel je voor dat het onze ‘progressieve’ of EU-politici geweest waren…….
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 7. g.h.m.leferink

  24 augustus 2015 op 00:34

  Niemand hier is tegen het helpen van mensen in nood, maar waarop komt ‘Slinks Links’ nooit op de gedachte om de om hulp vragende mensen te helpen in de Eigen Regio? Heeft Juliana dan in haar Troonrede (1948 of 1950) voor doven gesproken? Toen ze zei: “Nederland is vol, ten dele overvol”? Laat ik het zo zeggen: ‘Het enige wat men leert van de geschiedenis is dat mensen nooit van de geschiedenis leren.” Wat ik aanvul met: “En gluiper-politici al helemaal niet, totdat de enquêtes hun stemmenverlies voorspellen.”
  Nog eens benadruk ik dat de Oorzaak van de Ellende ligt bij de te hoge Achterbaksheid-coëfficiënt van die politici. Aangevuld met veel te veel Lafheid! Dat wil niet zeggen dat ik tegen Links ben, alleen ben ik falikant tegen Slinks-Links, zoals ik dat ook tegen Slinks-Rechts ben.
  Voorbeeld: ik was 100 % voor Willem ‘Eerlijk’ Drees en ben 100% tegen Wim ‘Slinks-Rechts’ Kok.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 8. Ik denk,dat meer dan voorheen de onderlinge tegenstellingen tussen de delen van de autochtone bevolking in Nederland het probleem zijn. Trouwens ook elders. Ik zie de onderweg zijnde profiteurs zeker als een groot gevaar, maar groter gevaar zijn de Pechtolds, Buma’s, Ruttes, Ploumens,Klavers kortom alle leiders én stemmers van en op de Eenheidspartij. Ik zie niet hoe je deze bedriegelijke levensgevaarlijke ‘elite’ zonder stevige duw uit het zadel kunt krijgen. Men is volledig Europeeswijd onder leiding van dat gekke wijf Merkel bezig om zoveel mogelijk de voormalige Westerse democratische samenlevingen kapot te maken in een roes van superieure politiek correcte eigenwaan. Politieke correctheid zal meer slachtoffers maken op den duur dan het nazisme en het communisme. Er komt een moment mensen met die verantwoordelijken willen afrekenen,ook als het te laat is,en dat zullen de rivieren van bloed zijn. 24 PVV-zetels vind ik overigens een grove belediging,gezien de urgentie.

 9. Dat wij als kikkerlandje met een mega staatsschuld die per seconde met een kleine 500 euro groeit, en een samenleving die nog nooit zo verdeeld is geweest de wereld kunnen redden, zijn uitspraken die alleen uit de mond va een krankzinnige kunnen komen. Deze krankzinnige plaats laten maken voor iemand die nog veel gestoorder is (Pechtold) zal ons alleen maar van de regen in een stortbui brengen. En het volk kijkt er naar en laat zich gedwee door deze krankzinnigen naar de slachtbank leiden.
  De legendarische woorden van Pim Fortuyn: “Ik sta voor dit land, wat we hier in 5-6 eeuwen hebben opgebouwd. We hebben hier een 5e colonne van mensen die dit land naar de verdommenis willen brengen.” Pim doelde hiermee op de moslims. Maar het wordt ondertussen steeds duidelijker dat de mensen die dit land (en de rest van Europa) naar de verdommenis willen brengen onze eigen politieke leiders zijn..

 10. Hoe dan ook blijft het ongelofeloos dat de VVD nog steeds virtueel op 21 zetels staat.
  Waarom kelderen ze niet tot 9 zoals de PVdA of liever nog verder.Blijkbaar zijn er een hoop mensen nog niet uit genaaid met Rutte.

 11. http://www.scientias.nl/in-naam-van-god-de-oorsprong-van-religie-en-geweld/

  De zingeving van oorlogvoering
  Chris Hedgens, oorlogscorrespondent voor The New York Times en gequoteerd in het boek van Armstrong is van mening dat onze reactie op geweld nog steeds voortleeft in onze aard. “Oorlog maakt de wereld begrijpelijk, een zwart-wittableau van zij en wij. In een oorlog wordt het denken tijdelijk buiten werking gesteld, vooral het kritisch denken over jezelf. Iedereen maakt zich ondergeschikt aan de ultieme inspanning. Wij zijn één. De meesten van ons zijn bereid oorlog te accepteren zolang we deze een plaats kunnen geven in een geloofssysteem dat het komende lijden voorstelt als iets wat noodzakelijk is voor een hoger doel, want mensen hebben niet alleen behoefte aan geluk, maar ook aan zingeving. En tragisch genoeg is oorlog soms de krachtigste manier in een menselijke samenleving om zingeving te bereiken.”

 12. Het is goed mogelijk dat Rutte inmiddels in de touwen hangt door voornamelijk zichzelf buiten gevecht te liegen. Echter, het maakt niet zoveel uit. Zoals we allemaal weten zijn er eigenlijk maar twee partijen, voor de EU en tegen de EU. Tegen de EU zijn de PVV en VNL, dat zijn 26 zetels. Daar kun je dan met de nodige goede wil de SP nog bijzetten voor 48 zetels, wat nog altijd niks voorstelt.

  VVD + PvdA + CDA + D66 + GL + CU hebben 79 zetels en daar kan nog wat klein grut van het een of ander bijkomen zo mocht dat nodig zijn. Er is geen politieke oplossing en dat is maar goed ook; want als de politiek het probleem is, dan gaat de politiek het ook niet oplossen. Een veel grotere kans biedt de totale ineenstoring van het financiele systeem, daar lijken we niet ver vanaf te zijn, waarna de staat geen macht meer heeft en de burger daadwerkelijk het heft in handen kan nemen.

  • Maar wie is die daadwerkelijke burger dan? Geef eens een hint?

   • @Cale
    De zwijgende meerderheid wiens voorkeuren door de politiek genegeerd worden. Als ik het goed begrijp is ongeveer driekwart van de bevolking tegen massa-immigratie, wat dan weer niet tot uiting komt in hun stemgedrag. Waardoor je gaat denken dat ze of niet weten wat ze zeggen, of niet weten waarop ze stemmen, of dat verkiezingen niet meer zo eerlijk verlopen.

    Hoe dan ook. Als de overheid wegvalt, kan deze zwijgende meerderheid minder makkelijk gemuilkorfd en overruled worden.

    • Ik ben het met je eens dat hoogstwaarschijnlijk een grote meerderheid onder de bevolking tegen die migratie golf is. Maar toch, wat ik al eerder opmerkte; toen Wilders “minder” riep, moest de politie voorgedrukte aangifte formulieren uitgeven tbv de duizenden brave burgers die aangifte wilden doen. Ik hou mijn hart vast. Er is heel erg veel politieke correctheid in NL.
     Die gekozen regeringsleiders van ons hebben het prima voor elkaar. Het gros van het volk moppert wat en vindt het verder wel best. Stel je voor dat je gaat protesteren met het risico opgepakt te worden door de politie. Schande voor de familie, vrienden en buurt. Zo werkt het. En Rutte weet dit drommels goed.

 13. g.h.m.leferink

  23 augustus 2015 op 17:32

  Deel 2.
  Verder Pamela aan het woord: “De Nederlandse pers schnabbelt massaal bij voor de Wiardi Beckman Stichting. Politieke partijen geven bakken met geld uit aan journalisten die strategieën voor ze bedenken. Ze adviseren politici om nieuws te lozen op de dag dat de bombardementen op Irak beginnen. Dan verzuipt het! Dat is dus echt waar. Ja-haa, dat gebeurt! Het rapport van de Bouwfraude-enquéte verscheen op de dag dat de bombardementen begonnen. Niemand heeft het gemerkt. Ik las een heel klein stukje. Daarin stond: ‘Jorritsma en Netelenbos komen er slecht af in rapport. En daarmee was de kous af. Gôh, wat zullen Jorritsma en Netelenbos blij zijn geweest.”
  En als ik dan in mijn eigen omgeving hoor dat de meesten nog steeds geloven in dat wat dat ‘Halve Waarheden en dingen NIET noemen’ NOSsjenaal op het scherm kwakt, dan denk ik dat er nog een lange weg te gaan is voor men kritischer wordt over immigratie.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 14. g.h.m.leferink

  23 augustus 2015 op 17:20

  Joost, volgens mij zijn de diepste oorzaken van de ellende die nu op ons af komt twee eigenschappen van onze politici:
  1. Achterbaksheid. (Met stip op 1!)
  2. Lafheid. (Dit is min of meer een tweelingbroer van Achterbaksheid)
  3.Kontlikken van de media, en wel de HRM (= HoofdRioolMedia).
  Voor 1. zijn we zo’n 200 jaar geleden al dringend gewaarschuwd. Door iemand uit Galilea…..
  En 2. komt meestal daar voor waar onze politici, en die van de EU, te Laf zijn om onaangename waarheden uit te spreken. Het waren b.v. geen politici die de schutter in de Thalys hebben overmeesterd, maar militairen!
  Nummer 3. zorgt er tegenwoordig voor dat veel media een verlengstuk van de macht zijn geworden. Pamela Hemelrijk had dit 10 jaar geleden al door, toen ze in een interview zei: “Ik constateer al tien jaar dat de kranten en de televisie onderdeel zijn geworden van de macht. Het Binnenhof hoeft ze niet eens te betalen om zaken in de doofpot te stoppen. ”
  Zie verder deel 2.

 15. De hordes islamieten stromen Europa in. Wanneer wordt de meerderheid van de kudde wakker en gaat men de islam zien zoals die is: een veroveringsideologie sinds 1400 jaar. Met legers lukt het de islam niet en ze zijn ook in alle andere opzichten te achterlijk. Dus dan maar immigratie en invasie van het Westen met zogenaamde vluchtelingen: dat zien we hier.
  @ Cale
  Waarom nooit een negatief woord over de islam. Ben je islamiet of een pro islamitisch Gutmensch? Alleen maar kritiek op Amerika. Maar het waren Amerikanen die die Marokkaanse terrorist in die trein overmeesterden. En 99% van alle aanslagen gebeuren door moslims.
  Waarom ga jij daar nooit op in? Of ben je hier om islamitische propaganda te verspreiden?

  • Omdat ik niet genoeg tegen de Islam ageer ben ik een Islam propagandist…? Wie is hier de trol beste Leo K?
   Je moet je eens een beetje gaan verdiepen in de moderne geschiedenis wat betreft Amerika, dan zullen je ogen geopend worden, want je mist een hoop feiten.
   Er waren een paar Amerikanen en een Engelsman voor nodig die de moed hadden die terrorist aan te pakken. De Fransen en Belgen in die trein deden dit niet. Je zou je kunnen afvragen waarom…
   Ik heb veel gereisd in mijn leven en heb veel met Amerikanen gewerkt. Ik heb niets tegen een Amerikaan in het algemeen maar ik verafschuw hun buitenlandse politiek. In hoeveel landen hebben ze regeringen tot aftreden gedwongen? Hoeveel oorlogen hebben ze gevoerd na WW2 (terwijl ze er niet een gewonnen hebben) en waarom? Hoeveel mensen levens heeft dat gekost? Zodra Washington of de NAVO mensen ombrengen met bombardementen is dit een normaal gegeven. Zodra een ander land dit doet, is het een schandaal en niet toegestaan. Meer lezen helpt.

 16. Leo Karel Jan@ Jij reageert zoals de meester het wilt . Alle vluchtelingen komen uit Kosovo, Afghanistan, Irak en Syrië, Libië allemaal landen waar Amerika democratie met bommen heeft gebracht . Dick Cheney dreigde de president van Pakistan Or you are with us or we bom you into the stone age Al het gebeurt was hadden wij allemaal staan te juichen . Het idee dringt zich op om vooral de NATO te versterken en veel meer NATO wapens in Amerika te kopen en dan allemaal tegen de grote satan. De komende 10-15 jaar zal het zich openbaren

 17. Hier is opzet in het spel. Orde uit Chaos. Washington kijkt vergenoegd toe hoe Europa zichzelf vernietigd. Een zorg minder…
  Die Yanken zijn werkelijk overal bezig: Noord en Zuid Korea beschieten elkaar weer eens. Je leest er weinig over in het NL nieuws. Zuid Korea zit vol met Amerikaanse militairen. Zodra er echt oorlog uitbreekt met Noord Korea, dan nemen de Amerikanen alle havens en vliegvelden van Zuid Korea over. Het is gewoon bezet gebied. Ik weet dit omdat ik er heb gewerkt en bij een crisis situatie als de huidige contact met diverse ambassades had. Kijken wat China dan zal doen. Ook Japan is geheel afhankelijk van Amerika. Alle continenten ondervinden militaire invloed van de Amerikanen die met veel machtsvertoon en bommen overal “democratie” brengen. Dit betekent simpelweg werelddictatuur en onze politiek corrupte politici dragen hier hun steentje aan bij.

  • Cale@ Laat dit toch duidelijk zijn; Inde chaos heerst de meester. Mig Jagger met symphaty for the devil, I was in Petersburg pom pom pom etc Hitler wist het creëer een ramp en verspreid via alle kanalen het profiel van de criminele dader Iedereen staat er dan apathisch bij

   • Nou de inspiratie voor sympathy for the devil heeft Mick Jagger uit het boek Master I Magerita (de meester en de magarita) van Bulgakov gehaald, een roman vol over satanisme en Stalinisme

 18. De komende aanslagen in Europa is het gevolg van de strategie van de nobelprijswinnaar van de vrede, Barack Husein Obama.
  Door niet meteen in te grijpen maar door alleen wat te bombarderen heeft hij de sentimenten en condities geschapen voor grootschalige bomaanslagen in Europa. Immers, als Amerika meteen hard had ingegrepen, samen met zijn bondgenoten, dan was ISIS al lang verslagen.

  Ik vraag mij wel eens af. Als ISIS een Amerikaanse president geparachuteerd zou hebben, een mol, in het witte huis, zou die dan een voor ISIS betere omstandigheden geschapen hebben?
  Het is een open vraag, m.b.t. de knuffelbeer van politieke correct Nederland in het witte huis, met zijn ontroerende toespraken die de traanspieren beroeren. Want daar hebben we wat aan! De brok in de keel van de gutmensch.

 19. Hoe Rutte nog een echte leider kan worden.
  A. Plan een vergadering in met de VVD. Stel voor dat je een referendum wilt over de EU en de Euro.
  B. Zeg dat Nederland in een oorlogssituatie is en de grenscontroles dus hersteld moeten worden per direct, EU of geen EU. Probeer een coalitie te vormen met het CDA en PvdA een coalitie van nationale eenheid tot na de verkiezingen die op een groot draagvlak kunnen rekenen.
  C. Kondig voor het instellen van de grenscontroles de noodtoestand af, indien juridisch haalbaar.
  D. Houdt een personferentie op TV, waarin de grenscontroles worden aangekondigd en het referendum.

  Op zo een manier heb je in ieder geval iets gedaan als leider. Voorwaarde is dat de andere 2 grote partijen ook de ernst van de situatie moeten inzien.

  • De meeste politici zitten met hun hoofd in Brussel, niet in Den Haag. Niets wat gebeurt is toevallig, al weet de ene meer van de hoed en de rand dan de ander. Die grenzen gaan echt niet meer dicht, de geplande volksverhuizing heeft nu momentum en verzwakt nationale cohesies. Dat is precies de bedoeling van de wereldelite. Oude adel, het grote geld.

   Hier wat links mbt de totstandkoming van de EU. Aluhoedjes-alert, hoewel het allemaal gewoon op betrouwbare sites staat en te veriffieren valt.
   http://pastebin.com/bJmmrv9G

   En een profetisch artikel uit 2005 mbt het oprukkende islamisme. Scroll naar “An Islamic Caliphate in Seven Easy Steps”. Het meeste is uitgekomen. Precies op schema.
   http://www.spiegel.de/international/the-future-of-terrorism-what-al-qaida-really-wants-a-369448.html